Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Mocca, to Mia ma takiego świetnego lekarza, , niestety , nie ja.... Słuchajcie, ja naprawdę wierzę w moc medycyny naturalnej - Castagnus+zioła. Dziś 15 dc. Od wczoraj wieczór boli jajnik, dziś rano to \"rąbie\" już konkretnie. To chyba dobry znak, że jajeczko dojrzewa, rośnie, rośnie i pęknie! :-) Od pażdziernika tak mocno nie bolał mnie jajnik. I zmienił mi sie śluz. Tzn tego typowo płodnego, rozciągliwego, nadal nie moge zaobserwować :-( ale jak próbuje badać sobie tą niesczęsną szyjkę :-o co niestety mi nie wychodzi, wyraźnie widzę, że śluz jest inny , bardziej wodnisty, jest go dużo. Oczywiście wczoraj nie ośmieliłam się ;-) nie wykorzystać okazji :-) i poczyniłam staranka :-) i tu również czułam, że śłuzu jest bardzo dużo, nawet za dużo! Ciekawe co z tego będzie. Wierzę w zióła i na pewno niedługo się uda! I Wam i mi :-)

Hej Estella :) widzę że staranka pełną parą idą :) to dobrze :) Kasia

muszę iśćna całość ! a co sobie będę żałować? ! :-) Kasia, podobno rozsyłałąś jeszcze jakieś swoje fotki (albo coś pokręciłam). Prześlij i mi! I Impresonę z dzidziusiem chcę zobaczyć i Kamę po nie dostałam i jeszcze do wielu dziewczyn nie dostałam fotek :-( A Myszko ale z Ciebie ognista czarnulka!!!! :-) a ja myślałam, że ze względu na nick, jesteś malutką, filigranową dziewczyną z krótkimi (do brody) włosami w kolorze ciemnego blondu...a tu proszę jaka południowa uroda :-) super!!!!

Fotki jakie wysyłałam to fotki Mii, a chcesz Impersony?? A czyje jeszcze chcesz?? Kasia

hej Estella ja też widze zmiany po ziółkach i castagnus:) dziś 13dc i mam wreszcie śluz taki przeźroczysty takiego nie wiedziałąm dawno:):) hmm ciekawe, szkoda tylko że męża teraz nie będzie przez 10dni jeszcze wiec chyba nie zdąży na owu:(:(

hej Estella ja też widze zmiany po ziółkach i castagnus:) dziś 13dc i mam wreszcie śluz taki przeźroczysty takiego nie wiedziałąm dawno:):) hmm ciekawe, szkoda tylko że męża teraz nie będzie przez 10dni jeszcze wiec chyba nie zdąży na owu:(:(

co Estella zaskoczyłam cie :):):) ja byłam też zaskoczona Impersoną bo też ją sobie inaczej wyobrażalam

kurcze ale Mia ma super lekarza :) ja też takiego chce :( gdzie takiego znaleźć w katowicach wrrr:( Ale bidulka teraz bedzie musiała sie troche poświęcić z tymi kąpielami i czopkami:) ale warto!!!!!!:):)

Chcę zdjęcia Imresony!!! I jeszcze Kogo tam macie!!! Proszę!!!! Kasia wysyłaj co masz :-) może być na ten mail do pracy! To kiedy spotkanko forumowieczek? takie na żywo?!

hej Estella ja ci wysłałam zdj.Impersony :):) a masz moze Sylwi? jak tak to mi wyślij:)

Hej! Ja wczoraj wysłałam jedno zdjęcie kilku dziewczynom a i tak miałam obawy czy pójdzie. No i poszło, z wyjątkiem estelli. Twoja firmowa skrzynka odrzuciła maila. Nie wiem czemu. teraz wysłałam inne na próbę.

Estella czy to ty wczoraj pisałaś że straciłaś 5kg?kurde ja musze się wziąć za siebie i to ostro właśnie te 5kg przydałoby sie stracić tylko bez jakiejś drakońskiej diety:( Estella masz jakiś pomysł?

Estella wysłane :) widze że CI sie podobają fotki :) Kasia

Mysza ja pisałam że schudłam 5 kg, ale to własciwie dlatego że mnie jadłam, cześciej a mniej no i sporo wody piłam, ale bez jakis wyrzeczeń, natomist jeszcze z 5 kg mniej by mi sie przydało wiec stosuje sie do wskazań Mii żeby kolacji nie jest...tzn skończyc jest kolo 18, potem jesli juz to jakies owocki. Kasia

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA Kamcia ..........20.01.....URODZIŁA....... ZUZIĘ......................... Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... M etka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona........2.01.....URODZIŁA ........KUBUSIA...................... joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............83cm Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? Anna23..........?............7 sierpnia....?.................?..............? Dorka29........Łódż.........19 marzec....?.................?.............? meg33 .......Warszawa.....ok 15 września .... ............?.........? anuska.......Kielce............ok 1 wrzesnia................?..............? Mondelina...?..................17 lipca....................?...............? skarbelek........?...............?................?...........?............?...

TABELA II NICK...... 1DC.... DŁ.CYKLU.... może dzidzia, może @...czas staranek miasto Estella ....18.01....... 27............14.02......................4 m-ce…………WARSZAWA tu Kasia ..18.01.....26-28..........12-14.02....................4 m-ce WARSZAWA Malinka79...30.12....26-30.......24.01-28.01.................. Aga*........29.12.....28-32..........27.01........................4 m-ce Mysza29...20.01.....26-28..........17.02................ .......4 m-ce Katowice Dioda.......31.12.....30-31..........30.01........................ Olala........26.12.....29-33..........27.01 ........................26 m-cy paulakp......25.11...28-29...........22.01........................ Malwa30.....22.12....26- 30 .......17.01 - 21.01................ 17Lia.......15.11......30-33.........14-17.12.................... Soul78......11.01......28-31.........9-10.02 .....................4 miesiąc Paula23......17.01....28-29........połowa lutego................. monia-81...15.12.......26.............9.01.......................... Mia26.......23.01.......29.............20.02........................22 m-ce WROCŁAW Silve25......27.01......30-33.......po 28.02......................

Kasiu, dziękuję za fotki! ale fajne!!! Soul, jaka ta dzidzia jest cudna, jakie oczka, słodziutka!!!! A tak zrzuciłam 4 kg i mogę Co powiedzieć jak :-) najważniejsze nie głodzić się, po drugie - konieczny jest ruch. Po trzcie dużzzze śniadanie, najlepiej płatki , pieczywo gruboziarniste, wędlina, sery , no i warzywa. Około 5 posiłków w ciągu dnia - ostatni około 18.00 - 19.00. A po 15.00 nie wolno jesc żadnych węglowodaów, tzn makaronów, kaszy, ryżu , pieczywa - tylko mięso, warzywa i owoce. Po tygodniu widac efekt! Głodna nie jesteś, bo dużo jesz. Ale po południu gdy metabolizm zwalnia, nie dostarczasz żadnycg produków , które wolniej spala organizm i niespalone gromadzi w postaci tkanki tłuszczowej .O, i cała filozofia!!!!

TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paulina...................Ryby ............26,5 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 38 tydzień.........Kamila....................Strzelec.........19 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 Olala.............Aleksandra.................Ryby...............26 Impersona.........Elka........................baran.............20 Bozina............Bożena.....................Wodnik .....jeszcze 28. dana25............Danka......................Baran..............25 monia-81.........Monika........................Panna..............24 Mia26.............Asia.........................Bliźnięta...........26 Bugsy24..........Gosia........................Waga..............25 Tweety*.........Agnieszka..................Bliżnięta.............22,5 Skarbelek.......Kasia........................Baran.................27 Silve25...........Sylwia.......................Waga................25

