Minnie Moskowitz 63 Napisano 6 godzin temu Mój wieczór… cooking. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 5 godzin temu Pamiętaj, by nie uzależniać swojego życia od drugiej osoby: nie ma nic bardziej zgubnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Śmierć frajerom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 4 godziny temu 48 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Pamiętaj, by nie uzależniać swojego życia od drugiej osoby: nie ma nic bardziej zgubnego. Też jesteś samotna? Przygarnij sobie psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Śmierć frajerom I frajerkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 4 godziny temu Nie jestem frajerem. Kto tak pomyślał to ma problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Nօxelia napisał: Też jesteś samotna? Przygarnij sobie psa. Sama, ale nie samotna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Sama, ale nie samotna. Ziemsko jednakże szczęśliwsza jest róża Uszczkniona ręką, niż ta, co na cierni Więdnie dziewiczej, i rośnie, i żyje, W błogosławionej kona samotności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Ziemsko jednakże szczęśliwsza jest róża Uszczkniona ręką, niż ta, co na cierni Więdnie dziewiczej, i rośnie, i żyje, W błogosławionej kona samotności Co ty chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Sama, ale nie samotna. Żaden facet nie wytrzymał z tobą dłużej..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu Darmowy kot podworkowy dla każdej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Co ty chcesz? Wielka nas zabawa czeka. Co głupszego od człowieka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 6 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Sama, ale nie samotna. Samotna jak wierzba 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Samotna jak wierzba 🥱 Samotna jak brzoza A głupia jak koza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Ziemsko jednakże szczęśliwsza jest róża Uszczkniona ręką, niż ta, co na cierni Więdnie dziewiczej, i rośnie, i żyje, W błogosławionej kona samotności Wydawało mi się, że jestem bogaty, mając jedną wyjątkową różę. A potem odkryłem, że jest takich tysiące. Ale to moja róża jest wyjątkowa, bo to ją wybrałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Wielka nas zabawa czeka. Co głupszego od człowieka! Żałosny jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wydawało mi się, że jestem bogaty, mając jedną wyjątkową różę. A potem odkryłem, że jest takich tysiące. Ale to moja róża jest wyjątkowa, bo to ją wybrałem. Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Nasza mini coś zamilkła. Ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Żałosny jesteś. Prawdziwie, godne bohaterów czyny, Zdrój łez wyciskać z ócz biednej dziewczyny! Nigdy dziewicy szlachetne by dusze Nie wystawiały na szyderstw katusze, I śmiechem serca jej nie zakrwawiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Prawdziwie, godne bohaterów czyny, Zdrój łez wyciskać z ócz biednej dziewczyny! Nigdy dziewicy szlachetne by dusze Nie wystawiały na szyderstw katusze, I śmiechem serca jej nie zakrwawiały. Wynocha, nie mam czasu na pierdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Dzikie wenrze chùje muje Mini dzis nam dùp nie truje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Ini mini mani moł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Zrób mi tę przyjemność. Uwielbiaj mnie mimo wszystko Jeżeli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Osroj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wynocha, nie mam czasu na pierdy. Toż nasze długie, samotne rozmowy, Godziny w słodkich spędzone marzeniach, Smutek, gdy czas nas rozdzielił na chwilę, Wszystko to z twojej wybiegło pamięci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 3 godziny temu Boni Babo nie pacz na mnie takim wzrokiem bo wygladasz jak chad 20 cm a my kiełbie we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ini mini mani moł wódko pozwól żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Dzika borsùka z doliny kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Zwiędłochy….ręce opadają Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach