Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość kate18
Do 'Scupla' - a co i ile jesz, ze nie mozesz przytyc? i jaki czas temu skonczylas sie odchudzac?

Gość Dżulia
DO GRU Jak to nie zatykają? Wszystko co kładziesz na twarz przesłania ją. Najgorsze są podkłady matujące- mają dodatek talku- robią z buzi pustynię. A na zimę lepiej byś zrobiła smarując buzię kremem nivea niż jakimś pomarańczowym syfem na syntetykach.

Gość KATARZYNA-22
witam, czy mógłby ktos mi powiedziec gdzie sie zgłosic zeby zostac modelka? mieszkam w lublinie mam 170cm,nosze rozmiar 36,www.catherine1983@wp.pl nr gagu-gadu 1702731

Gość KATARZYNA-22
witam, czy mógłby ktos mi powiedziec gdzie sie zgłosic zeby zostac modelka? mieszkam w lublinie mam 170cm,nosze rozmiar 36,www.catherine1983@wp.pl nr gagu-gadu 1702731

Gość modelka do Dzulii
Nivea jest nawilzający i jezeli posmarujesz sie nim i bedzie mroz to popękają ci naczynka na twrarzy. Na zime najlepsze są kremy tluste i poltluste. Wracając do vichy to wiem ze produkty nie zaslugują na swoją cene,ale podklad jest wyjątkowo dobry i nie zatyka por. Jest delikatny. Probowalam wiekszosci podkladow bo zaczelam je stosowac w wieku 15 lat a ja i moja mama kupowalysmy zawsze inne wiec mialam tego troche na twarzy a jednak zatrzymalam sie na vichy. Nikt nigdy nie nazwal mnie tapeciarą z powodu podkladu. No kiedys jeden artysta powiedzial ze mam za duzo czerni na oczach i az mi sie glupio zrobilo,ale podklady są ok

Gość modelka
moja mama wybrala Max Factora. Jeszcze raz napisze ze nie ma co sie sugerowac ceną przy zakupach bo cleanic(109zl) byl beznadziejny

Gość Dżulia
DO "TEJ CO WYŻEJ" Nie bój się Diane 35! Każdy organizm reaguje inaczej. Np ja jak pisałam czuję się po nich lepiej. Nie przytyłam, a schudłam blisko 5 kg. I nie zaobserwowałam u siebie zmniejszenia zainteresowania seksem i płcią przeciwną. Jeśli nie spróbujesz tych tabletek nigdy się nie dowiesz jak na Ciebie zadziałają. Ale pamiętaj: na początku przyjmowania każdego leku możesz się czuć dziwnie, nawet źle ale objawy powinny ustąpić w ciągu 2 tygodni. Jeśli pojawią się jakieś przeciwwskazania, albo uczucie dyskomfortu będzie sie przedłużać (ale nie wzrost wagi rzędu 2 kg:)) powinnaś pójśc do lekarza i powiedzieć mu o tym, a on wówczas poszuka dla Ciebie innego rozwiązania.

Gość Dżulia
DO MODELKI Mówiłam o zwykłym kremie nivea, takim którego używały nasze mamy i babcie. Mam bardzo wrażliwą cerę, do tego jeszcze mieszaną, bardzo szybko się podrażnia i uczula, ale odkąd zyję naczynka mi jeszcze nigdy w zimie nie popękały. Każdy głupi wie, że najzwyklejszy krem Nivea jest najlepszym kosmetykiem.

Gość modelka
same dobrze wiecie ktora z was moze sie opalac a ktora nie

Gość kwiryniusz
a powiedzcie mi Panie (tutaj szczególnie wdzięczny bede modelce) jak facet powinien dbac o siebie? jak o cere , jak powinien wyglądać żeby być akceptowalny, może jakieś przykłady ze świata mediów. bede wdzięczny. Pozdrawiam

Gość gru
jak dla mnie to zwykly nivea dobry jest na wargi popekane, rece itp. on jest tak ciezki i tlusty ze buzia sie po nim siweci jak ze tak poweim psu jajca

Gość Dżulia
DO GRU bo wszystko trzeba stosować z umiarem :)

Gość modelka
dobrze,ale czy nivea nie jest na bazie wody?

Gość gru
a ja tam zjem princesse i mam wszsytko gdzies :)

Gość Dżulia
DO KWIRYNIUSZA: Chcesz opisu faceta idealnego? Faceta z klasą? To proszę bardzo.Jest kilka takich szczegółów, na które my kobiety zwacamy uwagę, może wymienię je w "mojej" kolejności: 1. sylwetka- wymarzony książę powinien być wysoki i raczej wyrazisty, odpadają chuderlaczki, umiarkowane misie mile widziane (ramiona, plecy- powinny być szerokie, takie wzbudzają poczucie bezpieczeństwa i zaufanie); 2. oczy- to naprawdę zwierciadło duszy, powinny w nich być "iskierki"; 3. głos- ciepły, niski i broń Boże cichy; 4. gesty i ruchy; 5. to co w/w mówią o człowieku- czyli charakter: inteligencja i poczucie humoru to dwie cechy nieodzowne, dobre maniery i szczerość powinny iść z nimi w parze; Udawanie czy pozowanie na nic się zdaje. Sztuczność jest najgorsza. My kobiety :) od razu ją wyczuwamy i podchodzimy nieufnie do takiej osoby. I jeszcze jedno: osobiście nie pasują mi Panowie spędzający zbyt wiele czasu w solarium i Ci z nażelowanymi włosami. No i nie zapomnij o butach, mówią sporo o swoim włascicielu.

Gość modelka
męzczyzni z medii regularnie chodzą na zabiegi oczyszające i pielegnacyjne do salonow kosmetycznych, kozystają z porad wizazystow a kiedy są na wizji to niestety,ale mają makijaz(puder,a niektorzy podklad i puder). Ja lubie meskich facetow :) Nedogolonych i ciekawie pachnących :) Zauwazylam ze ostatnio do sklepow z ciuchami przyjmuje sie tylko metroseksualnych mezczyzn. Bardzo mi sie ten tręd nie podoba,ale wyrazam tylko swoje zdanie. Jezeli występują problemy z zaskornikami to nie wstydz sie kosmetyczki bo to nie jest estetyczne

Gość fdygd
chlopaku idz sie naucz naprawiac kontakt i wymieniac rure pod zlewem.

Gość modelka
mediow a nie medii ;)

Gość modelka
twoim wyglądem powinien kierowac twoj charakter i styl zycia. zawsze mi przykro kiedy ktos zrobi na mnie wrazenie bo jest oryginalnie ubrany (w sensie inaczej) a potem okazuje sie ze nie ma nic do powiedzenia chociaz jego wygląd mowil co innego. Czesto odwazne ciuchy noszą ludzie niesmiali. Przeciez to nie dla nich i oni sie w tym zle czują bo jak ktos jest niesmialy to nie chce na siebie zwracac uwagi a ludzie przebojowi tak. Po chwili rozmowy mozna sie zdziwic jak wizerunek wprowadza w bląd. Napiszcie mi jeszcze cos o tym cudownym nivea a teraz spadam

Gość niezadowolona
powiem wam tak szczerze ze kiedys zwariuje przez ta dzisiejsza rzeczywistosc.presja jest straszna dlatego -ja jestem strasznie przewrazliwiona na swoim punkcie-generalnie jeden chodzacy kompleks.przez kilka lat katowalam sie dietami.kiedys w 2 m-ce schudlam 13 kg lecz oczywiscie ze skutiem jojo.mierzac 173cm wazylam 48kg i wcale nie zauwazyla straty 13kilo- wciaz czulam sie gruba.zaczelam cpac przed czy probuje przestrec dziewczyny.schudla i przytylam.teraz waze 56kg a moja skora wyglada jak jeden wielki wynalazek.cellulitis rozstepy i chyba wszystkie niedoskonalosci.teraz wiem ze nic na sile i nic za wszelka cene.rany!!jaka ja bylam glupia!!!

Gość Dżulia
DO MODELKI Kończę prawo, a nie farmację!!! Jeśli popękają Ci naczynka po Nivea mogę pomóc Ci wybulić odszkodowanie od producenta. Skład kosmetyku masz drobnym drukiem na opakowaniu. Jak pisze "aqua", to znaczy, że jest na wodzie. (A tak na marginesie prawie wszystko na naszej planecie jest na bazie wody, szczególnie moje i Twoje teksty tutaj).

Gość niezadowolona
powiem wam tak szczerze ze kiedys zwariuje przez ta dzisiejsza rzeczywistosc.presja jest straszna dlatego -ja jestem strasznie przewrazliwiona na swoim punkcie-generalnie jeden chodzacy kompleks.przez kilka lat katowalam sie dietami.kiedys w 2 m-ce schudlam 13 kg lecz oczywiscie ze skutiem jojo.mierzac 173cm wazylam 48kg i wcale nie zauwazyla straty 13kilo- wciaz czulam sie gruba.zaczelam cpac przed czy probuje przestrec dziewczyny.schudla i przytylam.teraz waze 56kg a moja skora wyglada jak jeden wielki wynalazek.cellulitis rozstepy i chyba wszystkie niedoskonalosci.teraz wiem ze nic na sile i nic za wszelka cene.rany!!jaka ja bylam glupia!!!

Gość pseudonimmmmmm
a może ktoś z was mi powie jak przytyć?? tabletki anty - nie tyje nic [nie zebym brała je tylko po to żeby przytyć - aż taka głupia nie jestem ;-) ] jem, jem, jem, jem i nic, ani kg nie przytyje .... i co ja mam robić? wy martwicie się, żeby nie przytyć, a ja musze się głowić nad coraz to nowszymi pomysłami na tłuszczyk i co najgorsze żaden nie skutkuje, ciszcie się, że macie taki problem jaki macie, uwierzcie mi: łatwiej schudnać niż przytyć [oczywiście chodzi mi o uwarunkowania genetyczne] pozdrawiam was i zazdroszcze

Gość gru
hehe a my zazdroscimy tobie. i uwazamy ze latwiej przytyc niz schudnac :). i tak zle i tak zle. gdzie sie nie obejrzysz to z tylu dupa :D

Gość Dżulia
JESZCZE RAZ DO KWIRYNIUSZA Dobrze by było gdybyś umiał też wbijać gwoździe i zmienić koło w samochodzie. Jak zaczniesz się malować, golić tors i depilowac brwi zgłoś się do psychologa.

Gość gru
swieta prawda dzulia

Gość kate18
Jak przytyć? Nie wiem i szczerze mówiąc to zazdroszczę Ci tego problemu. Mimo wszystko wydaje mi się, że nie ma osób, które jedzą i jedzą i nie tyją. Może zamiast stawać na wagę to zacznij się mierzyć? Czasami wymiary się powiększają a waga nie (i na odwrót).

Gość Kemi18
Ktos tam napisał ze po fecie jest taki apetyt,ze slonia mozna zjesc.Przeciez to totalna bzdura.Mozna przez dwie doby nie przyjmowac nic poza kawa i papierosami,bo nic innego przez gardlo nie przechodzi.Amfetamina to najobrzydliwszy narkoyk,ogłupia i wyniszcza,bardzo szybko uzaleznia.Jesli nie masz na tyle silnej woli zeby regularnie cwiczyc i odmawiac sobie przyjemnosci kulinarnych,a siedzi Ci w glowie tego typu sposob na "piekna figure" to prosze Cie,zastanow sie...

Gość Kwiryniusz
do DŻULI i Modelki: Dorgie Kobiety dziękuję za rady za w miare wyczerpujące rady(apropo kim są ludzie metroseksualni?) , tak tak umiem zmieniac koło naprawiac kran ale przy okazji jestem okrutnym leniem. Depilacja brwi u faceta rzeczywiście wydaje mi sie czymś nienaturalnym ale zastanawiałem sie nad retuszem kosmetykami "piętna czasu" przynajmniej na impreze, gdy ide. DŻULI powiedz mi jakie powinny być buty? coś wiecej na ten temat. Modelko coś w tym zapachu jest bo ostatnio "pachniałem" dośc intensywnie moim zapachem i o dziwo to sie podobało mojej przyajciółce heheheh dziwne. A co do głównego wątku tego postu to powiem, że tylko naturalna uroda nie podrasowana zbytnią ilością "gadżetów czy to w kosmetykach czy w ubiorze jest -przynamniej w moim przypadku- sexi. Pozwole sobie w sprawie tego postu i powiem Wam dziewczyny, że silenie sie na zrobienie z siebie supermodelek jest utopią- te kobiety w świetle reflektorów z pułkiem wizażystó kosmetyczek i fryzjerów nie nadają sie na wzór do naśladowania- absolutnie nie. Nie dochudzajcie sie zbytnio a jeśli już to tylko po to żeby na brzuszku nie mieć wiecej tłuszczyku niż dwa centymetry, żeby piersi nie były obwisłe-chyba że takei macie genetyczne uwarunkowania. to tyle uciekam bede wieczorem Pozdrawiam DŻULI i Modelke

Gość komplex
mam 18 lat i stare dlonie. co mam zrobic?? sa pomarszczone i brzydkie.dlaczego tak jest??