Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niestety tak bo tak

Dzisiaj u dentysty 450

Polecane posty

Profilaktyka jest tańsza od leczenia to jedno. Leczenie drobnych ubytkow jest tańsze niż zaniedbanych wieloletnich zgnilizn to drugie. Zapracowałeś to masz. 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Profilaktyka jest tańsza od leczenia to jedno. Leczenie drobnych ubytkow jest tańsze niż zaniedbanych wieloletnich zgnilizn to drugie. Zapracowałeś to masz. 

To nie moja wina jeden poszedł na makowiec premium w którym była skorupka orzecha a ten drugi to dentystka poprzednia zostawila brudny obok innego ubytka licząc właśnie na kanałowe w przyszłości 

Dwa ostatnie na koncu faktycznie mogłem zaniedbac nie mujac tak daleko ale prawdopodobnie polecialy od stresu czy cukrzycy czy czegoś takiego 

Zeby to straszny scam nie sądzicie. Takie małe wypierdki mamy ważniejsze kosci 😆Ok ważne do żarcia ale są sposoby. Wg mnie ktos nas tu robi mocno w chooya 😆

Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał:

Roochac mi się strasznie chce muszę sztucznom pízde umyc 

Ależ ty jestes ohydny 

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Zeby to straszny scam nie sądzicie. Takie małe wypierdki mamy ważniejsze kosci 😆Ok ważne do żarcia ale są sposoby. Wg mnie ktos nas tu robi mocno w chooya 😆

Niby bez zębów stajnia dla konia lepsza ja jakoś wole uzebione samice jednak 

4 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ależ ty jestes ohydny 

Skam to te tureckie jak można se takom krzywde zrobić i wszystkie spilowac a potem przykleic szajsy

17 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

To nie moja wina

Nic w życiu nie jest twoją winą. Nie twoją winą jest, że nigdy nie chciałeś żyć jak mężczyzna i człowiek z godnością, tylko pasożyt, który wycisnął matkę jak cytrynę. Nie twoją winą, że wszystko, co uciułałeś na tym procederze, straciłeś, grając jak półgłówek na giełdzie, na której się nie znałeś (to wina Libeda i reszty forum). Nie twoją winą jest, że zapasłeś się tak, że bałeś się nawet brzydkiej prostytutki i uważałeś, że musisz ją kupić. Nie twoją winą, że kobiety cię nie chcą. Nie twoją, że od razu przy oznakach, że coś jest nie tak, nie szedłeś do dentysty z każdym zębem. Nic w życiu nie jest twoją winą. 

14 minut temu, KróliczekZły napisał:

Nic w życiu nie jest twoją winą. Nie twoją winą jest, że nigdy nie chciałeś żyć jak mężczyzna i człowiek z godnością, tylko pasożyt, który wycisnął matkę jak cytrynę. Nie twoją winą, że wszystko, co uciułałeś na tym procederze, straciłeś, grając jak półgłówek na giełdzie, na której się nie znałeś (to wina Libeda i reszty forum). Nie twoją winą jest, że zapasłeś się tak, że bałeś się nawet brzydkiej prostytutki i uważałeś, że musisz ją kupić. Nie twoją winą, że kobiety cię nie chcą. Nie twoją, że od razu przy oznakach, że coś jest nie tak, nie szedłeś do dentysty z każdym zębem. Nic w życiu nie jest twoją winą. 

Dokładnie tak godność to wolność https://www.tiktok.com/@prezes_z_lasu_forever/video/7551750436408446230

4 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Dokładnie tak godność to wolność

Godność to kupa w wc niespłukiwana tydzień.

IQ 80. 

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

IQ 80. 

Godność to nie bycie niewolniem, wstawanie bez zegarka kiedy zechcesz i podobne. Reszta to tylko otoczka raz lepsza raz gorsza ja tam jestem zadowolony z ipada pro 13 i innych wygód rzeczywistości ty jak lubisz spędzać czas w kiblu to wlewaj domestos cały czas. Ja mam inne priorytety rzeczywistości i hobby.

8 minut temu, KróliczekZły napisał:

IQ 80. 

Leżak się boi że znowu nabije rachunek na tysiące za wodę. Jak można magazynować odchody w klopie i spłukiwać raz na tydzień 😄 Takie coś się robi na bieżąco.

Zresztą więcej Leżak i tak wydaje na te elektroniczne zabawki, kompy, konsole itd. rachunek za wodę przy tym to pikuś.

Edytowano przez kris888

Poza tym takie coś twardnieje z czasem chyba i można odpływ sobie zapchać, albo co gorsza zalać sąsiada niżej.

3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Godność to nie bycie niewolniem, wstawanie bez zegarka kiedy zechcesz i podobne. Reszta to tylko otoczka raz lepsza raz gorsza ja tam jestem zadowolony z ipada pro 13 i innych wygód rzeczywistości ty jak lubisz spędzać czas w kiblu to wlewaj domestos cały czas. Ja mam inne priorytety rzeczywistości i hobby.

Polemika z tobą nie ma sensu. Raz, że jesteś jednym wielkim mechanizmem obronnym i nie dotrze do ciebie nic. Dwa, ze jesteś jednostką pozbawioną godności ludzkiej, kimś, kto dobrowolnie żyje na poziomie podczłowieczym od samego początku (od momentu decyzji wykorzystywania życiowego własnej matki), a że punkt pierwszy - nie dotrze to do ciebie. 

1 minutę temu, kris888 napisał:

Leżak się boi że znowu nabije rachunek na tysiące za wodę. Jak można magazynować odchody w klopie i spłukiwać raz na tydzień 😄 Takie coś się robi na bieżąco.

Zresztą więcej Leżak i tak wydaje na te elektroniczne zabawki, kompy, konsole itd. rachunek za wodę przy tym to pikuś.

Będziesz na własnym utrzymaniu to pogadamy. 

1 minutę temu, kris888 napisał:

Poza tym takie coś twardnieje z czasem chyba i można odpływ sobie zapchać, albo co gorsza zalać sąsiada niżej.

Nie wszystko normalnie po tygodniu zlatuje.

2 minuty temu, kris888 napisał:

Jak się jest podczłowiekiem na własne życzenie, to można. 

• Sad 1

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Polemika z tobą nie ma sensu. Raz, że jesteś jednym wielkim mechanizmem obronnym i nie dotrze do ciebie nic. Dwa, ze jesteś jednostką pozbawioną godności ludzkiej, kimś, kto dobrowolnie żyje na poziomie podczłowieczym od samego początku (od momentu decyzji wykorzystywania życiowego własnej matki), a że punkt pierwszy - nie dotrze to do ciebie. 

Godność to brak pracy dopiero gdy to masz możesz iść wyżej. Zresztą chyba wiesz o co chodzi jako podreczna.

50 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Ogólnie 4 zęby mi polecialy po odstawieniu coli przypadek? Organizm nie lubi zmian 

Tak to na pewno od odstawienia koli 🙄

Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał:

Godność to brak pracy dopiero gdy to masz możesz iść wyżej. Zresztą chyba wiesz o co chodzi jako podreczna.

Bycie podczłowiekiem, to uważanie uczciwej prac za rzecz hańbiącą, a wykorzystywania życiowego własnej matki i życia w odchodach nie. Dlatego nie ma sensu dyskutować. 

52 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Ogólnie 4 zęby mi polecialy po odstawieniu coli przypadek? Organizm nie lubi zmian 

ja nie piję coli już ponad 10 lat a zęby dalej mam, więc to nie od tego.

jeżeli byłaby to prawda, to w takim razie mi też by poleciały.

Bardziej obstawiałbym że za dużo cukru zjadasz, Leżak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się