Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila.

Pytanie o test ciążowy Quickten z bobasem na opakowaniu

Polecane posty

Gość Kamila.

Mam pytanie odnosnie tego testu a mianowicie mam przed sobą opkowanie z tym testem.Podejrzewam,ze moge byc w ciąży.Chce zrobic ten test ale podobno wynik jest bardziej wiarygodny jezeli test wykona sie rano.Czy z tym konkretnym testem(Quick)?Koniecznie trzeba badac poranny mocz?Ja juz nie mogę doczekac sie wyniku i nie mam cierpliwosci czekac z nim do rana:-oCzy jak wykonam ten test teraz,wieczorem to czy jego wynik bedzie także wiarygodny.Czy lepiej jednak poczekać z nim do jutra:-) (chociaż to będzie ciężkie:-o)Bardzo proszę doświadczone w temacie testów ciażowych(szczególnie tego konkretnego testu Quick) kobietki o odpowiedź.Z góry wielkie dzięki gorące pozdrowienia:-)

Ja robiłam sobie ten test ale ktoś mi powiedział że najlepiej robić go rano na czczo i wyszło mi dobrze.PAPA

Ja robiłam ten test akurat po południu jak przyszłam z pracy bo też nie mogłam się doczekać rana i wyszedł pozytywnie szybciej niż zalecany czas oczekiwania. Pytałam Pani w aptece o to i mi odpowiedziała, że zaleca się rano, ale przede wszystkim we wcześniejszym terminie np. kilka dni przed spodziewaną miesiączką, natomiast od dnia spodziewanej miesiączki można robić o każdej porze bo wtedy hcg już ma na tyle wysoki poziom, że go test wykryje.

Ja robiłam ten test akurat po południu jak przyszłam z pracy bo też nie mogłam się doczekać rana i wyszedł pozytywnie szybciej niż zalecany czas oczekiwania. Pytałam Pani w aptece o to i mi odpowiedziała, że zaleca się rano, ale przede wszystkim we wcześniejszym terminie np. kilka dni przed spodziewaną miesiączką, natomiast od dnia spodziewanej miesiączki można robić o każdej porze bo wtedy hcg już ma na tyle wysoki poziom, że go test wykryje.

Gość 2222
I jaki wynik!!??!!