Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.P.

Waga w ciąży

Polecane posty

Gość W.P.

Ile przytyłyście w czasie ciąży?? Ja jestem w 23 tygodniu i już....10kg. To chyba dużo????? :)

Gość to zalezy
Ja jestem w 20 tyg i przytylam 2kg.Moze jesz za duzo po prostu.

Gość patipaula
ja z bliznikami przytylam w ciazy 18 kg(przez cally okres ciazy) a urodzilam w terminie

Gość W.P.
No jem troche wiecej - bo jadłam mało. Ale żeby to było obżarstwo to nie powiem...

Gość W.P.
No jem więcej - bo przed ciążą jadłam raczej mał. Ale zeby to było obżarstwo to nie powiem.

Gość ja na razie
2,5kg a jestem w 22 tyg., mam nadzieję, że nadal utrzymam nieduży przyrost. Co do twojej wagi to są różne uwarunkowania np. genetyczne itp. Moja przyjaciółka "przytyła" w całej ciąży 6 kg! Ta to miała wagę;)

Gość tojest tak że
wiecie to zależy jedni tytją w ciąży systematycznie np. na miesiąc jeden lub półtora kilkograma wtedy gdzies taki jest przyrost wagi inni nie tyja na poczatku nic potem jakies dwa trzy kilogramiki a potem naraz nabieraja ciała można przytyć w czasie ciązy około 17-20 kilogramów trzymać sie kobitki i najważniejsze to zdrówko nie??

Gość Nela____
Ja przytyłąm przez całą ciąże 13 kg :)

Gość a ja 29kg
ale byłam trochę opuchnięta.Po porodzie 11 kg mniej,po 6 miesiącach 5 kg więcej niż przed ciążą.Po 12 miesiącach 13 kg mniej niż przed zajściem w ciązę,ale wtedy wygladałam jak anorektyczka. To wszystko bez odchudzania.

Gość to zalezy
tez od ilosci wod plodowych.Jak jest ich malo to wago tez jest mniejsza.Ale czesto jest tak ze do 5 mca nic prawie nie widac a w 7 jak wywali to od razu.Jezeli wszystko jest ok to chyba nie ma sie czym martwic.

Gość dużą
ja przytyłam 21 jeden kg w ciąży ale szybko je zgubisz zaraz poporodzie zostało mi do zgubienia tylko 6 kg prawdopodobnie masz dużo wód płodowych

Gość W.P.
Ja kończe 5 miesiąc a brzuszek mój już jest naprawdę SPORAWY. Znajoma powiedziała mi wczoraj, ze taki miłała w 8 m-cu :)

Gość W.P.
Ja kończe 5 miesiąc a brzuszek mój już jest naprawdę SPORAWY. Znajoma powiedziała mi wczoraj, ze taki miłała w 8 m-cu :)

Gość W.P.
Ktoś jeszcze ????

Gość agi_13
ja przybralam 5 kilo na cala ciaze jadlam normalnie wazylam 54 kilo po porodzie 47-48 a teraz 43 troche za malo a w ciazy bylo wszystko ok

Gość alutka-1
no a ja przytylam 19 przez cala ciaze, a teraz po 1.5 roku od porodu waze 5 kilo mniej niz przed ciaza

Gość Maja-24l.
Witajcie! U mnie to 4 msc. ciazy. Waze obecnie 56 kg-przybylo mi narazie tylko 2 kg, ale mysle ze niedlugo nadrobie. Pozatym doszlo mi 15 cm w pasie.

Gość Ja w czasie
ciazy przytylam 14 kg, po porodzie spadlo 6, teraz po dalszych dwoch msc, zgubilam 8, waze 60kg.

Gość A ja
w pierwszej ciąży 27 kg i w drugiej, cztery lata później też równiutko 27 kg ! Słonica przy mnie to drobiażdżek. Jedzenia wcale nie było wiecej niż zwykle...powiedziałabym nawet, że dość długo było mniej ze względu na mdłości ...

Gość W.P.
Bedzie jak bedzie :) ale dzisiaj zrobiłam sobie na śniadanie sałatke i nie jem słodyczy :) :) :)

Gość W.P.
???

Gość totak
..a ja bedac w ciazy przytylam 23 kilo!!!!!!!!!!! naszczescie wrocilam do swojej dawnej wagi:))

Gość W.P.
mnie pewnie też czeka coś w okolicach 20-tki hihihih :) a nawet na pewno

a ja przed ciazom mialam 50kg koncowke 83kg teraz 3 miesiace po porodzie mam 62kg

Gość miedziana
przez pierwsze 3 m-ce ciąży schudłam 6 kg (jadłam wtedy właściwie tylko słone paluszki i ogórasy małosolne :-) ), ale jak sobie potem zaczęłam dogadzać to mi przed porodem waga pokazała +20. Po porodzie ubyło od razu 12, z czego dzidzia 4,2. Teraz minęło już 11 m-cy i niestety ciągle mam jeszcze lekką nadwagę.

Gość wieloryb
jestem w 28 tc. i przytyłam 8 kg....masakra.....czuję sie jak wieloryb.........

Gość wieloryb
jestem w 28 tc. i przytyłam 8 kg....masakra.....czuję sie jak wieloryb.........

przytylam okolo 20 kg,teraz miesiac po porodzie zdazylam zrzucic juz 15.czy masz opuchniete nogi?jesli tak to czesc kilogramow zejdzie wraz z opuchlizna.

przytylam okolo 20 kg,teraz miesiac po porodzie zdazylam zrzucic juz 15.czy masz opuchniete nogi?jesli tak to czesc kilogramow zejdzie wraz z opuchlizna.

Gość Asik 28
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30, ale miałam zatrucie ciążowe i strasznie spuchnięte nogi, ale też zajadałam się słodyczami. Zrzuciłam 27 kg. teraz jestem w drugiej, chciałabym przytyćtylko tyle ile trzeba wg książki, zobaczymy...