Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśjula

Kto nienawidzi polskiego hip-hopu?

Polecane posty

Gość gibsu
siema. dobry hip hop nie jest taki zły.poprostu ta muza musi mieć jakieś przesłanie a nie tylko kur** i ziom .wienc hip hop tak jak kazda inna muza moze być dobry i wpaść w u ho. nie skreślajcie hip hopu z życiorysu jakby nie było to on opowiada o wszystkim co jest istotne albo mniej o nas samych w skrócie o laivie

Tuner... Ja o sobie pisalem. Spojrz jeszcze raz, to zobaczysz, ze, gdy o Ciebie chodzi, to pisze z duzej litery, a jak zaimek jest z malej, to tak bezosobowo. To, myslisz, ze jest w hip hopie jakas tajemnica... Na razie nie bede probowal sie w nia wtajemniczac, bo mam inne nastroje, ale kiedys, kiedys... Gibsu... Prawie wszystko zrozumialem, ale koncowki zdania nie moge zrozumiec. To chyba nie wazne... Nie?

Gość Tuner
Gibsu masz 100% racje!Wyciagnąłeś mi to zust pochwalam twoją wypowiedz Nie davidek.....właśnie wtym rzecz że żeby dawac az tak niepozytywne oceny na temat hip hopu trzeba wiedziec jaki on na prawde jest i trzeba byc wtajemniczony...........hip hop ma w samym sobie sens tylko trzeba chciec go dostrzec........no wiesz zawsze znajdzie sie wykonawca ktory tak na prawde nie ma talentu i nawija bez sensu.........jak wkazdej muzyce........

Tuner... Gibsu ma swoją 100% racje! Wyciagnąłeś mi to z ust, pochwalam twoją wypowiedz! Tuner.....właśnie w tym rzecz, że żeby dawac az tak nie pozytywne oceny na temat opery trzeba wiedziec jaka ona naprawde jest i trzeba byc wtajemniczony...........Opera ma w samej sobie sens, tylko trzeba chciec go dostrzec........No, wiesz, zawsze znajdzie sie wykonawca, ktory tak naprawde nie ma talentu i nawija bez sensu.........jak w kazdej muzyce........

Gość Tuner
Bardzo mi przykro ale opera ma tylko przekaz wyobrazni romantyzmu itd. A mi sie to po prostu nie podoba.......nie mowie ze to jest bez sensu ani nic takiego........zadna muzyka nie jest glupia pisalem juz to nie raz........ale widze ze do ciebie to nadal nie dociera ze ja zadnej muzyki nie ponizam do takiego stopnia zeby przesadzic......a tak wogule znow ty z ta swoja opera przestan o tym juz gadac bo mi sie to juz znudzilo........

Gość EmmSii
O.o Wkur.wiłam sie kur.wa ;/ Was poje.bało -.-' po 1 : hip- hop to nie muzyka, hip-hop to kultura, na hip hop składa sie : graffiti, muzyka RAP (!!!), skate, beatbox, break dance... itd.. a muzyka to rap debile... poza tym... znajdź mi druga muzyke która nie pierdoli o tym że tańcze sobie, pani kręci nóżką i jest fajnie! Rap jest o czymś, o tym, że ci faceci muszą na co dzień zapier..dalać żeby coś mieć! pisza to, co widzą! widzą zakłamany świat, nieszanujące się dziewczyny, to o tym piszą!! przecież bierze kur.wica jak na to wszystko patrzec a Wy słuchacie jakichś pierdól, często nie po polsku, często nic z tego nie rozumiecie, ale bicik jest fajny to good ;/ rap niesie przekaz... pozdro dla prawdziwych!

Gość EmmSii
właśnie Tuner, popieram... szkoda słów, oni nie rozumieją, tylko mnie szlag trafia jak to czytam...

Gość maluta77777
EmmSii zgadzam sie z Toba. ale musze powiedziec ze ta muzyka jest tak naprawde trudna. za trudna zeby wiekszosc ja zrozumiala.... (pokolenie techno) wiec nie mozna miec pretensji jezeli za pradziwy rap Oni uwazaja Verbe. (tak to sie pisze?) i do wszystkich przeciwnikow.... nie potepiajcie hip-hopu jezeli tak naprawde nic o nim nie wiecie...

