Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość modelka
Ladnych paru dni?! Ty nie udawaj mądrej bo juz udowodnilas mi ze nie jestes :P Kiedy powstalo to forum? Kiedy byla moja pierwsza odpowiedz? Latwo sprawdzic :)

Gość martakarta
Wiesz wydaje mi sie ze to nie jest zasluga dobrze dobranych tabletek tylko po prostu to ze nie mam tendencji do tycia:( a szkoda;) bo chcialabym miec troszke wiecej kilogramow:)

Gość martakarta
Sluchaj ja cie nie obrazam. A Ty moja droga laseczko juz udowodnilas ze jestes idealna przedstawiciwlka tepych modelek ktore mysla tylko o wygladzie. Takze nie mow mi jaka ja jestem oki?

Gość modelka do martakarty
Pozdrawiam :) Spadam juz bo rzeczywiscie sie zasiedzialam. Dzieki za upomnienie :) Jeszcze raz nawoluje do tega abyscie czytaly i odkrywaly dusze artystyczne :) Buzka :* Faktycznie są ludzie ktorzy pomimo warunkow nie chcą pracowac w zawodzie modelki. Mam jedną kolezanke ktorą wielokrotnie do tego namawialam, ale odpowiadala ze nie czuje sie na silach i ze to nie dla niej. Uczy sie :) Będzie wielką matematyczką :)

Gość celes
A ja jestem facetem i staram się zostać modelem :) Jak narazie dostałem odpowiedzi z kilku miejsc i mam się stawić na "oględziny" ;) I mam tu pytanie, czego właściwie mam się spodziewać? Wogóle jak zachować i zaprezentować żeby dostać tę prace :) Buziaki i serdeczne życzenia z okazji Waszego święta :* Pozdrawiam :)

Gość miska22 do modelka
zgadzam sie martakarta oczywiscie sa nieglupie modelki lecz ty niestety do nich nie nalezysz:(

Gość Niua
Wiem,że to trochę nie na temat, ale czy ktoś mółby napisać coś więcej o Jeanine???

Gość kuba22
Myslalem ze przeczytam tu tylko o maseczkach do twrzy i kremach do piet, ale widze ze dziewczyny sie rozwinely :) Modelko fajna z ciebie kobieta :) Tez czytalem "Corke Mistralla"

Gość kuba22
Modelki są zdecydowanie w moim typie. Moze dziewczyny napiszecie mi gdzie moge je spotkac

Gość kate18
Mnie też 'modelka' wydaje się spoko. Nie rozumiem dlaczego niektórzy piszą, że jest pusta. Modelki naprawdę nie są głupie. Mnie np. agencja się pytała czy nie mam kłopotów w nauce. Bo jeśli by były takowe (na szczęście nie ma) to wtedy byłabym dla nich bezwartościowa :)

Gość jedno słowo
ohyda

Gość mra
hmmm.. nie znam modelki, ale calkiem fajnie odpowiada. generalnie rzadko kiedy po 5 minutach netowej znajomosci mozna kogos ocenic, no nie? wiec moglibyscie [co poniektorzy] nie bawic sie w teksty typu 'pusta z ciebie laska'.

Gość Claudia 22
Witam was..ja się tylko zastanawiam dlaczego wygląd zewnętrzny stał się wyznacznikiem naszych czasów?!Każdy się zwbrania, że to charakter, osobowość określają człowieka, ale czy to nie pierwsze wrażenie jest decydujące? Szokują mnie co do wyglądu extremy, tak jak np. ta amfa u modelek, anoreksja, czy też przeciwwaga-otyłość, szok! czy ludzie nie mają skłonności pośrodkowania!? ;)

Gość Biały Wilk
dziewczyny, Już dawno wiekszość normalnych facetów przestała zwracać uwagę na modelki jako na obiekt potencjalnego związu czy tez partnerstwa. A jesli zapytacie się dalczego to odpowiedzi znajdziecie w pytaniach na powyzszych postach. ."czy amfa jest lepsza niz koka..?".. na boga, dziewczyny.. opanujcie sie choc troche... I jesli uwazacie ze to wszystko jest takie "trendzy" dla zdrowo myslacego mezczyzny ( nie mowie tu o zaslinionych napaleńcach i niedojrzałych nastolatkach płci meskiej) to sie grubo mylicie.. trzymajcie sie zdrowo i badzcie bardziej kobiece niz wieszaki, zaluzje i KAte Moss Pozdroofka Wilczek

Gość ta co wczesniej
ale modelko.. ja mam problemy z okresem, od 2 lat nie miałam okresu i dlatego przepisął mi diane, mam tez problemy z nadmiernym owłosieniem :( i jeszcze mam niedoczynnośc tarczycy:( co mam mu powiedzieć zeby mi zmienił na coś innego? w ogole kupiłam juz 3 paczki tak jak napisał w recepcie tej diany:( musze mu nakłamać , bo chyba nie powiem mu ze przeczytałam na forum internet. ze diana jest do tyłka i niech mi pan przepisze co innego:(

Gość kate18
Bycie modelką to praca i jak każda inna ma ona pewne wymagania. Nie zakładałam tego tematu po to, żeby ktoś mi tłumaczył, że bycie wieszakiem jest niezdrowe itp. To nie jest temat dla odchudzających się tylko dla modelek, które po prostu muszą dbać o siebie i trzymać linię żeby mieć pracę. Jeżeli ktoś by założył temat: "Jestem zapaśnikiem sumo, schudłem i nie mogę przytyć a muszę bo coś tam", to co? Najechalibyście na niego mówiąc, że nie powinien mieć nadwagi, bo to niezdrowe i że niech się cieszy z tego co ma?

Gość syo
brałam amfe.krótko,bo on sierpnia do grudnia. nie potrafie sie teraz skupić na lekcjach czy na innych czynnościach.wymaga to potęznego wysiłku. czy schudłam? tak.efekt jo-jo.

Gość kate18
do 'to co wczesniej' - ja slyszalam, ze od tabletek tyje się dlatego, że zwiększją apetyt (czasami) a poza tym niektóre kobiety myślą sobie, że przecież i tak przytyją i zaczynają więcej jeść. wystarczy się pilnować, jeść tyle co bez tabletek a powinno być ok :)

Gość ediko
ehh szkoda gadać jeśli chodzi o wypowiedzi niektórych osób!!! Wracając do tematu to uważam, że najlepszym sposobem na utrzymanie figury jest ruch ruch i jeszcze raz ruch. Osobiście nie mam silej woli do diet więc w ogóle nie zawracam sobie tym głowy. Za bardzo lubie jeść a uważam, że życie jest zbyt krótkie by odmawiać sobie przyjemności. Jeśli chodzi o zwalczanie cellulitu to wiem z własnego doświadczenia że najlepszym sposobem jest masowanie i "szczypanie" miejsc "zaatakowanych" najlepiej jeśli robicie to pod prysznicem na zmiane zimnym i ciepłym. to niesamowicie ujędrnia ciało. nie wierze w żadne kremy. stojąc przed lustrem i ubolewaniem nad swoim wyglądem nic nie zdziałacie. pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)

Gość modelka
Są Diane i Diane35 . Nie wiem ktore ci przepisal,ale jezeli pojawią sie u ciebie dzialania niepozadane to zglos sie do lekarza a powinien ci je zmienic. Tarczyca dopadla moje pokolenie przez ten p... Czarnobyl. Sama podczas wybuchu siedzialam w piaskownicy bo moja mama nie byla niczego swiadoma. Jestem zdrowa,ale tarczyca moze sie ujawnic w roznym wieku. Wspolczuje. Tycie po tabletkach nie polega wylącznie na zwiekszonym apetycie,ale na zmienionej pracy hormonow. Z tąd moze powstawac rowniez celulitis,ale z tym celulitisem to tak do konca nie wiedomo skąd sie bierze...

Gość modelka
Stąd nie z tąd :P Ale ja gafy wale :)

Gość Zuzka19
nie rozumiem dlaczego czepiacie sie modelki. Uwazam ze jest bardzo fair, ze probuje pocieszac i doradzac innym ... nawet tym mniej czy bardziej pulchnym :>> osobiscie uwielbiam sport.. poprostu moge jezdzic na rowerze pore godzin dziennie a teraz w zimie gdy nie ma na to arunkow chodzic na spinning, jak najczesciej chodze tez na aerobik... to sa swietne metody na chudniecie:)) chociaz nie mam idelalnych wymiarow moje cialo jest jedrne i nie mam celulitu :))) mam tylko jeden problem... co zrobic z ostrymi napadami glodu po sporcie :/

Gość ediko
Zuzka widze ze masz taki sam problem co ja! :) ja też nie mam pojęcia co robić z uczuciem głodu po uprawianiu sportu!!! cholera ja jak do tej pory poprostu gwałce lodówkę!! i też chciałabym się dowiedzieć co zrobić, ale szczerze powiedziawszy to nie sądze żeby była na to jakaś rada....

Gość abbi
cześć , miło się zytało wasze wypowiedzi. Kobieta zawsze chce być piękna i być akceptowana. sama mam 32 lata i widzę jak moja uroda ucieka. Jestem właśnie w trakcie rozwodu i z dnia na dzień przybywa mi zmarszczek, juz nie mam pojecia jak z nimi walczyć!

Gość modelka
no nie wiem co z tymi napadami, ale podobno organizm jeszcze przez jakis czas po wysilku fizycznym dziala tak jakbysmy sie nada ruszali, czyli po spacerze jeszcze przez jakis czas spalasz kalorie. Osobiscie sie nie odchudzalam nigdy,ale mam kolezanki... Kiedy jestem po basenie to lepiej mi sie mysli i wszystko staje sie jakby "jasniejsze". Moj nauczyciel w-fu z podstawowki mowil,ze zeby glowka dobrze pracowala to potrzeby jest czlowiekowi ruch i podawal przyklad innego nauczyciela w-fu , ktory wlasnie konczyl prawo a wyglądal jak kulturysta :) Stereotyp glupiego kulturysty obalony,wiec obalam stereotyp glupiej modelki ;)

Gość abbi
cześć , miło się zytało wasze wypowiedzi. Kobieta zawsze chce być piękna i być akceptowana. sama mam 32 lata i widzę jak moja uroda ucieka. Jestem właśnie w trakcie rozwodu i z dnia na dzień przybywa mi zmarszczek, juz nie mam pojecia jak z nimi walczyć!

Gość seedo
tia a może zapytajcie sie jakiegos instruktora fitnessu?odchudzanie i niejedzenie nie ma dobrych skutkow,sa to zabiegi wyniszczajace organizm pod kazdym wzgledem,i mim utraty wagi nasza skoratraci odpowiednia barwe ze wzgledu na braki mineralow ktore nie sa dostarczane.proponuje lekki fitness taki bardziej dla formy niz dla wygladu a zobaczysz ze to wplynie dobrze na twoja sylwetke i nie slucha takich rad o amfie i innych uzywkach,uwierz wiem co to potrafi zrobic z mlodego organizmu,nie mowie jak jakis stary zgred tylko jak ktos kto mial doczynienia.Pozdrawiam wszystkie madre Panie,dzis wasz dzien :)

Gość abbi

Gość Zuzka19
niedawno mialam przerwe w uprawianiu sporu i wtedy nie rzucalam sie na wszystko co jest do zjedzenia po powrocie do domu ... wtedy schudlam... ale nie potrafie dlugo bez sportu wiec teraz staram sie cwiczyc jak tylko mam czas... i tu sie zaczynaja schody ...:P

Gość modelka
Uczcij rozwod i przy najblizszej okazji wybierz sie na wakacje gdzies gdzie jest cieplo i gdzie są faceci ktorzy powiedzą do ciebie OLA! albo BELLA :) Zapomnisz o zmarszczkach. Egipt byl teraz nie drogi (1000zl za tydz),ale tam nie ma fajnych facetow :/ Wypocznij i pomysl ze zaczynasz zycie na nowo :) Ja po kazdym rozstaniu potrafilam sie pozbierac dopiero na wakacjach z dala od wszystkiego. Znowu czekam na wakacje :( Czytalam "Nigdy w Zyciu". Fajna ksiązeczka. Film jeszcze do mnie nie trafil,ale cos wymysle i tez obejze. Pozdrawiam