Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

dzień dobry! A ja jeszcze bez kawy...i tak mi się chce spać.... miłego dnia dla wszystkich!

...ja już drugą popijam:) ale upał ufff jak goraco! ale mam wiatrak;)

zbieram się kochani ! do domku i rowerek\') do poniedziałku Tipuś jak tam poszukiwania? 🖐️

Witajcie kochani! Kolejny tydzień przed nami. Łikendzik spedzilem w górach wiec moge powiedziec ze był dosyc udany:):) Co do odpoczynku to czuje sie badziej zmęczony ;) praca :( Milego dnia

Dzień Dobry! Mus: poszukiwania mają się dobrze, choć bez efektu. Najważniejsze, że nie zabrakło mi chęci i determinacji. Domi: powiadasz weekend w górach? jakieś chodzenie zaliczyłeś? hmm...dlaczego nas tak mało?

Chodzenie. Hm... no moze troszke:). jakos nie mialem ochoty na długie wędrówki. Były inne ciekawsze zajęcia;) Wczoraj pogoda bła nieciekawa. Jedynie w sobote było bardzo ładnie. No też sie zastanawiam czego nas tak mało:( Szkoda. Napewno Tipuś coś znajdziesz. Z twoimi umiejętnościami, inteligencją i urodą to nie możesz mieć problemów :):):)

.....no to już się uśmiechnęłam;) Idę po kawkę!

wcale, że nie... jak każdy człowiek lubię słyszeć miłe rzeczy. To daje energię i radość życia!!! ....dom: jesteś nieoceniony! a może odrobinkę dobrych kawałów?

no zobacze co sie da zrobic bo troche jestem zapracowany i nie mam czasu na szukanie czegos dobrego. ale zobaczymy:)

witam kochani! do jasnej cholery co za poniedziałek:( ryję od rana w paierach i nawet nie miałam chwili zeby się przywitać! oby to się nie zprawdziło, że jaki poniedziałek taki cały tydzień!! Domi fajnie masz, ze możesz sobie w górach pobuszować! u mnie było zabójczo goraco, nawet na bike trip:) ale jeździłam i to ostro:) teraz dopiero jem śniadanie:) pozdrawiam:) 👄

sorry za błędy ale się spieszę i mi palce po klawiaturze sie rozbiegają sprawdziło miało być a nie zprawdziło hehe:)

Witaj Mus. Pracusiu:) No fajnie że mam blisko góry. Z tego sie ciesze. Ale chcialbym miec tez blisko mazury i morze. To wogóle byłby wypas. Co weekend w inne miejsce. Ja zaraz lece kochani. To sie trzymajcie. Do jutra.

Siema Mus! Ranny ptaszku:) Jestes debest! Pieknie dzis na zewnątrz. Ale niestety swoje trzeba odsiedzieć:) Aha jutro mam urlop do konca tygodnia. hurra!!!!!!! Milego dnia

Hej, hej! Widzę, że humorek Wam dopisuje! tez idę zrobić sobie kawkę, bo u mnie trochę śpiąco: wietrznie i pochmurnie i chłodno (bez swetra ani rusz!)

wykrakałam, jaki poniedziałek taki cały tydzień! Domi no życzę wszystkiego naj na urlopik:) po\"szukaj\" czegoś interesującego!:) 😍 ja piję drugą teraz Tipuś:)

dzieki dzieki. raczej ten urlopik za ciekawy nie bedzie ale zobaczymy:) nie wiem czy sie odezwe wiec żegnam Was moje piekne Panie:) Pozdrawiam i do zobaczenia.

Domi na urlopie:) topic umiera:(

katowiczanka: też miałam jechać na ten koncert, ale w końcu nie pojechałam. Zazdroszczę Ci, podobno był super. Wróciłam właśnie z Warszawy i jadę na plażę. Upał straszny... buziaki

Tipuś Ty to masz ekstra! żegnam się, urlopik będę ojojoj dopiero pod koniec lipca! 🖐️ wszystkim szalonych wakacji życzę!

Gość trzymajaca
A tak fajnie sie was czytalo .

Gość one sad woman
wrócą po wakacjach opaleni i wypoczęci w końcu NZ rules!