Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malta

WRZESIEŃ odezwijcie się wrześniówki!!!

Polecane posty

Gość TABELA
KOPIUJCIE, DOPISUJCIE SIE I ZMNIENIAJCIE ____________________________________________________ NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA...................?.................?............................? ________________________________________________________

Gość Tabela
KOPIUJCIE, DOPISUJCIE SIE I ZMNIENIAJCIE ____________________________________________________ NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA................10.09.05........?............................?

Gość Tabela
KOPIUJCIE, DOPISUJCIE SIE I ZMNIENIAJCIE ____________________________________________________ NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA................10.09.05........?............................?

Gość Asik28
Cześć ja jestem w 9 tygodniu, jest mi niedobrze ciągle wydaje mi się że rzygnę, a najgorsze zapachy wydostają się z lodówki albo z brudnych garów.

Gość Asik28
Cześć ja jestem w 9 tygodniu, jest mi niedobrze ciągle wydaje mi się że puszczę pawia, a najgorsze zapachy wydostają się z lodówki albo z brudnych garów.

Gość dioda 10 tc
hej ania79 a w ktorym tygodniu minely Ci te mdlosci ? Jejku, laski ja juz wariuję powoli - nie dosc ze mdlosci, to straszne zmeczenie i takie ogolne złe samopoczcie mnie trawią. Nie moge doczekac sie konca, bo normalnie wszystkie sfery mojego zycia na tym cierpią. Nic mi sie nie chce, zimno mi itd. I codziennie troche inne objawy.. ehh Buziaki

Minely mi na poczatku 10 tyg. Moj najgorszy objaw to to ze rownoczesnie bolaly mnie zeby jakbym szkliwo miala popekane( na sama mysl np o kwasnym ogorku mniam mniam). Teraz nie moge dostac sie do domu na czwarte pietro bez dwoch postojow po drodze zadyszki i kolatania serca - nie wiem co bedzie dalej

Asik wpisz sie do tabelki!! Witam w imieniu wszystkich wrzesniowek

Gość no to dopisuję się
____________________________________________________ NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA................10.09.05........?............................? DIODA................ 24.09.05 ............. ............

A co do zapachow to czuje od siebie zapach cebulowy- zreszta wszystko smierdzi

Gość majaja
JA na zapachy zawsze byłam nadwrażliwa - śmieję się że węch to u mnie jedyny zmysł działający bez zarzutu. Teraz mi to przeszkadza bo mamy w domu szczeniaka i ja budzę się jak jak ona np. nasika bo smrodek mi przeszkadza. Ale na szczęście nie mam mdłości!! A wiecie że tez zauważam ta zadyszkę nawet zaczynałam się martwić, bo myślałam że to dopiero przy dużym już już brzuchu. No i o dziewiątej śpię na stojąco a zawsze byłam raczej sówką. Trzymajcie się

Gość Asik28
Cześć, nie mogę sięnarazie wpisać do tabeli bo nie znam dokładnej daty, bo 9tydzień to wyszedł z usg a to by znaczyło, że owulacje miałam trzy dni przed planowaną miesiączką, a nawet jeśli to wtedy się nie kochaliśmy.

Gość Asik28
A co do wzdęć i pierdzenia i zaparć to poprostu już nie mogę, a na dodatek strasznie mi smakują jabłka.

To lekarz nie zalozyl Ci karty ciazy? jak to mozliwe

Gość TABELA
___________________________________________________________ NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA................10.09.05........?............................? DIODA................ 24.09.05 .........? .........................? ASIK28.......................?..............?..............................? ___________________________________________________________ 🌻A widzialyscie tu? Wpis z 16 lutego. Imponujace, nie? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1301026&start=660

Gość Asik28
Mój lekarz zakłada kartę ciąży dopiero od trzeciego miesiąca.

Gość Aśka25
dziewczyny trochę nie kumam jak się wpisać do tej tabelki :)

Gość Tabela
NICK.................TERMIN......ILOSC PRZYBRANYCH KG.....PLEC ANIA...................03.09.05..........?............................? SKARBELEK...........17.09.05...........?...........................? ADA55.................17.09.05..........?...........................? MALTA................18.09.05...........?............................? MAJAJA................10.09.05........?............................? DIODA................ 24.09.05 .........? .........................? ASIK28.......................?..............?..............................? ASIA25.................09.09.05...........?..........................? ___________________________________________________________

Sorry asik za dociekliwosc, ale to juz jest trzeci miesiac. Wydaje mi sie ze nalezaloby miec taka karte od poczatku, np w razie wyjazdu i koniecznosci skorzystania z uslug innego lekarza. Zamowilam sobie ksiazeczke na allegro o ciazy i pologu i wlasnie ja dostalam.

Gość majaja
Cześć Skarbelek! Mam zamiar powiedzieć w tym tygodniu, bo w przyszłym mam szkolenie. Chcę byc lojalna. I strasznie się boję, nie jest to moja wymarzona praca, ale podoba mi się tu. Szef spoko, pracowników traktuje się tu naprawdę dobrze, ale umowę mam do końca marca, a po macierzyńskim chaciałabym wrócić. Nienawidzę szukania pracy. A ty jak u ciebie?/

No u mnie oczywiscie wszyscy wiedza, mam umowe na czas nieokreslony, tak ze jeszcze mysle o wychowawczym nawet, a potem i tak zamierzam zmienic prace.

ja tez jeszcze nie mowilam i jakos tak mi glupio (wiem ze nie powinno ale jednak sie tak czuje), moj szef powierzyl mi teraz kilka waznych zadan i boje sie jego reakcji... moze ktos ma recepte jak to zrobic (jezeli takowa istnieje...)

Gość dioda 10 tc
hmm, jesli jest sie mlodą męzatką i nie zaznaczylo sie wyraźnie w jakiejs rozmowie z szefem (kwalifikacyjnej np) ze sie dlugo nie zamierza myslec o dzieciach no to taki szef sie spodziewa, ze ktoregos dnia mu obwiescisz o ciązy.

mam umowe na czas nieokreślony. zbieram sie w sobie, zbieram i jakos brak mi odwagi... troche sie podziebilam. macie jakies metody na straszny katar i ból głowy?

podobno na bol glowy sa dobre trzy plastry z ziemniaka jaden na czolo a dwa na skroniach. Czy to prawda - nie probowalam.

Gość majaja
No cóż, wychodzi na to że mam najciekawiej, umowa na czas określony, pracuję w tej firmie niezbyt długo, i jeszcze na rozmowie deklarowałam, że nie planuję na razie dzieci. Życie płata czasami niespodzainki. Na ból główy możesz wziąc co nawyżej paracetamol, idź do lekarza w ciązy powinni przyjąc cie od ręki, większość leków na przeziębienie może zaszkodzić dziecku.

dzięki dziewczyny, o 17.00 mam wizyte u swojego ginekologa.mysle ze cos mi pomoze...

czesc dziewczyny.bylam wczoraj u swojego lekarza i widzialam maleństwo. W sumie juz nie takie maleństwo - ma 3,5 cm, macha rączkami i nóżkami. Jest tak ruchliwe, że nie mogliśmy z mężem uwierzyć. Oj kobiety, kobiety to już jest mały ludź - prawidziwy mały ludź.