Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Czesc Rzeczywiscie jest pięknie. Ładnie to ujęłaś Mus:) Powoli zaczyna to przypominac NZ. Czyżby ona przyjechała do nas?Hmm... Milego dnia Wam życze

Hello MSM:) Dziekuję Mus Kochana:):) Jak miło czytac takie rzeczy:):) Pogoda u mnie pieknie wiosenna i ..przeziebienie i katar - tez wiosenne - na 100%.:( Viesze sie,ze hunorki dopisują. Pomyslałąm sobie dzisiaj,ze czas ruszyc na zakupy wiosenne, czas wymienic garderobę... Domi masz racje,ze to NZ do nas przyjechała...bo my zbieramy sie jak sójki za morze (dobrze napisałam \"sójki\"?;) Całuski wiosenne Wam przesyłam i ..czekamy na reszte ekipy!!! :):):):):) Jakos wesoło mi dzis na duszy!

Gość słowo
To dziwne, jak proste jest dla ludzi wyrzucić Boga, a potem dziwić się, dlaczego świat zmierza do piekła. To śmieszne, jak bardzo wierzymy w to, co napisane jest w gazetach, a podajemy w wątpliwość to, co mówi Pismo Święte. To dziwne, jak bardzo każdy chce iść do nieba pod warunkiem, że nie będzie musiał wierzyć, myśleć, mówić ani też robić czegokolwiek, co mówi Słowo Boże. To dziwne, jak ktoś może powiedzieć: "Wierzę w Boga" i nadal iść za szatanem, który tak a propos również wierzy w Boga. To dziwne, jak łatwo osądzamy, ale nie chcemy byc osądzeni. To dziwne, jak możesz wysyłać tysiące "dowcipów" przez e-mail, które rozprzestrzeniają się jak nieokiełznany ogień, ale kiedy wysyłasz przesłania dotyczące Pana Boga, ludzie dwa razy zastanawiają się, czy podzielić się nimi z innymi. To dziwne, jak ktoś może być zapalony dla Chrystusa w niedzielę, a przez resztę tygodnia jest niewidzialnym chrześcijaninem. To śmieszne, jak bardzo mogę być przejęty tym, co inni ludzie pomyślą o mnie, zamiast tym, do czego wzywa mnie Bóg !!! Człowiek wyszeptał: - Boże, przemów do mnie ! I oto słowik zaśpiewał. Ale człowiek tego nie usłyszał, więc krzyknął: - Boże, przemów do mnie ! I oto błyskawica przeszyła niebo... Ale człowiek tego nie dostrzegł, rzekł: - Boże, pozwól mi się zobaczyć. I oto gwiazda zamigotała jaśniej. Ale człowiek jej nie zauważył, więc zawołał: - Boże, uczyń cud ! I oto urodziło się dziecko. Ale człowiek tego nie spostrzegł. Płacząc w rozpaczy, powiedział: - Dotknij mnie, Boże, niech wiem, że jesteś tu. Bóg schylił się więc i dotknął człowieka. Ale człowiek strzepnął motyla ze swego ramienia i poszedł dalej. Bóg jest wśród nas. Także w małych i prostych rzeczach, nawet w dobie komputerów, więc człowiek płakał: - Boże, potrzebuję Twojej pomocy ! I oto dostał wiadomość z dobrym słowem i słowami zachęty. Ale człowiek usunął go i kontynuował płacz.... Moim zadaniem było wysłać tę wiadomość do osób, którym chciałem, by Bóg im pobłogosławił. Wybrałam Was.

Dzieki słowo! !!! :):) Domi...hmmm razem na zakupy?:):)Brzmi super! To idziemy! Juz sie zbieram,,,rzucam te robotę..:):):)

Jak bym mogła Ci nie posłuchać:):) I to jeszcze po takim buziaku!!! Domi . .jestem Twoja;)..i bede czekać!;) MY love...;) Czekam wobec tego na sygnał 😘

dzien doberek MSM dobre slowo na poczatek dnia !!! zakupy... wiosenne. chyba malinka jest na glodzie... i chce pobudzic swoj punkt G - u niej tez chyba sie znajduje na koncu slowa shoppinG. pozdrawiam wszystkich ze slonecznego 3M. http://student.uci.agh.edu.pl/~pgedek/krzyze/

ja tez chcę!!! na zakupy! mój punkt G sie tego domaga!!! witajcie jeszcze raz wszyscy! Maxio znowu pod stertą roboty! znowu łopata się przyda - do odkopania!😍 u mnie podobnie! na wiosnę roboty full! ja już wiosenne ciuchy wywaliłam z szafy:) pozdrawiam i miłego wszystkiego (dnia i kawy:))

