Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidney

castelvolturno getto sea side

Polecane posty

moja niunia poszla spac wiec jeszcze na jedna chwilke tu do was zajzalam:) dzis sobota....wspominam italie,pewnie bym poszla nad morze gdyby bylo cieplo:),a potem na pizze lub kupic kalamara i usmazyc:P-pychota!! bardzo jestem ciekawa co sie dzieje z anka w. corka margarity???czy ona wciaz jest z mahometem,a moze juz slub wziel,albo beda miec dzidziusia??? gata nie wiesz co z nia??? hm...czy anka w czerwcu nie ma przypadkiem urodzin?????????????to juz chyba 20???? czy ktos wie co u doni???nic do niej nie dzwonie...jak zaczne gadac z mama to nie wie kiedy skonczyc:(...strasznie dlugo gada!!!!!! a ostatnoi zaczelam wpisywac sie jako s.c. -ale to ja tylko w skrocie same inicjaly:)

hej skarby!!!!!!!!!!!!!! simonko fryzurka super!!!!!!!!!!!!! tak byłam w piatek na dyskotece ale moja ocena to 4- mało ludzi ale poznałam fajne osoby tak wogóle to zapomniałam wam powiedzieć że zmienili się dj\'e nie ma proszka ani choklita ze starych została tylko carmela jest też jeden włoch i MR.CRIS simonko wiesz który jak go nazywałaś??????????chyba cris cros czy coś takiego????????? miśka nie było a ja zaczełam się dobrze bawić o 4.00 pod koniec chyba w sobote ide na inną dyskoteke w varcaturo podobno fajna jest właśnie tam gra proszek i carmela a choklit wyjechał chyba do stanów nie wiem co u doni ostatnio nie dzwoniłam do niej wczorqaj byłam na spektaklu mojej koleżanki danieli chodzi na tańce i wczoraj skończyła i wzieła dyplom wróciłam o wpół do pierwszej ale było fajnie danza moderna (nie wiem jak to po polsku) i hip hop super było u nas gorąco rano nie da sie wytrzymać ale popołudniu chmurki otworzyli w parku basen anka jest w polsce wyrabia dokumenty był też z nią mohamed na tydzień ale wrócił bo w piątek był ma millennium ciekawe czy anka wie????????? z tego co słyszałam bardzo wali ją w rogi myśle że powinnaś kupić sobie timberlandziki bo to fajne buciki o zrymowało mi się madziu nie wiesz co u doni?????????? zwariowany???????????? netta????????????? przesyłam gorące 😘 dla wszystkich

Gość Madzik Ostrowiec
Hej dziewzcynki:) U mnie nuda , juz mam praktycznie wakacje:) nie mam zadnych planow:( poprostu paranoja jak bede miala spedzic w ostrowcu clae moje wakacje to chyba sie powiesze w polowie!! tu nie ma co robic!!!!! aaaaaaaaa Mama powiedziala ze postara sie mnie sciagnąc do niej na 2 tygodnie ale nei wie czy jej pracodawca sie zgodzi:( Jesli nie no ja chyba umre!! zostanie mi tylko pojechac pod jakeis namioty albo gdzies z eznajomymi!! ale u nas nie jest tak jak w italii, zawsz narzekalam z ejzu mi ise nudzi bo zawsze tam jezdze ale teraz sie modle zebym tam wlasnie pojechala Milam plany zeby jechac do anglii do pracy ale niestety nie ma skonczonych 18 lat i nic z tego nie bedize!!!:( jestem z tego powodu barzdo zla!!!!!!!!!! u Doni to chyab dobrze, tesciowa przyjechala;/, nie wiem jak jej sie z nia uklada ale chyab tak jak zawsze!!! Tomek a przyjechac na 2 tygodnie, maja brac cywilny i wraca chyab ponownie do Włoch!!!! Ewelinko pytalas co u anki!! JEst w ostrowcu razem z boy'em, niestety mnie eni poznaje wiec ne rozmawialam z nia!!1 tylko widzialam pare razy Goski juz dawno nie widzialam wiec nie wiem co u niej!!!! Ewelinko skonczyl mi sie papier postarm sie kupic jutro ryze wiec zaniose ten liscik!! przepraszma ze to tak dlugo trwa ale osttanio sie troche uczylam i nie mialam czasu ale obiecuje ze na poczatku tygodnia zaniose :) OBIECUJE Pozdrawiam buziaki dla was

Gość Madzik Ostrowiec
no tak słyszlam Agatko, tak mi mowola, hce jzu papiery wszystkie zalatwic itd. wiec z Tomkiem postanowili ze edize cywilny:)

Gość s.c.
dzis dzwonilam do donki kurwa tylko mnie opierdolila!!!!! sama ma zjebane zycie i zadnej szkoly,ale mi rady daje jak ja mam postepowac...jakbym slyszala wieske!!!mysle,ze wiecha ma straszny wpyw na donke!!!!zaraz zamarze jej numer i juz nie bede do niej dzwonic bo szkoda kasy i nerwow-stwierdzila,ze najlepszym miejscem dla jessici to college lub u zakonnic! kurwa jak ja dopadne to ja zajebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie taka madra-moze faktycznie bedzie miec ten slub ,bo strasznie sie madruje!!!!!!!!!!!!!😠 pierdole to! cala sie trzese zaraz zadzwonie do matki i ja zjebie!!!bo to tez jej wina! ja ...no coz jak tak dalej pojdzie bede we wloszech kolo wrzesnia,bo chyba 15 czy 17 zaczyna przedszkole!!!!!!!wiec zabiore mala i tyle!jesli bede miala mozliwosc to sobie znajde mieszkanie,a jak nie to chyba bede musiala zamieszkac na ulicy!jestem bardzo zla cala ta moja rodzina pojebana!!!!!nikt mi nigdy nic nie chce pomoc tylko rady by mi dawali!

Gość Madzik Ostrowiec
Ewelinko nie denerwuj sie tak barzdo!!! bedize dobrze Donia ma teraz taki okres!! jutro przyjezdza Tomek i moze dlatego jest troche spieta!! wiesz jaka jest Wieska napewno sie troche kłucą i sama dobrze wiesz jaka ona potrafi byc ugryzliwa!! wybacz DOni, dizewczyna ma same stresy nie złosc sie

witajcie :) Juz wróciłem z kursu i teraz odpoczywam :) Było zajebiście i czasem nogi sie trzęsły :) Nic poza tym ciekawego sie u mnie nie dzieje. Za tydzień wyjezdzam do Szwecji i nie wiem kiedy wróce mniej więcej. Do Italii postaram sie zawitac jeszcze w tym roku ale nie wiem jak wyjdzie. Niezbadane są wyroki boskie :) Ide juz lulki bo oczy mi sie kleją. Macie moje gg i piszczie jakby co 752 37 35 pozdrawiam was wszystkie 🌼 👄

madziu! tak mi przykro-dosia sie wcale nie kontroluje,jest okropna!!!!!!!!!!! wiesz ja ja bardzo kocham,ale nie ta obecna-bo teraz to jest uszczypliwa i wredna jedza. ja tesknie za to donia...ta z polski co przyjezdzala do mnie do wloch na wakacje zawsze mila i usmiechnieta radosna prawdziwa przyjacolka bylam z niej dumna:) chwalilam sie dowszystkich jaka mam wspaniala siostre❤️ a teraz odkad jest z tomkiem zrobila sie okropna,widze,ze wieska ma na nia straszny wpyw! gdzie sie podziala ta wspaniala dziewczyna?????????????????? gdzie jest moja siostra??????????????? brakuje mi jej bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( czasem boje sie,ze ja bezpowrotnie ztracilam........juz na zawsze!teraz jest pod wpywem tomka i chodzi pod dyktando tesciowej,a szkoda:( doska zatracila swoje ja!zatracila godnosc! juz kilka krotnie naplula na mnie...ale ja wciaz podawalam jej reke w dobrej wierze.......tym razem to koniec!juz w zyciu sie do niej nie odezwe😡

jesli chodzi o moje zycie tu to wszystko uklada sie extra:) planuje male wakacje-moze odwiedzimy meza kuzyna w kaliforni-bylo by extra:) pogoda-wciaz upalnie,duszno-niestety nie moge sie opalac,bo niebo jest pochmurne. wczoraj byl dzien ojca-zabralam meza do chinskiej resteuracji:P pysznosc!!!!!!!!! a potem jeszcze pojechalismy na lody:) nie wiedzialam co mu kupic wiec zrobililam mu laurke w imieniu destinki i dalam mu pieniadze niech sobie cos kupi:) a teraz siedze przy kompie zajadam ciasteczka z chinskiej resteuracji i jest super:) zaraz ide sie kapac i wymyc moje piora:P a potem bede musiala sie namordowac by ulozyc fryzure:D MADZIK-wiec jak z wakacjami????????? GATA-co u ciebie???pozdrow Kaske:) hm...wiec Anka jest w Polsce....przez ostatnie dwa dni ciagle mi sie snila-ona i jej matka....(????????) moze kiedys zadzwonie do margherity.......rany juz tak dawno z nia nie rozmawialam ostatnoi jak bylam we wloszech to ja widzialam przez 5 minut-wyglada extra-molda,usmiechnieta jak zawsze makijaz i fryzurka,miala jakies piekne perfumy ,bo jak wrocilam do domu to wciaz mi pachnialo dookola:P no nic koncze pozdrawiam was ZWARIOWANY👄 GATA👄 MADZIK👄 NETTA👄-skarbenku co u ciebie??????/gdzie sie nam podziewasz????

witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!! u mnie ok opycham się właśnie czereśniami i zaraz idę po loda jejku ale mi dupa urosła dosik jest chyba zestresowana simonko osoby mogą dawać ci rady ale przecież nie musisz ich akceptować wiesz co jest dobre dla ciebie i dzieci strato dziś miał małą stłuczke samochodem z motorynką dzięki Bogu nic się nikomu nie stało ale rozwalił troche samochód zwariowany ja nie mam gg ale musze sobie ściągnąć tylko bnie wiem czy mi będzie działać bo np. kaza nie ściąga mi polskich piosenek?????????? ja to nie za dobra w te klocki jestem może dasz jakąś rade????????????? przesyłam wszystkim 😘 i lece zobaczyć mojego wirtualniaka

Gość Madzik Ostrowiec
Ewelinko Tomek wraca tylko na 2 tygodnie na slub!!! a potem znowyu wraca do wloch podobno ma dobra prace!!!! TYle wiem narazie jak cos nowego bediz eto napewno napisze z moimi wakacjami to ja juz sama nie wie co bedize mam chyba mnie nigdzie nie zabierze :( do anglii nie jade wiec zostaje mi ponury ostrowiec!!! az sie tego boje pozdrawiam buzka papa

Hello U mnie jak zwykle urwanie głowy, skończyła się sesja no to w pracy hardcore!!! Czekam jeszcze na wynik jednego egzaminu, biorę urlop i wyjeżdzam na wakację. W Wawie pogoda w kratkę , raz deszcz raz słońce....zazdroszczę Wam tych upałów, prześlijcie mi trochę słońca :) Pozdrawiam 😘

hej netta z miłą chęcią wysyłam ci słoneczko bo ja nie daje rady jest mi gorąco!!!!!!!!!!!!! dziś pisałam z donią smsy przyjezdza na villaggio w sierpniu na 2 tygodnie wczoraj po półtora roku zadzwonił do mnie mój ojciec szczerze powiedziawszy to martwiłam się o niego zaprosił mnie do siebie do paryża napewno skorzystam ale po skończonej pracy czyli we wrześniu tyle u mnie nowego... a co u waas się dzieje?????????????? przesyłam 100000000000000000000 😘 dla wszystkich

Gość s.cynamonka
czesc🖐️ wrocilam z resteuracji...az pekam tyle sie najadlam,a na dodatek teraz jem jablko:P hm...moja siostra bierze slub-no to gratuluje-nawt nie raczyla mnie pinformowac tylko tu od was sie dowiedzialam-hm...ja tak wlasciwie to jestem jedynaczka-bo nie mam rodzonej siostry!!! wiec gata witaj w klubie!!!!!!!!! postanowilam,ze kupie timbeliki-sa znzki,bo lato-gata wyslalam ci fotki-wybiore te rozowe i te brazowe....zastanawiamam sie nad czarnymi???? maz stwierdzil,ze moge kupic sobie dwie pary:P nie ma sprawy tym razem nie powiem nie!!!!!!!!!!!!!!:D biore bez gadania!!! tu wciaz upaly tylko,ze pochmurno...niestety nie mozna sie opalac:( tesciu ma kupic duzy basen-to dzieciaki beda mialy zabawe:D wciaz nie moge przezyc,ze donka mnie tak traktuje i jessice-chyba najlepiej to widziala by nas w grobie-wtedy mama robila by wszystko pod jej i wieski dyktando!!!!!!!!!!!rany co za ludziska!!!!!!!!??????????????? hej kaska jest wciaz we wloszech???-jesli tak to buziaki dla niej👄 Madzik a ciebie donia zaprosila na slub???pewnie tak!!!no coz ty wiecej dla niej znaczysz jak ja!!!! O RANY!!!DLACZEGO JA WCIAZ O TYM PISZE!!!?????????????KOOOOONIIIIEEEC!!!!!!!!!! BYLAM NA ZAKUPACH:D kupilam brzoskwiniowy peeling i balsam do ciala-lody waniliowe-jak te z automatu-extra pachnie-mmmmmmmmmmmmmm!!!! zrobilam sobie pedicure-czy tam jak to sie pisze???? i zamierzam zrobic te paznokcie doczepiane! GATA i tu prosba do ciebie-potrzebuje twojej rady-te twoje to byly te zelowe czy inne??? jakie masz porady dla mnie...czego nie powinnam w nich robic?jak o nie dbac?jak i co??-by utrzymaly sie jak najdluzej!! mysle,ze takie dlugie pazurki na lato plus fajny wzorek na nich beda wygladaly bardzo sexy:P zapytaj kaske-ona jest expertem-noiech powie ,ktore lepsze i co i jak!!! czekam ze zniecierpliwieniem,bo chce sobie je szybko zrobic. czy one wytrzymaja dwa miesiace-tzn...sezon letni??? jak dlugo ty swoje mialas???? MADZIK kochanie jak ty cos na ten temat wiesz to rowniez pisz-wszelkie porady mile widziane:) oh..........koncze,ale sie rozpisalam pozdrawiam was wszystkich🖐️👄🖐️ 🌼🌼🌼🌼

Gość s.c.
kurczaczki co nikt nic tu nie zaglada?:( ide teraz dalej zajze pozniej,moze ktos tu bedzie...........?!

hej skarby ❤️ no dosik się hajta 12/07 o 12.00 narazie cywilny tyle wiem co do paznokci to miałam żelowe 3mają się super ja robiłam w nich wszystko,sprzątałam prałam zmywałam i było ok co miesiąc robisz odrosty to znaczy ten paznokieć co ci odrośnie wypełniasz żelem ja chyba też sobie zrobie niedługo tipsy bo mam strasznie połamane pazurki kasik w polsce ale wraca niedługo wczoraj byłam wieczorem w pracy a dziś na dyskoteke śmigam jak co piątek zresztą nie chce mi się ale co będę w domu siedziała????????????? simonko wysłałm ci maila najładniejsze są te jasno różowe ok lece się kąpać i idę do koleżanki przesyłam wam 10000000000000000000 😘 odezwe się jutro

Gość s.cynamonka
hej gata-dzieki za rade-kurcze tylko te zelowe tu ssssssssssstrasznie drogie!!! moze je zrobie??moze te akrylowe-troche tansze! buty kupie rozowe:)-tez chyba beda mi pasowac do zimowej kurtki. co robic z doska-nawet mnie nie poinformowala o tym slubie tylko gebe na mnie wydarla!kolezanka mi podpowiada,ze powinnam mimo wszystko wyslac jej kartke z zyczeniami,ale nie chce sie za bardzo plaszczyc ,bo i ja mam swoj honor!!bez przesady!!!!! madzik co z toba?????????pisz cos wiecej!jak tam zosia-pozdrow ja! no koncze lece na poczte!

Gość Madzik Ostrowiec
HEj wszystklim Przepraszma ze tak malo pisze ale ostatnipo troche baluje:) teraz ide na dicho:)m jutro zdam relacje Ewelinko jesli chodiz o Dosie to nie wiem co powinnas zrobic!!???? MOze [owinnas do niej zadzownic a przynajmniej wyslac kartke!! jak mial cie zaprosic przeciez i tak bys nei przyjechala!! Dobranoc

akrylowe też podobno są ok ja właśnie teraz je chce sobie zrobić jeśli kasik przywiezie maszynke takie paznokcie są super lakier nie odpryskuje ale jak je zdejmiesz to paznokcie są nieźle zniszczone i naprawde musisz o nie dbać wybierz dobry salon abyś była pewna że narzędzia są zdezynfekowane bo ja jak robiłam odrosty to grzyba to znaczy zielenicy dostałam strasznie to wygląda ja wczoraj byłam na dysko trzasko i było nawet nawet pomijając fakt że jeden chłopak przypadkiem by mi oka nie wybił :-D łzy leciały mi z 10 minut i oczka miałam jak angora ale gościu mnie nie widział zreszta ja też nie patrzyłam gdzie ide wróciłam przed 5 i dziś w pracy (bardzo dziwne) nie usypiałam na krześle :-D madziu a jak ty się bawiłaś?????????????? 1000000000000000000 kiss dla wszystkich

Gość Madzik Ostrowiec
HEj dziewczyniki:) NIEdawno wstałam:) do domu wrocilam prdze 5 jak wyszłam z dyskoteki to bylo juz jasno!!!! nie pamietam kiedy ostatni raz tak poznow wrocilam z dyskoteki!!!! Było naprawde zajebiscie, pozegnałam rok szkolny i przywitaąm wakacje najlepeij jak tylko moglam BYłam z kolezanka i tak sie opiłysmy ze wzajemnie sie prowadziłysmy:) hihihihihi jak ktos na nas popatrzyl to chyba mial niezly ubaw:) TEraz juz niestety wroacam do rzeczywistosci i nie widze tego kolorowo dzis glowa mi pęka!!!:( Wakacje nie zaowiadaja sie ciekaiwe:*( chyab spedze je w ostrowcu, chya ze wyjade gdzes pod namioty ze znajomymi!!! ale nie wie czy wypali pOzdrawiam wszystkich bUziaki

Gość s.cynamonka
wow-wow-wow!!!!!!!!!ale balujecie:) a ja na dyskotece ostatni raz bylam 2 lata temu na swoich urodzinach jeszcze we wloszech:( wczoraj dostalam okresu.........bolal mnie brzusio strasznie:( ja musze zjesc kawalek czekolady i napic sie coli,a tu w domku pustki...zjadlam destinki cukiereczki,ale i to nie pomoglo....dobrze,ze maz wybawil mnie z cierpienia i zabral do sklepu-kupilam sobie duza czekolade z rodzynkami i orzeszkami-pychotka:P-dwa magazyny o modzie:D-zaraz dobry humor mi wrocil:D zaraz ide pod prysznic........potem bede palic wlosy prostownica:P kupilam witaminki na pazurki-to troszke odzyja nic poza tym................ gata jak wroci kasik to ja pozdrow ode mnie ukochaj jessi ucaluj gode madzik-👄 natta-zapracowana bardzo juz tu nie zaglada-❤️ zwariowany-??????????? no nic znikam sprawdzic poczte 🖐️ :classic_cool:

