Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melba 36 i pol

Mam prawie 37 lat chce miec dziecko

Polecane posty

Gość Marianka36
Dziewczyny a my sie nieprzejmujmy takimi prostaczkami , los je juz ukaral glupota,ktora bije przez monitor... Fajnie ze dobrze znosicie ciaze oby tak zostalo.Ja niestety musze na to jeszcze poczekac,mam jednak nadzieje,ze niezbyt dlugo... Sciskam was cieplutko!!!

Gość do mua
po pierwsze to ona wyzwalam mnie od kundli jesli umiesz czytac, a po drugie jesli zyczysz mi braku dzieci to sie pomylilas to raz, ale skoro chcesz jestes na tyle podla sucza ze do tego sie posuwasz, zeby komys zyczyc braku, to ja tobie zycze zeby ci sie tez nie udalo i zeby pozniej bachory krzyczaly o BABCIA przyszla zamiast matke fuuuuua

Gość mua
pokazuj ten swój żenujący poziom. Wszystkie już wiemy że głupias jak but. Ale żeby mnie obrazić to trzeba być Kimś. Kimś kim ty nigdy nie będziesz. Adieu. Miłego szczekania.

Gość do mua
spadaj s u k o, nie zalezy mi na twojej opini, a kims ty tym bardziej nie jestes, zdesperowana stara prukwa z ciazy ktora musi szukac takich samych jak ona zeby ja podniosly na duchu, ze bedzie dobrze, ze da rade, ze schudnie, gowno nic nie bedzie dobrze i popamietasz co napisalam, bo jak ktos pluje jadem to potem jadem obrywa, milego rozkladania nog w poszukiwaniu akceptacji:)

Gość mua
boże jaka ty jesteś głupia i sfrustrowana. Życzysz mi najgorszego ale mam nadzieję że to wróci właśnie do ciebie za to że jesteś taka wredna. Wlazłas tu choć nikt cię nie zapraszał i obrazasz wszystkie tu osoby. Po prostu jesteś nienormalna i szkoda mi czasu na taka idiotke. Lecz się!

Gość do mua
ty moge wlazic sobie gdzie mi sie zewnie podoba, na tym wlasnie polega forum, jesli w ogole znasz jego istote, ale chyba twoj maly orzeszek pod kopula nie obejmuje az tylu informacji naraz co? A sfrustrowana nie jestem, jestes zadowolona i pelna zycia kobieta, ktora obserwuje twoje miotanie sie na tym forum. I jeszcze jestes lachociagiem, co przytoczylam twoje wypowiedzi a ty sie ich wypierasz hahaha jasne ciekawe po co ktos by mial sie podawac pod taka stara brzydka s u k e jak ty, idz lepiej obliz swojemu panowi bo znow na ziemi bedziesz spala! slodkich snow, wypij duzo moze od tego urosnie ci orzeszek pod kopulka:D dobranoc s u k o:)

Gość Marzena37
Tez jestem za leczeniem...i to szybko, bo czasu szkoda, i TWOJEJ RODZINY, JAK JA WOGOLE MASZ. Jestes beznadziejnym czlowiekiem.....Dziewczyny, a my nie potrzebnie sie denerwujemy, bo ja to kreci.......nie odpisujmy na jej glupie komentarze, to jej sie znudzi, i moze wkoncu sie wyniesie.....Pozdrawiam cieplutko:)

Gość mua
Marzena mam wrażenie że to przypadek kliniczny.:-)

Gość Marianka36
To do ciebie Piekna!Ja tobie nie zyczylam braku dzieci tylko dalam taka rade(a to duza roznica).Ty nam tylko zyczysz zlych rzeczy,ale to juz twoj problem.Zycze ci powrotu do normalnych ludzi hahaha!!!!

