Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska36

Co myślicie o kobietach-młodychmamusiach koło 40-stki??

Polecane posty

Gość mamuska36

Ciekiawią mnie Wasze opinnie na ten temat.Jak reagują ludzie? Mam 36 lat i corke13 lat,pragniemy z meżem(2mąż)miec baby.czy to juz nie zapóźno na ciąże?Czy są wśrod was kobietki ktore rodzily w tym wieku?? Pozdrawiam.

Gość jaaaaaaaaaaaaa
spoko idealny wiek;) moja mama urodzila mnie (mam 21) majac 36 lat a moja siostre majac 38 mama jest super my tez jestesmy "w porzadku":) polecam swietny wiek:D

Gość .. .. .. ..
ehhh... kolejna co przejmuje się presją-opinia otoczenia chcesz dziecka to idź do lekarza i spytaj się co o tym myśli. chyba nie zamierzasz zrezygnować ze szcześcia dlatego że sąsiadki bedą się krzywo patrzyły. już tu dziś jedna miała problem że 22 lata to za młodo bo jak ludzie odbierają takie młode matki?? kobity przestańcie przejmować się ludzkim gadaniem i zacznijcie żyć tak jak tego pragniecie!!!

Gość mamuska36
do jaaaaaa...........dzieki. mysle ze mam się uda,bardzo pragnieme miec baby,ale i tez mam obawy.

Gość Ninka35
A ja urodziłam pierwsze (!) dziecko w ubiegłym roku. Miałam 35 lat. :)

Gość weba
Witam Urodziłam pierwsze dziecko w wieku 30-stu lat, drugie rok później, trzecie-37 lat. Wszystkie planowane. Ostatnia mnie odmłodziła-ale uwaga: trzeba mieć dużo siły ato już nie to co kiedyś.Ja poza tym nie mam żadnej pomocy oprócz męża . Powodzenia

Gość la bambas
jestem taką młodą mamusią - synka urodziłam w wieku 36 lat , obecnie mam 39 i plany , aby urodzić następne dziecko mam nadzieję , że tak będzie