Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SIERPNIOWE MAMUSIE ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D ❤️ 🌻 😘 :D Wrocilismy do domku .... dziekuje Wam serdecznie za wszystkie gratulacje.... jestem taaaaaaaaaaaaka szczesliwa ze jeszcze slowami trudno to opisac ...... To co ponadrabiam zaleglosci w miare mozliwosci hihihihih.... i opisze wszystko ... Dustinek jeszcze spi spi ..... :D Serdeczne Gratulacje TERMINOWA PUZUS Witaj MARLENKO po tej stronie! Badz zdrowa na ciele i duszy ! kochaj rodzicow jak oni ciebie kochaja! ❤️ 🌻 😘❤️ 🌻 😘❤️ 🌻 😘

Gość IWKA26
HEJKA MAMUSIE I BRZUCHATKI!!!!1 PUZA SERDECZNE GRATULACJE WRESZCIE WKROCZYLA JAKAS KOBIETKA W TO MESKIE GRONA:):):) CARLA FAJNIE ZE JUZ WROCILAS ZE SWOIM SKARBUSIEM:):)JAK BEDZIESZ MIALA WIECEJ SIL TO OPISUJ JAK BYLO:):) SKYE MYSLISZ ZE BEDZIESZ CHODZILA TAK JAK JA:)?FAKT ZMIESCILAM SIE W LIPCU:):)A TAK SIE WTEDY NIE MOGLAM DOCZEKAC NO I SIE CIESZE ZE MOJ ADRIANEK JEST JUZ Z NAMI:)A JEST TAKI SLODKI:):) DZIS BYLISMY U LEKARZA NA PIERWSZEJ KONTROLI WSZYSTKO OK LADNIE PRZYBIERA NA WADZE WAZY JUZ 4100G.PRZEZ 9 DNI PRZYBRAL 540G :)BO JAK WYCHODZILISMY ZE SZPITALA SPADL DO 3560G NO ALE JUZ NADRABIA I TO PIEKNIE:):):)MLECZKO MAMUSI SPRZYJA POZDRAWIAM BUZIAKI

Carlunia, witaj, idź odpoczywaj, jak będziesz miała siły to opiszesz co i jak :) Iweczko, na ja myślę, że będę chodzić tak jak ty, po terminie, ale jakoś już się z tym pogodziłam. Cieszę się, że mały tak ładnie przybiera, całusy dla niego i dla wszystkich maluchów :)) Gosia

Gość Tabelka
TABELA I *************************************************************************************** Dominisia❤️Krzysiu......13.07...godz.12:35....3120g.......52cm Nesia❤️Mateuszek........20.07..godz. 10.12....3670g......54cm Ania69x2❤️Adrianek......26.07..godz. 09:40....3200g.......56cm Iwka26❤️Adrianek........30.07..godz..17.35....3760g.......57cm Puza❤️Marlenka...........07.08..godz.21:55....4460g.......58cm Carlaa❤️Dustin Alex......08.08..godz.08.34.....3525g.......55cm TABELA II *************************************************************************************** NICK............TERMIN.......NABYTE KG............PŁEĆ .............PAS ANIA69x2...... 25-26.07.05.....9kg......Wiktoria/Adrian.....94🌻 IWKA26.........18.07.05............kg............chlopiec...........🌻 TEZ.P.MAMA.......01.08.05.... ...12kg .....dziewczynka?...........104 LOTNA..............02.08.05........8kg...............chłopiec...........?.. DOMINISIA.........02.08.05.......10kg.........Krzysiu.........105🌻 KARIN2005.........04.08.05.......18kg...........Oliwia.................?... NESIA...............05.08.05........24kg.........Mateusz.......130🌻 ARKADIA............05.08.05........9 kg.........Nadia.................95 CARLAA.............06.08.05........15kg...........Dustin.......102🌻 PRZ.MAMA..........07.08.05.............?.........chłopiec...............?... PUZA................07.08.05........18kg.........Marlena.......114🌻 ISIA23..............07.08.05.........12kg.....Michał/Weronika......100 MYSZA28...........08.08.05...........7kg......chłopiec.................?... AMBRO..............09.08.05..........8kg........chłopiec?...............?... PSZCZOŁA5........10.08.05..........16kg.......Tobiasz...............104. RIKA.................09.08.05..........21kg......Lena...................104.. EVELINE_85.......11.08.05..........8,5kg........chłopiec?.............?... EWCIA22...........11.08.05.......... 10 kg..........Maja.............100.. JOASIUNIA.........13.08.05................?.......dziewczynka.........?... ASIA WROC.........13.08.05...........12kg......dziewczynka......105... DALKA................15.08.05............8kg............Urszulka........?.. KAROLKA 24.........16.08.05...........11kg.......... Patryk..........102 SKYE.................17.08.05............13kg.........Paulinka..........100 ELA79...............18.08.05.............20kg......Michałek............114. MARIOLA78........18.08.05..............10kg......chłopiec...............?. FIONA79............23.08.05.............24kg .........Marylka.........112 Alexandra .........27.08.05...............9kg............?................100

Wiadomość od Isi: \"Jestem w szpitalu, biore zastrzyki na wywolanie. Ciagle nic.Jestem tu od wtorku. Mam dosc psychika mi wysiada\" Biedactwo, napisalam jej ze wszystkie trzymamy za Nią kciuki. Pozdrawiam, Gosia

Gość Fiona 79
Cześć dziewczynki Gratulacje dla Puzy i Carlii-spisałyście się na medal kobitki.Dużo szczęścia i radości z tych małych skarbków. Puza- jak to zrobiłaś ze ta twoja "maleńka " tak wyrosła?Drozdże wcinałaś? Pozdrawiam wszystkie rozdwojone , 2 in 1 oraz te w szpitalach(moze któras akurat teraz .............) Przepraszam że się nie odzywałam ale mam .............jakby to powiedziec depresje przedporodową i wole tu nie truć tym bardziej że tak dużo sie dzieje na dniach, tyle radości i szczęścia......... Może potem.

...Dziewczynki to ja tak powoli zaczne pisac hihihi :D ISIU i EWCIU TRZYMAJCIE SIE .. jeszcze tylko chwilka .... i ..... :D FIONUS na dupke chcesz moze to pomoze hmmmmmm ARKADIAAAAAAAAAAAAA.... halloo jeszcze mam trzymac ... pomoglo to masowanie na 100 % Wiec.... zaczelo sie tak niewinnie hihihihi :D marudzialm juz wam w niedziele ze zle sie czuje i nie mam na nic ochoty prawda... wielam wieczorem ciepla kapiel... wmasowalam wszystkie kremiki standardowo ... zabki umylamm... i polozlam sie spac...to znaczy zaczelam czytac ksiazeczke.... tak zeby szybciej zasnac... wiecie prawda zmeczyc oczki Patryk chcial zebysmy cos ogladali wtelewizji ale mi sie naprawde nie chcialo ... ... nie trwalo to dlugo nagle poczulam... ze cos leci... tak myslalm ze juz ze mna zle i robie siusiu w majteczki..... maz uzlyszal PATRYK... tak ladnie jak potrafie ... jego pierwsza mysl ze albo sie zaczyna albo cos chce do jedzenia :D... ale ..... podnioslam sie i stanelam przed lozkiem byla juz ladna plamka... stoje i czuje jak leci sluz i woda ale to nie byly wody plodowe..tylko sluz ... byla godzina 23.30... 23.40 bylismy juz w drodze ...spakowani ubrani.. po schodach schodzilam jak gazela hihihihi bylo mi latwiej nic nie bola lo ani nie uwieralo ..... Moj Patryczeka taki kochnany caly czas sie denerwowal i co i jak sie czujesz wszystko dobrze ... moj mezczyna ... stanal na wysokosci zadania.... Kochaniutkie to na Tyle ... bede pisac jak tylko da rade.... ciesze sie ze jestescie .... buziole 😘 do pozniej 🖐️ Carlaa

witam. Siedzę i jużchyba gorzej ze mną.Mała tak się kręci, że już nie idzie wytrzymać, boli mnie cały brzuch i jeszcze jak do tego cały stwardnieje to jest gorzej.Czekam na ten wtorek jak na zbawienie. najlepsze jestt to coraz częstsze bieganie do toalety bo pęcherz nie wytrzymuje ;), ale już bliżej końca i wreszcie będe mogła wrócić do swojego domku i w końcu odpocząć .Tu mowa o odpoczynku psyhicznym tylko :), bo z dwójką dzieci jakoś chyba sie nie naodpoczywam :)

A no zapomniałam o gratulacjach dla Puzy. W końcu dziewczynka pojawiła się w gronie mężczyzn :D. I trzymam kciuki za resztę mamuś tych jeszcze nie rozdwojonych, bo widać, że kilka już przeterminowanych, a przed większością jeszcze trochę czasu :)

