Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBAWY OBAWY

Ja mam tyłozgięcie, to raz ....

Polecane posty

Gość OBAWY OBAWY

W zwiazku z tym mam oczywiste obawy co do łatwości zajścia w ciążę. A ten moment zbliża się, tzn. moment rozpoczęcia starań. Prawdopodobnie mam silnie odchyloną do tylu macicę i przesuniętą lekko w prawo. Lekarz twierdził, że nie ma obaw, ale tyle tu dziewczyn się wypowiadało i tyle opinii było, że już zgłupiałam. Poza tym mój mąż ma bardzo gęstą spermę, czy to może być problem (czy to nie ogranicza ruchliwości nasienia?). Może ktoś może mi powiedziec coś na ten temat???? Proszę o opinie.

Gość ja tez
mam tylozgiecie i moj ginekolog mi powiedzial, ze to jest tak jak z kolorem oczu, tzn. ze nie ma sie o co martwic, roznimy sie pod wieloma wzgledami. Jedyne dolegliwosci z tym zwiazane moga byc przy wspolzyciu, ale tylko w niektorych pozycjach, nic nie slyszalam o problemach w zwiazku z ciaza powodzenia

Gość Bellis
Ja też mam tyłozgięcie a mój mąż gęstą spermę i to w niczym nam nie przeszkodziło aby mieć ślicznego 1,5 miesięcznego Synusia :)

Mam tyłozgięcie- jestem mamą 4 synka i w tej chwili jestem w 24 tyg ciąży.Nie maiałam problemu z zajsciem w ani pierwszą ani obecną ciażę. Najpierw spróbuj ,a jak ci nie wyjdzie to wtedy do lekarza.Po co się zamartwiać na zapas. Pozdrawiam.

Gość ania1
Witam cie , ja bylam rowniez zdenerwowana i przestraszona , jak na mojej pierwszej wizycie u ginekologa dowiedzialam sie o moim tylozgieciu .Wertowalam wszystkie ksiazki na ten temat i balam sie ze nie zajde w ciaze , a jak zaszlam ku mojej radosci poszlam do innego lekarza i okazalo sie , ze to moje tylozgiecie jest prawie niewidoczne i lekarz uspokoil mnie ze ten poprzedni chyba sie nie zna na zawodzie . Z ta nieswiadomoscia zylam prawie 3 lata .Moze i u Ciebie jest podobnie , czego Ci zycze .

Gość jala
tez mam tylozgiecie i 5 miesiecznego synka moja matka tez ma i ma nas dwojke nie ma sie czym martwic serio moj lekarz powiedzial mi to w 7 miesiacu ciazy: a wiesz ze masz tylozgiecie pozdrawiam jala