Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

chlip chlip... jak tu smutno... moja corcia spi, meza nie ma, a ja ogladam pierwszy sezon \"Przyjaciol\" i pije wino... jakie to szczescie ze nie widzi mnie moja mama ani tesciopwa...

Gość Fiona 79
Mamo natalki dobrze prawisz kobieto................mozna się niezle przejechac Mi w komórce zostało dosłownie 6 kontaktów, wykasowałam wszystkich z którymi nie mam ochoty rozmawiac z powodów różnych. Tak cos mnie wzięło na wspomnienia i oglądałam fotki z wypadu do Szklarskiej Poręby( kiedy jeszcze byłam piękna i powabna).tak mi się teraz marzy wypad na narty................eh................miałam na te ferie uczyć Mateusza jazdy.....................i dupa z tego przez ten cholerny wypadek. gdybym urodziła dzień wczesniej , byłabym w tym dniu juz w domu i Matek byłby pod moja opieką i nic by sie nie stało...............ale nie , zaufałam M a on go sprzedał ciotce na dzien i noc bo pępkowe w pracy robił a ja sie na to zgodziłam jeszcze skonczona kretynka .I teraz kurwa (sorry )Matek porusza się o kulach i na jednej nodze. Teraz wiem co znaczy kochac i nienawidziec jednocześnie tą samą osobę.

Gość Fiona 79
Przepraszam tak mi się wyrwało, nie powinnam tego pisać.

Gość Fiona 79
Mamo natalki- polej odrobinke do kieliszka, o wiesz co? ja mam takie kryształowe ślubne , jak skonczymy z nich pic to je wszystkie potłuczemy( mam szczerą ochotę je wytłuc ) bo mi przypominają o farsie jaką jest moje małżeństwo.

Gość Fiona 79
to jeszcze dorzuce ten komplecik stołowy -też ślubny też siedze sama , towarzystwo się rozeszło do spania, chyba cos skubne matkowi ze słodyczy które zostały z prezentów chcesz? tylko uwazaj jak bede rzucac zebym cię w głowe nie trafiła

Gość Fiona 79
To był odcinek z serii " Inteligentne rozmówki Polaków"

w guuufke... hihi... ja zrem ptasie mleczko... zeby zagluszyc potrzebe papierosa.... grrr... swoja droga zaraz mnie zemdli...

Mamo Natalki - mnie się bardzo podoba jak piszesz, pisz jak najwięcej :):):) Napiję się z Wami dziewczyny, z tym, ze ja z alkoholu to mam w domu Karmi Poema di Caffe....bardzo smaczne, ale zawartość alkoholu szokująca-0,5 %....hihihi, może któraś poleje coś bardziej procentowego??? Chociaż odrobinkę, podzielcie się baby!!! Fiona! A kieliszki zbijmy, na szczęście! - swoją drogą te kryształowe tłuką się najlepiej, w drobiazgi..... Oj Kochane, musimy się borykać z tymi wszystkimi problemami.... Dobrze, że mamy siebie i te kilka stronek (!!!!), na których możemy się pożalić. Carluś! Puza ma rację - pleśniawka i grzybek to jest to samo (tzn plesniawkę powodują grzyby, konkretnie tę na języczku to nie wiem czy też drożdżaki, ale z pewnością jest to rodzaj grzybka). Ojej, jak fajnie się Was czyta Dziewczyny! Fajnie, że jesteście. Całuję mikołajkowo i idę lulkać. Do jutra.

Halloo .... hej hej mamulki .... sen podobno leczy ... Dalka Fionus Mamo NAtalki dzieki za info... 🌻 co do wloskow ... Mamulki bedzie dobrze musi byc dobrze prawda... ❤️ Dominisiu damy rade.. damy a jak a co .... nie zostawiaj nas ... prosze ... :D :D :D :D bardzo ladnie prosze :D :D :D :D :D :D Nesiu dziekuje za wyjasneina Puzus ja taka niedoswiadczona hihihi :D :D :D :D :D :D powoli znika A kieliszki tez wam pomoge... moze troszke doloze na szczescie... 🖐️ mamulki do dzisiaj :D :D :D :D :D

Gość ela79
dzień dobry w ten smutny dla mnie dzionek,całą noc nie spię tylko sie martwie a mianowivie,zastanawaiam sie czy mały nie był szczepiony w czasie kiedy u niego wylegała sie ospa jestem zalamana z moich obliczneń i obserwacji wynika że nie ale że tuż po zarazil sie od taty swego ospą,ale teraz wbiłam sobie do glowy że to moze wszystko przez to że był szczepiony a był zarażony-tzn nie trzyma tej glowy. Jak już pisałam wczesniej przez te 3 tyg nie kladlam go na brzuszku,ale po tym szczepieniu jeszcze przez kilka dni podnosił glowe i przewracał sie na boki pózniej w momencie choroby-te 3 tyg nie kładlam bo wiedzialam że glowę podnosi a tej pozycji nie lubi to nie bede go meczyć-tak myślałam po czym od 2 dni go znowu kładę a on tylko ssie ten swój malutki kcciuk a glowa ani drgnie. jestem bliska obłędu Isiu dziekuje że znalazłaś czas by mnie pocieszyć w chwili kiedy sama potrzebujesz pocieszenia-lzy napływają mi do oczu. pomocy Dziś idziemy do lekarza niech go oslucha i pomoże. Nie wiem czy bede tu zagladac bo u waszych dzieci wszysko supwer a u mnie jak po grudzie przez te 3 mies mialam same problemy a malutki non stop chory. Modlę sie codziennie by z nich wyjsc by już była wiosna w moim serduszku.smutny ten mój post ale tak to wyglada

Gość ela79
wszyscy spią a ja sie martwie mam wizytę o9 tej a do neurologa tez sie wybieramy-oczywiście prywatnie bo na służbe zdrowia nie ma co liczyć

Gość Też przyszła mama
lWitam Sierpniówki! Nie wiem,jak tam u Was, ale w Wieluniu tak śniegiem sypnęło,że ho ho, biało jest, pięknie,zimowo. Ale miałam czytania od wczoraj , trochę naskrobałyście. Puza- szacuneczek! Jak Ty godzisz tyle obowiązków?! Carlaa, Dalka, u mnie to samo z włosami. Mamo Natalki- widać,że masz dar opowiadania i smykałkę do pióra. Ja jestem nauczycielką, ale też pisywałam do czasopism, do prasy kobiecej na umowę zlecenie kilka lat temu. Wiesz co i też miałam przejścia związane z utratą ukochanych bliskich... Byłoby o czym pogadać przy lampce wina, może razem by nas nie zmuliło. Dalka, niezła wyprawa, dobrze,że nie pobłądziłś we mgle- ciekawe,czy babcia komentowała ten spacerek? Julianko, to prawda,ze człowiek czuje się jak czlowiek,gdy trochę o siebie zadba. Fiona, też podziwiam siebie na dawnych zdjęciach z łezką w oku...Marzęże te miejsca,które we dwoje odwiedziliśmy, zobaczymy kiedyś w trójkę. Isiu, super,że wyszliście z mężem, odżyłaś psychicznie. Iwciu, ach ten Twój grzeczniutki Adrianek, oby tak dalej... Nesiu, Mati nie dokucza Ci ząbkiem podczs karmienia? Elu, do Ciebie napisałam na gg, kochana, nie martw się! No a u mnie bez większych zmian. Wczoraj było koszmarnie. Nie wierzycieże dziecko może caly dzień płkać, marudzić, otóż może. A wieczorem to nuż był lament na całego . I coś apetytu nie ma. Chyba od leków. Dzis jest spokojniejsza. No właśnie zaczyna płakać,więc się żegnam. Pozdrowionka!

TPM babcia skomentowała to tak hmm uwaga cytuje :) \'\' dlaczego ty wychodzisz z nimi tak późno. godzina 12.00 to najlepszy okres do wychodzenia, bo później jest już zimno. wychodz tylko nie za długo \'\' koniec cytatu dziś szykujemy się wcześniej na dwór :) bo idziemy do kuzynki. Elu nie martw się. To że dzieciaczek zapomniał jak siępodnosi gówkę to nie znaczy, że coś mu jest. Może poprostu p chorobie nie doszedł jeszcze do siebie. Z tego co jeszcze pamiętam, to mój Dawid był leniwą osóbką i jak podnosił główkę, to późniem mu się odwidziało i wolał lizać koc niż patrzeć z pozycji na brzuszku.

Gość Fiona 79
mamo Natalki- mam kwadratowe w sam raz do łazienki twej sie nadadzą a motyw mają fajowy taki ludek goniący swą ślubną z kwiatami a może odwrotnie???????????????????????? Mój młody kawał chłopa a tez nie za bardzo głowe chce trzymac więc martwic się nie polecam.Za chiny nie chce lezec na brzuchu wiec go nie zmuszam ( no moze czasami ihihihih)Radze przeczekac wszystkie choróbska sezonowe i niesezonowe ,dzieciaczki nabiorą motywacji i bedzie oki.

Gość Też przyszła mama
To znowu ja- Natalka sama zasnęła, sama zasnęła ! Wprawdzie na pół godziny, ale obudziła się uśmiechnięta, gaworząca. Nie to co wczoraj, gdy z każdej drzemki budziła się z płaczem, który nie ustawał po wzięciu jej na kolana i nawet podczas jedzenia płakała. A dziś tyle już miała dla mnie uśmiechów,śmiechów,miłych minek i spojrzeń. To cudowne. Dzielę się tymi małymi radościami z Wami, moje kochane!

Gość IWKA26
Witajcie! Ale tu naworzone widze ze mamusie to nocne marki:)popijałyscie winko hmhm:)juz nie pamiętam jak to smakuje.. T.P.M teraz bedzie tylko lepiej Natalka coraz starsza i pewnie będzie grzeczniejsza i spokojniejsza;)zycze ci tego z całego serducha❤️ Mamo Natalki pisz duzo po to tu jestesmy🌻 Carla u mnie to samo z włosami wszędzie ich fuulllll:(wypadaja garsciami....ja małego buziulkę smaruje kremem ziajka jestem zadowolona jest super:) ostatnio lekarka kazała mi łykać witamiiny falvit a mi po nich tak niedobrze ze masakra musze zmienic :)jakie wy łykacie witaminki? Dalka ja tez ostatnio oglądałam zdjęcia ale z ciąży:Djaki miałam brzuch jeny jak ja ładnie wyglądałam :):):) Adrianek usnoł ja ide troche posprzątac:)pozniej jadę z mężulkiem na zakupki a mały idzie do babci.... U nas pada deszcz taka paskudna ta pogoda:( buziaki do pozniej 🖐️🖐️ 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]

Gość ela79
donoszę ze wszystko w porzadeczku maluch ssie palec i dlatego niechetnie podnosi glowę pozdrawiamy ela i michałek