Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśjula

Kto nienawidzi polskiego hip-hopu?

Polecane posty

No ogladalem;/To nazwisko mowi wszystko..........Webb(łeb);/Szkoda ze nie mieszka w Polsce;/

Gość miśjula
Przeczytalam wypowiedzi większości wypowiadających się na temat hip-hopu i muszę przyznać, ze jego obrońcy są najbardziej wulgarni, a nawet chamscy. Tuner i feenix szczególnie. Davidek, czy ty przypadkiem nie piszesz w jakiejś gazecie? Ciekawie się Ciebie czyta. Odzywaj sie czasem, proszę. :-)

Ej to nie jest dziwne jak ja najeżdżam na niego jak on mi pieprzy o jakies operze bez przerwy i nie mozna z nim normalnie popisac bo on nie rozumie wypowiedzi........a jak by ktos sie za ciebie podawal to co .......ja nie jestem aniolkiem tak jak inni.......ja nie klade sie spac o rowniuko 8 po dobranocce.....

I wiesz co sie dzieje z ludzmi sluchajacy i tworzacy hip hop?Są otwarci i mowia to co mysla a nie ze sie skrywaja i udaja ze sa wystrzalowi i nie wiem co jeszcze......ja jestem szczery a ty.....jestes sztuczna jak lalka barbi.......jesli chodzi o uczucia...

taak.. ciekawe, jakbys Ty zareagowała, gdyby ktoś jechał po Twojej muzyce, po Twojej subkulturze, po Twoim życiu, bo rap, to dla niektórych spora część życia... w dodatku jak sie nie da temu komuś przegadać, BO ON WIE LEPIEJ :/ a z tego co pamiętam, to też nieźle pojechałaś na samym początku, czyż nie?? miśjula Nienawidzę sepleniących, szczerbatych \'artystów\' tej muzyki za ich bezsensowne texty, melodyjki jak dzwonki polifoniczne w starym alcatelu itd. \'Jak zapomnieć\' - nominacja do najbardziej tandetnej piosenki wszechczasów.

to tak, jakby Ci ktoś jechał po rodzinie... Bo jest tak jak mówi Tuner - ci, którzy robia rap, a nawet tylko słuchają wiedza co to są prawdziwe wartości i uczucia... I nie mamy swoich bożków, jak Wy... Nie mamy ścian obklejonych plakatami Tokio Hotel, Us5 i innych pedałów... Przepraszam, jak jestem chamska, ale cóż... jak komuś przeszkadza - nie mój problem ;]

Gość abrrrrrrr
hip hop - o nie , nieznosze tej szmiry..!!!!

też spoko... ale szacun za to, że nie krytykujesz ostro polskiego :D

za hh ogólnie nie przepadam ale od czasu do czasu lubie sobie posłuchać takiej Paktofoniki, Abradaba, Kaliber 44 czy O.S.T.R

Gość jason mastka
zalezy, sa takie numery, ktore sa ponad gatunkiem. po prostu dobry kawalek nuty. na http://niemamusu.blox.pl/html nawet ostatnio cytowali chlopakow z Koli, pozniej kolesie z tego ban du stworzyli Lao Che, wiec wcale nei sadze, zeby kazdy hh byl debilem i kropka.

Oj widzę że poruszamy tutaj temat o najlepszych wykonawcach:)Tacy wykonawcy jak Peja czy Paktofonika są najlepsi bo Peja przelewa na kartke swoje myśli a Paktofonika to swietna klasyka i stara szkoła tak jak z resztą też Peja:)

Tuner... To, myslisz, ze ci, co sluchaja opery, to sa pozamykani i zadnych uczuc nie czuja? EmmSii... To hip hop jest twoja rodzina? Niesamowite! Mozliwe, ze wasi dziadkowie gineli za Ojczyzne, a z tego, co widac, wy gotowi ginac za jakis cudzy hip hop! Czytalem nie dawno, ze w czasie ostatniej wojny ( nie tej w Afganistanie, w Kosowie i Iraku ) nie wszyscy Polacy byli bohaterscy. Bylo troche strachliwych, zdrajcow i szmalcownikow.

Gość Marlena Marlena
Davidek, ciekawa jestem twojej opinii o Mc Solaar, jak znasz. Odpowiedz. Pozdr.

Hahaha widze nie davidek jak sie znasz mowilem ci zebys sie nie osmieszal bo osmieszasz sie przede mna i nie tylko piszac to co o tym sadziszz a udajesz ze wiesz ze tak jest na prawde......denerwuje mnie to i to bardzo.....Jak byś nie wiedział tworzenie i słuchanie hip hopu opiera się na własnych uczuciach......heh.....A może powiesz że opera jest polska?Ehhhh weź już skończ bo wcale sie na tym nie znasz a masz więcej do powiedzenia niż ja heh.....głupka ze mnie nie zrobisz i mnie nie przegadasz bo znam sie na tym....kiedy ja siedzialem w rapie ty mówiłeś na guwno papu......nie wypowiadaj sie jezeli nie kumasz o co chodzi

Acha jeśli chodzi o uczucia.....masz je tylko o dużo mniejsze a co z tego że je masz jak wyrażasz ich przez caly rok tyle co ja w 1 tydzien.....a wiesz dla czego?Bo sie boisz że sie skompromitujesz!Wiesz wychowanie musi być ale bez przesady!Ktoś mówił że ja jestem wulgarny i chamski? Po prostu próbuje coś zmienić i pokazać jakie błędy są pokazane i pokazuje jak mnie to wkurwia i co o tym sadze w100% i nie bede sie bał najazdów z innej strony bo ja mam własne zdanie i nie podlegam sie niczemu.....mam własne zdanie i nie patrze na skutki nie tak jak niektorzy!I właśnie tego nie lubicie w hip hopie!Jestem człowiekiem który okazuje uczucia a nie je skrywa bo sie boi...

Jak nie nawidzisz to sie nie wypowiadaj tak jak nie davidek bo on sie nie zna ale udaje ze sie zna....tzw. noob:P

Gość corka mlynarza
ja tez nienawidze. hip hop, to jest dno, fusy.

23:42 c.r.e.a.m EmmSii............. Niggaz With Attiude :D Sorry, zagapiłam sie troche :D noo znam :P

Gość Ajka_7
tuner, no to jak to jest, hip-hop jest amerykański, czy nie?