Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

To bardzo dziwne - przed moim ostatnim wpisem dla 102 wyslalam bardzo dlugi wpis i go gdzies wcielo 😠 [ wsciekly] Na szczescie wieksza jego czesc skopiowalam: Mika1122 - ja juz bym nawet poszla na to rwanie, ale mysle sobie, ze moze inny dentysta by mi powiedzial, ze mozna naprawic? Szlag mnie juz trafia przez te paniczne watpliwosci, a tu jest wszystko takie dziwne, ze nie mozna chyba se z ulicy wejsc do jakiegos dentysty i ot po prostu zapytac ... z drugiej strony na zwykla logike to chyba nic sie nie da naprawic ... na szczescie nie boje sie o dalsze powiklania, bo tam mi sie nic nie psulo i teraz biore i tak antybiotyk ... Margot - boszesz, toc moglas sie z zyciem rozstac, co za szczescie, ze sie zatrzymalas! Zainspirowalas mnie jednak tymi galezmi na bukiet ... tyle ze ja nie mam ani wazonu, ani na czym tego wazonu postawic, anie nawet kanapy zeby na niej posiedziec :D Szok, ile tak mozna zyc?! Ale nie chce znowu za bardzo nic kupowac w celach dekoracyjnych, bo raczej zmienimy mieszkanie po roku i wtedy znowu bedzie cen caly cyrk z przeprowadzka .... GRRRRRRRRRR!!!!!!!

Bagatelka mi tez wcielo kilka wpisow a na dodatek nie wpuszczalo na topik !!!!!! moze dla pewnosci przejdz sie jeszcze do jednego dentysty doskonale Cie rozumie-w pl mialam swojego sprawdzonego dentyste swojeg fryzjera a tutaj:Peksperymentuje metoda prob i bledow by cos znalesc i do tego jeszcze ten jezyk😭

W dalszej czesci wpisu byly kompromitujace zeznania o mich slabosciach wzgledem pewnych aktorow, wiec moze lepiej, ze zginal :D :D :D To pewnie byl ten o 21.17

dlugo mieszkasz na obczyznie?sorry ze pytam ale nie bylam w stanie przeczytac topiku od deski do deski:P

Mieszkam juz w Stanikach ponad 18 lat, ale znowu zaczynam od zera, bo sie przeprowadzilismy ... Zero pracy, zero kolezanek i znajomosci czegokolwiek, nie moge sie polapac tutaj 😭 Jestem w tym samym punkcie, co 4 lata temu, kiedy zakladalam ten topik :D Ale tak to jest, jak se glupia dzioucha ubzdura, ze chce koniecznie byc z takim a nie innym facetem, a potem musi za nim jezdzic po swiecie i dzieki temu wszystkiemu byc z dala od mamy i kolezanek, nie mowiac o ciaglym od nowa staraniu sie o prace :P

Ja tez nie moglam wejsc na topik. :o Mam nadzieje, ze teraz juz bedzie ok. :) A moj chlop, to zapewne sie przestraszyl. Ale moraly moglby sobie darowac... Jestem swiadoma tego, ze moglo sie to dla mnie bardzo zle skonczyc. On nie lubi jak mu truje na temat papierosow, to niech sie odczepi... :P Przestraszylam sie na tyle, ze juz na pewno nie bede sie zblizac do takich miejsc. :) bagatelka - ja bym ratowala ten zab jesli jeszcze mozna go uratowac. Ja mam sporo bukietow, jeden jesienny jeszcze z zeszlego roku... Lubie wszelkiego rodzaju \"suszki\"... Mma zboze, lawende... kwiatki... :) Z gory juz wspolczuje Ci kolejnej przeprowadzki! Mnie tez moze takowa czeka... Pozyjemy, zobaczymy...

Moje dwie kolezanki sie wyprowadzily wlasnie. Jedna na sama polnoc. Druga do Lyonu... Co juz kogos poznam i polubie, to sie przeprowadza. :o Life is brutal :P

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze znow czeka mnie remont w mieszkaniu:Ppo raz kolejny przedpokoj:Oostatnio zle wykonczyli i zostaly slady i znow trzeba bedzie wszystko rozgrzebac😠

co do kolezanek to powiem tak dobrze je miec ale czasem zle jak sie je ma:Obo okazuja sie pseudo kolezankami i wbijaja noz w plecy ale ja jestem juz taka osobka latwowierna a potem dostaje kopa od zycie:P

:) mika - wspolczuje. Ja bardzo nie lubie remontow. Juz wole zrobic sama (oczywiscie to co jestem sama w stanie zrobic) niz wynajmowac \"fachowcow\". U nas tez by sie przydal remont w przedpokoju, ale zwazywszy na to, ze byc moze przeprowadzimy sie (moze za kilka miesiecy, najpozniej zapewne za jakies 2-3 lata), nie chcemy za duzo inwestowac w ten dom.

Margot heheh remont robilam ja ze swoim i jego ojciec:) no i ojciec spierniczyl koncowke zamaist walkiem poamalowal pedzlem i teraz sie odznacza:P ech na wakacjach byla tu wojna o ten przedpokoj-wszyscy wiedzieli lepiej ode mnie jak mam sobie ppomalowac😠na sama mysl ze ma to wrocic brrrr to nie juz teraz nerw bierze:O

:) mika - z kolezankami to prawda... Juz sie na niejednej przejechalam... Ale te dwie byly sprawdzone. Mysle, ze moglbysmy sie zaprzyjaznic. Dlatego, szkoda, ze wyjezdzaja. Oczywiscie bedziemy utrzymywac kontakt, ale to juz nie to samo...

:) mika - :D no tak... jak sie tyle tych madrych glow znajdzie i kazda wie lepiej, to niestety sa takie a nie inne skutki... Nie daj sie!

ja juz pisac nie umiem:P ja tez sie juz tyle razy przejechalam na ludziach:Oale dalej glupio wierze ze ludzie sa dobrzy i zyczliwi..........

heheh nonie daje sie:Di dlatego sa klotnie:Pech nie lubie takich sytuacji:Ono ale to sa uroki jak sie mieszka w blizniaku i obok ma sie rodzicow;)

buuuu dzis gra anderlecht i poki co przegrywa 2-0 jak sie nic nie zmieni bede musiala swojemu z drogi schodzic;)hahahah

Nie jestes sama. Ja niby nie jestem latwowierna, ale tez juz kilkakrotnie udalo mi sie zawiezc na ludziach... szczegolnie ostatnimi czasy... Ech...

Hej dziewczeta....... Widze ze duzo sie tutaj wydarzylo..:) Mika-remonty sa okropne,ale ja to uwielbiam ten swiezy zapach zaraz po....... Margot-cale szczescie ze Ci sie nic nie stalo...... Jezeli chodzi o kolezanki to niestety tez jestem sama,moja najblizsza powrocila do Polski i zostalam sama........ Reszta to pseudo "kolezanki"...:( A tak w ogole to mialam super dzien... Zakupki....... I jestem baaaaaardzo zadowolona... :D:D:D