Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

Gość czy wszyscy juz spicie
??

Esja jest z Islandii i nie jescze nei spimy, glupio by bylo tak pzred 10pm do loza wskakiwac;-)

Gość a kiedy ona pisuje
? ja tez jestem z islandii i fajnie byloby sobie pogawedzic. u mnie juz prawie 2am:-)

Esja jest teraz w Polsce, wraaca niedlugo na wyspe, wiec sie pewnie wtedy odezwie;-) no to jak tak pozno to siup pod kocyk;-)

nie za bardzo chce mi sie spac.a ty skad jestes?czy wszystkie tak dobrze sie tu znacie,czy esja jest twoja dobra znajoma akurat?

tu wszyscy to dobrzy znajomi;-) nie, nie jestem jej dobra znajoma, ale jest tu kilka osob na tym forum, ktore sa. Jesli zajrzysz na ten topik za dni kilka, to na pewno ja znajdziesz.. a ja jestem w USA, na wschodnim wybrzezu, jak pomachasz przez okno moze zauwaze?;-)

mieszkam niedaleko miejsca,ktore symbolicznie uwaza sie za punkt lezacy dokladnie pomiedzy europa i ameryka.jest to koryto (jakby rzeki)puste,ciagnie sie kawalek przez lad i dalej w oceanie.i wlasnie pod woda,wiele km od brzegu,biegnie dokladnie pomiedzy kontynentami.niby nic,ale fajnie przejsc sie mostkiem z ameryki do europy!pomacham do ciebie jak znowu tam pojade

kochane dziewczyny-ratunku pomocy!!!!!!!!!! niech mi ktos doradzi-szukam DOBREGO FLUIDU!!!!by byl maskujacy i mogl zatuszowac moje slady po krostach,ktore wygladaja przeokropnie😠!!!!!!!!i cos co sie nadaje teraz na lato-mam cere mieszana,dosyc jasna-moze ktoras z was bedzie mogla mi pomoc:) DARK ELF-ty znasz sie bardzo dobrze na kosmetykach.....czekam na twoja opinie! cena nie wazna! statnio kupilam-LOREAL-Visible Lift-na nim pisze-i to mnie strasznie skusilo-Extra Coverage-co prawda nie na krosty,ale Line Minimizing Make Up-jest straszny!!!!!!! bardzo zle sie rozprowadza,mam od niego plamy na twarzy.....chyba odpada rowniez jako produkt do cery mieszanej! czy ktos uzywal produktu z neutrogena???jesli tak to jaki fluid-prosze o dokladna nazwe..i moze kolor. cover girl-rowniez odpada-mam ich kilka bardzo dobrej jakosci,ale nigdy nie moge dobrac odpowiedniego koloru do mojej cery,albo sa za jasne lub za ciemne:(

na mojej twarzy dobrze sie sprawdzil ever fresh compact meybelline.kryje swietnie i naprawde trzyma sie caly dzien,wystarczy co jakis czas lekko sie przypudrowac.swietna gabeczka super rozprowadza go po skorze.

Simonka ja uzywam produkty neutrogeny i bardzo je sobie chwale. Nie uzywam podkladow, ale inne kosmetyki tej firmy. Polecam. :)

szkoda,ze nikogo juz nie ma!moze jutro.papa

czesc Wam wszytkim :) Squirley :) Przytulam mi tez smutno :( Simonka :) widze ze mamy podobne problemy z tradzikiem,ja wlasnie odstawilam max Factora bo za ciezki,kupilam sobie nowosc Neutrogeny podklad zapobiegajacy powstawaniu i likwidujacy wypryski-Skin clearing clean Tint.Uzywam go dopiero 2 dzien ale Ci opisze efekty i odczucia -jest bardzo lekki -nie wyczuwam zadnego zapachu -kolory bardzo naturalnie wygladaja(ja mam fair to light nr 20 -mam raczej jasna karnacje -nie kryje bardzo mocno-w porownaniu z max factor lasting performance ale tuszuje wypryski i matuje(nie trzeba nakladac sypkiego)-efekt bardzo naturalny-nie mam maski na twarzy wysuszyl mi juz krosty(mialam 3 na brodzie) -nie wysusza twarzy ale ja nawilzam twarz rano i wieczorem ogolnie jak na razie jestem b zadowolona kosztuje cos okolo $11 Mam nadzieje ze pomoglam :) pozdrawiam wszytkich :)

