Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melba 36 i pol

Mam prawie 37 lat chce miec dziecko

Polecane posty

Gość Marianka36
Sory za blad,litery troche poprzestawialam.

Gość Marzena37
hej dziewczynki....mua jestem za zalozeniem prywatnego forum, bo tu dziecinada:)....pozdrawiam:)

Hej pisałam w poprzednim pos...że jestem za pomysłem \"mua\" spadam do domciu pojawię się po weekendzie :)pozdowionaka:):)

Gość Marianka36
Nie moge tego otworzyc,niewiem tylko czemu?

Gość mua
Marianka, musisz przekopiować caly link a nie wciskać aktywny bo się nie otwiera nie wiem czemu.

Gość Marzena37
hej ...mua ja tez nie potrafie....kopiuje i nie idzie:(

Gość mua
Mozecie go jeszcze odszukać w portalu gw wg ścieżki Gazeta.pl Forum Prywatne Dziecko Rodzice +30 w ciąży - tak je nazwałam

Gość mua
przy kopiowaniu dokleja się w linku 20% no i dlatego dupa z tego

Gość mua
no chyba zdechnę, nie wiem co jeszcze mogę zrobić:-(

Gość Marzena37
Juz jestem blisko...znalazlam Gazeta pl...ale jestem w pracy i wlasnie zbieram sie do domku...wieczorkiem sie odezwe:) buziaczki:)

Gość oj wiesiary z was
czemu wy sie tak oszukujecie tego nie rozumiem??? Rozchlapuchy jedne z rostepami i workami zamiast jedrnych cycek feeeee

Gość Marzena37
Witam:).....mua, zalogowalam sie na Gazeta pl, ale zastanawiam sie czy jest ses z tad uciekac...takie swiry jak np''oj wiesiary z was'' nie beda szly za nami jak smrod, wiec zostanmy tutaj i poprostu nie zwracajmy na ta patologie uwagi......buziaczki:) ps. Mam pytanko, moze ktoras z Was bierze jakies witaminki?...maz kupil mi PRENATAL CLASIK i nie wiem czy moge zarzywac z kwasem foliowym:)

Gość mua
dziewczyny jak chcecie tamto forum może na nas czekać i jakby wieśniara za bardzo dawała smródu to zawsze możemy się tam przenieść. Co do witamin to powinnas brać 200 mikrogramów kwasu foliowego więc zobacz ile go jest tam w tym prenatalu. Mi lekarz poradził feminatal i powiedział żeby dodatkowo już nie brać. Ja na razie biorę sam kwas i omega 3 bo chce je skończyć. A potem może kupię jakiś kompleks.

Gość Marzena37
Ja biore FOLIK 0, 4 mg....a z tymi witaminami sie wstrzymam....moj maz jest przewrazliwiony:)bo pisze ze dla ciezarnych kobiet:).....Lekarz kazal zwolnic mi tepo, i tego sie trzymam, zgrywam ksiezniczke, i nawet mi sie to podoba...ciekawe jak dlugo wytrzymaja to domownicy:)

Gość mua
ja to w ogóle jestem niby na L4 ale i tak chodzę do pracy. Pracę mam raczej lekką więc nie jest to problem. Poza tym gdybym została w domu to jak znam siebie to wzięłabym się za porządki.:-) dopóki dam radę to będę pracować. Ciążą to nie choroba. Oczywiście jeśli wszystko jest ok. W poprzedniej pracowałam do wtorku a w sobotę urodziłam. Mam nadzieję że teraz będę się czuć równie dobrze. Na razie to w sumie niewiele czuje. Póki co to urosły mi piersi.:-)

Gość Marzena37
Ja rowniez uwazam ze ciaza to nie choroba. Bedac w cizy 16 i 15 lat temu robilam wszystko i nie potrafilam usiedziec w miejscu. Okna mylam w czwartek, a piatek urodzilam synusia....ale to bylo dawno, moj organizm byl mlodziutki, a teraz?....teraz musimy sie liczyc z naszym wiekiem.....:(.....ja bardzo sie boje zeby donosic malenstwo, wiec postanowilam sie oszczedzac ile sie da.....Do pracy tez chodze, ale pracuje u meza, a on nie pozwoli mi sie przepracowywac, wiec sama widzisz.....:) jak tu sie nie obijac, haha....Napisz mua skad jestes?......Pozdrowionka, i dobrej nocy:)

Gość mua
Marzena ja mam podobną sytuację. Jak nie dam rady to pracować nie będę bo nikt mi głowy nie urwie. Teraz najważniejsze jest dzidzi. Dziś trochę przesadziłam ze sprzątaniem i bolą mnie plecy.:-( a jestem z krakowa. Pozdrowienia.

Gość do mua
mua urosly ci piersi ale zmalal mozg chyba, zobaczysz co bedzie jak urodzisz jak ci sflaczeja:P bleeee twoj facet juz nigdy nawet kijem cie nie tknie, opanuj sie kobieto!!!

Gość Marzena37
do mua [zgłoś do usunięcia] mua urosly ci piersi ale zmalal mozg chyba, zobaczysz co bedzie jak urodzisz jak ci sflaczeja bleeee ............Powiedz czlowieku, czy pisanie takich bzdur sprawia ci przyjemnosc?????.....Sa tu kobiety ktore ciesza sie ze zostana mamusiami, a ty bruzgasz je za to????.......opanuj sie!!!...masz jakies problemy to zglos sie do specjalist, on pewnie ci pomoze!!!... mua...chyba jednak sie to nie skonczy, i bedzie trzeba z tad uciekac...szkoda, bo juz sie tu zadomowilam...pozdrawiam Cie serdecznie:)

Gość mua
ty tam kundlu bezimienny przestań szczekać. Marzena niestety tak to może wyglądać że cokolwiek napiszemy to będzie taki chamski komentarz. Dlatego postaram się w poniedziałek ruszyć z tamtym forum, może uda mi się was na nie łatwiej nakierować. A te komentarze kundle zostawcie sobie dla siebie. Widzę że co poniektorzy mają problem z samoakceptacją no i skutkiem tego jest wyżywanie się na forum. Tym łatwiejsze bo anonimowe. Ciekawe czy twarzą w twarz byłabys taka odważna kundlu.

Gość do mua
ty s u k o , od kundli wyzywaj swoje bachory, ktore chodza, szczekaja i sraja ci na dywan i jak prawdziwa sucz widac tylko do ich produkcji sie nadajesz!!! a jak nie uswiadamiasz sobie tego, ze z ciebie stare, glupie pruchlo i ze niestety twoje i tak brzydkie cialo nie wroci do normalnosci to moze uswiadomisz sobie jak mezus cie zostawi dla jakiejsc fajnej dupy, tego ci zycze:)

Gość Marianka36
Ej ty bezimienna upadlas na glowe.Jakim prawem obrazasz porzadnych ludzi?Mysle ,ze jestes niespelniona matka dlatego wyrzywasz sie na tych ktorzy sa szczesliwi,ktorym sie udalo!!!!A ciebie chce jakis facet dotykac,nie chce mi sie wierzyc.Moze jestes mlodsza ale to nie znaczy ze lepiej wygladasz.Jezeli sie uwarzasz za taka modelke to sie zaloguj na stronach dla naj... dopowiedz sobie sama. Nie chcem sie znizac do twego poziomu,ale dam tobie jedna rade nigdy nie straj sie o dziecko,bo ono bedzie musialo wstydzic sie za swoja mame a to jest przykre. ZABIERAJ SWOJA PIEKNA DUPCIE I SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!