Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielczanie

Kielce - czy jest ktoś z Kielc?

Polecane posty

oo klaudka idzie szkoda:( ale masz "babskie" preferencje, tj, sposoby zaczepiania ? o co chodzi bo ni ekumam??

Jasne, że koniec. . - ale od czasu do czasu, mozna się \"poszturchać\'- bo byłoby nudnawo? Nie czuj się urazony Setebos. . - ale takie zachowania są bardzo \"trendy dziewczyńskie\" raczej, -- no, chyba, ze sie mylę.

Lora ... ale jakie zachowania??? mówiłem ze nie trybie o co ci chodzi??

Za moich czasów, to faceci inaczej podrywali laski. .albo klepali po posladkach, albo podszczypywali( oczywiscie taki mógł zarobic w ryło. . A teraz mówisz Setebos, ze sie trzeba z kobietą "mierzyc na wzrok" ? - i co, kto pierwszy przetrzyma??

aj lora to jest zabawa rodem z czasów kiedy sam byłem w gim ... i jakos tak mi sie przypomniało , nie bd szczypał po tyłku 14 latki ... a dla mnie to jest lekko wiesniackie:(

sa jeszcze inne sposoby. . - np. mowa ciałą. . Jak kobieta patrzy na Ciebie i kręci np. loczki na palcach, tj., ze "wpadłes jej w oko", albo jak bawi sie klapkiem na nodze. . itd. Ale co tu bede tłumaczyc, przeciez to chyba wiesz! Ciekawa jestem jrednak, abys moze mnie bardziej "wtajemniczył" jak dzisiaj młodzi mężczyźni zdobywaja kobiety. . - na, w Twoim środowisku. .- tak werbalnie i niewerbalnie. . chodzi mi o jakies gesty, znaki. . -jesli możesz naturalnie opowiedzieć. .

Nie sądze zebym był zniewiescialy:( chyba nie, zreszta o tym si emozna przekonac jedynie sam na sam:D

tak, wierzę, - propozycje rzucasz, przekonania się "namacalnie" o Twojej męskości ? hmm . .

- hehe. . jesne, i co, wsiadają dziewczyny ? - w dzisiejszych czasach troche straszno. .i straszno i smieszno!

Szczerze to ostatnio jestem wkur***ny, bo moja ekhm cholera wie kto powiedzmy przyjaciółka woli sobie siedziec na tym pieprzonym necie i grac w World of Warcraft zamiast wypasc gdzies ze mna ... ja myslałem ze mnie zbywa ale odwiedziłem pare jej profili i faktycznie dostała kota ... przykro troche ... ale spoko teraz robia nawet wibratory usb wiec niedługo wogóle z domu nie wyjdziecie

To rzeczywiście smutne. . Jak najbliższa osoba nie ma dla ciebie czasu. . - ech, te baby! A gdzie nasza Balladynka? uciekam, bo musze do dziecka. . -papatki i miło było pogadać -Lorelai

nie bój sie wsiadaja;) tylko w blacharach tez nie gustuje:P ...a co do metod fakt nie zmieniły sie za bardzo i sie nie zmienia ... a jak wiadomo co kobieta to inna kiedys wystarczyło ze powiedziałem tekst w stylu " tak bd za toba tesknił ze 400 godzin filmu z twoim udziałem nie wystarczy" .... to ta sie wziela poryczała

a balladyna chyb asie tez potostwa doczekała ....a sorki ze zapytam, bo podobno wolna :/ cos sie rozjebało??

podobno czasem umiem pocieszyc a komplementy prawie tylko w swoim stylu:D niepowtarzalne ... bo jak mam powiedziec ładni edzis wygladasz to lepiej sie rózami zasłonic:(

no niewiem niewiem ... ja to jeszcze normalnie kumpel kiedys sie wita i potem ziewa : ale mi si echce spac ... pobijałem dzis rekord w waleniu ... 9 razy czaisz. no to ja tylko zapytałem a myłes te reke chociaz

hehe wex to tez historyjka z czasów bodajze liceum a jak pamietam to widziałem sie z nim koło 16 tak ze jak wstał powiedzmy 10-11 to nieźle ... mnie tam sie tyle nie chce ... walenie gruchy jak juz pisałem jest jakies takie ... mus to mus .... za to wy macie tyle opcji, mrau

hihi młody penis bez konserwantów ... rośnie jak na drożdżach

Gość balladynka32
a h o j Kielczanie :) no to sie nam mlodzież rozgadała. i chwała im. poniewaz ja wczoraj w robocie, to przyszlam do domu padnieta i nie bylo sil zerknac do kafejki. klaudynaaa, Ty niezla bestyjka jestes :)

Gość balladynka32
Empiczka, jak Twoje mieszkanko? przed Tobą najprzyjemniejszy moment urzadzania go. Mebelki, duperelki :) wyjdzie przytulne cudeńko. gdybym swojego gniazdka tak nie kochala, to pozazdroscilabym ;) pozdroawiam i daj znać jak sie mają sprawy

Gość balladynka32
Lorelai, za jakich "Twoich czasow"? - przeciez my mlode laski jestesmy i dzisiejsze czasy sa rowniesz nasze - nie mow, ze juz Cie faceci nie podrywaja ;) ja poruszam sie zazwyczaj z wozeczkiemi i tez nie raz uslyszalam "jaka fajna mamusia" :) a faceci tak mają, ze lubia wzrokiem pofiglowac, zeby przykuc uwage kobitki. ciesze sie, ze wyszlysmy na prostą. Balladynka

pewnie sobie wszystkie poimprezowały a teraz maja upojny weekend u boku meskiego:P

Gość balladynka32
Oooooo, rzeczywiscie cisza w eterze w Kielcach sloneczko, my z maluchem na spacer. pozdrawiamy :)

słoneczko owszem ... moze mnie troche rozweseli, bo musze konspekt robic na zajecia z bioli w gimnazjum:(

Gość balladynka32
Setebos , w ktorym gimnazjum masz praktyki? przypadkiem nie w 6?

nie nie w 6, a zadnej dody nie skombinuje ... z przykroscia stwierdzam ze wokół mnie same nudziary:( nie liczac was ... wlazłem na chwile tylko bo mało tego ze kminie ta lekcje na temat który okazał sie beznadziejny ...\"zasoby naturalne\" ... a myslałem ze sie naprodukuje:(to jeszcze musze ryc na jutro na test z biochemii i rysowac jakies durne plansze na ta lekcje bo mi piatki nie dadza:/ hehe sam jak robisz to wymagania nie z tej ziemi ... juz ostatnio mieli test to sie na niego patrzyli bo nie wiedzieli czy maja po tym pisac czy nie:/ student sie musi wykosztowac zeby zaliczyc, jak cos to jestem z 30 min:(

Gość balladynka32
Wiem wiem Setebos, ze studenci prowadza o wiele ciekawsze lekcje, bo maja sporo dodatkowych materialow, a nauczyciele to juz czesto rutyniarze. Uczniowie lubią praktykantów :)