Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jadą na Pomorze. wyklikały "milionery" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: wyklikały "milionery" Wiesz, że ruda pisała dziś Ginie "Że Gina ma dziecko zrobione po pijaku" Mnie zatkało i ręce opadły 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że ruda pisała dziś Ginie "Że Gina ma dziecko zrobione po pijaku" Mnie zatkało i ręce opadły 🫢 Oj. Mocne. Równie mocne jak Twoje wbity o alkoholizmie do randomowych osób. Co jeszcze ci opadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że ruda pisała dziś Ginie "Że Gina ma dziecko zrobione po pijaku" Mnie zatkało i ręce opadły 🫢 Właśnie w takich sytuacjach objawia się jej prawdziwa, paskudna natura. Bo że na codzień jest sekutnicą to wiadomo, ale ona nie ma hamulców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie jesteś rodziną. Jesteś tylko utrzymanką i macochą. I tak już będzie Żona nie jest rodziną? Czy ty czujesz się dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Właśnie w takich sytuacjach objawia się jej prawdziwa, paskudna natura. Bo że na codzień jest sekutnicą to wiadomo, ale ona nie ma hamulców. Bo ma zaburzenia osobowości i gardzi ludźmi, właśnie nazywając ich śmieciami. Tylko co tu robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Właśnie w takich sytuacjach objawia się jej prawdziwa, paskudna natura. Bo że na codzień jest sekutnicą to wiadomo, ale ona nie ma hamulców. Na co dzień. To jakby podstawa na polonistyce. Ręce opadajom po samo farfelune...Ale takich mamy humaonanistow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: wyklikały "milionery" Coś zabolało widocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Na co dzień. To jakby podstawa na polonistyce. Ręce opadajom po samo farfelune...Ale takich mamy humaonanistow Opadają **proszę przestać pić. 10 mg Hydroksyzyny i już podane będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że ruda pisała dziś Ginie "Że Gina ma dziecko zrobione po pijaku" Mnie zatkało i ręce opadły 🫢 a widziałaś co mi przed chwilą napisała naczelna katoliczka pełna miłosierdzia? Przecież to są wulgary do potęgi entej, wybija skale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejter hejterów 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że ruda pisała dziś Ginie "Że Gina ma dziecko zrobione po pijaku" Mnie zatkało i ręce opadły 🫢 Nie dość, że po pijaku, to jeszcze prawdopodobnie z gwałtu. Gdybyś umiała łączyć kropki, sama byś do tego doszła. Po tej traumie nie może się pozbierać, pije nadal i bierze ketrel. Myślisz, że skąd się biorą jej bełkotliwe tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Paszoł won z mojego tematu wy prawe i sprawiedliwie abstynentki po polonistyce w Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo ma zaburzenia osobowości i gardzi ludźmi, właśnie nazywając ich śmieciami. Tylko co tu robi? A ten jej „mąż czy nie mąż” to istna parodia człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a widziałaś co mi przed chwilą napisała naczelna katoliczka pełna miłosierdzia? Przecież to są wulgary do potęgi entej, wybija skale Ona też sobie nieźle ostatnio folguje… a potem udaje skrzywdzone niewiniątko, na które złoczyńcy wylewają wiadra pomyj. 🪣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Opadają **proszę przestać pić. 10 mg Hydroksyzyny i już podane będzie Boze. Zagrzmij choć raz bo takiej sztywnej i niekumatej baby tu z gromnico szukać. I proszę zabierz bunia do nieba za te drogę krzyżowo z żoną która nie jest jego rodzina. Wysluchaj nas panie. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Żona nie jest rodziną? Czy ty czujesz się dobrze? Madzia się nawróciła. Wybiera się na pasterkę. Tylko ślub kościelny się liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Madzia się nawróciła. Wybiera się na pasterkę. Tylko ślub kościelny się liczy. To kim jest bunio w tej bajce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Ona też sobie nieźle ostatnio folguje… a potem udaje skrzywdzone niewiniątko, na które złoczyńcy wylewają wiadra pomyj. 🪣 Słowa o carycy nie napisałam, staram się omijać szerokim łukiem, a ona mi od "ryjów" sadzi. Przecież ona śmiertelny grzech jest gotowa popełnić w obronie tej hejtery Ewy. Fanatyczka! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Boze. Zagrzmij choć raz bo takiej sztywnej i niekumatej baby tu z gromnico szukać. I proszę zabierz bunia do nieba za te drogę krzyżowo z żoną która nie jest jego rodzina. Wysluchaj nas panie. Amen Całkowicie padłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Status kochająca koty i ludzi. A ty? Ty nie lubisz ludzi dlatego nazywasz ich śmieciami Naprawdę masz zaburzenia osobowości i odżywiania. Biedna macocha, która rozwaliła małżeństwo i cierpi Tak kochasz ludzi, że od nastu lat knujesz przeciwko nim za plecami. Już na ero byłaś czarną owcą i pośmiewiskiem, tutaj się nic nie zmieniło i też latasz pod nieciekawymi przezwiskami. Teraz podłapałaś Gienię, Qwerty jest chwilowo z tobą po drodze, ale ten przypadkowy ewenement nie potrwa długo. Znowu wrócisz do robienia kwasów na tematach o policystycznych jajnikach więc może już nie pitol o miłości do ludzi, litości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Żona nie jest rodziną? Czy ty czujesz się dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Znowu wrócisz do robienia kwasów na tematach o policystycznych jajnikach więc może już nie pitol o miłości do ludzi, litości. Hm..., a jednak nie wszystko wiem o karierze forumowej Madzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Całkowicie padłam Bóg cie wskrzesi w dniu ostatecznym. Idz i grzesz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Bóg cie wskrzesi w dniu ostatecznym. Idz i grzesz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: 🧎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: 🧎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Żona nie jest rodziną? Czy ty czujesz się dobrze? Z biologicznego punktu widzenia nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Qwerty88 napisał: wyklikały "milionery" Gapa 2 miesiące po zabiegu kolana już biegał. Takie rzeczy tylko na kobiecym forum pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, hejter hejterów napisał: Nie dość, że po pijaku, to jeszcze prawdopodobnie z gwałtu. Gdybyś umiała łączyć kropki, sama byś do tego doszła. Po tej traumie nie może się pozbierać, pije nadal i bierze ketrel. Myślisz, że skąd się biorą jej bełkotliwe tematy? Nawet jeżeli by tak było to jakie to ma znaczenie? Współczuć jej mamy czy jak? Zawsze mnie bawi to dociekanie i domysły grażyn, skoro i tak prawdy się nigdy nie dowiedzą. Wielu tu prowokuje dla samego prowokowania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach