Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violet

Potrzebuję pomocy kobiet, kt.óre niedawno urodziły dziecko.

Polecane posty

Gość violet

Potrzebuję pomocy kobiet, które niedawno urodziły dziecko ( najlepiej do pół roku temu). Jestem magistrantką i w zwiazku z tym piszę pracę na temat zachowań kobiet w ciaży. Wiele z Was moze zdziwić dlaczego piszę pracęo zachowaniach kobiet w ciązy, a proszęo pomoc Was - kobiety które już urodziły. Otóż odpowiedź jest prosta macie już wtedy za sobą cały okres ciazy i łatwiej jest przyznaćsiędo wszystkich zachowań z tego okresu. Osoby zainteresowane proszęo kontakt emailem, wtedy też odpowiem na wszelkie pytania i watpliwosci oraz wyślę ankietę.Z gory dziekuję za pomoc i udzielenie szczerych odpowiedzi, bowiem tylko na takich mi zalezy. Umożliwiąmi one bowiem wyciagniecie trafnych wniosków z badań naukowych. Wioletta W.

Gość bjj72
potrzebuje porady - jestem w 3 miesiącu ciązy z ciążą zagrożoną do 31 lipca byłam na ręcie teraz sie staram o przedłużenie jej, na komisje staje 11 września ale z tego co wiem z tego co wiem z dniem ustania ubezpieczenia jest 30 dni ochrony normalnie a co jesli kobieta jest w ciąży i komisje ma po tym terminie to znaczy ze jest nie ubezpieczona?? co w takim przypadku można zrobic? zwłaszcza ze nie chca mnie zarejestrowac w urzedzie pracy.

Gość kobitkakkkkkk
prosze przyslac

Gość bjj72
a taki przypadek jak mój bo wiem ze ubezpieczenie bede miała tylko do konca sierpnia a we wrzesniu juz nie dopuki mi nie przywruca rety wiec niewiem czy mam sie indywidualnie ubezpieczyc w NFZ czy co??