Czesc Max. No piekny gest studentów. Taka spontanicznosc to cenna rzecz. Zreszta wczoraj tez przyłaczylem sie do marszu młodych:) w Katowicach. Poczulem że takie chwile jednoczą ludzi i sa bardzo potrzebne. Co do punktu G to idziemy dzis na zakupy. Mus tez. Super!:) Wprawdzie nie jestem kobieta ale poczulem lekka stymulacje czegos tam:) Maybe G:)

hej chyba wraca temat przymierzalni i wspolnego kupowania bielizny... brzmi baardzo goraco. niestety u mnie w pracy jest rownie goraco wiec mus bierz ze 3 lopaty i przybywaj na odsiecz gdyńską... domek, taki marsz to zacna rzecz. ja niestety nie bylem na zadnym marszu itp. jedynie w kosciele i pod pomnikiem Ojca Św.

hej chyba wraca temat przymierzalni i wspolnego kupowania bielizny... brzmi baardzo goraco. niestety u mnie w pracy jest rownie goraco wiec mus bierz ze 3 lopaty i przybywaj na odsiecz gdyńską... domek, taki marsz to zacna rzecz. ja niestety nie bylem na zadnym marszu itp. jedynie w kosciele i pod pomnikiem Ojca Św.

No ja mysle że damy z siebie wszystko. Troche sie tak delikatnie postymulujemy w trójeczke. Co wy na to? Mysle że ubranka moga poczekac:) Mus tak naprawde to nie chodzi mi o te zakupy;)

przecież mi nie chodzi o te zakupy...hehe:) ciuchów mam dosyć, szafa się nie zamyka:) 😍 poszalejemy w przymierzalni obiecuję:)👄

przecież mi nie chodzi o te zakupy...hehe:) ciuchów mam dosyć, szafa się nie zamyka:) 😍 poszalejemy w przymierzalni obiecuję:)👄

Jasne człowieku. Potrzebujemy takich ludzi jak Ty:) W sumie jest nas 5 stałych uczestników ale każdy nowy jest mile widziany. Zresztą dziewczyny sie ucieszą bo bardzo lubia dobrą zabawę:p Może same sie wypowiedzą. Halo!

właśnie:) Domi:) teraz weźmiemy 2 butelki Martini:) Witamy tajemniczego Skorpiona! 🖐️ któż się kryje pod tym nickiem?

hej mozesz sie przylaczyc oczywiscie. chociaz z przykroscia musze stwierdzic, ze wtedy proporcje dziewczyn do chlopakow beda juz mniej atrakcyjne :-( (wyrownaja sie) ale witamy w gronie seksoholikow gawedziarzy, malinkowych dopaminatorow i tp. domek, no co ty w jednej przymierzalni z mus i malinka.... malinko, co z naszym szalonym i goracym wypadzie na mazury... bede zazdrosny ;) ok moze ja tez sie wybiore na zakupy z wami.... a gdzie sie najlepiej robi zakupy ? no przeciez tam, gdzie mozecie swoje nowe stroje kapielowe od razu wyprobowac = czyli nad morzem !! wiec do pociagu/ samochodu marsz i kierunek: Gdynia !!! 3M was przywita pieknym sloncem i wspanialymi przestronnymi przymierzalniami wyposazonymi w przysznice, lozka, obsluge oraz czterodaniowe sniadanie po przymierzeniu co najmniej 5 szt bielizny lub kostiumow kapielowych :D:D:D:D:D poza tym trzeba sie przygotowac do wyjazdu do NZ !! - plaza czeka

uciekam do domku:) jeszcze zakupy ...spożywcze...na ryneczku nie ma przymierzalni:) do juta kochani:)

uciekam do domku:) jeszcze zakupy ...spożywcze...na ryneczku nie ma przymierzalni:) do juta kochani:)

Siema Scorpion:) Domi ma racje,ze dziewczyny sie ucieszą:):) jasne, ze sie cieszymy...tzw. swieze mięsko;) Scorpion ponawiam prosbe Mus - napisz cos o sobie, bo o nas to juz chyba wszystko wiesz,:):) Domi , Maxio ..nie zapomnieliscie o mnie...ja tez Chce do przymeirzalni..postymulować;) to i owo:):):) Zreszta...jak bedziemy z Mus mierzyly ..cos tam..to musicie nam pomagać. Szuakajmy zatem mega przymierzalni!!!!!!!:):) SUper wielkiej!!! A najlepiej gdyby miala w srodku ...jaccuzzi, nie?:):):)Hi, HI Jak widzicie i ja mailam dzisiaj kupe pracy , az mnie juz wszystko boli... ale na szczescie zaraz koniec pracy i ...ODPOCZYNEK..moze z odrobinka dopaminki??:) Caluje wszystkich , Scorpionka tez. Buziaki i do jutra MSM

Heja Banana:D:D link z innego topicu znalazlem, na ktorym czasem bywam;) ale pozdrawiam konkurencje:P w koncy wolny rynek:D