Oooo to bardzo ciekawe co mowisz Estella, skorzystam też z Twoich wskazówek :) Kasia

dzieki Estella i Kasia za wskazówki:) z tym żeby po 15 nie jeść węglowodanów to mi sie nie uda bo obiad jem najczęściej ok 17:(i nie da rady inaczej ale reszta ok:) Postanowiłam że musze zrzucić do następnego powrotu mężusia:):)mam chociaż jakiś cel bo z dzidziusiem chyba sie nie uda:(:(:(mimo ziólek i innych cudów

uda się, uda! jak nie teraz , to już niedługo! Jak mój mężulek wyjechał, to też sobie obiecałam, że zrobię z siebie super laskę - schudłam 4 kg, \"przypakowałam\" na siłowni :-) i jakoś teraz łatwiej mi przychodzi utrzymywanie figury :-) A wiecie, że ja od chyba 8 lat ćwiczę na siłowni :-) regularnie - trzy (no czasem dwa razy) w tygodniu! Dziś też idę, bo jajnik boli, oj, Jak się wymęczę to może pięknie pęknie i po drodze moje jejeczko spotka :wypasionego\" żółnierzyka i się w sobie zakochają :-)

Witam wszystkie dziewczynki:) Już 12, a od godziny nikogo tu nie ma. oj, myslałam że będę musiała wiecej nadrabiac...:D Dziewczyny, które pytały o tego lekarza: dr mariusz Markuszewski, przyjmuje na Krynickiej 22/1a, tel. 336 01 37. mam nadzieję, że tez będziecie zadowolone:) Ja dzisiaj miałam koszmarna noc. Ciągle się budziłam, aby nie przegapic tego czopka o 5 rano. I mój biedny mężulek musiał wstać, żeby nalać gorącej wody do butelki, bo po czpoku muszę wygrzewac dół brzucha. No i śniło mi się że mówiłam moim rodzicom, że jesteśmy w ciąży:) Oby to był sen proroczy:D A teraz to mi cały czas jeździ po jelitach. To chyba po tym czopku:) Wczoraj tak się spieszyłam ,ze nie napisałam najważniejszego... W prawym jajniku podejrzewa mi PCO. mam nadzieję, że jest to stadium początkowe i da się wyleczyć. najwazniejsze, że czuję że coś się ruszyło. Mysza, szkoda że może Ci przepaść znowu ten miesiąc. Może żołnieżyki jakoś sie zachowają po upojnym weekendzie? :) Estella, to działaj ile wlezie:) Wkońcu musi się udać :) Kasieńka, ty tylko nie przesadzaj tak drastycznie z tymi dietami, żebyś nam nie została suchotnicą:) Kobieta musi mieć trochę ciałka:) Ładniej wygląda:)

Cześć Mia! A co to jest dokładnie PCO? Ojej, jak mnie ten jajnik boli. W sumie cieszę zię że pracuje, po ziółkach :-) ale z drugiej strony jak mnie coś boli to marudna jestem :-( ale skoro dziś 15 dc, a jajnik mnie boli. A może cykle trwają 27 dno, tzn że chyba owulacja mi się nieznacznie przesunęła. W październiku jak się testowałam testami owulacyjnymi, to owu przpadała dokładnie 14 dc Mia, to Ty pisałaś o zakupie autka? kupiłaś coś?

o jest już nasz gadułka Mia:):) ale masz fajnistego lekarza normalnie czarodziej:):) teraz to już będzie z górki pod opieką takiego specjalisty zobaczysz :):) Wysłałam wam dziewczyny zdjęcia takie nowe aktualne z takim super dzieciaczkiem mojej koleżanki:):)czekam na jakies fotki od was:):)

Mia no bez przesady, nie lubie kościotrupów ale brzuszek chciałabym ciut zrzucić :) A co Ty dzisiaj tak późno w pracy jesteś?? Kasia

Cześc kobietki;) dopiero znalazłam chwilke zeby cosik skrobnąc do was:) Mia ja jestem pod wrażeniem Twojego lekarza, jeszcze takiego nie spotkałam i pewnie nie spotkam, bo to jakis cudowny przypadek, a może jasnowidz? Z takim to możesz miec pewnosc, ze wszytsko bedzie oki:) Estella to fajowo, ze castagnus tak działa, ja narazie go nie biore, bo od piatku biore duphaston i nie wiem jak leki na siebie beda wpływac, wołałam zrezygnowac z jednego:) Kasiu masz takie same plany jak ja, też chciałabym 5 kilo stracić, ale moja wczorajsza dieta jak zawsze skonczyła sie wieczorkiem:) A na dodatek w czwartek mamy Tłusty Czwartek i na pewno poscic nie bede:)