Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira2333

wydzielina-co robić!miał ktos takie objawy?

Polecane posty

Gość elwira2333

helloł-mam wielkie zapytanie do was, otóz codziennie rano dosłownie leci mi zcipki jakis płyn-nie wiem co mam robic!byłam u ginekologa stwierdzono że mam nadzerke-zastanawam sie czy to jest tego przyczyna!a moze tabletki anty-doslownie to tak mnie krepuje!bez wkładki nie moge wychodzic z domu-ta wodowa wydzielina ma arz kolor brazowy raz zgniłej zieleni!wiem ze to musi byc stan zapalny, ale nie wiem co robic!

Gość na pewno
kafeterianki ci nie pomoga. Idz jak najszybciej do ginekologa

Gość Wydzielina
To może być rzęsistek albo jakaś bakteria , lepiej zrób sobie posiew z pochwy. Chociaż wszystko możliwe że może to od nadżerki, A czy dodatkowo coś cię boli. Nie sądzę że to od tabletek nie było by takiego koloru.

Gość elwira2323333
DO wydzieliny!jesli chodzi o jakies objawy nie nic innego mnie nie boli(nic mi nie dolega)jedynie..........nawet ostatnio kochalam sie z facetem bylo ok, ale czulam niemily zapach-on mnie wciaz przeslafowal obawiam sie ze to przeze mnie...........chociaz nie czulam jakiegos wczesniej niemilego zapachu!

nie kochaj sie teraz z facetem,zwariowalas!po co go zarazac,cokolwiek to jest?tobie tez moze sie pogorszyc.piszesz,ze lekarz stwierdzil nadzerke-wiec dlaczego nie zaczal tez twojego leczenia?nadzerka nieleczona moze miec przykre a nawet niebezpieczne powiklania.pedem do innego lekarza.i nic sie nie boj,jesli zaczniesz sie leczyc szybko,to nic ci nie grozi

Gość elwirka2333
agatka26 bardzo ci dziekuje!mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!