Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Umcyk

Kolorowe obrazki dla dzieci do wydrukowania

Polecane posty

Gdzie w internecie mogę znaleźć kolorowe obrazki do wydrukowania i powieszenia np w pokoju dziecka?? Szukam, szukam i nic ciekawego nie widze. pomóżcie

Gość stoperka
Obrazki są rewelacyjne! Super podpowiedź:)

Gość ry8cia
naprawdę super yte obrazki .nie widziałam takich .

fajnie...tylko że ja bym chciała w większym formacie, a w takim jest już zabezp:( szkoda

Gość powiększ sobie w Wordzie
:)

Gość Tatuś
Znalazłem fajne kolorowanki na stronie www.kolorowe-obrazki.pl (owoce, warzywa, ptaki itp.) bardzo wysoka jakość po wydrukowaniu. Polecam

Gość wwwtorek
Obrazki na podawanej przez Ciebie stronie (www.kolorowe-obrazki.pl) są w pdf także potrzebne jest zainstalowanie Adobe Reader o ile ktoś jeszcze tego nie ma, ale za to jakość wydruku jest rewelacyjna ! Również polecam !

Gość duzy wybór
ale to raczej do kupna - vide.pl

Jakbyście zechciały to ja Wam mogę przerysować i pokolorować obrazki dla Dzieci np. z postaciami z bajek..... Już robiłam takie rzeczy - np. przerysowałam i pomalowałam farbami na ścianie Kubusia Puchatka z Prosiaczkiem mojemu Chrześniakowi w pokoju - oczywiście w dużym formacie przemalowałam tego Kubę. Poniżej wklejam link do zdjęcia na którym cześciowo widać malunek na ścianie. Powiedzmy, że mogłabym wykonać taką pracę za 20 zł + koszt przesyłki..... Technika wykonania do wyboru - farbki lub kredki. Naturalnie jeżeli nie będę czuła się na tyle zdolna ;) by dla Was przerysować jakiś obrazek od razu o tym poinformuję. Najlepiej czuję się w przerysowywaniu właśnie postaci z bajek. W razie gdybyście były chętne to piszcie tu lub na maila Pozdrawiam:)

też przyszla już obecna- rysunki super- bliźniaki bardziej niż super- ja co prawda nie skorzystam bo sam coś tam gryzmole małemu na ścianie-ale pochwalić mogę :)

Gość farbyyyyyyyyyy1
jakimi farbkami najładniej takie rystunki namalować i pokolorować ??? są jakieś specjalne??

Gość farbyyyyyyyyyy1
???????????????????????