Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może być

BRĄZOWE UPŁAWY A DUPHASTON I ZIÓŁKA???!!

Polecane posty

Gość co to może być

MAM 30 LAT, JESTEM PO ŚLUBIE JUŻ 8. 6 LAT TEMU BYŁAM W CIĄŻY - PŁÓD OMUMARŁ W 6 TYGODNIU - NADAL NIE WIEM DLACZEGO...... OD 3 LAT STARAMY SIĘ O DZIECKO (WEDŁUG LEKARZY MOŻEMY). DOSTAŁAM LEK - DUPHASTON. DUŻO KOBIET NA NIEGO NARZEKA.... JA TEŻ ZACZĘŁAM - BIORĘ GO JUŻ TYDZIEŃ A WYSTARCZYŁO 3 DNI JAK POJAWIŁY SIĘ UPŁAWY MOCNO BRĄZOWE I BARDZO NIEPRZYJEMNE..... DO TEGO WSZYSTKO MNIE BOLI - LEKARZ TWIERDZI, ŻE TAK MA BYĆ. CZY KTOŚ MIAŁ PODOBNE OBJAWY??? A SŁYSZAŁAM O ZIÓŁKACH RÓŻNYCH MIESZANKACH UŁATWIAJĄCYCH ZAPŁODNIENIE - TO PRAWDA? LEKARZA ZMIENIAM PO RAZ 4!!!!!!!!!! B Ł A G A M O P O M O C

szczerze mówiąc nie wiem, co to może być, ale po duphastonie też miałam plamienia :( brałam go w 2 ostatnich cyklach, teraz nie biorę, przerzuciłam sie na ziółka, tu link http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16077 nie wiem czy to pomoże mam nadzieje, bo też staram sie o dziecko narazie bezskutecznie, też poroniłam 4 m- ce temu, mam cykle bezowulacyjne, czasem torbiele na jajnikach, więc liczę, że te zioła mi pomogą. Duphaston mi nie pomógł :( ktos mi mówił, że on może blokować owulację, ta dziewczyna brała go dopiero po owulacji i zaszła w ciążę... Życze powodzenia:)

Gość ODŚWIEŻAM - POMOCY

Gość ODŚWIEŻAM - POMOCY

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość sylwiusoa
Witam serdecznie jestem w 5tyg ciąży wczoraj przezyłam wielki stres ponieważ moja szefowa dowiedziała sie o mojej ciaży i wynikła z tego wielka awantura ale to inna historia.Bardzo bolał mnie brzuch ale podejżewam że to bardziej ze stresu i pojechałan do szpitala gdzie Pani doktor po badaniu usg - do środka stwierdzila ze wszystko jest ok malenstwu bije serduszko i przepisała Duphaston.Dziś po przebudzeniu i pojsciu do toalety zauwazylam brazowe upłaawy.Strasznie sie przeraziłam znow pojechalam do szpitala jest ok malenstwo jest zdrowe bije serduszko :) lekarz powiedzial ze to przez duphaston ale mam go nadal brac.,Ale ja sie tak zastanawiam jesli i nic nie jest nic nie boli a przez ten lek mam te upławy brazowe to brac ten lek czy nie jak myslicie bo sie strasznie stresuje???????