Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarah.

Czy denerwuja Was czasami Wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość sarah.

Mam dwoch synkow 5 i 2 lata. Kocham ich bardzo, ale czasami nie moge zniesc ich zachowania. To bardzo zywi chlopcy. Wiadomo, dzieci musza sie wyszalec, ale niektore rzeczy bardzo mnie zloszcza. Tez tak macie, czy tylko ja jestem matka , ktora nie ma cierpliwosci do swoich dzieci ?

Gość zgroza co za wyrodna matka

Gość to całkiem normalne
jesteśmy tylko ludźmi a nie maszynami.

Wcale nie jesteś nienormalna. Lepsza jest matka, którą czasem denerwują własne dzieci, gdyż potrafią one dostrzec ich wady, niż takie mamusie, które uważają swoje dzieciaki za ósmy cud świata, nikt nie ma prawa skrytykować dzieciątka i w efekcie czego wyrasta rozpuszczony bachor, a matka póxniej załamuje ręc,e, bo nie wie, co robić.

Gość amis
Też uważam że wychowywanie dzieci na bycie w centrum wszechświata to robienie im olbrzymiej krzywdy. Nikt w życiu nie bedzie dalej dla nich tak wyrozumiały, w życiu panuje zasada coś za coś, tylko miłośc matki jest zupełnie bezinteresowna.

Ja też tak mam. Ale staram się zabawiać dziecko, żeby swoją energię dobrze spożytkowało. Kupiłam rewelacyjną trampolinę. Dziecko bardzo się na niej wymęczy a jednocześnie świetnie się bawi. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco każdej mamie.