Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niestety tak bo tak

Dzisiaj u dentysty 450

Polecane posty

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Bycie podczłowiekiem, to uważanie uczciwej prac za rzecz hańbiącą, a wykorzystywania życiowego własnej matki i życia w odchodach nie. Dlatego nie ma sensu dyskutować. 

Nie istnieje uczciwa praca ja kupiłem coś za 119 sprzedałem za 3000 po 5 latach gdzie tu uczciwość? Każdy orze jak morze byle większego jelenia znaleźć 

450 za 1 zęba... no to musiał być nieźle zniszczony.

Ja za plombę płaciłem 300.

3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Nie istnieje uczciwa praca ja kupiłem coś za 119 sprzedałem za 3000 po 5 latach gdzie tu uczciwość? Każdy orze jak morze byle większego jelenia znaleźć 

Wykorzystałeś matkę finansowo aż do śmierci, a w twoim kiblu pływają tygodniowe kupy. 

Kurtyna. 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Wykorzystałeś matkę finansowo aż do śmierci, a w twoim kiblu pływają tygodniowe kupy. 

Kurtyna. 

Pomogłem jej przetrwać miała 500 gdy ja mając 18lat miałem 1500

3 minuty temu, kris888 napisał:

450 za 1 zęba... no to musiał być nieźle zniszczony.

Ja za plombę płaciłem 300.

Za 1 wyzyte ten zob to już spokojnie 1000 poszło 

1 godzinę temu, Niestety tak bo tak napisał:

Czy to drogo cały czas 1ząb chyba już z 1000 wydałem 

Za trudne warunki pracy powinna sobie policzyć jeszcze drugie tyle. 

czytałem wczoraj temat i to co Leżak napisał to nie wiem czy to były jaja czy na serio:

Cytat

że dentystka przypomniała o umyciu się 😄

Edytowano przez kris888

6 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Pomogłem jej przetrwać miała 500 gdy ja mając 18lat miałem 1500

Miałeś z okradania jej, ponieważ alimenty i rentę, przeznaczoną na twoje utrzymanie, zabierałeś i ciułałeś, a żyłeś z jej pieniędzy. 

Dobra, nie chce mi się gadać. Rozmowa z tobą, nawet przez forum, po paru postach zaczyna wywoływać dosłownie fizyczny wstręt (jak człowiek sobie uświadomi, jak obrzydliwą jednostką jesteś). 

16 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Spokojnie gdybyś  był milionerem to chuda ruda już by na tobie skakała jak szalona xD oh gdybyś xD

4 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał:

Za trudne warunki pracy powinna sobie policzyć jeszcze drugie tyle. 

Wczoraj spa w nocy, dzisiaj prysznic, perfumy na szyje, zęby umyte, kulka pod pachy, dezodorant na gole cialo koszulke i spodnie myślę że mieszcze się w standardzie 

Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał:

Wczoraj spa w nocy, dzisiaj prysznic, perfumy na szyje, zęby umyte, kulka pod pachy, dezodorant na gole cialo koszulke i spodnie myślę że mieszcze się w standardzie 

Nigdy nie prane ciuchy to nie jest standard. 

2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

To codzienność większości ludzi.

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Miałeś z okradania jej, ponieważ alimenty i rentę, przeznaczoną na twoje utrzymanie, zabierałeś i ciułałeś, a żyłeś z jej pieniędzy. 

Dobra, nie chce mi się gadać. Rozmowa z tobą, nawet przez forum, po paru postach zaczyna wywoływać dosłownie fizyczny wstręt (jak człowiek sobie uświadomi, jak obrzydliwą jednostką jesteś). 

Myslisz się gdy jest się pełnoletni świadczenia som na mnie, tylko i wyłącznie na mnie. Chciałem się wyprowadzić. Nie dala mi. Wtedy wynajem mieszkania kosztował mało bo siostra wynajmowala. To były inne czasy. 

Uzbieralem na dwa mieszkania w piku ale nie dala mi kupić obiecała swoje. Więc nie kupiłem później zdrozaly kilka razy. 

A wszystko robiłem dla przyszłej samicy bo takie jesteście tylko kase liczycie. Teraz piszesz obrzydliwy ale bez mieszkania jeszcze gorzej bys cisla nie mozna na waszym zdaniu polegac.

1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał:

Teraz piszesz obrzydliwy ale bez mieszkania jeszcze gorzej bys cisla

Mieszkanie jest efektem przedwczesnej śmierci twojej matki. Niczego, co masz, nie zawdzięczasz sobie. Nic sam nie osiągnąłeś. 

6 minut temu, big buu napisał:

Spokojnie gdybyś  był milionerem to chuda ruda już by na tobie skakała jak szalona xD oh gdybyś xD

Był pomysł kupić tego 10-20szt ale kupiłem 2szt. Nadal jednak to drobnica mała płynność i zasypac takim towarem po sufit ciężko. 

Czy to drogo cały czas 1ząb chyba już z 1000 wydałem 

Ale będziesz miał spokojną głowę, że nie złapiesz jakiejś infekcji przez chore zęby, na zdrowie też ci to wpłynie. no i estetykę, bo pełny uśmiech zawsze lepiej się prezentuje niż braki.

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Mieszkanie jest efektem przedwczesnej śmierci twojej matki. Niczego, co masz, nie zawdzięczasz sobie. Nic sam nie osiągnąłeś. 

Wszystko zawdzięczam tylko sobie system chciał mi mieszkanie zabrać dwa razy. Rodzina podobnie. Nic bym nie miał gdybym nie reagowal w pore czasem bez wiedzy nikogo oprócz mamy. Mieszkanie giełdzie jedno z drugim było powiazane nie wszedlbym gdyby nie darowizna mieszkania to bylo moje zabezpieczenie. 

3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Do dentysty kupiłem nowe T-shirty.

Łatwiej jest prac, wtedy nie musisz chodzić w T - shirtach za 10 zł i możesz wyglądać jak człowiek. 

Utrzymywanie dobrych stosunków z wlasnom matkom dodatkowe 18lat to też ciężka praca, tak samo opieka nad niom pod koniec. Starzejacy się ludzie majom humory jak psy rasowe. Pod koniec moja matka robila na podłogę nikt za mnie tego nie zmywal nie podnosil a do mieszkania system siostra byli pierwsi.

Przed chwilą, Co ja wiem o życiu napisał:

Łatwiej jest prac, wtedy nie musisz chodzić w T - shirtach za 10 zł i możesz wyglądać jak człowiek. 

12zl wolałem kupić nie lubię ubran po praniu 

2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Wszystko zawdzięczam tylko sobie system chciał mi mieszkanie zabrać dwa razy. Rodzina podobnie. Nic bym nie miał gdybym nie reagowal w pore czasem bez wiedzy nikogo oprócz mamy. Mieszkanie giełdzie jedno z drugim było powiazane nie wszedlbym gdyby nie darowizna mieszkania to bylo moje zabezpieczenie. 

Nie zawdzięczasz sobie nic. Jesteś ciułaczem, który ciułał to, co powinno iść na twoje utrzymanie, a że masz potrzeby podczłowieka, to byłeś w stanie przeżyć 20 lat na ryżu z molami. Teksty o wyprowadzce to bzdury - nawet jeśli wynajem był tańszy, to bez regularnego dochodu, nie ma możliwości się utrzymać plus wynajem. Dlatego z momentem śmierci matki, przeżerasz to, co jeszcze masz. Kobiety wcale nie chcą bogactwa, zresztą bogaczy jest mało. Zwyczajni magazynierzy mają ładne kobiety i rodziny. Natomiast jeśli kobieta widzi jednostkę, która prowadzi życie huby drzewnej, to wiadomo, że jest obrzydzenie i odpał od razu. 

6 minut temu, KróliczekZły napisał:

Także wszystko co mam każdy kabel każdy monitor konsola komuter plyta na handel z zyskiem ziemia mieszkanie a nawet teraz moje niedoskonale gladzie i meble ikea zawdzieczam tylko i wyłącznie sobie. Gdybym nie staral się progrsu byłbym teraz jak sernik na ulicy zamiast brak durexy na kredyt. To payu 7000zl tez zawdzięczam sobie. 

To nie moja wina jeden poszedł na makowiec premium w którym była skorupka orzecha a ten drugi to dentystka poprzednia zostawila brudny obok innego ubytka licząc właśnie na kanałowe w przyszłości 

Dwa ostatnie na koncu faktycznie mogłem zaniedbac nie mujac tak daleko ale prawdopodobnie polecialy od stresu czy cukrzycy czy czegoś takiego 

Mój brat ukruszył sobie zęba, bo w słoiku z czymś tam... klopsami, nie pamiętam już, był kawałek kości czy czegoś... no i pomagałem mu pisać do firmy (Pudliszki) skargę w związku z tym, bo jestem w te klocki typu podania, zażalenia, skargi dobry akurat 😆 ... przedstawicielstwo firmy poprosiło tylko o wysłanie skanu zaświadczenia od dentysy i pokryli co do grosza wszystkie koszta leczenia, a w zasadzie już wstawiania implantu z wyraźną sugestią by nie publikować informacji o tym wydarzeniu... rok bodaj 2021.

Także wszystko co mam każdy kabel każdy monitor konsola komuter plyta na handel z zyskiem ziemia mieszkanie a nawet teraz moje niedoskonale gladzie i meble ikea zawdzieczam tylko i wyłącznie sobie. Gdybym nie staral się progrsu byłbym teraz jak sernik na ulicy zamiast brak durexy na kredyt. To payu 7000zl tez zawdzięczam sobie. 

Patrz wyżej. 

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Nie zawdzięczasz sobie nic. Jesteś ciułaczem, który ciułał to, co powinno iść na twoje utrzymanie, a że masz potrzeby podczłowieka, to byłeś w stanie przeżyć 20 lat na ryżu z molami. Teksty o wyprowadzce to bzdury - nawet jeśli wynajem był tańszy, to bez regularnego dochodu, nie ma możliwości się utrzymać plus wynajem. Dlatego z momentem śmierci matki, przeżerasz to, co jeszcze masz. Kobiety wcale nie chcą bogactwa, zresztą bogaczy jest mało. Zwyczajni magazynierzy mają ładne kobiety i rodziny. Natomiast jeśli kobieta widzi jednostkę, która prowadzi życie huby drzewnej, to wiadomo, że jest obrzydzenie i odpał od razu. 

Miałem regularny dochód 1500 to bylo więcej jak minimalna krajowa 1200. 7 lat do 25 roku życia czyli konca nauki. Oprócz tego dorobiłem na allegro 50tyś i drugie albo dwa razy tyle na lokatach. 

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Mój brat ukruszył sobie zęba, bo w słoiku z czymś tam... klopsami, nie pamiętam już, był kawałek kości czy czegoś... no i pomagałem mu pisać do firmy (Pudliszki) skargę w związku z tym, bo jestem w te klocki typu podania, zażalenia, skargi dobry akurat 😆 ... przedstawicielstwo firmy poprosiło tylko o wysłanie skanu zaświadczenia od dentysy i pokryli co do grosza wszystkie koszta leczenia, a w zasadzie już wstawiania implantu z wyraźną sugestią by nie publikować informacji o tym wydarzeniu... rok bodaj 2021.

Fakt powinienem osjarzyc tom cukienie.

Miałem regularny dochód 1500 to bylo więcej jak minimalna krajowa 1200. 7 lat do 25 roku życia czyli konca nauki. Oprócz tego dorobiłem na allegro 50tyś i drugie albo dwa razy tyle na lokatach. 

To nie był dochód, tylko pieniądze ze skarpety, które znalazły się w niej z alimentów, a potem z renty, podczas, gdy żarłeś za kasę matki. 

1 minutę temu, RC_+ napisał:

O właśnie... miałem to napisać Leżakowi. Żeby pozwał producenta makowca.

No ale teraz to już po ptokach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się