BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Boni Babo nie pacz na mnie takim wzrokiem bo wygladasz jak chad 20 cm a my kiełbie we łbie Paczę na ciebie wzrokiem czada gdy mojom kielbe ze smakiem zajadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu I fjuty padły jak trupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeżeli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie! Gdy się chce być dowcipnym, trzeba czasem skłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Dambo bambo czy tera mój wzrok jest mniej łapczywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 3 godziny temu tak ale masz fajny golfik bosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Wygladam jak papjez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Gdy się chce być dowcipnym, trzeba czasem skłamać. Jeśli będziesz przychodził przykładowo o czwartej, zacznę być szczęśliwy już o trzeciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Disulfiram 24h 2 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Mój wieczór… drinking. Co tam przy piąteczku znowu wlewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jeśli będziesz przychodził przykładowo o czwartej, zacznę być szczęśliwy już o trzeciej. Narysuj mi baranka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 63 Napisano 3 godziny temu Zatapiam się w Jimmym Hendrixie…Świat do okola nie musi istnieć… nie istnieje… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu To opuść kafeterie bo lzesz jak pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Zdechlas jak pies zdechlas jak sùka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Zatapiam się w Jimmym Hendrixie…Świat do okola nie musi istnieć… nie istnieje… Del Shannon lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Narysuj mi baranka. Dobrze bedzie pudełko a w środku baranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Zatapiam się w Jimmym Hendrixie…Świat do okola nie musi istnieć… nie istnieje… Utopił się w gorzale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze będzie pudełko a w środku baranek Podrap mnie w głowę, Groszkowy Kwiatku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach