Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssstttrrrzzzeeellleeeccc

czas na strzelce

Polecane posty

Gość danuśka37
jestem z 3 grudnia

Gość no to i ja
11.12.1981 :)

Gość *Paula
Dołączę się i ja, strzelczyni z 28 XI ;) To co, juz niedługo nasze urodzinki :D

Gość Ania-s
Witam - 16 grudzień 1979r.Pozdrawiam wszystkie Łuczniczki i Łuczników.Ania

hmhm i ja jestem strzelcem , Jakie są ?? faceci mi zawsze powtarzaja ze jestem uparta jak osioł, emocjonalnie podejmuje decyzje, i zawsze realizuje to co zaplanowałam, Kochliwa to fakt, ale podobno męzczyzni łucznicy sa bardziej rozrywkowi jak te kobiety. Strzelec zawsze łazi własnymi drogami, zawsze ma mase przyjaciół i znajomych . TO CUDOWNY ZNAK, JA TAM JESTEM DUMNA ZE JESTEM PANI STRZELEC. A DLATEGO ZE TO NA PRAWDE WYJATKOWY, ZWARIOWANY I NIEPRZEWISYWALNY ZNAK. pozdrawiam

Gość awe
ja też jestem z 10.12.ale 75! Jestem przebojowa, pogodna, rozentuzjazmowana, wielkaaaaaaaaaa optymistka! Kocham podróże, jestem wierna do upadłego, zaradna ale i roztargniona czasem i roztrzepana. Myślę że wnoszę tam gdzie jestem energię i zarażam nia. Niektórym nie pododba się chyba mój zachwyt nad najdrobniejszymi nawet sprawami, odczytują go może jako udawany - a ja naprawdę doceniam drobiazgi, które niesie i dzień powszedni, może to być np. smak świeżutkiej bułki z masełkiem i żółtym serem ... Ogólnie niewiele mi do szczęścia potrzeba i dlaego chyba dostaję od życia więcej niż śię zamarzyć:) ale ciiiiiiiiiiii............... nie chcę zapeszać

Gość kochamStrzelca
Strzelce sa super ! mimo to że horoskopy nam żle wróżą bo ja to Rybka! no to jak Strzelce i Strzelczynie co myslicie o związku S+R ! chodzi oczywiście o autopsje !

Gość Strzel-am
do góry

Gość i ja z 3 grudnia
:D :D :D ktoś też byl na początku :D

Gość iren
CECHY PODSTAWOWE: NIEZALEŻNOŚĆ SZCZEROŚĆ OTWARTOŚĆ SZCZODROŚĆ WSPANIAŁOMYŚLNOŚĆ CIEKAWOŚĆ IMPULSYWNOŚĆ NIECIERPLIWOŚĆ BRAK UMIARU I TAKTU

Ja jestem z 25 listopada 1980. Jeszcze nie widzialam tu zadnego strzelca z 25.XI. Pelno jest z 27-go jak moj ojciec. Jestem postrzelona, humorzasta, potrafie rozsmieszac ludzi do lez, szybko wybaczam ale jak ktos mi zajdzie za skore to nie popuszcze hehe, kocham podroze, nie nawidze monotonni-musze miec mnustwo zmian nawet takich malenkich jak zmiana koloru scian w pokoju, kocham zwierzeta, nie przejde obok potrzebujacego lub cierpiacego, jestem az za nadto empatyczna chociaz nie mam problemu z asertywnoscia. Uwielbiam analizowac psychike ludzka, itd itp-.....jeszcze duzo wymieniac. Pozdrawiam wszystkich strzelcow

Gość Linkaa
a ja 01 GRUDZIEŃ szczera do bólu mówię zawsze co myślę energii mam nadto oddana dla bliskich kocham zwierzaki nie wybaczam, jestem strasznie pamiętliwa

Gość kirsza
6.12 mikolaj to ja:?)

Gość kirsza
ja jestem: szczera humorzasta albo kogos lubie albo nie...nie bede udawac ze mi cos pasuje jak tak nie jest kocham zwiaerzaki nie lubie monotoni kocham imprezki lubie spac dla tych ktorych kocham jestem dobra dla reszty nie

Gość Moniśta
też jestem z 6go grudnia;) pozdrawiam!!

Gość 132137744
5.12 :) no to jakie sa te strzelce ? podobno odwazne :P coz jezeli chodzi o mnie to sreeednio, jestem niesmiala jezeli chodzi o facetow hehe no i potwierdzam,ze kocham podroze i nie moge usiedziec w jednym miejscu na dluzej

a ja z 10 grudnia, witajcie :) słyszałem ze strzelce maja rozwinięte talenty plastyczne i duże poczucie humoru :) u mnie się zgadza... miłego wiueczorku

hejka!! Kochani malo sie straracie..... musimy reanimowac ten topik :P Zaczynam ja, jako ochotniczka. Jestem z 8 grudnia, a najlepsze jest to ze znam kilka osob z mojego dnia urodenia :D mam z kim porownywac moj charakterek ;) Szykujecie sie na zime bryyy :0 ? kupilam dzis kurteczke na mrozy. Znow przekonalam sie jak szybko rosnie poziom endorfiny we kwi po udanych zakupach :) Pozdrowki wszystkim obecnym i nie

Gość jaktotak*
11.12.1980 Pozdrawiam Strzelców i Strzelczynie :) 🖐️

Gość TEŻ STRZELEC
ja 12/12 łatwo zapamietac, wiec duzo zyczen na urodziny:-)

Gość strzelec-the-best
8 grudnia ;-) - żeńska nie banalna dmiana strzelca ;-) .. to ja

Gość mrówkaa
ja tam nie chcę generalizować ani nikogo broń Boże obrazić, ale mój facet to Strzelec i powiem wam że to kurwiarz i zdradził mnie, uwielbia kobiety i nie ma nic przecieko związkowi tylko dla seksu, był już w takim i to z laską młodszą od niego o 17 lat Nigdy w życiu Strzelca! a urodził się 15 grudnia....

Gość sagitariuska
a ja jestem z 19 grudnia :)

Gość Krateczka
strzelec 14.12.