Gość EmmSii
nie davidek : to nie jest tak, że jak chcesz złapać doła to słuchasz rapu... mnie np. on wyciąga z doła... no bo patrz... "prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze" widzisz, że nie jesteś jedyny, poza tym, uświadamiasz sobie, że masz tych kilku przyjaciół, musisz ich docenić... dałabym Ci dużo przykładów, ale po co.. nie mówię, że masz lubić nasza subkulturę, nikt Ci nie każe słuchać rapu, ale nie poniżaj, szanuj tak jak każdą inną... a co do opery.. zależy, co kto lubi..

Gość EmmSii
maluta77777 : dziękuję :D no jest trudna, nie powiem, trzeba uważać, żeby jej źle nie odebrać, ale wkurza mnie, że ją tak poniżają... muzyka jak każda inna...

Gość Tuner
I brawo wkoncu ktoś kto zna się na rzeczy......a pisze hip hop bo te łby by nie rozumieli.........oni to odróżniają jako 2 rzeczy......debile!

Gość Tuner
Bo samemu bronić rapu przed bandą baranów nie jest łatwo:P

Ale tutaj im nic nie przetłumaczycie, słyszeli chyba tylko \"Nienawiść\" HG i się zleciała banda znawców z dupy :O Zresztą temat ma 15 stron i nikt im jeszcze nie wbił nic mądrego do bani, zresztą po co ich przekonywać? Rap jest dla nas, dla tych którzy go kochają i niech tak zostanie... Co nie zmienia faktu że wkurwia mnie takie gadanie jaki to rap jest zły :O

Gość EmmSii
masakra... tak samo jak mnie wkurza, że dla wszystkich chłopak, który chodzi w szerokich spodniach i nosi sie luźno to jest skate... po pieronie :D ajj dziękuję za poparcie :D :D

Gość EmmSii
Bo Bóg dał nam hip hop, by nas jednoczyć, by otworzyć nam oczy, dał dym, talent Boży... Nowy rozdział w dziejach hip hop otworzył, zobaczysz bo to dla nas dużo znaczy!!!

Nie zapomnijmy dodać, że jak ma szerokie spodnie to jest chuliganem i ćpunem :P

Gość EmmSii
dokładnie :D i jak ma zgoloną banie to jest skinem, albo satanista xD

Gość Tuner
Wole mieć pusto na głowie niż pusto w głowie tak jak oni:P

Gość Tuner
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość Tuner
Hahaha nie wiesz?:PTo nic nie szkodzi:)Też cie pozdrawiam global!!Nie każdy ma super laski itd.....ja np nie robie tego dla lasek i chajsu tylko dla siebie i dla marzen bo hip hop to jest to co kocham!

Gość EmmSii
hehe :)

Gość EmmSii
ja sie na temat lasek nie wypowiadam, bo dziewczyna jestem :D

Gość Tuner
A jesli jestes dziewczyną to powiedz mi czy ciągnie cie do raperów:P Tak sie pytam tylko i jedynie z ciekawości:P

Gość madzixxxxxxxxx
a ja kocham hh głównie za sprawą grammatika a w szczególnośći eldoki Nic mi nie daje tyle siły jego teksty naprawde poruszają cos w człowieku

Gość EmmSii
hmm... wiesz co? może nie tyle do raperów... ;) lubie jak chłopak jest ubrany tak wiesz... szerokie spodnie, luźna koszulka ( np PROSTO - ajjj :D ) czy bluza z kapturem, ale nie koniecznie musi nawijać ;)

ja nienawidzę i nie tylko polskiego \"Nienawidzi?? Nie przesadzasz? Można jakiejś muzyki nie lubić....nie znosić, ale tak... \" właśnie tak

Gość Tuner
Hehe a jak nawija to lepiej? xD hehe Ja bym byl dobrym kandydatem:P Mnie też poruszają teksty niektorych wykonawcow i dają siłe do dalszego dążenia do kariery i zdobywaniu umiejetnosci:P

Gość ona..
a ja uwielbiam hh !! i nie moge patrzec na tytul tego tematu :P

Gość Tuner
Hahaha!!Jest twoją kuzynką a mówisz na nią jak by była twoją siostrą:P