hej witam w niedziele🖐️ co na obiad-rosol????:P u mnie na razie nic.bo to wciaz srodek nocy......wlasciwie to poczatek-dopiero 22. ogladalam stary film z tomem hanksem-,,masz e-mail,,-czy tam jak to by bylo przetlumaczone na j.polski-romantyczna komedia...bardzo slodki-ogladam go juz chyna setny raz odkad tu jestem. bardzo lubialam na poczatku jak tu tylko przyjechalam-polozyc sie w salonie i ogladac wieczorkiem tv pod cieplym kocykiem...popijajac herbatke z cytrynka lub czekolade:P....i ogladac romantyczne komedie:D ale najbardziej kocham tu swieta bozego narodzenia-ta cala niesamowita atmosfera-wiadomo i w polsce czy we wloszech jest fajnie,ale tu jest cudownie-przed domami tysiace kolorowych swiatelek,balwany,mikolajki itd...sarenki......kolorowo i bajecznie.w sklepach piekne wystawy...muzyczka swiateczna,wszedzie zabiegane osoby-szal!!! ale sie rozpisalam,a tu ze 30 stopni na dworze i lato:D planuje juz od dluzszego czasu kupic basen dla destinki....musze to zrobic w tym tygodniu,ale bedzie miec radosc❤️:D❤️ co u was???? czy ktos tu zagladnie w niedziele?????? gata skarbie-ja to juz dostalam bzika-a gdzie ty teraz pracujesz-wciaz przy tych dzieciakach????a co z tym sklepem w parku-masz i ta prace???? madzik-caluski👄 netta-👄 zwariowany-jak tu zajzysz to i na ciebie calusek czeka👄 do jutra🖐️

hej misiaki!!!!!!!!!!!!! simonko pracuje i tu i tu chociaż u dzieciaków nie tak często jak kiedyś ale jestem zmęczona dziś niedziela i przyjechało dużo ludu pomyślcie w kasie było ponadz 300 euro a chleb kosztuje 1!!!!!!!!!! a te pizzety i duperele 2 a więc dużo tego sprzedałam na tygodniu przyjdzie towar makaron pomidory w puszkach itd... madziu współczuje w ostrowcu nie ma nic do roboty w wakacje jak byłam 2 lata temu w polsce to dobrze że miałam super paczke to się dobrze bawiłam ale jak by ich nie było to bym szybko stamtąd uciekła simoko pamiętam tamtą dyskoteke urodzinową ale niezbyt dobrze a to wszystko przez twoje meeeeeeeeeeeega drinki :-D netta nie pracuj tak dużo przesyłam wam wszystkim buziaki lece odwiedzić moje baby simonko a t y odwiedzasz swoje????????????????/

Gość s.cynamonka
hej.....wlasnie niedawno wrocilam z kosciola.ja jedna biala...reszta czarni...no i destinka mala mulatka. rany ale dluuuuuuuuuugo 3 godziny,myslalam,ze ta msza sie nigdy nie skonczy.nawet destinka juz pod koniec strasznie zaczela marudziec....baaaaaaardzo dlugo z trudem do konca wysiedzialam. piosenki extra-pewnie widzialyscie na filmach te wielkie chory:)-cos w stylu,,zakonnica na obcasach,,-fajne piosenki i extra muzyka.......tylko jak pastor sie rozgada to nie moze skonczyc-na dodatek ten pastor jest tragiczny i gada od rzeczy:( w wielkanoc zamiast o jezusie i zmartwychwstaniu gadal o swojej zonie, a dzis o problemach z tesciami:( ja bym go juz dawno wykopala z tej kaplicy!!!!! gata bebe nie odwiedzam...ide tam zajzec...zobacze ile ten bobas urosl. jestem zla te wlosy mam kazdy w innym kierunku.rano mialam termowalki...za 5 minut wszystko sie rozlecialo-chyba wlosy za ciezkie na taka fryzke:( mam juz niezly odrost znowu nie wiem co robic,bo pasemka 70$...dla mnie za drogo!marze o ladnym baleyage,ale te tumany u mnie na wsi nie umieja robic wlosow.chyba zrobie sama z mezem kupie garnier-widzialam,ze jest gratis jakas szczoteczka pomagajaca w zrobieniu pasemek...ot i juz sprobujemy tak! hm...co jeszcze?nie wiem?? a co u was???? gata bede dzwonic musze kupic karte! madzik-co z toba???????pisz co nowego!

