Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeśli wiesz to napisz

czy ktoś zna dobre,sprawdzone

Polecane posty

Gość jeśli wiesz to napisz

sklepy internetowe z ciuszkami dla kobiet cięzarnych oraz z art. dla bobasków.Z góry dizękuje za wpis

Gość Sandra24
Ja rowniez jestem ciekawa informacji ze stron internetowych na ten temat, sama niestety nie znam, wiec piszcie kobietki, piszcie koniecznie!!!

Gość maminka
Może nie sprawdzone to są strony ale wiele rzeczy tam wypatrzyłam i kupiłam w zwykłych sklepach: www.maluszek.com.pl www.bajama.pl www.bambini.pl www.tomi.pl www.hk-herkules.com.pl i moja ulubiona stronka w którą niestety tylko zaglądam bo ceny są tam porażające to www.mininiebo.pl Pozdrawiam !! Młoda mama.....;-))

Gość magda76
www.maluchy.com.pl

Gość mama x3
Teraz nie, ale w następny sezonie jesienno-zimowym na pewno się przyda- DomZdrowia.pl Ja mam 3-kę przedszkolaków i w aptekach zostawiam majątek.

Gość olga_z
witam ja polecam moje sprawdzone sklepy internetowe: drogeria DBAJ www.dbaj.pl sklep kosmetyczny GUAM www.guam.istore.pl Centrum Kosmetyczne CIAO! www.ciao.com.pl

w pzegladarce onetu trzeba wpisac happy mum... ale podejrzewam ze www.happy mum.pl... kupowlaam jakies spodnie ciazowe i zadowolona bylam:)

Jest jedna strona, która oferuje zarówno ubranka ciążowe jak i wszystkie akcesoria niezbędne dla niemowląt. To porównywarka cenowa CoZaCena - www.cozacena.pl . Jestem pewna, że znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz w rewelacyjnej cenie.