Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

No to ja to sie pisze na to spotkanie z pewnoscia :) Nawet moge zaproponowac ulokowanie misiakow w moim mieszkanku, bo nie wiem gdzie planujecie to spotkanie, zeby bylo wygodnie z dzieciaczkami? Nesia jak to widzisz? Ja mieszkam na mokotowie (przy galerii mokotow) ale jestem otwarta na propozycje. Dzis swieto najpiekniejszego imienia na swiecie- MARII (moja mama, siostra najmlodsza, ja mam na drugie i moja corka bedzie miala na drugie;) ) Wiec wszystkim Mariom ♪♪♪ Sto lat! ♪ Sto lat! ♪♪♪ (jest jakas na forum????) Dobra -uciekam, bo musze nas popakowac. Wracamy do domciu!. (o cholera- znowu zdrabniam, wrrrr) Milego poranka dziewczynki!

Gość ela79
myslałam że bedę pierwsza z porannym wpisem a widze że mama natalki tu podzialała z samego rana,ja już po sniadaniu teraz parze kawkę ,maluszek póki co jeszcze drzemie a mąz pobiegł do pracy-dzisiejsza noc nawet upłynęła spokojnie mały jadło 2-giej i o 6-stej. co do tej maści na tradzik niemowlecy to tta pani lekarka dała nie taka maść jakiej oczekiwałam-nanobase-to maść na zapaloną wysuszoną skórę która kiedyś sama stosowałam a nie na trądzik od drugiej lekarki otrzymałam receptę na maść robioną a drugą na maść z antybiotykiem-kurcze antybiotyku nie chcę stosować bo mały wszystko pcha do buzi trac przy tym sie po twarzy,tak wiec nie jest ona bezpieczna-postanowiłam ja wykupic-kosztuje ok 50 zł więc wydatek niemały,a bedę stosdowala za jakieś 2 miesiące,taki mama plan. gdyby spotkanko było latem tak maj czerwiec to ja też do warszawy na zjazd przyjadę-moja sistra mieszka na mokotowie to wrazie co u niej moge malucha zostawic w wrazie czego. ja mieszkam w sieradzu,mamy auto bo czesto jezdzimyu do moich rodziców daleko bo aż 100 km za warszawę do sokolowa podlaskiego-jesli ktoś wie gdzie to jest. ostatnio 3 tygodnie tam byliśmy jak maż miał szkolenie i nie było go w domu. ja do miejsc zamieszkania siwe nie przywiązuję bo jako żona żołnierza nieraz jeszcze adres pewnie zmienię,ale nmarze o powrocie do swego rodzinnego miasta-w sumie fajne położenie od stolicy,piękne lasy na obrzeżach miasta itd-ale sie rozmarzyłam,a malec podczas naszych podrózy spi w swoim foteliku. no i mam pytanko czy już ze swoicgh wozkow powyciagalyscie nosidełka dla noworodków i już wasze maleństwa jezdżą w drugiej obszerniejszej cześci wózka-bo mój michas od wczoraj tak i mimo ze spi dalej w swym ukochanym rożku to trochę topi sie w wozku i przesuwa non stop-teraz śpi na ukos,aha zapomniałam dodać ze on sypia tylko w wozku a w lózeczku tylko do zabawy. pozdrawiam zajrze tu jeszcze papappa

Gość ela79
do Nesi czyzbys Agnieszko planowala dzidziusia w roku 2006?fajnie. ja po tym cesarskim cieciu i to nie wszesz tylko wzdłu mojego brzuszka i po tym co przeszłam podczas porodu nie podejmuję sie świadomeego zajsćia ciaze w przeciagu kolejnych 4-ciu lat,może do tego czasu zapomnę jak to bylo kiedy los mojego dziecka lezał w rękach lekarzy-brr,az chce mi sie wrzeszczeć jak o tym pomyslę,a swoją droga córeczkę tez bym chciala miec,tyle tylko że pracę jakąś tez bym chciala znalezć bo do tej szkoły gdzie pracowalam przed narodzinami synka pewnie już nie wrócę bo znajda sobie kogoś innego podczas mojej nieobecności. całuski

Gość ela79
🌻 dla Dustinka z okazji 4-tego miesiąca narodzin-jak dzis pamiętam jak twój synek sie urodził wlaśnie moje malenstwo piszczy obudziło się i rozmaiwa hihi

wszystkiego aj naj najlepszego 🌻 🌻 🌻 DUSTINEK 🌻 🌻 🌻 Krzysiu dzionek zrobił sobie dzisiaj juz o 5rano,rodzice błagali go zeby sobie jescze pospał tak ze dwie godzinki,a on na to nic,w koncu zmeczył sie porannymi harcami i sam zasnoł teraz lezy w łóżeczku i cos tam sobie krzycy a mamusia idzie mu przygotowac papu potem jest duzo sprzatania,bo moj brat przychodzi dzisiaj ze swoja narzeczona takze dziewczyny wracamu dopiero po południu pozdro Dominika ❤️ Krzysiu

Dustinek 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Ulcia pobudkę zrobiła o 8.00 hihi, teraz widać już wymęczona bo wpatruje się w akwarium i rozmyśla czy zasnąć sama czy z pomocą mamy :). Dziś mam zamiar włożyć płtykę z aerobikem do dvd i poćwiczyć, ale jak to będzie i czy Ula da choć troche poćwiczyć to się okarze.

dzien dobry mamulki:D dustinek 4 miesiące , hoho:D 🌻🌻🌻🌻🌻 carla podawaj jakąś datę przyjazdu do polski:P nesiu i mamo natalki- trzymam kciuki za spotkanie:D:D:D elu- jaśmin jeszcze jest wyjątkowo smarkaty ;) , więc jak na razie jeździ w gondolce, bo się w niej jeszcze elegancko mieści, ale jak podejrzewam - koło lutego wywalimy gondolę i dzidzia będzie miała bolid siedzący:) do zobaczenia później buziaki

Elu kochana! Ja w zasadzie nie planuję, ale wszyscy wokół mnie tego by sobie życzyli :) łącznie z mężem. I pewnie dlatego dostałam w meiliku taki mały Mateuszkowy fotomontaż. Uśmiałam się do łez, z tego co wymyślili i dlatego przesłałam dalej. Swoją drogą można naprawdę świetne rzeczy wyczarować w foto shopie (czy jak tam się ten program nazywa). A żeby urodzić jeszcze w 2006 r. to gola musielibyśmy trafić do marca :) W marcu nawet kotki mają ochotki, ale ja chcę jeszcze trochę odczekać z następną dzidzią :). Elu! Zorganizujemy kolejne spotkanie :) na Twój przyjazd, jak będziedz przejerzdżać :) Mamo Natalki, ja mieszkam w Centrum, na Pl. Konstytucji. Mogę też zaprosić do siebie :) tylko u nas miejsca jak na lekarstwo, bo mieszkamy na razie w pokoju z kuchią. A masz rację, że z dzieciaczkami to chyba najlepiej w domu się spotkać. Ustalmy wreszcie datę!!! Carla!!!! Kiedy będziesz w tej Wawce? Wiesz juz dokładnie??? Miłego dzionka dziewczyny :)

Dziewczyny, a nie możnaby się tak spotkać gdzieś w środku Polski???? :) Bo ja z południa jestem:( i chyba tylko ewentualnie z Isią mogę się spotkać ale to i tak daleko a poza tym Irenka teraz z domku się ruszać nie może, chyba że ja ją odwiedzę :) hmm tylko jak:( Krosno to jednak daleko od Katowic, a niech to:( 😢 Oki idę wysmarkać nosek bo aż mi łezka z zazdrości poszła, że się spotykacie beze mnie :) No a teraz obiecuję, że nie będę smutna i będę się cieszyć z Waszego spotkania. Poróbcie zdjęcia, ja chcę potem pooglądać :) Całuski, Gosiaczek A jeszcze tabelkę dowalę :) DominisiaKrzysiu........13.07..05.11.....75cm.........7100 NesiaMateuszek.........20.07..26.11....................7660 Ania69x2Adrianek.......26.07................................... Iwka26Adrianek.........30.07..04.11.....70cm.........6450 Karin2005Oliwia Wiki ..2.08..02.09.......60 cm........4800 PuzaMarlenka............07.08.................................... CarlaaDustin Alex.......08.08..30.11......65 cm........6850 www.dustin.bobasy.pl RikaLena................ .09.08..09.09......59cm........4800 ArkadiaNadia ............11.08..11.09....................6410 SkyePaulinka.............12.08..02.12.......64cm.......6400 www.skye1981.bobasy.pl IsiaWeronika.............12.08..12.09....................5820 TPMamaNatalia..........12.08 ..17.11...... 58cm.......6500 www.yarucha.bobasy.pl KarolkaPartyk...........14.08.................................... DalkaUrszulka...........15.08..15.09........57cm.......4350 www.ulcia.bobasy.pl AsiawrocOla.............15.08..................................... Ewca22Majeczka.......18.08..................................... NiuninkaNina ............20.08................59 cm.......4935 www.niuninka.bobasy.pl PszczolaTobiasz........22.08...................................... Ela79Michalek...........25.08..25.09.......................5760 Fiona79Tymoteusz.....28.08..28.09........60cm........5575 Julianka80Jaśminka....26.08..30.11.......................6330 www.jasminek.bobasy.pl Mama Natalki............06.10..30.11.......................6080 www.nataliajaworska.bobasy.pl Mam nadzieję, że dobrą znalazłam :) Całuję

Tak chyba lepiej :) DominisiaKrzysiu........13.07..05.11.....75cm.........7100 NesiaMateuszek.........20.07..26.11....................7660 Ania69x2Adrianek.......26.07................................... Iwka26Adrianek.........30.07..04.11.....70cm.........6450 Karin2005Oliwia Wiki ..2.08..02.09.......60 cm........4800 PuzaMarlenka............07.08.................................... CarlaaDustin Alex.......08.08..30.11......65 cm........6850 RikaLena................ .09.08..09.09......59cm........4800 ArkadiaNadia ............11.08..11.09....................6410 SkyePaulinka.............12.08..02.12.......62cm.......6200 IsiaWeronika.............12.08..12.09....................5820 TPMamaNatalia..........12.08 ..17.11...... 58cm.......6500 KarolkaPartyk...........14.08.................................... DalkaUrszulka...........15.08..15.09........57cm.......4350 AsiawrocOla.............15.08..................................... Ewca22Majeczka.......18.08..................................... NiuninkaNina ............20.08................59 cm.......4935 PszczolaTobiasz........22.08...................................... Ela79Michalek...........25.08..25.09.......................5760 Fiona79Tymoteusz.....28.08..28.09........60cm........5575 Julianka80Jaśminka....26.08..30.11.......................6330 Mama Natalki............06.10..30.11.......................6080 Gosiaczek

Gość IWKA26
Witam mamuski! Dustinek STO LAT 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Fajnie macie ze spotkacie się w wawie:)ja tez chce:)tylko trochę daleko bo z Gdyni:(no i od jutra do pracy nadszedł ten dzień buuuu:( Elu ja juz dawno nie wożę Adrianka w nosidle bo juz za małe:)jeszcze teraz jak go ubiore w kombinezon to juz wogole by w nie ni wszedł:):):) Julianko mój teść jest wojskowym wiem co to znaczy :)dobrze że synek nie wodzził się w tatusia;)no i ja mieszkam na osiedlu wojskowym to wyobraz sobie wszyscy sąsiedzi mają jakiś związek z wojskiem... W domku mam taki burdel ze nie pytać małe malowanie a bałagan:p Zaraz uciekamy na spacerek dosyc fajna pogoda :) buziaczki miłego dnia🖐️🖐️

TABELKA IV ZOBACZ KONIECZNIE nasze maluchy w bobasach 🌻www.dustin.bobasy.pl🌻 🌻www.jasminek.bobasy.pl 🌻 🌻www.krzysiaczek.bobasy.pl 🌻 🌻www.michalko.bobasy.pl 🌻 🌻 www.nataliajaworska.bobasy.pl 🌻 🌻www.niuninka.bobasy.pl 🌻 🌻www.ulcia.bobasy.pl 🌻 🌻www.skye1981.bobasy.pl 🌻 🌻www.tymek.bobasy.pl 🌻 🌻www.yarucha.bobasy.pl🌻

hmmm gdyby mój miał w najbliższym czasie delegacje w wawie to bym pojechała :) z nim, a tak :(. A za tydzień czeka mnie wizyta u ortopedy. Będzie USG i pewno znowu pełno poborowych :).

Paulinka piosenek Irenki słuchała tylko 2 minutki i płacz :( chyba troszkę muszę poczekać, albo zgłodniała od tych bananów hihih

Gość Też przyszła mama
Cześć Kochane Mamusie ze swymi skarbami! Ale miałam do poczytania,fajnie,że jesteście. Na początek najlepsze życzenia dla Marlenki i Dustinka - naszych 4-miesięczniaków. Mamo Natalki! Świat jest mały, może kiedyś się spotkamy przy okazji Twojej wizyty w Wieluniu., kto wie. Z moim mężem też miałabys o czym pogadać. Aktualnie pisze on recenzje do ,, Nowych Książek,,, które to pismo jest Ci, jak sądzę,znane. Julianko, jak to dobrze,że ociepliło się między Tobą a mężem. A tak swoją drogą, mój biedaczek ciągle sypia na sofiei to nie za karę, tylko przez małą terrorystkę o anielskim wyglądzie... Dziewczyny, szkoda,że nie niektóre z was mają kiepski kontakt z mamami, ja dałabym wszystko,żeby moja żyła... Zazdroszczę wam spacerków- my od 2 tyg siedzi my jak pokutnice, mam nadzieję,że mala nie odwykła od wózka... Wczorajszy miły poranek musiała sobie oczywiście odbić późnym popołudniem i wieczorkiem, ma charakterek, oj ma. A w nocy miałam niezłe schizo- gdy mała spała, ja nie spalam, bo sobie nabiłam łeb różnymi myślami, a jak juz chciałam spać, to nata nie spała, a nad ranem przeszkodziło nam big- kupsko. Efekt- znów jestem padnięta.A tak w ogóle, to ja nic nie piłam, aod wczoraj w głowie mi się kręci, a w nocy sufit mi latał nad głową, jakbym była wstawiona. Co to może byc u licha? Zajrzę poźniej,jak się uda, pa!

Isu! Nie gratulowałam podpisania umowy, co niniejszym czynię :) Dwa misie, daw misie, dwa małe misie...lalalalalala Matiemu przypadła do gustu ta pioseneczka, tańczyliśmy jak szaleni, nawet piski były :) Banany mniej, ale też zaakceptowane przez prezesa :) On uwielbia muzykę i taniec :) nawet Mozarta, za którym ja nie przepadam. Skye, a będzie jeszcze mnóstwo spotkań, zobaczysz, ja mam wielu znajomych w Krakowie, gdzie studiowałam, a to już do Katowic bliziutko, z pewnością coś się zorganizuje :) A to warszawskie w grudniu po południu to zasługa Carluni :)

TPM obawiam się, że jesteś przemęczona, biedactwo, szkoda ze nie mieszkasz bliżej którejs z nas, ja bym chętnie zajęła się Natalką troszkę abyś Ty mogła odpocząc, jak tak dalej pójdzie to może to się źle dla Ciebie skończyć, możesz zemdleć, muszisz troszkę odpocząć Kochanie. Może mąż mógłby wziąć tydzień wolnego albo przynajmniej jeden dzień, abyś mogła odespać choć troszkę? a teściowie??? przykro mi z powodu Twojej mamy, ja mojej tak wiele zawdzięczam teraz, Całusy szczególnie dla Ciebie, Gosia

TPM i pij dużo wody, przecież Ty się wykończysz, ja Ci szczerze powiem, że jak mała Twoja płacze a Tobie chce się pić to daj jej się troszkę wypłakać a idź się napij czegoś. Ja tak robię, czasem daję mojej troszkę dłużej popłakać, a czasami sąsiadka puka i pyta czy wszystko dobrze, bo mała drze się na całego :) Trzymaj się, Całusy Ps. Oczywiście nie pozwalam aby mała za długo płakała ale też nie biore jej na ręcę gdy marudzi, przecież bym się pocięła, jakbym ją miała ciągle nosić. :)

isiu! udało mi się otworzyć maila- jaśminka pieje z zachwytu. dziękuję🌻

haaalooo ja też chcę muze dla małej :) TPM cholercia, jak nie odpoczniesz to nam się tu wykończysz. Pij dużo wody, cobyś się nie odwodniła. Podeślij mi malutką to ją wynosze dowoli. Niestety musisz zrobić to co pisała Skye i zostawić małą z kimś i przespać się. No i zrób badanie krwi, coby jakiejś anemii nie było. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dużo dobrych fluidków dla Ciebie

przerabiam na pliki mp3 Fasolki :) to jeśli któraś będzie chciała to pwysyłam później

DZIEKUJEMY .... 🌻 ki dla panienek dla panow 🖐️ graba jak co miesiac ... (od czterech :D) ... o godzinie 8.34 nasze male szczescie sie obudzilo i glosnym gadaniem oznajmilo swoje 4 miesiaczki..wiecie co ...naprawde maly co miesiac budzi sie o tych godzinach ..i swietuje inaczej tego nie potrafie nazwac jak swietowanie.... 😘 dla Waszystkich TPM.. trzymaj sie ❤️ Nesiu... jak narazie trudno nam okreslic dokladna date i to jest powodem mojego dlka malego ...smutno mi i nie moge sobie dzisiaj znalesc miejsca... maly skutecznie mi w tym przeszkadza i dobrze... sa trzy powody przez ktore nie znamy daty naszego przyjazdu ... najdaj jak narazie Isiu do was mam ja :D :D :D :D :D :D 1) mieszkanie ...musimy znaklezc poniewaz w styczniu musimy sie wyprowadzic ... mus to mus a ciezko jest nam poniewaz szukamy 3 pokoje z balkonem albo ogrodem ... najlepiej parter albo 1 p. od lutego.... i jeszcze jedno wymaganie mamy na naszej dzielnicy ... taka wymagajaca jestem ale to ma byc na kilka dobrych lat a nie zebysmy sie znow przemieszczali to nie cel.... 2) spotanie i praca meza .. ...... co pozostawia wiele do zyczenia ... nigdy nic nie wiadomo duzo zlecen.... a 3) to pogoda......... pierwszy raz z maluchem w taka droge nie jest to duzo bo okolo 1000 1200 km ... ale w zime korki slizgawice...nie wiemy jak dlugo droga by nam zajela jak jechalismy sami bylo to okolo 8 do 10 godzin a teraz przewijanie karmienie w trakie kilka postojow ... do 15 stu ???????? i naszym malutkim tak dlugo w aucie ????????????????????????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(:( :( :( Mamulki nie pzynudzam wam jak uda mi sie zalaczyc pliki z muzyka ktoreej slucha Dusti... to przesylam Wam ... scisiakmy Was mocno Nesiu Elu dziewczynka to tez nasz cel... ale nie na 2006 hihihiih bo jak ostatnio rozmawialm z mezem mowil mi ze ma patent na corke :) stawiam wszystkim po pifffku ...z al... lub bez ... karmi ....jasne ciemne...po lyczku nikomu nie zaszkodzilo ... a nastroj poprawilo prawda pogoda do dupy .... dzisiaj mam zamiar robic lasanie ....ma ktos jakis przepis ja pierwszy raz ...dziekuje za wskazowki ... 😘 🖐️ do pozniej

carla- sprawdź mail za chwilkę, bo muszę wklepać do kompa swój przepis na lasagne, jest ona bez mięska- ale jest pycha:D

:) :D :D :D :D dziekuje baaaaaardzo .. nie wiesz jak fajnie ze nie z mieskiem moj malzonek podobno uwielbia lasagne ze szpinakiem a tu prosze ... znam juz przepis dzieki 😘 i 🌻 to mi poprawilas nastroj :D 🖐️

cieszę się, że przepis wpłynął na zmianę Twojego nastroju carlusiu :D jakby co, to jeszcze mam od zaprzyjaźnionej szajki Włochów przepisy na: ośmiornicę pizzę pasta all'amatriciana pesto tiramisu oraz autorskie przepisy mężulka na ryż z owocami morza (w dwóch wariantach) zaraz Wam tu wklepię coś jeszcze na poprawę nastroju, ale zajmie mi to chwilkę, bo nie mam tego w wersji \"wirtualnej\" dalka- jesteś debeściak- czekamy na \"fasolki\":D

15 rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym: 1. weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi. 2. w dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co 5 minut. 3. zrób smugę z soku pomidorowego, prowadzącą do toalet. 4. podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: \"kod 3 w dziale agd\". zobacz jak zareaguje. 5.podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę m&m\'sów 6. przesuń znak \"uwaga, mokra podłoga\", na wykładzinę. 7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki. 8. kiedy ktoś z obsługi zapyta, czy może ci jakoś pomóc, załkaj \"czy nie możecie mnie po prostu zostawić w spokoju?\" i rozpłacz się. 9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro- dłubiąc w nosie 10.Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę, czy wie, gdzie kupić leki antydepresyjne 11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z \"mission impossible\" 12. w dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wilekości. 13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami, kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj: \"WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!\" 14. kiedy z głośników będą podawać jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: \"O nie, znowu te głosy!\" 15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: \"Hej, papier toaletowy się skończył!\" ;);););););););););)

Julianka niezłe ;) jutro ide do hipermarketu. musze chyba jeszcze raz przezucic fasolki, bo przerobilo, ale nic nie slychac :(.

a może tak coś odemnie na poprawe humorku? Wiszą na drzewie trzy leniwce i kłóca się który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi: - Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu worek złota na ulicy leży, ale nie chciało mi się go podnieść. Na to drugi: - No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć. No ale nie chiało mi się. Trzeci: - A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii ale przez cały film plakałem. - No co ty na komedii i płakałeś? - Bo siadłem sobie na jajka i nie chciało mi się wstać poprawić ... Chorobliwie nieśmiały chłopak dostrzegł przy barze piękną dziewczynę. Przez godzinę zbierał się, wreszcie podszedł do niej i zapytał cicho: - Czy możemy chwilę porozmawiać? Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła: - Nie! Chcę się z Tobą przespać!!! Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać. Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza: - Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach. Na to chłopak ile sił w płucach: - Dwie stówy Ci wystarczą !?!

Dziś tylko hello nie mam czasu na nic:( dopiero wróciłam😭 nie wiem kiedy Was poczytam w ogóle jakoś nijak ze mną