:) Agais - witaj na topiku 🖐️ Mam nadzieje, ze tu z nami zostaniesz! Napisz prosze cos wiecej o sobie... z jakiej czesci Polski pochodzisz, co na codzien probiasz... w ogole cos o sobie :) Jak napisala Jay Esja jest teraz w Polsce, wraca w piatek na wypse i mam nadzieje, ze szybko kupi nowy komputer, bo my tutaj bardzo za nia tesknimy! :) :) simonka - ja Ci niestety nie pomoge, praktycznie w ogole nie uzywam fluidu... :) Elfik - alez milo Cie widziec! Zastanawiam sie, gdzie sie podziewasz! Dlaczego Ci smutno? (Chodz przytule wirtualnie 👄 ). I jak tam nowe pieski? Przyslesz nam ich zdjecia? Nic, ide sie polozyc na chwilke a potem zabieram sie za czytanie :o Pa, pa 🖐️

Widze, ze nikogo nie ma, wiec podciagne topik do gory :)

czesc, sliczna pogoda w kraju, a u was? co robicie w niedziele? Margot - pewnie sie uczysz... trzymam kciuki.. :D

Kokus> tu tez pieknie, zaraz jak co niedziela pakuje kosz piknikowy i uciekamyw poszukiwaniu jakiegos slicznego zakatka Margolcia> przerwy rob, co 20 minut jak sie uczysz, glowa tylko tyle wytrzymuje, potem zaczyna sie rozstrajac hihih Squirley> :-D musimy czesciej urzadzac pogaduchy Marzenusia> mysl czarno-bialo hihihih Dark Elf> dawno Cie tu nie bylo, gdzie sie podziewasz?? czy Ty masz swoj nr gg??

:) kokus - ja wlasnie wstalam... Tak zaczela mnie bolec glowa, ze musialam sie polozyc... i obudzic sie obudzilam z dymiaca czaszka :( Nie chcialam nic brac, myslalam, ze bol mi przejdzie, ale skoro nie przeszedl, wzielam proszki od bolu glowy i juz mi jest troche lepiej :) Nie ma co sie meczyc! A dzisiaj sie nie ucze, tylko o rana robie ostatnie zestawienia do placy zaliczeniowej ze statystyki i kartografii. Chce miec to z glowy. Potem zostana mi juz tylko komentarze do zestawien, ale to powinno pojsc szybciej. U nas pogoda do kitu, nie pada, ale niebo od rana jest zachmurzone... Wolalabym, zeby juz padalo. Nie lubie takiej nijakiej pogody. Od wtorku natomiast zapowiadaja upaly...

:) Jay - jak sie ucze, o zawsze robie czeste przerwy :) Milego piknikowania :D

hej wszystkim! u mnie tez ladna pogoda. Chcialam sie opalac, ale slonce co chwile sie chowa za chmurki i nie oplaca sie siedziec i czekac. A ja sie przygotowuje na impreze osiedlowa. Doroczne block party na ulicy Timberlake... Zrobilam deviled eggs, zamieszcze przepis na Przepisach. Ale sie o malo nie wscieklam jak obieralam jajka... Nigdy nie mialam takich problemow... Polowa byla zmarnowana... jay: zgadzam sie!! chetnie bede gawedzic!!! aha, mam nadzieje ze zabierasz swojego J na zlot w MB. Fajnie by bylo was oboje poznac. Margotka: powolutku, powolutku... dobrze ci mowia: rob sobie czeste przerwy i co kilka godzin sobie rob drzemki. Cos mi sie obija w glowie z psychologii, ze po nauce drzemka pomaga w ulozeniu nowej wiedzy w glowie... no, ide pichcic. pa.

Margolcia> pamietaj tez, ze mozg potrzebuje 24 godz na ulozenie wiedzy w glowie, wiec zakuwanie ostatniego dnia nie ma sensu, chyab z eladujesz wszystko na raz i zaraz po egzaminei zapominasz.. to np ja i statystyka hihihi Squirley> wszystko zalezy od tego, czy J. sie wyrobi ze wszystkim w piatek, ale mam nadzieje, ze tak;-).. a jak Ty chialas zrobic diableksie jajka? zeby sie ladnie aniolkowato obraly?;-)) no, to teraz smigam na piknik

Glowa przestala mnie bolec :) Co za ulga :) :) Squirley :) Jay - gdybym robilamniej przerw a wiecej sie uczyla a nie gadala, ze sie ucze, to moze bym cos w koncu umiala hihi... A ja ciagle jestem ze wszystkim daleko w polu :P Dziekuje za troske 👄I obu Wam zycze milej imprezy osiedlowej tudziez piknikowania! Czy ktos z Was bedzie w Polsce w okolicach 5/6 sierpnia? I w ogole w sierpniu?

hello kochani:) Alez dzis piekna pogoda.. wyszloby sie gdzies.... chocby do ogrodka, ale nie mam lapotopa i nie mialabym wtedy jak pracy pisac, hihi;-) Margot -- tak, tak, przerwy sa potrzebne. ja tez je od czasu do czasu robie. kiedy masz jeszcze jakies examy i z czego? trzymam kciuki:) ach, pewno juz sami wyczailiscie, ale jesli nie macie polskiego radia przez satelite, to mozna sobie np Trojki posluchac ze strony www.polskieradio.pl/trojka a tam sie klika na \'posluchaj\' trzba miec przy tym Windows Media Player 7 lub wyzej. RMF i Zetki tez mozna przez internet sluchac aha i jeszzce nasze studenckie radio Radio-Sygnaly www.radiosygnaly.pl do sluchania wystarczy Winamp. Trafiaja sie tam naprawde ciekawe audycje np o muzyce czeskiej lub serbskiej. perelki takie jakby. zmykam do pisania (juz wnioski koncze, hurrrraaa!!!!!:) ) i sluchania mojej ukochanej Trojki Usciski dla wszystkich!

Margot --> ja najprawdopodobniej jeszcze bede w PL tak gdzies do polowy sierpnia. Moze usa sie spotkac jakos?:)

:) GNU - ja bardzo czesto slucham sobie polskiego radyjka przez internet! :) Swietna sprawa :) A jesli chodzi o spotkanie, to mam wielka nadzieje, ze uda nam sie cos wymyslec! Najprawdopodobniej przyjedziemy do kraju na poczatku sierpnia! S. wraca po 2 tygodniach, a ja zobaczymy... chcialabym zostac do konca miesiaca :)

witajcie! poczytalam sobie wyrywkowo wasz topik i jestem zachwycona!szczegolnie,ze od roku nie mam za bardzo do kogo buzi otworzyc bo w styczniu urodzilam coreczke-emilke.jest sliczna,madra i pochlania wiekszosc mojego czasu.jednak sa chwile gdy dalabym wiele za nieprzerywana rozmowe z kumpelkami! na islandii jestem juz szesc lat i w przyszlym roku mam nadzieje dostac obywatelstwo i przeniesc sie do szwecji,zeby moja corka poszla do polskiej szkoly. pisze po kilkugodzinnej przerwie,malutka wreszcie dala mi spokoj!a ja pojde sobie do wanny:-)

:) Agais - bardzo milo, ze znowu tutaj do nas zajrzalas! :) Swieza krew jest nam bardzo potrzebna ;) Mam nadzieje, ze bedziesz czesto tutaj do nas wpadac. :) Buzi tutaj za bardzo nie bedziesz mogla otwierac, ale i ten sposob rozmowy jest niezwykle mily i przyjemny! To tez praktycznie moj jedyny kontakt, poza ksiazkami i telefonem z jezykiem polskim :)

hej hej hej!! jak sie ucieszylam jak znalazlam GAPE, i okazalo sie ze mieszkamy w jednym miescie!! juhu!!!!teraz jeszcze musze z nia porozmawiac.... pozdrowienia dla wszystkich serdecznych duszyczek...;-)

hej 102;-) a Gape w tabelce znalazlas czy gdzies na forum? ;-) Ona sie pzreprowadzila teraz do mary esther, ale to chyba niedaleko miejsca, gdzie mieszkala (?).