Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixi

Mercilon

Polecane posty

Gość mixi

czy ktos moze mi powiedziec w jakiej cenie mniejwiecej sa tabletki Mercilon?

Gość mixi
dzieki za odpwwiedz. a czy dobrze sie po nich czulas? czy mialas jakies dziwne objawy?

Gość ok.30 zl
Tego Ci jeszcze nie moge powiedziec, bo dopiero zaczynam je brac. Podobno są w porządku i nie powinno się nic dziać. Mam nadzieje.... Pozdrawiam:)

Gość mixi
to tak jak ja. dopiero zaczynam. czytalam tez opinie i lekarz tez powiedzial, ze sa wporzadku:) no ale to chyba na kazdy organizm dziala inaczej.

Gość hej dziewczyny
może Wy mi pomożecie?? ja też zaczynam brać Mercilon, pierwsze opakowanie czekałam na okres, ktory powinnam dostac dzisiaj zaczyna mi się takie malutkie, delikatne plamienie, nie wiem czy dziś się to rozkręci, czy dostane normalny okres i mam problem.... pierwszą tabletke wziac dzis czy poczekac do jutra?? pozrnie głupi problem, ale dla mnie dosyc duzy w tym momencie....

Gość mixi
moze sie rozkreci. ja powinnam wziasc pierwsza tabletke wczoraj. ale nie mialam wykupionej recepty. ale kumpela powiedeziala mi, ze do 5 dni moge wziasc pierwsza tabletke, tylko musze przez 7 dni dodatkowo sie zabezpieczac. wiec sama dokladnie nie wiem.

najlepiej nie bierz zadnych tabletek, a mercilon to: zaburzenie rownowagi hormonalnej (bedziesz bardziej wybuchowa i nieznosna) stany zapalne pochwy wieksza podatność na infekcje mniejszy poped sexualny (albo totalny zanik) suchość pochwy (bez srodka lubrykacyjnego nie probuj nawet, a lubrykanty podrazniaja) jesli cie stac kup plasterki

najlepiej nie bierz zadnych tabletek, a mercilon to: zaburzenie rownowagi hormonalnej (bedziesz bardziej wybuchowa i nieznosna) stany zapalne pochwy wieksza podatność na infekcje mniejszy poped sexualny (albo totalny zanik) suchość pochwy (bez srodka lubrykacyjnego nie probuj nawet, a lubrykanty podrazniaja) jesli cie stac kup plasterki

Gość ok. 30 zl
To fakt:) I trudno przewidzieć, jak zareaguje mój czy Twój organizm. Tabletki wykupiłam i czekam, czekam... Zobaczymy. Pozdrawiam i życzę, by wszystko było oki!!

Gość mixi
ale to nie jest powiedziane czy wszystkie bedziemy mialy takie same objawy. a z plasterkami slyszalam, ze tez nie jest za ciekawie.

Gość mixi
do rtg: a ty stosowalas Mercilon? i dlatego tak piszesz? i ile czasu go bralas jesli bralas?

Gość ok. 30 zl
rtg dziekujemy za ostrzeżenie, ale proszę nie przedstawiaj w ten sposób możliwych skutków ubocznych, to brzmi jak grożba, jakbyś chciała kogoś przestraszyć!! Nie można też wszystkiego mierzyć jedną miarą, a nie kazde tabletki antykoncepcyjne muszą byc odpowiednie dla wszystkich kobiet. Tobie akurat bardziej zaszkodziły niż pomogły, dobrze, że lepsze okazały się plastry. Ale one też nie są dla wszystkich, czytałam pamiętnik poczatkującej, dziewczyna początkowo była bardzo zadowolona, a potem wystąpiła okropna wysypka, ż którą było jeszcze wiecej kłopotu. Fajnie, że chciałaś przestrzec, ale to akurat każda musi sprawdzić na własnej skórze, czy dane tabletki jej się nadają, czy nie.

moja kotka stosowała, ale zakazałem jej tego chociaz nie chciała, ze względu na utrudnienie naszego współżycia ;( przez 6 miechow brała i w tych 6 miesiącach była chyba u 20 ginekologow, w koncu zaczela sie leczyc prywatnie , nota bene 70 za jedna wizyte, i robi rozne posiewy itp. Zdrowie ogolnie jej siada. najefektywniejszy (aktualny) gin powiedział ze wszystko moze byc po tym Merci-syfie Ja tam utrudnienia (gumka) moge zniesc, niech tylko bedzie zdrowa ;) pozdrawiam

moja kotka stosowała, ale zakazałem jej tego chociaz nie chciała, ze względu na utrudnienie naszego współżycia ;( przez 6 miechow brała i w tych 6 miesiącach była chyba u 20 ginekologow, w koncu zaczela sie leczyc prywatnie , nota bene 70 za jedna wizyte, i robi rozne posiewy itp. Zdrowie ogolnie jej siada. najefektywniejszy (aktualny) gin powiedział ze wszystko moze byc po tym Merci-syfie Ja tam utrudnienia (gumka) moge zniesc, niech tylko bedzie zdrowa ;) pozdrawiam

Gość mixi
sorki, ze pomylilam cie z kobietka;) ja mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie zadnych problemikow. troszke mam inaczej niz niektore kobietki, bo musze brac jeszcze inne leki dziennie. wiec takie lekarz musial mi dopasowac, zeby nie wchodzily w reakcje z tymi drugimi. moj chlopak, tez wolalby zebym juz nie brala innych tabletek dodatkowych np tych anty. ale ja wole tak dla pewnosci. zobaczymy jak to bedzie

Gość ok. 30 zl
rtg Sorki, bo ja tez pomyslalam, że jestes kobietą (rzadko mężczyźni zabierają głos w sprawie tabl anty). Bardzo mi przykro, że Twoja dziewczyna (żona) miała takie ekscesy po tych pigułach. Nie rozumiem tylko dlaczego brała je tak długoi, skoro się żle czuła. Mogła odstawić po pierwszym czu drugim opakowaniu. Mam nadzieję, że dla nas nie będą tak zabójcze w skutkach. Życzę powrotu do zdrowia!! P.S. Niestety ginekolodzy ciągną ładnie po kieszeni... Jakoś nie ufam tym w przychodniach.

Gość venus-87
czy po mercilonie urosły wam piersi? Jesli tak to jak bardzo? ile cm? Niedawno lekarz wypisał mi te tabletki-jestem dość chuda i mam bardzo mały biuscik-fajnie by było gdyby troche urusł:) Z góry dzieki za odp:)

Gość venus-87
czy po mercilonie urosły wam piersi? Jesli tak to jak bardzo? ile cm? Niedawno lekarz wypisał mi te tabletki-jestem dość chuda i mam bardzo mały biuscik-fajnie by było gdyby troche urusł:) Z góry dzieki za odp:)

Gość przestan odswiezac
stare topiki! nie wystarczy ci jeden temat? urósl piszemy przez Ó

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl