Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AWE

TERMIN SIERPIEŃ/WRZESIEŃ

Polecane posty

Gość AWE

jAK SIĘ CZUJECIE KOBITKI? cZY JUZ COŚ POWOLUTKU PO WAS WIDAĆ (PO MNIE JESZCZE NIC:() A JAK APETYCIK DOPISUJE? PRZYTYŁYŚCIE JUZ TROSZKĘ, POZA PIERSIAMI OCZYWIŚCIE, BO TO NA 100% U KAZDEJ SIĘ ZMIENIŁO;) PISZCIE, BO JESTEM CIEKAWA, JAK TO JEST U INNYCH:) POZDROWIENIA DLA WSZYCH FASOLEK, MAJA PEWNIE OK. 2 CM:) JA MOJA JUZ WIDZIAŁAM, MAM NAWET ZDJĘCIE I NAGRANIE NA KASECIE:) PIERWSZE PAMIATKI DO ALBUMU:) MOJE MALEŃKIE KOCHANIE...

rok temu o tej porze tez byłam na początku bo termin miałam na 29 sierpnia, urodziłam 20 sierpnia i ty tez za rok o tej porze bedziesz miec 5 miesieczna dzidzie i mało czasu na cokolwiem wiec ciesz sie swoboda i wolnoscia bo to utracisz napweno ale zyskosz cos co tylko dziecko moze ci dac nikt inny tylko ono bo taka bezwarunkowa miłością dazy sie matka i dziecko. Zycze ci spokoju duzo snu. Co do brzuch zacznie widać koło kwietnia maja a potem bedzie taki duży ze az ci zbrzydnie zobaczysz.

Gość Iwa-wawa
Witam koleżanko :) Ja jestem w 14 tygodniu, termin mam na poczatek sierpnia, tak gdzies około 6-8. Na razie tylko przestała mieścic sie w swoje ulbione spodnie. Oto uroki stanu odmiennego :) poza tym czuje sie fajnie, co prawda odczuwam straszne zmeczenie i ciągle bym spała, ale za to nie miałam wymitów! Pozdrawiam gorąco...