Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 Może teraz wklei link poprawnie, bo w wyżej wspomnianym temacie wkleiło http://www.piercing-germany.com/contents/media/14pllkh18.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=g_-7HRtDp-4 Co jak co, ale myślę, że ta laska spodobałaby się nawet tym, którzy twierdzą, że gotki to brudaski BTW to film youtuberki lonelygothgirl2 (nie jest znowuż taka lonely, bo ma chłopaka;)), który ma największą liczbę wyświetleń (2234051 na chwilę obecną) i lajków (4325, w tym jeden mój) Jak widać, wpisuje się w kanon, o którym pisałem powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 Moja corka od 1.5 roku weszla w klimaty gotyckie. Czy ktoś kto interesuje się gotykiem może powiedzieć, czy jakieś spustoszenia w psychice, zmiana na gorsze występuje słuchają gotyku i ubierając się tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 Nic jej nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 Zależy na kogo trafi. Jak na durne, wiecznie smutne dziewczynki, to niestety będzie taka sama, a jak na normalnych, inteligentnych ludzi, to nie ma się co martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2015 jak sama nie jest durna to nie będzie się z durnymi osobami zadawała...a jak jest to nic jej nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 gdzie się pochowały gotki? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2015 Na cmentarzach? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2015 Mi się gotyckie dziewczyny bardzo podobają. Z chęcią umówiłbym się na randkę z taką dziewczyną, wieczorem na cmentarzu. Moglibyśmy poopowiadać sobie różne straszne historie o duchach i wampirach, a potem może wylizałbym jej szparkę :) Mój e-mail: upu2(małpa)wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 nie licz na odzew, nikt nie lubi idiotów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 Kocham gotki. Są piękne :) Oferta nocnej randki na cmentarzu nadal aktualna. Oczywiście - wszystko kulturalnie. Minetka - jeżeli tylko ona będzie tego pragnęła, abyśmy już zawsze mogli być razem i wieczność była tylko nasza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2015 jesteś obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2015 Zastanawiam się, czemu z tak ciekawego tematu zrobił się taki rozp******el. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inkh Napisano Listopad 3, 2015 też mnie to zastanawia hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejmen Napisano Listopad 15, 2015 Witam zuych i mhrocznych przyjaciół :) Moje ciuchy są czerniejsze od waszych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 upka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 up! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 czarniejsze nie czerniejsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2016 A tą reklamę widzieliście? Genialna!https://youtu.be/3X5LbfZ-QsQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 up! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2016 Gotyk? Cóż to takiego? Sekta jakaś? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 Upeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 Gdzież to się gotki pochowały? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2016 a masz jakąś konkretną sprawę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość devillie Napisano Luty 16, 2016 Nigdy nie byłam gotką, ale zawsze z jakimś takim podziwem patrzyłam na takowe. A jako dziecko marzyłam o przejściu się nocą po cmentarzu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach