Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość 17
no też Ci radze tam pojechać...Jeżel inapisali ozytywnie to na pewno masz duże szanse...dziewczyny sprawdzałam rankingi agencji Polskich i zagranicznych więc tak Polskie: Model Plus:P D'vision Mango Models Chocomodels Orange Rebel Models New Age Metropolitan Eastern Models Zagraniczne: WOMEN NEXT MARILYN SELECT IMG STROM (agencje nie są układane od najlepszej do gorszej tylko ogólnie są to wybrane NAJLEPSZE) wiec jak chcecie naprawde zacząc prace jako modelki to wpiszcie wybrana agencje na google i do dzieła!!! BUZIAKI

Gość WIEKSZY WYBÓR
NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO MYSKENA STUDIO Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Wrocław Dolnośląskie ONLY ONE Studia Fotograficzne Agencje Modelek Fotograficy i Graficy Warszawa Mazowieckie IKON MODELS Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Pokazy i Targi Media i Reklama - Różne Warszawa Mazowieckie TATU ADVERTISING Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Gadżety Reklamowe Warszawa Mazowieckie GREATFRUITS Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Fotograficy i Graficy Poznań Wielkopolskie INDIVIDUAL - AGENCJA HOSTES I MODELEK Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie AGENCJA MODELEK- SHOWBIZ MODELS Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Media i Reklama - Różne Poznań Wielkopolskie MARKO SERWIS PRACY Agencje BTL Agencje Modelek Agencje PR Agencje Reklamowe Koszalin Zachodnio - Pomorskie AGENCJA REKLAMOWA VECTOR STUDIO Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Fotograficy i Graficy Warszawa Mazowieckie FOTO HQ Reżyserzy i Operatorzy Studia DTP Agencje Modelek Bank Zdjęć Fotograficy i Graficy Oława Dolnośląskie AGENCJA REKLAMOWA WINDA LIFT Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Styliści i Wizażyści Kraków Małopolskie U. STUDIO Agencje BTL Agencje Modelek Agencje PR Agencje Reklamowe Szczecin Zachodnio - Pomorskie FASHION COLOR Moda i Uroda Agencje Modelek Agencje Reklamowe Pokazy i Targi Kraków Małopolskie AGENCJA B&G Agencje BTL Agencje Modelek Obsługa Eventów Fotograficy i Graficy Katowice Śląskie AGENCJA MODELINGU SPOT MODELS Studia Fotograficzne Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Wrocław Dolnośląskie 4FASHION AGENCJA REKLAMOWA Agencje Modelek Agencje Reklamowe Pokazy i Targi Łódź Łódzkie SKELETON MODELS Moda i Uroda Agencje Modelek Pokazy i Targi Fotograficy i Graficy Warszawa Mazowieckie PRIME COMMUNICATION Agencje BTL Agencje Modelek Firmy Szkoleniowe Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie D-MODELS AGENCJA MODELEK, MODELI ORAZ HOSTESS Moda i Uroda Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie MACIUSZEK CENTRUM URODY Agencje Modelek Bank Zdjęć Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Legnica Dolnośląskie NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO STUDIO 2 BIURO PROMOCJI Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Kraków Małopolskie BANK LUDZI GRUPA PROFILMEDIA Agencje Modelek Bank Zdjęć Obsługa Eventów Pokazy i Targi Kraków Małopolskie PROFILMEDIA Usługi - Różne Agencje Modelek Bank Zdjęć Media i Reklama - Różne Kraków Małopolskie MODEL PROMOTION GROUP Agencje BTL Studia Fotograficzne Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Direct Marketing Kraków Małopolskie AGENCJA PROMOCJI I REKLAMY PASIKONIK Agencje Modelek Agencje Reklamowe Agencje Web Design Direct Marketing Dobrzyca Wielkopolskie MERITO - AGENCJA STATYSTÓW i MODELI Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Foto i Film - Różne Warszawa Mazowieckie KELLPROMOTION AGENCJA PROMOCYJNA Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Szczecin Zachodnio - Pomorskie MEDIA SHOW STUDIO Agencje Modelek Bank Zdjęć Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Kraków Małopolskie AGENCJA REKLAMOWA AB OVO Agencje BTL Agencje Modelek Obsługa Eventów Kraków Małopolskie AGENCJA MODELEK MODELS PROMOTIONS STUDIO Agencje Modelek Bank Zdjęć Obsługa Eventów Poznań Wielkopolskie EAST WEST MODELS Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Poznań Wielkopolskie ART GROUP EKG Scenografia i Kostiumy Agencje BTL Agencje Modelek Obsługa Eventów Warszawa Mazowieckie EUROFISS Studia Fotograficzne Agencje Modelek Poznań Wielkopolskie AGENCJA PERFECT MODEL Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Poznań Wielkopolskie JOOPI Agencje Modelek Wągrowiec Wielkopolskie AGENCJA HEADLINE PR Agencje Modelek Agencje PR Agencje Reklamowe Pokazy i Targi Poznań Wielkopolskie AKADEMIA SZTUK ARTYSTYCZNYCH Scenografia i Kostiumy Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Warszawa Mazowieckie STUDIO SEKLECKI Studia Fotograficzne Agencje Modelek Domy Produkcyjne Fotograficy i Graficy Warszawa Mazowieckie ADELI MODELS - AGENCJA MODELI I MODELEK Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Kraków Małopolskie U. STUDIO Scenografia i Kostiumy Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Szczecin Zachodnio - Pomorskie NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO ARISTA Agencje Modelek Agencje Reklamowe Warszawa Mazowieckie ML STUDIO Studia Fotograficzne Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Szczecin Zachodnio - Pomorskie BENE FACTUM Scenografia i Kostiumy Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Fotograficy i Graficy Warszawa Mazowieckie MODELAND PLUS Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Catering Media i Reklama - Różne Poznań Wielkopolskie AGENCJA HOSTESS I MODELEK ESensual Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie ZOOM Agencje BTL Agencje Modelek Identyfikacja Wizualna Agencje Reklamowe Warszawa Mazowieckie MRUFKA RMF Agencje Modelek Bank Zdjęć Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Kraków Małopolskie NO 1 AGENCY Agencje Modelek Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie AD SERVICE Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Druk Cyfrowy Warszawa Mazowieckie DNA Agencje Modelek Bank Zdjęć Obsługa Eventów Warszawa Mazowieckie SHEEN STUDIO Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Agencje Web Design Katowice Śląskie STUDIO PROMOCJI 2A Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Pokazy i Targi Bydgoszcz Kujawsko - Pomorskie STUDIO PROMOCJI 2A Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Bydgoszcz Kujawsko - Pomorskie AGENCJA LOKO MODELS Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Media i Reklama - Różne Warszawa Mazowieckie AGENCJA MISTERLAND POLSKA Moda i Uroda Agencje Modelek Bank Zdjęć Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie CREAM MODELS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie AGENCJA AKTORSKA - VERTE STUDIO Studia Filmowe Agencje Modelek Domy Produkcyjne Media i Reklama - Różne Gdynia Pomorskie STUDIO START Studia Filmowe Studia Fotograficzne Agencje Modelek Bank Zdjęć Warszawa Mazowieckie ARTE Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Pokazy i Targi Katowice Śląskie GAGA Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Prod. Rekla. - Różne Poznań Wielkopolskie NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO MISS BIKINI POLAND Agencje Modelek Bank Zdjęć Agencje Reklamowe Piaseczno Mazowieckie AWANGARDA Agencje BTL Agencje Modelek Agencje Reklamowe Agencje Web Design Warszawa Mazowieckie AGENCJA PROZANO Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie AGENCJA ARTYSTYCZNO - REKLAMOWA PUNKT Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Media i Reklama - Różne Sieradz Łódzkie AGA FILM Studia Filmowe Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Bielsko Biała Śląskie CENTRALNA AGENCJA AKTORÓW i MODELEK EKSTRA Agencje Modelek Obsługa Eventów Szczecin Zachodnio - Pomorskie FLASH ART STUDIO - ZBIGNIEW KRYGIEL Agencje Modelek Bank Zdjęć Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie AC FASHION & PROMOTION - AKADEMIA MODELEK Agencje Modelek Bank Zdjęć Pokazy i Targi Słupsk Pomorskie APR DOVER Studia Fotograficzne Agencje Modelek Bank Zdjęć Agencje Reklamowe Pokazy i Targi Fotograficy i Graficy Wrocław Dolnośląskie ART-STUDIO Studia Fotograficzne Agencje Modelek Styliści i Wizażyści Fotograficy i Graficy Wrocław Dolnośląskie SYNCHRO GROUP Studia Filmowe Agencje Modelek Domy Produkcyjne Firmy Fonograficze Kraków Małopolskie HDD STUDIO Studia Fotograficzne Agencje Modelek Foto i Film - Różne Prod. Rekla. - Różne Warszawa Mazowieckie AGENCJA B&G Agencje BTL Studia Fotograficzne Agencje Modelek Agencje Reklamowe Obsługa Eventów Katowice Śląskie GRUPA PROMOTOR Agencje BTL Agencje Modelek Direct Marketing Firmy Kurierskie Warszawa Mazowieckie ART MODEL MANAGEMENT Agencje Modelek Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie OPEN HOUSE STUDIO Agencje Modelek Bank Zdjęć Styliści i Wizażyści Pokazy i Targi Fotograficy i Graficy Foto i Film - Różne Warszawa Mazowieckie QB AGENCJA ARTYSTYCZNO FOTOGRAFICZNA Studia Fotograficzne Agencje Modelek Obsługa Eventów Foto i Film - Różne Kłodzko Dolnośląskie VISION Agencja Castingowa Agencje Modelek Bank Zdjęć Foto i Film - Różne Konin Wielkopolskie SKENE Agencje BTL Agencje Modelek Agencje PR Agencje Reklamowe Warszawa Mazowieckie MINT - AGENCJA AKTORSKA Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO STUDIO ABM Agencje Modelek Wrocław Dolnośląskie PASSA Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie ORANGE Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie GUDEJKO Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie NEFRE Agencje Modelek Częstochowa Śląskie GAGA Agencje Modelek Poznań Wielkopolskie LOOK MANAGEMENTS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie DARTMODELS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie TALENT Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie MANGO MODELS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie EASTERN MODELS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie HOOK Agencje Modelek Poznań Wielkopolskie VRZESIEŃ STUDIO Agencje Modelek Łódź Łódzkie MODELS POLSKA Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie MODEL NET Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie MODEL FASHION STUDIO Agencje Modelek Wejherowo Pomorskie IMAGE INTERNATIONAL Agencje Modelek Poznań Wielkopolskie GAMBIT Agencje Modelek Lublin Lubelskie FOR MODELS Agencje Modelek Warszawa Mazowieckie ERICA Agencje Modelek Kraków Małopolskie NAZWA FIRMY KATEGORIA MIASTO WOJEWÓDZTWO ARA MODEL STUDIO Agencje Modelek Wrocław Dolnośląskie UNDERGROUND PRODUCTION HOUSE Scenografia i Kostiumy Agencje BTL Agencje Modelek Agencje PR Styliści i Wizażyści Obsługa Eventów Pokazy i Targi Warszawa Mazowieckie

Gość Meggan
Zdecydowanie polecam te agencje które wymieniła 17 :) a co do vector studio to zakonczyli swoją działalność (na szczeście) a teraz utorzono tree models co jest wlaściwie tą samą agencją tylko pod inną nazwą! Aż strach się bać!

Gość o co chodzi z tą agencją
vector studio ?Czy była ona taka zła?

Gość diggaa
www.theones2watch.com zdjęcia modelek + polaroidy, czyli nie zawsze są takie piękne bez make up ;) + daty urodzenia + mather agency

Gość senioritta
do 17- nie wiem czy ten ranking polskich agencji jest taki rzetelny..gdzyz np. Metropolitan Poland juz nie istnieje ;)

Gość Majeczka285
Juz wiele razy natykałam sie na te forum...I dopiero 1 raz pisze cos od siebie... Jak pewnie kazda z was marze o tym by zostac modelka lub fotomodelka. Wiekszosc juz spelnila swoje marzenie po tym co przeczytalam :) To swietnie ! Czytając wszystkie wypowiedzi naprawde mozna sie podbudowac... dowiedziec duzo o agencjach... Moim 1 celem byla agencja D'vision... Moim zdaniem podeszli do castingu malo profesionalnie...Bo po co u licha mierzyc w spodniach ?:( ...Niestety nikt sie do mnie nie odezwał...chociaz sama nie wiem co myslec...casting trwa od wrzesnia i jeszcze sie ciąąągnie... Ale watpie w to ze ktos zadzwoni :) Nastepny moj cel to agencja GAGA...Prawde mowiac to nie wiem co sadzic o tej agencji...Wolalabym np Chocomodels...wyslalam juz zgloszenie mam nadzieje ze sie odezwa... ...JESLI KTORAS Z WAS WSPOLPRACUJE LUB MIALA DOCZYNIENIA Z AGENCJA GAGA LUB CHOCOMODELS PROSZE O NAPISANIE MI COS NA ICH TEMAT !:) z gory dziekuje : maja

Gość 17
wiesz co...ja jak kiedys szłam na zdjęcia i sie troszki pogubiłam(studia fotograficzne są czasem tak pochowane że za chiny nie da sie znaleźc bez pomocy tubylców)no więc jak dojechałam na wskazaną ulice to wysiadła ze mną taki przystojniaczek wiec postanowiłam sie go zapytac o dalsza droge...okazało sie że to właśnie model ktory wspołpracuje z CHOCO i szczerze to bardzo zachwalał sobie tą agencje...jest jeden tylko problem bo agencja jest dosyc nowa i jeszcze nie znana tak dobrze...wiekszosc dziewczyn jak zauważyłam trafia do takich gazet jak'dziewczyna' 'bravo' 'filipinka' itp...ale szczerze to w kazdej agencji sie ,mozna wybic:) a co do GAGA to to jest tez agencje pod profilem artystycznym...dziewczyny czesto biora udział w castingach do reklam i filmów..o ile dobrze pamiętam to ta agencja mieści sie w siedzibie telewizji Polskiej...moja koleżanka która pracuje w zawodzie modelki ponad 10 lat dobrze wypowiadaŁA sie o tej agencji...polecała mi ją bo kiedys saMA też szukałam i szlajałam sie po różnych agencjach....

Gość Majeczka285
Slicznie dziękuje za odpowiedz... Napewno zdam relacje juz po-castingu :) Caluje-maja

Gość 17
nie ma sprawy...o to tuWłaśnie chodzi...na tym forum mamy sobie pomagać...wiec i ja życze powodzenia! buźka

Gość 17
Droga Senioritta sprawdziłam Metropolitam istnieje!wyszukaj sobie na www.metropolitanmodels.pl i zobacz...co prawda nie jest tam dużo modelek ale metropolitan od zawsze zajmowała sie bardziej wysyłaniem dziewczyn za granice...ale agencja jak widać jeszcze istnieje... Pozdrawiam

Gość nataliia17
dziewczyny mam pyatnko... słyszalyscie cos o agencji rarapi?? :) bardzo prosze o pomoc...... jesli cos wiecie:) z gory dziekuje:):*

Gość nataliia17
mam jesczze jedno pytanko:PP znacie moze jakies dobre agencje w Poznaniu??bylabym wdzieczna:) ja mam do Warszawy ponad 400km i niestety nie dam rady tak dojezdzac:(

Gość 17
hej dzuiewczyny przed chwileczką sprawdziłam poczte...koresponduje z babka z HOOK ( kiedys wysłałam im zdjęcia jednak chwile potem poszłam do Model Plus a oni cały czas mnie zapraszają na castingi: )...jednak słuchajcie..wysłała mi zaproszenie i uważam że teraz każda z Was powinna wysłać tam swoje zdjątka bo to naprawde dobra agencja i ja troche żałuje...organizują międzynarodowe konkursy po których dziewczyny robią naprawde duża kariere "Witam! Zapraszam do udziału w ogólnopolskim konkursie dla modelek HOOK Fashion Look 2006! Szczegóły dotyczące castingów znajdziesz na stronie: www.hookfashionlook.pl Zgłoś się do nas - daj się odkryć!!!! Agencja Modelek HOOK www.hook.pl

Gość izolda Khan
Hej! Chciałabym zostać modelką, mam 20 lat, 174cm wzrostu, waże 60, wymiary :89/64/91, chyba nie spełniam kryteriów, ta waga...prawda? pozatym mam duże odrosty ciemny blond, a na końcach czarne, ogólnie mam oryginalną urodę, biust 75B, co myślicie?