Witam Kochane dziewczynki znowu to gów.. odwiedziło Nasze formum nie zwracajmy uwagi na nią nie odpisujmy to co pisze to pisze do siebie!!znudzi się jej i nas opuści..mua ja też nie mogłam otworzyć strony z forum jakie założyłaś;) Pozdrawiam :):)

Gość mua
jeśli chcecie korzystać z tego forum to niestety musicie go poszukać na portalu gazeta.pl. Trzeba wejść na forum, potem prywatne, potem dziecko, potem rodzice a forum się nazywa +30 w ciąży. niestety nie da się wkleić linka bo jest częściowo aktywny a całość nie chce się skopiować. Nie wiem jak jeszcze mogę Was na niego naprowadzić, ale byloby fajnie gdybyście tam trafiły.

hej ! Dziewczyny, jak długo trwały Wasze starania po 35 r.ż. ??? mam 35 i ew. planuję drugie dziecko... pozdrawiam :)

Gość Marzena37
hej dziewczynki...czekam na akceptacje mua...juz sie zalogowalam, moze tam nie bedzie nam nikt przeszkadzal...buziaczki:)

Gość mua
już Was dziewczyny dodałam, czekam na resztę, przynajmniej nie będziemy musiały obawiać się debilnych komentarzy. POzdrawiam i czekam na GW

Gość mua
notoryczna - zapraszam na gw - tu się może zdarzyć że jedna taka pinda zmiesza Cię z błotem - zupełnie bez powodu

Gość Marianka36
te nwe forum znalazlam +30w ciazy? Ja jeszcze nie jestem.Zajze do was jak ... Trzymajcie sie!!!!

Gość ALEX 35
Kochane ciężarówki śledzę cały czas wasze opowieści i jak przeczytałam teksty tej wariatki to o mało mnie szlag nie trafił.Taka idiotka gówno jak któraś z was nazwała tego imbecyla na to coś nie ma słów a ja wam powiem jedno bardzo ale to bardzo chciałabym mieć drugiego dzidziusia ale...Walczę ale chyba nici mimo wszystko cieszę się z Waszego szczęścia. Nigdy nie zmienię zdania najpiękniejsze macierzyństwo jest + 30.

Gość mua
alex dołącz do nas na forum gw +30 w ciąży. Tam jest dość pusto, przydałybyście się dziewczyny.:-)

Gość Marianka36
lllll

Gość Marianka36
Szkoda,ze was tu nie ma....

Gość mua
Marianka, to czemu się do nas nie przeniesiesz, albo chociaż zajrzyj i się zapisz. Tu każde nasze zdanie zostanie zmieszane z błotem, wiesz o tym bo tak już było. Zapraszam bo nas tam jest tylko 3.

Gość ALEX 35
Ja nadal jestem nie przechodźmy na prywatne forum to było założone trzy lata temu i kontynuujmy to dalej fajnie jest obserwować kto miał jakie problemy jak się skończyły . a jak jakiś śmieć nam wpadnie na forum to go olejmy i nie wypowiadajmy się i wszystko po problemie :)))))) Szczęściary +30 które już mają dwie kreseczki WRACAJCIEEEEE:))))))))))))))))))))

Gość grysikkk
up

Gość mua
Alex, boję się tylko że większość moich wypowiedzi będzie skrytykowane, chamsko skomentowane, więc po co w moim stanie mam się denerwować? A jeśli nie mogę pisać szczerze to wolę nie pisać w ogóle. Pozdrawiam Was.

Gość Marianka36
Ja jestem za Aleks,piszmy dalej na tym forum. Ja wlasnie wrocilam z urlopu.Narazie lecze zeby a co do dziecka to" dam mu wolna reke".Pozdrawiam

Gość ALEX 35
Kolejny miesiąc porażka:((((((((((( Wiecie co mnie wkurza menelstwo alkoholiczki rodzą dziecko za dzieckiem i dalej pija nie interesują się dziećmi ,wychowuje ulica ...... A my które oddałybyśmy wszystko żeby móc zajść w ciąże , urodzić i dać mnóstwo miłości musimy czekać i tak na prawdę nie wiemy czy kiedyś zajdziemy w ciąże... Dlaczego???????????

Gość Marianka36
Aleks tak juz bylo i bedzie.Smutne,ale nie mozemy tego zmienic. Glowa do gory niedlugo swieta morze mikolaj zrobi i tobie prezent...

Gość **************************4556
dziewczyny jakskopiujecie linka to usuncie spacje i juz bedzie dzialal....powodzenia