Siemanko pewno, że zaglądam do Was ale w większości jako czytająca bo na wpisy brak mi czasu....:( Juz myślałam, że będę trochę wolniejsza bo przynajmniej sesja mi się kończy a tu bujam się cały czas z jeszcze jednym egzaminem. Zabrakło mi kilku punktów do zaliczenia i niestety ale muszę jeszcze odpowiadać a do tego muszę sie wykuć na blachę bo w przeciwnym razie to za poprawkę -warunek płacę 300zł. A z pracą----miło mi , że sie o mnie troszczycie ale wiecie jak to jest...jak się pracuje u kogoś to się robi za woła do roboty i najlepiej jakby każdy pracował 24 na 24. Fakt, że ja pracuje 8 godzin i rzadko zdaża mi się zostać po godzinach ale w trakcie tych 8 h to nawet nie wiem jak się nazywam, nawet nie mam czasu się w głowę podrapać:( Ale ogólnie nie mam co narzekać bo wiem, ze ludzie mają znacznie , znacznie gorzej. Simonka----co do pazurków to Ci nic w temacie tipsów nie doradzę ale zastanów się może nad kupnem jakiejś odżywki, podkuruj paznokietki, zapuść je a potem zrób sobie francuski manicure....wydaję mi się, że jest to najrozsądniejsze wyjście a co do włosów to mi odrosty pojawiają się w miarę szybko bo już miesiąc po farbowaniu....juz nad nimi nie panuje i nie mam do nich siły... Gata---gratuluje utargu Madzik---mimo wszystko życzę udanych wakacji i trzymam kciuki aby coś wypaliło No to tyle na dziś , trzymajcie się, po 😘 dla każdej z Was

Gość Madzik Ostrowiec
witam wszystkich!! netta wspólczuje tego uczenia dobrze ze ja mam juz to za sobą na 2 miesiace ale nawte nei chce myslec co bedize w nasteppnym roku!! klasa maturalna, ale dosc o szkole zaczely sie wakacje:) Wczoraj bylam w BAltwoie:) n akoncercie ingrid, super babka mowi po polsku naprawde calkiem niezle, razem z Agniechą moja najlepsza kolezanka poszłysmy tanczyc z nia na scene:) bo prosila 20 dziewczyn:) ale jestesmy glupie:) i pozniej kazdy znajomy nam mowil ze zwariowalysmy:)( jestesmy teraz sławne na ostrowcu hahahahaha bedizemy nawte w telewizji:) Te wakacje jak narazie nie zaczynaja sie zle ale dalej moze byc gorzej:( ale nie zapeszajmy U mnie to teraz tylko tyle, ide sie opalac bo super pogoda:) a ja jeszcze nie jestem opalona na murzynke wiec lece:) BUZIACZKI

hej hej hej moja koleżanka z polski marlena nie zdała matury kurcze biedna miała do mnie przyjechać a teraz to chyba nici :-( madziu ty jesteś w temacie są poprawki matury???????????????? jeśli tak to kiedy ładnie się bawiłaś na jakim kanale to bedzie bo chcę cię zobaczyć!!!!!!!!!!!!!! przyjechała kasik ale nie przywiozła maszyni a więc nici z pazurów chociaż może zdecyduje się na te w salonie ale boje się po tym grzybie a tak to bym była pewna że kasik niczego mi nie doda w postaci grzyba bo jest bardzo czysta dziś o 20 idziemy do picnica na hamburgera a jutro to chyba jade do neapolu pokupować nowe płyty bo mam braki tyle u mnie nowego lece do mojego dzidzi bo wczoraj wejść nie mogłam przesyłam wszystkim 100000000000 😘

Gość Madzik Ostrowiec
Hej Gata są poprawki matur chyba sesja zimowa?? ale nie jestem pena jesli nie to dopiero za rok bedzie musiala pisac!!! Postraam sie dowiedizec dokładnie to ci napisze. Przykro mi z powodu Marleny :( Ten program to tylko na ostrowieckiej bedzie wiec Gatka nei obejzysz go niestety:( Ide sie opalac :) zajrze tu jeszcze pozniej BUziaki papa