Gość 17
wiesz nie moge Ci powiedzieć czy masz szanse..na pewno każda dziewczyna ma a wymiary-nie tak źle...jak masz jakiess zdjęcia swoje to możesz mi przesłać natalia_wowczko@wp.pl...wiesz-włosy zawsze można farbnąc na jakiś naturalny kolorek:) pozdrawiam

Gość Meggan
17- ja tez im kiedyś wysłałam zgłoszenie i tak samo jak Tobie cały czas mi przysyłają zaproszenia na castingi, takie jak ty też dostałam, no ale jak pisałam to dla mnie nie te rejony a w grę wchodzi tylko Wawa (jak mnie ktos w ogóle zechce!) A co do Vector studio a teraz Tree models to sa to raczej naciągacze na kase a twój najwiekszy sukces w tej pseudo agencji to bycie hostessą! Ale nie bede sie wiecej w tym temacie wypowiadać bo nie bylam u nich modelką. Digga a co to za link? www.theones2watch.com bo ja jakos nie w temacie :D P.s cwicze i sie nie obzeram! Moze cos ze mnie zleci hehe

Gość Meggan
juz sie zarejestrowałam na tej stronce co link podała Digga! Gorąco polecam polaroidy modelek, normalnie człowiek się podbudowuje psychicznie! Nawet sie zastanawiam jak one bez make-upu i tych retuszy mogły w ogóle zaistnieć! Szok, naprawde niektore na polaroidach wygladaja wrecz odstraszająco! Polecam polskie modelki bo cudze chwalicie swego nie znacie :D POZDRAWIAM!

Gość senioritta
17- strona metropolitanu jest juz dawno nie aktualna..sprzed 2 lat są zdjęcia modelek. poza tym sama Dorota Deląg-właścicielka to potwierdza i odsyła dziewczyny do Pure Models, bo"ona sie tym juz nie zajmuje"

Gość Kloa
Czesc laski czy ktras moze mi powiedzien czy byla na castingaxh teraz organizowanych przez Hook i mnie uswiadomic jak one wygladaly:-).

Gość do kloa
ja kiedys bylam. Byl on organizowany w klubie w Olsztynie. Najpierw kazda dziewczyna dostawala swoj numerek a potem po 5 osob szlismy do innego pokoju i tam nas ogladala taka pani i sprawdala wymiary. to byla wstepna "czystka" niektore odpoadaly juz tu, mi pani zaproponowala abym zostala i zrobia mi zdjecia w kostiumie kapielowym (warto wziac swoj) potem wlasnie robila zdjecia z przodu z tylu z boku itd. A potem byl koniec i jesli ktoras dziewczyna zwrocila ich uwage to dzwonia w przyszlym tygodniu ale do mnie niestety nie zadzwonili :( ale to nic sprobuje gdzie indziej :) zycze powodzenia :D

Gość kloa
Ja tez nie licze na kariere ale sprobuje tylko w zgloszeniu trzeba podac adres a ja teraz jestem w trakcie przeprowadzki i mam problem:-( , zastamnawiam sie czy moge isc bezposrednio na casting

Gość Czy ktoś może...
..zna jakieś blogi o tematyce mody????

Gość Wielkie dzieki...
Meggan :):) :**:**

czesc.. od dziecka marze by zostac modelka.. mam 172cm wymiary 86-62-92, wiem jestem niska, ale czy mysliscie ze to przekresla moje szanse.. jestem osoba zdeterminowana i wierze ze mi sie uda.. prosze jednak o szczerosc..

Gość kate18
estella => Niestety twój wzrost jest zdecydowanie zbyt mały :( Obecnie minimum to 174 cm.

hmm.. no ale slyszalam ze zdarzaja sie odstepstwa od normy.. podobno kate moss ma 170 cm..

Gość Meggan
- nie ma sprawy :) Estella to zalezy ile masz lat, jak jesteś młoda to jest szansa ze podrośniesz :) a jesli masz nieprzeciętną urodę to masz szansę, bo przecież modelki biorące udział np. w kampaniach kosmetyków, muszą mieć przede wszystkim piękną twarz a niekoniecznie 180 cm! Próbuj!

jutro koncze 19 lat wiec z tym podrosnieciem moze byc malutki problem, no ale wierze, a podobno wiara czyni cuda.. a co do urody to trudno oceniac, moge przeslac zdjecia.. zalezy mi na opinii osob ktore w tym siedza..