Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

joke:) z mojej ulubionej serii Okęcie. Minuta do startu samolotu. Do budynku Portu Lotniczego im.F.Chopina wpada facet. Roztrącając ludzi wbiega, przeskakując po trzy stopnie na górny poziom i dalej pędzi przez salę odpraw. Dobiega do terminalu. Wyrywa się próbującemu go zatrzymać WOPiście i zeskakuje na płytę lotniska. Samolot właśnie kołuje na pas startowy więc nasz gość rzuca na ziemią obciążającą go torbę podróżną i biegnie w jego kierunku. Już prawie jest przy samolocie gdy ten najwidoczniej otrzymawszy pozwolenie na start zaczyna jechać. Klient nie daje za wygraną i z językiem prawie na wysokości pasa jeszcze przyśpiesza. Samolot jedzie już bardzo szybko ale ścigający go człowiek nie daje za wygraną i biegnie. W końcu samolot wzbija się w powietrze i ostro idzie w górę. Facet siłą rozpędu przebiega jeszcze kilkadziesiąt metrów, zatrzymuje się zasapany, wyciera pot z czoła i mówi: - No i k*rwa jego mać nie zdążyłem.

myślałam, że to on był pilotem (haha) ! kochani! mamy weekend! żegnam się bo nie zdąże, jeszcze dużo mam do zrobienia! całuski i papa:) 🖐️

dobra jeszcze zdążyłam:) miłego weekendu i la petit mort:) ha to moja mała zagadka dla Was na weekend:) zobaczymy kto znajdzie pierwszy co to oznacza! 😍

Gość domianator
Dzisiaj mija 2 miesiac naszej zanomosci i naszego topicu. Wszystkiego najlepszego malinatorzy! A co do zagadki musli to nie wiem. moj translator z francuskiego na angielski pokazuje "small death" o ile to jest po francusku.

co za dzień pełen wrażeń!! Nareszcie coś sie dzieje! Miłego weekendu kochani! (oczywiście stosunkowego, dla dominatora porannego)

Cóż za piękny dzionek!!! słoneczko! :) ps.Domi wpisz la petit mort w wyszukiwarkę google:) powinno wyjść, tego nie tłumaczy się dosłownie:)

Wpisałem w google i nic dalej nie wiem. cos z seksem chyba. Mus jestes tajemnicza ale powiedz no powiedz prosze:) A dzionek piekny. fakt. Joke:) Cichy, podmiejski pub. Atrakcyjna babka podchodzi do baru, daje znak barmanowi, który natychmiast podchodzi do niej. Gdy jest już blisko, kobieta zmysłowo sygnalizuje, ze powinien zbliżyć swoja twarz do jej twarzy. Barman czyni to, wtedy ona delikatnie zaczyna pieścić jego gesta,krzaczasta czarna brode. - Czy to ty jestes tu wlascicielem? - pyta, miekko dotykając jego twarzy dlonmi. - Nooo, nie - odpowiada mezczyzna. - A czy możesz go tu zawołać? Potrzebuje z nim porozmawiać - szepcze, przejeżdżając dłońmi poza brodę, w stronę czupryny. - Niestety, nie ma go - dyszy barman, najwyraźniej podniecony - Może ja pomogę? - Tak. Chciałabym przekazać wiadomość dla niego - kobieta ciągnie dalej niskim, zmysłowym głosem, wsuwając kilka palców w usta barmana i pozwalając mu ssac je delikatnie. - Powiedz szefowi, ze w ubikacji dla pan nie ma papieru toaletowego...

Dzień Dobry! W imieniu wszystkich malinatorów serdecznie witam WIOSNĘ! Kochajmy się!

czesc kochani back in 3M, freezing, snowing... and some dopaminka in the morning !! mus: czy to nie dot przypadkiem filmu Pierre Salvadori ?? nie chce sie bawic w detektywa i psychologa, lecz jest wszystko o czym pisalas wczesniej: zbrodnia, rys psychologiczny goscia probujacego sie zabic oraz goscia ktory go ratuje... let me know if this is it !!

czesc kochani back in 3M, freezing, snowing... and some dopaminka in the morning !! mus: czy to nie dot przypadkiem filmu Pierre Salvadori ?? nie chce sie bawic w detektywa i psychologa, lecz jest wszystko o czym pisalas wczesniej: zbrodnia, rys psychologiczny goscia probujacego sie zabic oraz goscia ktory go ratuje... let me know if this is it !!

no dobrze, dobrze już Wam powiem! chodziło o to, że francuzi na orgazm mówią \"mała śmierć\" 😍 słodkie co? żałuję Max że nie zgadłeś Domi byłeś blisko:) 👄 chodziło o sex! co tu robić? koniec dnia, jutro praca....bleee:(

Tipuś razem z Tobą witamy wiosnę! 👄 :) ale się wybyczyłam dzisiaj! wczoraj posprzątałam a dzisiaj leniuchowanie na maxa! i do końca dnia tak już zostanie!:) trzymajcie się do jutra:)

mus, dzieki za wytlumaczenie - i\'m a bit astonished. hmm ... cicha woda.... a podobno to tipus jest cicha woda, przy tobie jednak to ona jest chyba ..... jest lekko za toba :-) fajnie ze to o seks chodzilo. innymi slowy mamy druzyne uzalezniona od seksu gdzie nawet dziewczyny mysla 100% czasu tylko o seksie. zeby nas tylko nie wywalili z NZ pod zarzutem demoralizowania spoleczenstwa i propagowania seksu :-) hihihi domek chyba musisz zmenic stopke na \"maliseksonator squad member\" :-) jutro znowu praca...az nie chce mi sie isc do biura ... wiem co mnie tam czeka. tym bardziej ze jutro po poludniu maly trip to hamburg.... i nie ma mowy o dopamince (chyba ze tej z czekolady). sluchajcie a co z naszym spotkaniem ?? moze trzeba by sie w koncu wziac w garsc i moze jakies male spotkanko ? moze byc nawet i wawa (chociaz glosuje za 3M). odnawiamy temat sauny, masazy no i super knajpy po tym ?? buziaki dla wszystkich

witam witam:) o jaki seksowny dzień hehe:) o jaki miły dzień i słoneczny:)

Witaj mus. Ciesze sie że byłem blisko:) Trudno było znaleźć jednoznaczną odpowiedź ale słowo seks pojawiało sie najczęsciej:) francuzi wiedzą co mówią:) Max chyba zmienie stopke jak tak dalej pójdzie bo widze że musimy przeniesc nasz topic do dzialu \"Życie erotyczne\" a to wzystko dzieki naszym cudownym Paniom. Pozdrawiam i życze miłego dnia

witaj Domi:) pogoda u mnie żyć nie umierać:) przydałby się jakiś spacer po lesie albo wycieczka a la majówka:) pełny koszyk jedzonka, cisza spokój, u mnie już ptaszki śpiewają za oknem:) jakie to słodkie:) 😍trochę zimno jeszcze, ale cóż tak! kocyk i koszyk i las no i my! jedziemy dzisiaj na wyimaginowaną wycieczkę do lasu? hmmm? dobra jestem spakowana! Malinko weź termosy z kawką, Tipuś a Ty karty, pogramy sobie, biorę sernik dla Was, ja nie jadam, ale dla Was jak znalazł. Domi Ty weź humor, to starczy! Maxio kanapki (bagietki mogą być):) ja biorę wieeeeelllkki koc! 👄

Witajcie kochani w pierwszy szień upradnionej wisony!!:):):) Od dzisja wszystko bedziemy widziec w bardziej rozowych barwach!!! Musli...;) oj TY, TY..prosze jakie mysli w głowce błyszcza. Widze,ze wiosne Musli Kochana czujesz maksymanie:):) i bardzo dobrze! Tak trzymać!!!! Juz pakuje - zgodnie z Twym zyczniem, termos z kawka, ale prosze..nie zapomnij tego sernika!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Uwielbiam sernik =- trafiłas super.wszedzie z Toba pojadę!!!:D:D:D:D Ja zbiore jeszcze spory zapas oliwki, co by nasi panowie mogli nas dokałdnie i wieloktronie wymasowac!!!;):) Prawda, panowie? Odwdzieczymy sie na pewno!;) Msxio i Domi...grzejcie juz dłonie!!!:):) A my szykujemy ...ciałka:):) Cóz za ..faktrycznie seksony dzień;):):) To za sprawa Pani wiosny:):):) Sciskam kazdego po kolei i caluje!!!! 😘 😘

malinko trochę zimno ma masaże na dworze, ale zawsze mozemy skoczyć do jakiejś leśniczówki na ciepłe winko:)

malinko trochę zimno ma masaże na dworze, ale zawsze mozemy skoczyć do jakiejś leśniczówki na ciepłe winko:)

A tam zimno. Ja sie poswiece dla dobra sprawy:) A to jeszcze z PRL-u: Zatrzymuje milicjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - Widzę ze nie pracujemy - mówi milicjant - Niieee pracujemy - potwierdza student - Opie-dalamy się .. - mówi milicjant - Opie-dalamy się - potwierdza student - O!? Studiujemy - rzecze policjant - Nieeee, tylko ja studiuje ..

dobre! :) no dobra jak Wam zimno nie przeszkadza to do dzieła!

ja wypije z Toba:) Własnie mam ochote. Musze sie przebudzic. Zawsze w poniedzialek jestem strasznie niewyspany. Weekend powinien słuzyc do odpoczynku ale u mnie to rzadko sie zdarza:)

masz ochotę? hm hm jakoś tak seksualnie jestem dzisiaj nastawiona! :) moja juz wypita, no prawie:)

to wszystko przez te śpiewy ptaszków za oknem:) chyba jestem dzisiaj niegrzeczną dziewczynką:)

to wszystko przez te śpiewy ptaszków za oknem:) chyba jestem dzisiaj niegrzeczną dziewczynką:)

o kurcze. a ja uwielbiam niegrzeczne dziewczynki. szczególnie w taki dzień i tak seksualnie nastawione:) chyba zaraz wybuchne mus;) help me!

o kurcze! Domi nie pękaj zaraz Ci pomogę! daj mi 5 minut chyba wezmę helikopter! będzie najszybciej! 😍