Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SANDY ............

Najlepszy ginekolog w Katowicach

Polecane posty

Gość SANDY ............

Mozecie mi polecic dobrego ginekologa, w zwiazku z tym,ze mam klopoty z zajsciem w ciaze. Slyszalam o dobrym lekarzu w Katowicach przy ulicy Kosciuszki, ale niestety nie pamietam nazwiska :( mozecie mi kogos polecic i napisac pare slow o nim ??????

Gość irla
Co prawna nie znam lekarza z Katowic ale z Myslowic...to blisko Bardzo dobrym lekarzem jest dr Wojcieszy ordynator szpitala nr 1 w Myslowicach przyjmuje w NIni klinice na Brzeczkowicach. Specjalista ktory leczy nieplodnosc jest dr Horak z Kliniki Bytomskiej...super specjalista pomogl wielu.Powodzeia

Gość z brzeczek
pierwsze slysze zeby Wojcieszyn przyjmował w Mini klinice!! dr Wojcieszyn rzeczywiscie jest rewelacyjny a przyjmuje prywatnie we wlasnym gabinecie na Bończyku tj. na przeciw Reala w Myslowicach za klinika leczenia niepłodnosci Novomedica w której oprocz szpitala nr 1 tez pracuje ...na kazdej wizycie robi USG!!! ale z tego co sie orientuje jedna wizyta kosztuej teraz u niego 120 PLN, poza tym pocam strone www.nasz-bocian.pl tam na pewno znajdziesz informacje gdzie sie leczyc. POWODZENIA