Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

ale cicho! Domi nie porządziliśmy dzisiaj:( nadrobimy jutro! żegnam się bo nie mam dzisiaj tajmu! zawalona makulaturą:) pozdrwaiam, ściskam i 👄 miłego ........

Straszne pustki. Znowu sa na pikniku a nam nic nie powiedzieli:( Pa Mus. Ściskam Cie rownież.

haha ale się dałam nabrać! ktoś założył taki sam topic jak nasz tylko że z kropką malinowy dominator. wiecie coś o tym? a w ogóle to witam:)

Czesc Mus. Ja wczoraj widzialem ten drugi z kropką i tak sie zastanawialem czy ktos sie nabierze. A tu trach i mamy wpadke:) Był jeszcze drugi temat o równie słodkoi brzmiacym tytule \"Cytrynowy masturbator\":) Ale ktos sie bawi naszymi uczuciami:)

cześć:) ja odruchowo wlazłam:) konsternacja:) a potem poszukałam właściwego:) cytrynowy masturbator też fajnie brzmi:) hehe:) 🖐️

ktoś chyba musiał przeczytać nasz topic:) bo używa takich mądrych słów jak \"dopamina\":) hehe😍

Czyli to nie przypadkowy człowiek. Ciekawe co jeszcze o nas wie. Nazbierało sie tego troche. Ale powiem Ci że zawsze tak jest jak coś staje sie popularne:) Musimy liczyć sie z tym że niektórzy beda nam nieżyczliwi. Taki los osoby publicznej;) Ale pomyśl z drugiej strony że możemy również miec jakis fanów i fanki;)

Do dominatora z kropką - lubie ludzi z poczuciem humoru. Brakuje mi jednej informacji. JEDZIEMY TAM RAZEM i nauczysz mnie tego wszystkiego. MISTRZU.

wywiało Was dzisiaj? u mnie wiatru nie ma:( hop hop malinatorzy!!! zmowa milczenia?

Jestem jestem;) Mnie nie wywiało. Co do reszty to mam wątpliwości. W kazdym razie Mus jestem z Toba;) Dzisiaj mam jakis taki nieciekawy dzien mimo że piątek. Mysle że sie polepszy.

mam wielką nadzieję, że Ci się polepszy:)👄 u mnie też nie najweselej, ale cóż zjem sobie żeń szenia i do przodu:) zaraz robię kawę:)😍

mam wielką nadzieję, że Ci się polepszy:)👄 u mnie też nie najweselej, ale cóż zjem sobie żeń szenia i do przodu:) zaraz robię kawę:)😍

Juz mi lepiej. Dzieki że moge na Ciebie liczyc w te trudne dni:) Tak sie Mus zastanawiam czy oni jeszcze wogóle nas kochaja. Bo jakos tak dziwnie od momentu naszych wspólnych świąt sie od nas odsuneli. Moze dzialaja na jakims innym topicu. Kto wie. Jacyś zazdrośnicy:)

też mam takie wrazenie:( faktycznie od naszych wspólnych świąt okrapianych martini i frugo zrobiło się jakoś pusto! a gdzie nasze wspólne plany wyjazdu do NZ?? a może wszyscy rzucili sie w wir pracy? TĘSKNIMY ZA WAMI MALINATORZY!!!

Nasze apele nie skutkują. Musimy cos z tym zrobic. Zapraszamy kandydatów na malinatorów na casting. Wszystkich chetnych prosimy o krótkie przedstawienie sie i odpowiedź na pytanie : Kto rządzi na forum i dlaczego MD? Moze to poruszy sumienia naszych braci i wybaczą nam. Mus buziak dla Ciebie;)

Domi Ty to masz fajowe pomysły!:) dla Ciebie też buziak:)👄

Domi Ty to masz fajowe pomysły!:) dla Ciebie też buziak:)👄

Witajcie Kochani Malinatorzy!!!! Pojawiam sie dopiero dzisiaj, bo kumpyetr mi calkiem nawalił i nie mialam intrnetu:(:( Mówię Wam..jak głupio się zyje bez sieci...zycie juz nie jest takie samo:D:D:D:D Ale ciesze sie,ze jeszcze Wy zostaliscie na posterunku, bo widze, ze topic powoli umiera,:(:( I pojawiaja sie rożne, nad wyraz zadziwjace osoby;) Jestesmy chyba bardzo polpuarni skor (szczególnie Domi) ma swojego nasladowcę, nieudolnego, bo nieudolnego - w koncu taki Domi jest tylko jeden!!:):) Zaraz pojawi sie jaks podróbka Mus i podróbka Malinówki:):) DOmi ma racje - to cena sławy!!!:D:D:D:D:D:D Absolutnie sie na Was nie gniewam i nieczego nie mam za zle..tylko wszystko przez ten złom:(:(:( Cholerka mnie brala,ze nie moge chociaz slowka z Wami zamienic:(:(:( Ale teraz jestem i postaram sie tu zagladac najczesciej jak sie da!!! A jutro juz weekendzik;): Czas na dopaminkę:):) Sciskam Was i daje najwieksze buziaki na swiecie 😘 😘 😘 A ten malinowy tpoic z kropka..to zartcik prima aprilisowy??;D::D:D

WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄 WITAJ MALINKO! :)👄👄👄👄👄 👄 dobrze że nas poinformowałaś że to wina sprzętu, a nie to ,że nas zaniedbujesz!!! DOMI wybaczamy Malince chwilową nieobecność:) Kochana Malinko! jesteś usprawiedliwiona! ubolewam nad tym Twoim brakiem dostępu do sieci, ale mam wielką nadzieję, że sytuacja się poprawi:)

No nareszcie pierwsza skruszona. Witaj córko marnotrawna. Widze że bronisz sie odcieciem od swiata. No no. Może i jestesmy w stanie w to uwierzyc aczkolwiek jest to najprostrza wymówka. Ale w zwiazku z tym ze jako pierwsza odważyłas sie wrócic na łono malinowych pól wybaczam Ci moja droga. Buziak równiez dla Ciebie:)😘 Miejmy nadzieje że nie doczekasz sie taniej podróby.

:):)Kochana jestes Musli:)❤️ ❤️ Za bardzo jestesci mi bliscy, zebym Was zaniedbywała:) W koncu musimy kiedys uskutecznic wyjazd..jak nie do NZ, to chociaz..do Katowic;) albo Poznania:):). Ja zapraszam do siebie...w koncu Łódź..ma kilka historycznie istotnych miejsc;):):) A propos zen -szenia...to co takiego ..lykasz tableteczki z zen szenikiem ( nie mylic z arszenikiem:):), czy takie cos do zucia? A pilas herbatke z herbapolu? Ja tak i nawet mi smakowala, chociaz we wlasciwosci herbatki jako takiej- srednio wierze;) A lubisz zielona herbatke?;) Domi pewnie łąpie sie teraz za głowe i mysli..o rany, ale babskie gadanie..:):):) Domi, ale my baby miedzy soba o \"waznych\" ;):) rzeczach tez musimy pogadac:):):):)

z gracją godną dzikiej antylopy hasam po bezkresnej pustyni wyjadając kał z dupy napotkanym beduinom. Śmierdzę łonowcem wyciągniętym z gnijacego łonowca. Mus i Malinówko wam też mogę powyjadać rodzynki z dupek

Gość musli tropikalne
z gracją godną dzikiej antylopy hasam po bezkresnej pustyni wyjadając kał z dupy napotkanym beduinom. Śmierdzę łonowcem wyciągniętym z gnijacego łonowca. Domi i Malinówko wam też mogę powyjadać rodzynki z dupek

Przetrwamy i tanie podróby!!! My są w sile!:):) Kochany Domi;):) - dziękuje Ojcze za łaskawe przyjcie z powrotem na Wasze łono!!!❤️ Bede wdzieczna do konca swych dni:):):) Hurra - jestem znow w domu!!:):):) Jak mi dobrze!!!:):) 😘 [kiss[ Dzisiaj ja robie kolacje i zmywam :):):) PS> WIedzieliscie,ze mamy tam ......rodzynki?;):D:D:D:D

Malinko bardzo dużo piję zielonej a czerwoną to wręcz nadużywam:) nie piłam tej z żeń szeniem, wolę w tabletkach:) 😴 zasypiam dzisiaj:)