Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

thrillery jak najbardziej tez przeferuje :):):) domi --- masz racje niemozemy ich zawiesc. ja niejestem samolubiem ,zreszta zawsze lubie duzo dawac od siebie, mnie bardzie podnieca gdy widze roskosz na jej buzce, czuje jak jej jest dobrze ... dobra narazie koniec bo znow sie u mnie chormonki obudza :):):)

Widze że jestes skorpionem z krwi i kosci. Ja tez uwielbiam jak kobiecie jest dobrze i stawiam to jako cel. Czasem tylko to wystarczy. O kurcze. Gorąco a ja w pracy jestem. Mus to przez Ciebie:p

2_malinówka gdzie jestes zaczynam tesknic troszke za Toba :(:(:(:( domi ma teraz musli :(:(:(:(:(:(:(:(:( domi masz racje my chyba lubimy sprawiec kobietą przyjemnosc bardziej niz sobie . cos czuje ze to łózko robione na zamowienie szybko zaplonie - spłonie :):):) my sie chyba juz o to poztarami co Ty na to ??????

Malinka to jest zapracowana kobieta ale jak juz jest to idzie na całość;) Ona z nami jest duchem choc pewnie nie moze nic napisac. No musimy sie postarac bo nie beda z nami gadac. Zreszta po tym co tu piszemy to postawilismy wysoko poprzeczke. Sam zaczynam sie bac. Ale co tam. Damy rade. Ja nikogo nie wybrałem. To panie zdecyduja kogo sobie przygarnąc:) Nie martw sie. Bedzie dobrze i nieziemsko;)

Kochany S25;) Tylko Ty za mna tesknisz! A tajto nikt, NIKT!!!;):) No kochani. ja sie dołaczam. bo: 1)uwielbiam thrillery - najbardziej 2) Domi - i ja uwielbiam filmy z Douglasem Zarowno czy gra w thrillerze czy komedii jest cool. A propos pewnie znasz \"Wojne panstwa Rose\" - przesmieszna! 3) Kocham ogladac filmy i \"lezec\';) w lozeczku 4) Nabial - jak najbardziej tak..chociaz malego batonika przywioze dla siebie i S25 i Maxio oczywiscie:) 5). Od dzisiaj kocham wszystkich skorpionow, a dodam,zem...... tez dosc ognista;):):):) 6)Gdzie Wy tam i ja!!:):):) No wiec kochani posuwac sie (nie dosłownie;) - jeszcze nie:) i zróbcie gdzies w srodeczku miejsce dla mnie!!!!!!!! I mozemy zaczynać;):):) Mysle,ze musimy zaopatrzyc sie w wode, duzo wody, wody ,wody:)?>:):):):) Ale bedzie super jazda...:):):):)

Malinko ja o Tobie też pamiętam! Domi a ja się nie mogę skupić! podzielimy się wszyscy sobą! będzie sprawiedliwie!

Oj Domi, przepraszam...dopiero teraz \"Cię\";) odczytałąm. Zwracam honor..pewnie tez za mna tesknisz..:):) Zreszta Ty znasz mnie bardzo dobrze;):) i wszystko wiesz najlepiej i masz racje...zawsze ide na calosc!!!! Fakt,zen dzis zapracowanna ale caly czas o Was mysle mo i o tym ........łózku:):):) ALe wierze w Was chłopaki i wiem,ze dacie rade...chociaz jestesmy bardzo ogniste, zmyslowe, czarujace, mega seksowne i wiecznie glodne na doznania erotyczne;):):)

domi --- no wiem narazie sie tylko przechwalamy i gadamy i robimy im smaczki :):):):) wiem ze poprzeczka jest juz wysoka ale ja lubie takie wyzwania, teraz mam wieksza mobilazacje :):):):) Wierze w Ciebie i w siebie. bedzie dobrze :):):) sorcia zle to uljąłę niechodzilo mi o to ze sobie wybrales, wiem jaka jest zasada , bedize dobrze i nieziemsko , moze masz racje :):):) malinówka 🌼 witam ponownie :):) hmmm 5 punk ---- no to łóżeczko musowo splonie musli wiesz co moze zamow jeszcze jedno tak na wszelki wypadek :):)

jutro wolne kochani spadam już do zobaczenia będę myślała o Was

Ja tez powoli sie zbieram bo musze cos zalatwic, a potem do domu. Zajrze tu później. Trzymajcie sie.

Ja tez uciekam do domeczku Wypocznijcie ładnie ..i dopaminki Wam zycze;):) Jutro tez mam wolne,..wiec spotkamy sie dopiero w poniedialek:( Całuje kazdego z osobna:):) PAPATKI MSM:):)

Gość katowiczanka
hello, zagladnelam sobie do was co u was slychac a tutaj widze juz sie poumawialiscie i w ogole, bardzo fajnie ze tak sie razem trzymacie i to dzieki forum na necie. To rzeczywiscie niespotykane! Zycze powodznia!!! ;);)

Gość katowiczanka
oh..zagladam czasem tutaj, ale nie przeszkadzam wam..oprocz tego teraz jeszcze taki smutny czas.. nio :(

no przestań. nie rób scen:p nie przeszkadzasz. w kazdym razie ja bym był za częstszym wpadaniem;)

Gość katowiczanka
oki, nie bede robic scen-poddaje sie ;)

katowiczanka --- witam niekrepoj sie i zapraszamy czesciej , reszta napewno niebedzie miala miala nic przeciwko temu im nas wiecej tym bedzie fajniej i weselej. pozdrowka

Gość katowiczanka
jestem czerwona jak raczek, porostu splonelam ;) tak dzisiaj cicho i spokojnie, naprawde nie wiadomo co robic..tez tak uwazacie? spac, czytac, wyjsc gdzies dokladnie naprawde nie wiem co przystoi dzisiaj

Czesc kochane MSM still busy, working, working.... mus help !!! wez jakies kolezanki bo sama mnie nie odkopiesz spod tej roboty..... going back to work

Czesc kochane MSM still busy, working, working.... mus help !!! wez jakies kolezanki bo sama mnie nie odkopiesz spod tej roboty..... going back to work

Witajcie. Dzisiaj ja rozpoczynam:) No w sumie to zaliczyłem długi weekend i strasznie stęsknilem sie za moimi sałodkościam;) Milego dnia kochani!

witajcie kochani! wreszcie razem! :)😍 katowiczanko Domi miał na mysli że masz się zaczernić (nie zaczerwienić) tzn. zarezerwować nick ;)

No mus. Strasznie sie ciesze że jestes. Żałuj ze nie widzisz banana na mojej twarzy:) A gdzie reszta bandy......

Witka all melduje się i dolaczam . tez teskniłlem za Wami. taka mała rozlaka a już się tęskni. chciałem żeby ten weekend zleciał szybciej,ale spox. jak odpoczeliscie troszke przez weekenda?? ja troszke. ale juz czakam na nastepny dłuzszy weekendzic. ehhhhhhhh.......

zaraz kolejna kawa:) 😍miłego dnia życzę:) Domi jesteś milutki:)