Hallo Sierpniowe Mamusie..... 😘 nie taki poranny ale wiedze ze jestem PIERWSZA hihihihihi... jak samopoczucie..... mi sie chce strasznie spac.... wiec rada dla oczekujacych rozdwajajacych ... w szpitalu wyspijcie sie mamusie... pijcie duzo wody... mleczko w piersiach pojawia sie na 3 - 4 dzien takie buuuuuum mleczne... o to mi chodzi ... dlatego ta woda.. aby pobudzic laktacje do 5 litrow dziennie.... wszystko sie ureguluje... tak tak ... wiec bez stresa przy pierwszyxh karmieniach... ibez nierwow przy pierwszych przewijaniach ... pierwsze kupki... wygladaja strasznie ale bezzapachowe sa ... nie ma straesa ... przy przewijaniu tylko mecyja jest przy przebieraniu.... jeju ile tego sie zaklada zapina ... a jak dlugo :D :D :D jak dzidzia placze nie uspokajajcie bo jak szybciej sie ja ubierze to szybciej przestanie... apropo pepka .... my nie stosujemy nic kompletnie nic... tak nam doradzono... co do laktatora wstrzymajcie sie z zakupem bo tak naprawde jak bedziecie odciagac pokarm to piersi beda produkowac i produkowac... a tego ;epiej uniknac bo chemy pozniej miec te nasze hihih prawda ... :D :D herbatka koperkowa rewela... maly dopija po karmieniu albo przed ... uciekam ... do pozniej 🖐️ Carla 😘

Tak szybko ja wam opiszę. W niedzielę rano pojechałam z M na ktg a tam taaaakie wielkie skurczyki wyszły. Ordynator zaraz wziął mnie na oddział. Była 14 godzina i tak sobie chodziłam z coraz narastajacymi skurczami. Poskakałam na piłce(przynosi ogromną ulgę) mój kochany mąż cały czas był przy mnie, masował mi plecy, pomagał i w ogóle....położna myślała, że tego 7 nie urodzę, a nagle zaczęłam przeć...wszycsy w panike i zaczęli szybko wszystko przygotowywać. Ból okrpony. Z synem nie bolało tak parcie jak z małą...ale jak mój wielkolud na świecie. Wszyscy się smieją, że 3 dziecko to bedzie miało 5 kg, bo syn miał 4200, mała większa...oj oj. boli mnie pupcia i spać sie chce...tym bardziej, ze ja śpioch:) dzięki za gratulacje i lecę się kimnąć póki mała śpi.... Wyśpicie się dziewczyny za wczasów Pozdrawiam mocno

Hej !! Jak sie macie!! Czy w\\iece co dzieje sie z Arkadia?? Byla na posterunku a teraz sie nie odzywa moze trzeba juz jej spieszyc z gratulacjami ?? wiecie cos ??

Gość Dominisia
PUZUNIU serdeczne gratulacje ,niech sie dzidzia dobrze chowa.Krzysiu wreszcie jest zadowolony ze panienka doszla do grupki dzieciaczkow ❤️ mowi ze to jego dziewczyna hihihhhihihihi

Puza - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś bardzo dzielna, że urodziłaś taką dużą dziewczynkę!!!! No i rzeczywiście, trzecie może być jeszcze większe :):):) Mój Mateuszek jest już trzy tygodnie na świecie i jeszcze nie dogonił Twojej Marlenki :):) Całuję i pozdrawiam Mamę pierwszej Dziewczynki w tabelce :) Dominisia, no nie wiem, mój Mateuszek też chciałby mieć taką dziewczynę jak Marlenka......szepnij Krzysiowi, że ma konkurencję :):):) Strasznie mi przykro, że te koleczki dokuczają Krzysiowi. Mój Mateuszek też czasami walczy - zdarzyło soę może dwa, trzy razy i było straaaaszne. POdobno chłopcy sa do kolek bardziej predystynowani...niestety Iwcia - oj, mój Kochany Synek też potrafi obkupciać Tatusia zaraz po kąpieli :) Te nasze chłopaki to takie małe Łobuziaki już :):):) Caarla - pisz pisz dalej, wszystkie jesteśmy ciekawe i tęsknimy za Tobą Skye, nie płakusiaj, już niedługo będziesz zmieniała pieluszki i trzymała swój Skarb w ramionach, ciutke cierpliwości :):) Wysyłam buziaka zachęcającego do wyjścia na świat od Mateuszka Całuję i znikam KOchane Pa pa pa

Gość Dominisia
nESIA kRZYSIO MOWI ZE MAMINYM CYCEM I DZIEWCZYNA SIE NIE DZIELI HIHIHI,ALE NASTEPNA LASECZKA JEST TWOJA MATEUSZKU NESIA ZDJATKA MATEUSZKA MILE WIDZIANECIOCIU CARLO NA TWOJE ZDJATKA ROWNIEZ CZEKAMY.MARLENKA TO PEWNIE NIEZLA LASECZKA KRZYSIU JUZ ZACIERA RACZKI-TEZ PROSZE O ZDJATKO. DOMINIKA

.... KONKURENCJA powiadacie hmmmm .... ❤️ 🌻 Hallo Mamuski.... odpoczywajcie ...jeslitylko mozecie ... naprawde warto ... bo potem czyli dla mnie teraz hihihih swiat sie kreci ...tylko Dustin ... dzisiaj byla u nas polozna ... dziewczynki z taka opieka jak tutaj jeszce sie nigdy nie spotkalam ... jak wychodzilismy ze szpitala maly mial wage 3300 mial prawo stracic z wagi urodzeniowej do 10 % ...disiaj juz wazy o 30 gram wiecej norma 20 gram dziennie ma przytyc hihihi ciekawe jak maleczko mamusi mu bedzie sluzylo ... :D zobaczymy... co do kolek ... mamy poduszke z pestkami wisni w srodku polecem podobno czyni cuda jeszcze nie sprawdzalismy ale jak tylko zajdzie koniecznosc opowiem jak sie sprawdzila z autopsji...

http://www.maluchy.pl/artykul/108 a to o mleczku..... musialam zwiac bo maly plakusial....podobno nasze szkraby miedzy 18 a 23 maja cos takiego jak nie wiem co bym chcial..... i marudza .. a rodzice wlosy z glowy rwia... co do tych kolek to trwaja do 3 mc i chlopcow faktyczni Nesiu trudniej przechodza tak samo jak zalapanie z piciem hihihhhihihi mleczka z piersi...... :D... za to pozniej nadrabiaja hihihi :P dobra zmykam....aaaaaaaa nie kompiemy go dopiero jak pepek odpadnie..... 🖐️ do pozniej Carla 😘

Gość IWKA26
HEJKA BABECZKI!!!!!!!!!!!! RANY WPADLAM TU NA CHWILKE A TU TYLE CZYTANIA......MOJ MALY SPI TO MAMUSIA POBUSZUJE W INTERNECIE ALE WIDZE ZE TU TERAZ NIKOGO NIE MA:( POJDE CHYBA SPAC BO COS SPIACA JESTEM.... JUTRO JAK NIE BEDDZIE PADAC WYBIERAM SIE NA PIERWSZY SPACEREK Z ADRIANKIEM:):):)SZKODA TYLKO ZE TA POGODA TAKA JESIENNA ......POZDRAWIAM ZYCZE KOLOROWYCH SNOW BUZKA

Gość IWKA26
WITAJCIE MAMUSIE I BRUCHATKI!!!!!!!!!!!!!! CO TU TAKIE PUSTKI?JA KONCZYLAM DZIEN I TERAZ ZACZYNAM:):):) U MNIE NOC MINELA OK:)ADRIANEK LADNIE MAMUSI SPAL BUDZIL SIE TYLKO NA JEDZONKO:):)ZLOTE DZIECKO A CO TAM U WAS SWIEZE MAMUSIE CARLA JAK SAMOPOCZUCIE?MALY DAJE RODZICOM W KOŚĆ?:):):) ZMYKAM BO IDE PO ZAKUPKI POZDRAWIAM MILEGO DZIONKA

Hallo Hallooo .... 😘 Mamuski co z Wami... Hallo IWKA.... ja tez mam chwilke hihihihi... i buszuje ... trzeba sobie dobrze czas zorganizowac na relax hihihi :D :D :D :D Pierwsza noc w domku hmmmm byla walka do 3 ciej hihihi potem maly sie najadl... musial odreagowac to co bylo za dnia ...bo uklad nerwowy jeszcze nie wyksztalcony wiec... dzidzia musi to jakos odreagowac prawda ... dzisiaj luzik ... 3 razy w nocy karmieni... tak co 3 / 4 godzinki.... pije z piersi caly czas ..troszke herbatki... i to wszystko ... w pierwszych minutach karmienia nie ma tresciwego pokarmu tylko tak na ugaszenie pragnienia dopiero potem pojawia sie ten tresciwy.... a co do spacerku juz wczoraj moglibysmy isc ale.. pogoda nie taka.... musimy go wystawiac na sloneczko bo jest ciut zolciotki hihihi :D :D :D :D :D :D :D Mamusie ... odezwijcie sie bo smutnawo tu bez Was ... wiem ...wiem ... ale obiecywalyscie ze bedziecie ... i 😘 😘 ❤️ ... i co... pozdrawiamy Wszystkie rozdwojone... i ich pociechy a w szczegolnosci jena panienke ... hihihi ❤️ Dustin i Carla 🖐️

ARKADIO ....sto lat sto lat.... serdeczne gratulacje i lyz szcescia plynace ...cudownosci i radosci... niech Twoja niunia ..bedzie szczesliwa ...bo aby dzeici byly grzeczne musza byc szczesliwe... kazde narodziny sa kolejnym dowodem zycia... Kochane mamusie rzeczy niemozliwe zalatwiamy od reki cuda zajmuja nam troszke czasu .. dlatego tez te nasze porody tak dlugo trwaja... moc buziakow od Dustina bo to jego kolejna dziewczyna hihi :D :D :D :D :D :D 🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️🌻 ❤️ TABELA I *************************************************************************************** Dominisia❤️Krzysiu......13.07...godz.12:35....3120g.......52cm Nesia❤️Mateuszek........20.07..godz. 10.12....3670g......54cm Ania69x2❤️Adrianek......26.07..godz. 09:40....3200g.......56cm Iwka26❤️Adrianek........30.07..godz..17.35....3760g.......57cm Puza❤️Marlenka...........07.08..godz.21:55....4460g.......58cm Carlaa❤️Dustin Alex......08.08..godz.08.34......3525g......55cm Arkadia❤️Nadia .........11.08...godz.19.20.....3350g........55cm TABELA II *************************************************************************************** NICK............TERMIN.......NABYTE KG............PŁEĆ .............PAS ANIA69x2...... 25-26.07.05.....9kg......Wiktoria/Adrian.....94 IWKA26.........18.07.05............kg............chlopiec........... TEZ.P.MAMA.......01.08.05.... ...12kg .....dziewczynka?...........104 LOTNA..............02.08.05........8kg...............chłopiec...........?.. DOMINISIA.........02.08.05.......10kg.........Krzysiu.........105 KARIN2005.........04.08.05.......18kg...........Oliwia.................?... NESIA...............05.08.05........24kg.........Mateusz.......130 ARKADIA............05.08.05........9 kg.........Nadia.................95 CARLAA.............06.08.05........15kg...........Dustin.......102 PRZ.MAMA..........07.08.05.............?.........chłopiec...............?... PUZA................07.08.05........18kg.........Marlena.......114 ISIA23..............07.08.05.........12kg.....Michał/Weronika......100 MYSZA28...........08.08.05...........7kg......chłopiec.................?... AMBRO..............09.08.05..........8kg........chłopiec?...............?... PSZCZOŁA5........10.08.05..........16kg.......Tobiasz...............104. RIKA.................09.08.05..........21kg......Lena...................104.. EVELINE_85.......11.08.05..........8,5kg........chłopiec?.............?... EWCIA22...........11.08.05.......... 10 kg..........Maja.............100.. JOASIUNIA.........13.08.05................?.......dziewczynka.........?... ASIA WROC.........13.08.05...........12kg......dziewczynka......105... DALKA................15.08.05............8kg............Urszulka........?.. KAROLKA 24.........16.08.05...........11kg.......... Patryk..........102 SKYE.................17.08.05............13kg.........Paulinka..........100 ELA79...............18.08.05.............20kg......Michałek............114. MARIOLA78........18.08.05..............10kg......chłopiec...............?. FIONA79............23.08.05.............24kg .........Marylka.........112 do pozniej 🖐️ Carla i Dustin 🌻 ❤️🌻 ❤️

mam doła, depresje, już sama nie wiem.jak można zostawić kobiete która w każdej chwili może sie rozsypać dla kolegów i rowera ?? wszystko mnie boli, wyć mi się chce, a takiemu trudno przetłumaczyć, że powinien siedzieć ze ,mną bo przecież się wszyscy na niego uwzieli. mam już dosyć tego wszystkiego.cholerny 13-ty

Dalka ... no trzynasty tylko ze nie piatek... czasami tak bywa ale pozniej mozesz na niego liczyc ... jak na nas ...nie martw sie ... wysylam Ci cos slodkiego moze byc.... ciasteczka z czekoladka... trzymaj sie i nie daj sie 🖐️ Carla

Gość IWKA26
ARKADIA GRATULACJE🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ALE SIE WSZYSTKIE PO KOLEI ROZDWAJAJA:):):)NO ALE TO FAJNIE NO I KOLEJNA DZIEWCZYNKA:)CARLA JAK MOGLAS WCZESNIEJ ZAMOWIC JA DLA DUSTINKA?TEZ MUSZE ZNALEZC PANIENKE DLA ADRIANKA:):) DZIS MOJ SKARBEK MA DWA TYGODNIE BYLISMY NA PIERWSZYM SPACERKU:):)DOPIERO TERAZ BO WCZESNIEJ POGODA NIE DOPISYWALA NO W CZWARTEK TROSZKE POWIETRZA ZALAPAL JAK JECHALISMY DO LEKARZA:):)ALE TO TYLKO CHWILKE DO SAMOCHODU I Z POWROTEM:) DZIS ADRIANKOWI TEZ ODPADL KIKUTEK OD PEPUSZKA WIEC GO JUZ NIE MA :):) POZDRAWIAM MILEGO POPOLUDNIA

Hallo .... byla polozna... nowe informacje zawsze cenne... :D :D :D zapisuje sobie kiedy go karmilam i ustawiam sobie czas... tak zeby moc co 3 4 godziny go karmic ... wtedy mozna sobie porobic cosik.. irelaxik maly hihih tez moze byc.. wgga z dzisiaj..3450... mlody niedlugo pewnie przejdzi ena diete hihihihih ... co karmieni pije tylko z jednej piersi... wiec mozecie sobie wyobrazic jak wygladaja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :d aaaaaaaaaaa gdybyscie mialy depresyjke taki placz i rece opadaja nie martwcie sie..... to normalka tak jest po porodzie HORMONY... ja wylam jak wrocilismy ze szpitala ... nie wiem nawet dlaczego .... ale polozna tlumaczyla mi ze tak moze byc... buziulke i wogole calego smaruje mleczkiem ...slicznie wyglada po tym ... oczywiscie paznokietki dlugie ale sie lamia ... ma skarpetki na raczkach zeby sie nie drapal... pieluchujemy go szeroko.. ortopeda nakazal aby panewki weszly w soje miejsce.. ..co jeszcze maly robi juz ladne nie zielonkawe kupki hihihihih :P Moj malzonek to prawdziwe CUDOOOOOOOOOO ❤️ gdyby nie On ... nie wiem jak by bylo... moge sie spokojnie wyspac... a on jest na posterunku zajmuje sie Dustinem jak fachowiec... ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ ❤️ ❤️ KOCHAM GO jest fantastyczny ... takiego ze swieczka ... MamMALY APELLLLLLLLLLLLLL >.............dziewczynki odezwicjie sie...!!!!!! Tez przyszla mamo co z Toba ????????? i co jak sie tu nie martwic o Was moje drogie PANNY .... Pozdrowienia od Eli... oraz Pszczoly .... ❤️ 🌻 Skye Pszczola prosila przekazac ze ona pewnie tez przenosi wiec razem moze urodzicie hihih :D :D :D Mamuski do pozniej buziole Puzus Arkadio Fionus Dalko Iwko ... Skye ... Ewcia ...Isia... Dominisia ...i dla calej reszty WIELKIE 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🖐️ Carla i Dustin

Gość CZY WY WSZYSTKIE
R O D Z I C I E ? ! ? !

Gość Fiona 79
Ja nie rodze, przynajmniej na razie. Dalka- faceci juz tacy są , nadają na innych falach.Radze wjedz mu porządnie na ambicje , w koncu to jego dzieło prawda? Arkadia- Matko-Polko - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niech się zdrowo chowa dziewuszka . Co dziewczynki? pora teraz na wysyp dziurawców ? Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i prawie mamy i niunie i pitaszki też

Gość Dominisia
Arkadio gratulacje moje serdeczne jestes juz szczesliwa mama i twoja coreczak tez jest szczesliwa ze moze juz ogladac mamusie z tej drugiej strony.Niech sie dobrze chowa ❤️ Dominika i Krzysiu