Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość _maya
hej hej .... bardzo was chętnie czytam, i modelkę i dzulię (hehe ten ostatni wątek najchętniej) no i ogólnie sysko jest godne uwagi. A ja mam pytanie, bo byłam dłuższy okres w górach na nartach i stąd moje zmartwienie, bo na nosku kilka (naście ?) piegów mi wyskoczyło. Może by i to pasowało do jakiegos typu urody, np. blondynka, ale nie szatynka z ciemną cerą, która nigdy nie miała pigmencików na buzi! Jej to nie jest bagatelna sprawa, ja się nie mogę do tego przyzwyczaić, dawajcie mi tu szybko rady, jakie kremy na pigmenty są wskazane, czy kierować się firmą ceną, czy ma ktoś coś sprawdzonego?? Hm...ten ideał to jeszcze piękne dłonie, delikatne i o czywiście delikatne zarysowanie mięśni na brzuszku, bicepsach i klatce....bo chyba mięśniaki przerośnięte nie są w modzie;) A co do wypowiedzi o nieśmiałych to się zgadzam że każdy musi znaleźć swój styl i nie nasladować bron boze innych. Przecież modnie nie znaczy zawsze wyzywająco. No no ale ja wracam do mojego problemu...moje PIGMENTY na nosku! (!?)

Gość _maya
hej hej .... bardzo was chętnie czytam, i modelkę i dzulię (hehe ten ostatni wątek najchętniej) no i ogólnie sysko jest godne uwagi. A ja mam pytanie, bo byłam dłuższy okres w górach na nartach i stąd moje zmartwienie, bo na nosku kilka (naście ?) piegów mi wyskoczyło. Może by i to pasowało do jakiegos typu urody, np. blondynka, ale nie szatynka z ciemną cerą, która nigdy nie miała pigmencików na buzi! Jej to nie jest bagatelna sprawa, ja się nie mogę do tego przyzwyczaić, dawajcie mi tu szybko rady, jakie kremy na pigmenty są wskazane, czy kierować się firmą ceną, czy ma ktoś coś sprawdzonego?? Hm...ten ideał to jeszcze piękne dłonie, delikatne i o czywiście delikatne zarysowanie mięśni na brzuszku, bicepsach i klatce....bo chyba mięśniaki przerośnięte nie są w modzie;) A co do wypowiedzi o nieśmiałych to się zgadzam że każdy musi znaleźć swój styl i nie nasladować bron boze innych. Przecież modnie nie znaczy zawsze wyzywająco. No no ale ja wracam do mojego problemu...moje PIGMENTY na nosku! (!?)

Gość Dżulia
DO KWIRYNIUSZA Buty powinny być eleganckie czyste, wypastowane i wyglancowane "na lusterko". Powinny też być w miarę dopasowane stylistycznie do stroju. Mogą mieć fason sportowy- to wcale nie kłóci się z elegancją. Zdeptane ćłapaki dyskwalifikują każdego człowieka, kobiety też. Ile wiosen sobie liczysz? Piszesz, że chcesz tuszować piętno czasu przed wyjściem na imprezę- brzmi to cokolwiek... dziwnie. Zwykły odświeżający prysznic i dobra woda kolońska powinny wystarczyć. Facet z klasą zawsze ma klasę, nawet jak jest utytłany olejem silnikowym :). Oki.Lecę na seminarkę.

Gość gru
te piegi to zaloze sie ze wygladaja uroczo, sama bym chciala miec troche, no ale jak juz ich koniecaznie nie chcesz to ja slyszalam ze plasterki ogorka dzialaja na nie niszczaco, kladz sobie je na noc - moze piegi znikna

Gość pseudonimmm do kate18
nie przybywa mi ani wagi, ani wymiary sie nie nie powiekszaja non stop to samo ;/ mam juz dosyc tego ;/

Gość kate18
do 'pseudonimm' - może masz nadczynność tarczycy, tasiemca albo inne choróbsko? :( a może po prostu zmień trochę dietę, może jesz zbyt chudo - jedz więcej tłuszczu, a może jesz dużo warzyw i owoców - jedz coś bardziej kalorycznego. może nie lubisz/nie jadasz słodyczy? nie wiem co ci poradzić, ja dziękowałabym Bogu gdybym miała taki problem. jeżeli naprawdę chcesz przytyć to może zrób sobie wszystkie badania (tarczyca itp.) i jak wyjdą ok to udaj się do dietetyka.

Gość EdMuND
Ja juz schudłem tylko mam teraz problem bo nie wiem na jaki kolor pomalować sobie paznokcie u nóg skoro jestem brunetem ;)))))) PDR

Gość tommy
Dorogie Panie,od amfetaminy jeszcze nikt nie umarl~!!!mozna przedawkowac ale konczy sie to poteznymi wymiotami i schizofrenia!! jest to srodek podudzajacy organizm,w przeszlosci uzywany jako lekarstwo!! podczas II wojny swiatowej uzywali go piloci mysliwcow,a po drugiej wojnie w lata 50 w USA powszechnie stosowane jako srodek odchudzajacy !!! do polowy lat 60 dostepny rowniez w polsce!! ale panstwo stracilo kontrole nad tym 'niby'narkotykiem i nie ma wplywu wiec zarobilo jako nielegalny narkotyk,gowno prawda,ma swoje efekty uboczne( przezedza wlosy!) i niszczy cere,pozatym zeby ida w strasznym tempie.. drogie "modelki'juz nikt nieche ogladac tych obelsnych wieszakow bo nam sie niedobrze robi!!!!

Gość SALI
CPAJA ILE SIE DA!A CO MYSLELISCIE JAK KAZDY Z TEGO SWIATKA

Gość SALI
KTO ZE MNA POGADA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość SALI
KTO ZE MNA POGADA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Gangsta Raper
Jeśli chodzi o odchudzanie się, to moim zdaniem problem lezy gdzie indziej............... Tak naprawdę niemal zaden facet nie zauwazy, ze przybyło wam kilka kilogramow lub parę centymetrow w pasie lub w biodrach.........prędzej ktoraś z waszych kolezanek, ale tez niekoniecznie........takie roznice rzędu 2, 3 , czy "nawet" 5 kg, ktore dla wielu z was są powodem do załamania się, dla otoczenia pozostają praktycznie niewidoczne......nie jest to tez grozne dla zdrowia..........wniosek jest prosty- ten "problem" zazwyczaj istnieje tylko w waszych głowach....nie potraficie spojrzeć na siebie bezkrytycznie i nie chcecie uwierzyć, ze niepotrzebne jest ciągłe pilnowanie wagi, ze kilka dodatkowych kilogramow wcale nie jest problemem i nie zmienia was w osoby brzydkie i nieatrakcyjne.... P.S. Kate18- mnie tez denerwuje to nachalne promowanie metroseksualizmu.....poza, w gruncie rzeczy niewielką, grupą facetow ten styl nie ma szans przyjęcia się, bo stoi w absolutnej sprzeczności z utrwalonym u nas "wzorcem" męzczyzny, jak i z podejściem samych facetow do kwestii wyglądu..... P.S.2. Tommy- masz trochę racji. Nie wiem, czy rzeczywiście nie było śmiertelnych ofiar amfetaminy....coś nie chce mi się w to wierzyć.....jednak faktem jest, ze po II Wojnie światowej jedna z pochodnych amfetaminy, benzendryna, była bardzo popularnym lekiem pobudzającym. Na dodatek w większości państw zachodnich dostępnym bez recepty. Często uzywali, lub raczej naduzywali, jej m.in. John F. Kennedy i Winston Churchil............... P.S.3. Łysy- nie mam pojęcia, jednak razi mnie to, gdy dziewczyny są tam nieogolone.....zaraz zapewne zostanę skrytykowany, bo dla polskich kobiet ich włosy łonowe są niemal świętością i wiele na wzmiankę o ogoleniu ich reaguje oburzeniem......

Gość Lilta
Mam 169 cm wzrostu i ważę 52 kg, ważyłam 54 ale już trochę zrzuciłam. Problem w tym, że te następne nie chcą spaść! Nie mam za bardzo czasu na np. basen czy bieganie chyba że na pociąg :) ), studiuję i ledwo mi starcza czasu na cokolwiek. Jednak jem o połowę mniej niż wcześniej, więcej się ruszam (głównie ćwiczę jakieś 20 minut dziennie na odpowiedniku Gazelle- FreeStyle). Czasem nie potrafię odmówić sobie słodyczy, średnio pół czekolady na tydzień. I piję wyłącznie zieloną herbatę. Niektórzy mogą sądzić, że to dobra waga, ale widzę u siebie (szczególnie na brzuchu i pupie) sporo tłuszczyku... Poradźcie coś :) Acha- i to nieprawda, że tylko puste dziewczyny dbają o wygląd. Nawet starożytni filozofowie uważali, że doskonałość, do jakiej powninien dążyć człowiek, obejmuje i sferę umysłową, i fizyczną. Platon wygrywał olimpiady! :)

Gość Lilta
Co do PS3 Gangsta Rapera... Jestem rodowita Polką, denerwują mnie te paseczki i irokeziki... Uważam, że te miejsca mogą wyglądać estetycznie i atrakcyjnie także bez nadmiernej łysiny... NATURA górą, aczkolwiek bez przesady :D

Gość stardust_87
A ja mam 173 cm i ważę 57 kg. Jem przynajmniej jedną czekoladę dziennie, 3 normalne posiłki, a ćwiczę tylko na wf-ie:) Nigdy nie miałam problemów typu stosowanie diety. Po prostu mam dobrą przemianę materii. Choć czasami myślę, że mogłabym przytyć jakieś 2-3 kg jednak nie przychodzi mi to łatwo

Gość romana
Mniej jedzenia ( zwłaszcza słodyczy), raz na jakiś czas lampka wina- natomiast bardzo , bardzo dużo ruchu.

Gość kasiulka 18
do stardust_87 Ja mam 172 cm. i ważę 54 kilo i własnie jestem na diecie. Więc ja nie wiem czy ty naprawde jestes szczupła, czyu poprostu masz normalna wagę, ale napewno nie masz płaściutkiego brzuszka:)

Gość ania 21
fajnie sie czyta to co piszecie :) a co do tabletek, to ne nalezy o tym mowic-bo kazdy organizm reaguje inaczej na tabletki. ja biore mercilon, przez 7 miesiecy nic mi nie bylo zadnwego tycia ani nic z tych rzeczy, ale od niedawna obserwuje u siebie spadek libido :( i chyba bede musiala isc do lekarza zeby mi zmienil tabletki, natomist moja kolezanka bierze je od roku i caly czas jest zadowolona! takze tabletki anty to indywidualna sprawa, na kazda z nas moze dzialac inaczej. ja biore tabletki od 3 lat i zmianialam je srednio 4 razy! na poczatku wszystko jest ok a po kilku miesiacach zaczynaja na mnie zle dzialac i musze zmieniac-ale teraz chce je calkowicie przerwac i chce zeby teraz moj chlopak o nas "zadbal" :)

Gość boordello
HMm co by tu nie owijac w nawelne... bycie modelka nie jestr wcale takie proste.. jak wczesniej mozna bylo przeczytac opiera sie to na capniu i przeciarzaniu orgaznizmu... a wiadomo jak moze sie to skonczyc... no jeszcze mozna tu dodac ze modelki czesto zmuszane sa do uprawiania sexu ... ale jak ktoras z was to kreci.. to na modelke mozecie smialo isc ;- ) pozdrawiam :)

Gość boordello
Nie wiem co za idiota / idiotka napisal(a) ze po białasie (amfetamina) sie nie chudnie , moge jedynie skierowac ta osobe do poradni dla ludzi pop*erdolonych bo po pierwsze jak sie jest na zwale to sie nic nie bierze do ust a po drugie jak sie jest na bani ( czyli po zazyciu ) to kurcza sie wszystkie miesnie , (min. miesnie ukladu pokramowego , przelyk) wiec jezeli bedziecie miec maratony w braniu bialasa to napewno nie przytyjecie ani grama ... a wrecz przeciwnie.. wiele tysiecy gramow zgubicie

Gość boordello
Do kasiulka 18 Nt Sadurst_87 Sluchaj w zyciu nie czytalem glupszych bzdur... po tym jak przeczytalem to co ty napisalas... ze sadurst na pewno nie ma plaskiego brzucha.... to wybuchlem smiechem.. pewnie jestes blondynka , albo pusta dziewczynka z dyskoteki , ktora nie ma bladego pojecia o zdrowiu ... t awaga jest jak najbardziej normalna.. a polemizowal bym nawet ze sadurst moze miec lekko niedowage.... ja jestem mezczyzna mam 184 cm i waze 78 .. i oprocz tego ze mam plaski brzuch to mam na nim miesnie... wiec zastanow sie 2 razy zanim napisze znowu taka bzdure... najlepiej by bylo jakbys sie wogoel na ten teamt nie wypowiadala...

Gość _maya
A ja jestem normalna:) nie trzymam diety, jem to co lubię, mam 172 i ważę 52, ćwiczę, tańczę, pływam. Mam szybką przemianę materii, jednak nie powiem że czasem moje zachcianki mają wpływ.....na to jak pasują mi spodnie;-) minimalna różnica (w 1kg) ale zawsze dla dziewczyny odczuwalna. No no ale bez przesady by robić z tego wielkie misie! Jak napisał ktośik wyżej, nie widać tego a i po co sie tym martwić. Są inne sprawy ważniejsze. Jesli skóra ma ładny kolorytet, jest zdrowa, zadbana, no to co robi kilogram w tą czy w tą? Kilka wizyt w siłowni i znów jest ok, poza tym jeśli ktoś regularnie ćwiczy i sa już jakieś małe mieśnie zarysowane to to już żaden problem. Hmmm a na świecie jest tyle pyszności! ;) Tak na marginesie mój chłopak jest modelem, tyle tylko że całkiem normalny chłopak, bez stylizacji na cukierkowego lalusia. Tak więc nie każdy kto ma styczność ze światem mody, ten nie musi od rzau kreować jakiś wzorzec przesadnie przewrażliwiony na punkcie swojej fizyczności! pozdrawiam

Gość kojot
łykaj spermę głupia pizdo to ci nie zaszkodzi

Gość _maya
o co ci chodzi? może wytłumaczysz mi to? chyba nie napisałam nic złego?

Gość modelka
Ja mam jasną cere i piegi,ktorych bedąc dzieckiem za wszelką cene chcialam sie pozbyc :) Nic nie pomagalo :) Z tego co zauwazylam to w dzisiejszych czasach piegi kojazone są z naturalnoscią. W okresie kiedy nie wystawiasz twarzy na slonce (np.zimowy pod warunkiem ze nie zjezdzasz ze stoku) zanikają lub zmniejszają sie. Następnym razem wysmaruj sie grubą warstwą kremu z filtrem bo mozesz sobie zrobic szkode wiekszą od piegow ;) Pozdrawiam Do Bollero Spotkales sie z takim przypadkiem,gdzie modelka byla zmuszna do sexu czy slyszales o tym? Ja slyszalam o pewnym panu ktoremu wydawalo sie ze ma wladze,ale jak prawda wyszla na jaw to ludzie poodwracali sie od niego. Do wszystkich zainteresowanych panow :) Tak, modelki depilują sie wszedzie :)

Gość modelka
skoro mowa o narkotykach to jestem za legalizacją konopii indyjskiej :) A co do speedow to są one bardzo grozne dla zdrowia. Nie bede juz pisala dlaczego bo pewne wszyscy zdają sobie z tego sprawe. Niestety po gandzie apetyt rosnie,wiec przyszlym modelką odradzam :)

Gość kate18
do 'modelka' - czy całkowicie zrezygnowałaś ze słodyczy? liczysz kalorie?

Gość _maya
SOrry, ja już znikam stąd, fajnie czytało mi się wszystkie wypowiedzi, i pewnie nadal bym czytała, ale jak taki pacjac mi bez powodu ubliża to nie widzę sensu. Chyba każdy pisze tu o sobie, co też może pomóc innym (jakaś rada, wsparcie na duchu) ale nie jak sobie ktoś jaja robi! No mniejsza o to! Modelka dzięki za radę! pozdrawiam i znikam

Gość modelka
mądra kobieta stara sie zawsze panowac nad sytuacją a do tego potrzebna jest samokontrola,ktorą latwo stracic po dragach i alkoholu a co dopiero po silnych narkotykach. Narkotyki są niezdrowe i drogie. Lepiej zainwestuj w nowy balsam do ciala ;) Buzka

Gość modelka
Nigdy nie liczylam kalorii , ale zrezygnowalam ze slodyczy ze względu na zdrowie. Czasem zjem cos slodkiego ale juz nie w takich ilosciach jak kiedys. Potrafilam pochlonąc 3 czekolady dziennie i duzą paczke czipsow(nigdy wiecej czipsow).Ja od tego tez nie tylam. Musialam zrezygnowac z makaronu chociaz bardzo go lubie,ale tyje sie od niego bardzo szybko.