Gość gruba Napisano Styczeń 5, 2020 Ja jestem leczona w centrum leczenia otyłości w Krakowie na Nfz w poradni chorób metabolicznych i jestem zadowolona, bo nikt nie wciska mi drogich suplementów, dieta jest ok i sama układam sobie jadłospis według konkretnych zaleceń. Jem "co chcę", ale zgodnie z zaleceniem, nie chodzę głodna, a chudnę w tempie 3-4 kg / mc. Wizyta jest bezpłatna, co miesiąc lub co 3 miesiące, w zależności od potrzeby i dla chętnych badanie zawartości tłuszczu 35zł. U prywaciarza dostałam dietę z rozpisanymi konkretnymi posiłkami na 2 tyg za 60zł + wizyta + badanie zawartości tłuszczu i zero informacji co gdyby mi nie smakowało, żadnej alternatywy, tylko jadłospis. Dania zupełnie mi nie siadły więc po 2 tyg wypada wydać kolejne pieniądze. Licząc nawet z dojazdem, to w centrum jestem na dużym +. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilaaaaa Napisano Styczeń 5, 2020 Moim zdaniem zamiast takich centrów leczenia warto z diety skorzystać lub z suplementów, tutaj jest ciekawy blog o tym: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 0 Napisano Wrzesień 29, 2023 Dnia 24.01.2005 o 12:12, kolorowa3 napisał: Chce sie dowiedzieć czy są efekty odchudzania w tym centrum Miejsca nie znam totalnie, ale mogę podzielić się namiarami na panią dietetyk, która mi pomogła w zrzuceniu zbędnych kilogramów - i to w wersji mobilnej :) Doprecyzowując, przyjechała do mnie! Owa pani dietetyk to Anna Wieja. Mam o niej bardzo dobre zdanie nie tylko dlatego, że była w stanie do mnie dojechać i wpisać się w mój kalendarz, ale również i dlatego, że ma ludzkie podejście do diety. Nie piłuje nikogo, nie każde rezygnować ze wszystkich przyjemności, a efekty są! Zostawiam na nią namiary, może się komuś przyda: 698 400 988 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
khatarihna 0 Napisano Listopad 8, 2023 Proszę o polecenie dietetyka z enel med mam tam wykupiony pakiet indywidualny i chcę się wybrać tylko do kogo? To zalecenie od endkrynologa więc dobrze jakby ogarnial te tematy Miasto Warszawa dzielnica bez znaczenia :) Może być facet może być kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach