Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

Gość Sylwia30
Wszystkiego co najlepsze Natalko od Kalinki i jej rodzicow :)

Thefly musze zrobić małe sprostowanie.Mały już w brzuszku został nazwany Stefcio.Po urodzeniu mój mąż stwierdził że Stefan to niezbyt ładne imię, ja się z tym nie zgadzam.Na drugie miało być Sebuś, ale że to mąż był w urzędzie to zamienił kolejność.Jak widzicie dla mnie jest to Stefcio, ale na torcie nie wypadało napisać drugiego imienia. Ania podaj email jeszcze raz to Ci wyślę.

Gość ania30x
Tygrysico przypominam mój e-mail:ania30x@buziaczek.pl .

Dziewczyny ostatnio skladamy tylko zyczenia,przewaznie,malo kto napisze cos wiecej:)napiszcie jak u Waszych dzieciaczkow sie miewa,spia Wam duzo w dzien?ile razy dziennie dajecie jeszcze mleczko i w jakich ilosciach?czy spokojnie siedza Wam we woziczkach? eli jak mija Ci czas pracy,atmosfera z szefowa sie polepszyla?jak Kamilek radzi sobie z niania,jesli sie nie myle to jeszcze towarzyszy im twoj maz tak? Odkad Bartek raczkuje i polubil swoje nozki niezbyt chetnie siedzi mi we woziku,pierwsze 20minut spaceru jest dobrze,ale potem zaczyna mu sie nudzic,wykreca sie,zaczynaja sie chimerki i sciaganie czapki nawet gdy jest zimno i pomimo,ze zawiaze mu czape to piernik sie siluje i chce ja sciagac i wtedy dochodzi placz i na tym konczymy spacer:( Drzemki mamy tylko jedna i trw godzinke czasem poltora,staram sie wieczorem go tak wykapac,zeby o 19tej juz spal.Nocki ladnie przesypia i budzi sie o 9 rano:)Wiec wreszcie czuje sie wyspana,dzisiaj tylko dal troche popalic bo ida mu 3zeby naraz,widac 2 do gory i jeden na trzeci na dole,ciekawe ktory bedzie pierwszy:) Mleczko ma dwa razy rano i raz na wieczor po 180ml,czasami jeszcze w dzien ma jedna butle,zaczyna w koncu ladnie jesc z nami obiadki,wczoraj jadl duszone ziemniaczki ze sosem,troche rybki i kalafior a tak sie caly trzesl na to jedzenie,ze nie moglam ja sie najesc w spokoju:)ale cieszy mnie to,ze po malu wychodze se sloiczkow:) Oczywiscie ulubiona zabawka to odkurzacz i wpatrywanie sie w pralke wlaczona:)no i ostatnio lubi bawic sie taty butami,ja mu mowie ze to fuj buciki,ale nic nie dociera,wogle ostatnio kazdy moj zakaz go bawi i robi mi na przekor:) To by bylo na tyle :)

Tygrysicaaa a ja byłam przkonana, że mały naprawdę nazywa się Stefanek. Tzn wiem, że się nazywa ale nie sądziłam, że na pierwsze ma Sebastian. No proszę jak to się można po roku zdzwić ;) Czyli pewnie Ty do niego mówisz Stefciu a Twój mąz Sebus ? :) Flowers u nas jest jedna drzemka. Czasem dwie. Ale juz rzadko. Mleczko je dwa razy. Kiedyś nie chciał wcale ale i tak codziennie dawałam mu rano i wieczorem i tak się jakos juz przyzwyczaił . Początkowo było to 100 ml, później 120-150 a teraz wypija 180-200. Wieczorem zagęszczam kleikiem. Niestety wieczorem skubaniec często nie chce i butle dostaje w srodku nocy. Po trzydniówce jak zaczął nadrabiac straconą wagę i domagał się w nocy jedzenia to tak juz jakos zostało. Trochę kiepsko wprowadzac taki zwyczaj teraz ale jak wieczorem nie chce wypic i płacze a w nocy się budzi i płacze to coż ja mogę chciec albo nie chciec.... Teraz z jedzeniem troszkę gorzej (wszystkim pluje) bo ząbek się przebija przez dziąsełko i daje małemu we znaki. Nie muszę odawac jakie w związku z tym mamy noce.... Potrafi nie spać od 1 do 4.30 a ja muszę wstac o 5-tej do pracy :( No coz, takie sa uroki macierzyństwa ;) Chodzić skubaniec mały sam nie chce. Chodzi za jedną rekę a nawet biega ale puścić się nie chce. Jak go zachęcamy aby do nas podszedł i puszczamy rączke to od razu przechodzi do raczkowania . A w ogóle to muszę wam powiedziec , że to taki tatusiowy synek. Mama może dla niego nie istnieć. Ciągle woła \"tata\" i wchodzi na tatę , przytula się, prowokuje do zabawy. Jak tata zrobi cokolwiek to od razu to jestdla mojego synka smieszne i się rechocze. Ja moge na głowie stanąc a wcale to śmieszne nie będzie . Nawet w nocy jak z nami spi ( teraz przy ząbkowaniu) to się raczej do taty przytula.... Ale to nawet dobrze bo ja troche wreszcie odetchnę a poza tym nie ma rozpaczy jak wróciłam do pracy. Wychodzę do pracy a mały uśmiechcnięty robi i mi papa :) Wracam a on się zachowuje jakbym wyszła tylko na chwilke do kuchni. Super! Ciekawe jak będzie jak męzowi skonczy się urlop. Na razie wszystko układa się dobrze. Z opiekunki tez jestem zadowolona. Widze, że mały ją bardzo lubi. Nie buntuje się tez jak opiekunka go usypia. Przytula się i zasypia. Oby tak dalej. Jesli chodzi o moja pracę to tak się bałam a póki co ( odpukać) jestem bardzo zadowolona. Mały znosi dobrze rozstanie a ja mam kontakt z ludzmi i mój swiat nie kręci sie juz wokół dziecka i domu. Jestem pozytywnie nastawiona do swiata, mam więcej chęci do zycia, energi. Myslałam , że będe wracac zmęczona i nie będe miec siły ani czasu na nic a tymczasem po powrocie mam ogrom energii i zaraz bym gdzies leciała, cos robiła.... Pewnie gorzej będzie jak mąz wróci do pracy bo teraz przychodze to jest jako taki porządek i obiad na stole a później będzie trzeba to inaczej rozplanowac. Ale powrót do pracy zdecydowanie dobrze mi zrobił.

eli no to super ze jestes zadowolona z powrotu do pracy:)u nas Bartek jest pol na pol lubi zabawy z tata a i do mnie lubi sie przyjsc przytulic i pobawic,tata mowi rzadko a mama,mam naokraglo:)co oczywiscie mi sie podoba:)Z chodzenie u nas jest tak samo jak puszczam to idzie troche za jedna raczka,ale za chwile stanie twardo i chce druga raczke wiec zanim sam potutpa to chyba minie troche czasu. Dobrze ze jestes zadowolona z opiekunki i mozesz spokojnie pracowac nie myslac czy Kamilek nie placze przypadkiem za mama. Ja ostatnio mialam wizyte u dentysty,pozno bo przed 21,wiec przyszla tesciowa do Bartka,maly ja bardzo lubi wiec bylam spokojna,myslalam w sumie,ze jak codzien bedzie spal o 19tej ale on chyba wyczuwal i za boga nie chcial spac,wiec jak babcia przyszla to widzial,ze sie ubieramy z mezem i nawet dalam mu czesc i buzki,wczesniej mu tlumaczylam,ze mama musi jechac do pani doktor,wiec jakby wszystko rozumial zero placzu,zdowolony ze babcia przyszla i sie mogl bawic,a jak wrocilismy to wypil mleczko i od razu zasnol.Cieszylam sie,ze nie plakal i byl spokojny:)troche sie obawialam go tak zostawic a tu prosze ,synek mnie milo zaskoczyl:) agus7 jak tam przygotowania do Wielkiego Dnia?:)

życzonka spóźnione dla Natalki , ale z serca !!! Dużo zdróweczka, samych słodkich chwil , radości i uśmiechu, dużej kopy prezentów , smacznego torciku i spełnienia marzeń !!1 Zyczy agus i sebek Z tym makaronem to oczywiście więcej było zabawy niż jedzenia !!! aga2666 - życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania !!! A wywoływania to ja się też bałam a było fajnie, bo dzięki temu rodziłam tylko trzy godzinki. Ale chyba miała szzęście ! Tygrsica - nie wiedziałam że Stefanek ma na pierwsze Sebuś , więc witaj imienniku ! Nic więcej nie napiszę , bo szykuję i szykuję !!!

Gość ania30x
Słoneczne życzenia dzisiaj Sebusiu ślę Tobie w szeptach złocistych poświacie Obłoki słów płyną ku sobie by bukiet dla Ciebie ułożyć najlepsze życzenia z okazji urodzinek dla rocznego Sebusia przesyła Natalka z mamą-czekamy na zdjęcia z roczku. Flowers moja niunia śpi ok.2 godz. dziennie spać chodzi ok.21 śpi do 7 rano ale to dobrze bo budzi nas do szkoły jest naszym zegareczkiem jeśli kiedyś zaśpi to i pewnie starsze dziecko do szkoły również.Mała jest w dalszym ciągu na cycusiu pije 2-3 razy dziennie tyle ile ma ochotę,oprócz tego co można i chce jeść,nadal wykorzystuję dania ze słoiczków. Eli bardzo fajnie ze cieszysz się z powrotu do pracy ,pewnie w domu tez zawsze to jest inaczej kiedy zarabia się pieniądze,oderwiesz się od domowych spraw a podstawa jest to że jestes spokojna o dziecko bo wydaje mi się ze dla kazdej matki jest to priorytetowa sprawa,szkoda by też było gdyby twoje miejsce zajął ktoś inny.Z czasem pewnie większość z nas powróci albo poszuka sobie pracy,przecież Agus,Sylwia,Megji,Dota no i chyba Tygrysica juz pracują,jeśli którąs pominęłam to przepraszam Wysyłam wam kilka zdjęć Natalki,Flowers dziekuje za zdj. Bartusia.

a to numer z tym imieniem Tygrysicaa założę się, że każda z nas myślała, że ma na pierwsze Stefanek. a co ja mam z ramieniem - a no sznita na 5cm chociaż wycięli jakąś torbiel taką 1cm na 1cm myślałam że będzie mniejsza blizna :( ale boli znośnie tzn, jak nikt nie dotyka to w ogóle. Flowers Urodziny we wtorek były na 12 osób a nie 21 pisałam że bylo do 21 :) ale w sumie naprawdę to jakby wesele bo w niedzielę druga porcja gości też 12 osób ;D a u nas 5 ząbek górna dwójka (eli wpisz proszę ) , śpi od 20 do 6.30 lub 7.30. pół nocy w łóżeczku pół z nami, w nocy pije mleczko 180ml około 4 rano. A poza tym jeszcze 2 razy dostaje mleko z kaszą i sinlac z owocami i zupka ze słoika albo robiona z mięskiem albo z żółtkiem. Ze stołu naszego próbuje większości, piszę większości bo staram się kontrolować co kto mu do dzioba wsadza (szczególnie ciężko prababcię upilnować) Prowadza wszystko po mieszkaniu co się da - skrzynkęz zabawkami, krzesła, stołki, jeździk, rowerek. W domu codziennie sajgon ale to tak jak i u Was pewnie :), wszystkie szafki mam na gumki poszczepiane. Zakładacie już kurtkę maluchom? bo ja jeszcze bluze polarową a pod spód cienki długi rękaw i body. Pytam bo popołudniu jak przyszedł raz z tatuisem ze spacerku to miał lodowate rączki i buzię ale kark ciepły. Wyniki od nefrologa ok zaleciła dawać 1 kroplę D# a w weekendy w ogóle i tak do końca lutego a potem wcale. Dziwne ale się stosuję, zapytam jeszcze pediatry co o tym sądzi. Pozdr all

poniżej załączam Wam moje pytanie do Moderatora jakby się któraś nad tym samym zastanawiała :( thefly Witam, czy istnieje możliwość \"wyłowienia\" wszystkich moich dotychczasowych wypowiedzi na kafeterii ??? konkretnie chodzi mi o temat \"Termin na październik 2005\". Gdybym miała to zachowane była by to nie lada pamiątka dla mnie i dziecka - z ciąży i wczesnego macierzyństwa. 10:26 Mo-derro Nie ma takiej opcji na forum.Możesz mozolnie stronka po stronce wyłuskiwać swoje wypowiedzi.

🌻 Sebastianku : Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje urodzinki! Wszystkiego co najpiekniejsze,zdrowka,pysznego torciku,mnostwa prezencikow,spelnienia marzen,wspanialych przyjaciol i udanej imprezy zyczy Flowers i Bartuś 🌻 tygrysicaa chyba nas wszytskie zaskoczyla:) ania30x pewnie masz racje bo i mnie chyba czeka powrot do pracy ale to jeszcze jeszcze duzo czasuu:) thefly to wspolczuje oby szybko ramie sie zagoilo i zapomniala o bolu:) Co do kurtki to roznie jakis czas temu bylo zimno i do tego maly byl chory wiec zakladalam mu jesienna kurteczke,a teraz szczegolnie dzis jest tak pieknie cieplutko i grzeje sloneczko,ze maly ma sam dlug rekaw,ale wczoraj na wieczor wracalismy do domu to mial polarek bo bylo zimnawo:) Troche dziwne z ta witaminka D niewiadomo ktorego lekarza sluchac ja caly czas daje dwie krople. Usmiechnelam sie na widok twojego pytania do moderatora bo nie tak dawno temu pomyslalam wlasnie o tym,ze milo by bylo miec taka pamiatke,w sumie myslalam o tym,zeby skopiowac to worda wszystkie wypowiedzi nie tylko moje a potem u znajomego wydrukowac i oprawic i bylaby niezla pamiatka,potem Bartek by sobie czytal moje wypociny a i ja za pare latek chetnie bym powspominala:)

🌻 Sebastianku 🌻 Zyczymy Ci w tym pieknym dniu aby wszystkie dni Twojego życia były równie miłe, przyjemne i obfitujące w prezenty i niespodzianki jak dziś. Ania 30 własnie obejrzałam zdjecia. Bedziemy miec identyczny tylko zielony rowerek bo mały dostanie od dziadków na roczek ( juz został zamówiony). Jestes z niego zadowolona? Thefly widze, że impreza udana :) Szkoda, że Ciebie tam na tych zdjeciach nie ma. Wyslij jeszcze jakies ze sobą. A mały rzeczywiście kawaler , że ho ho :)

❤️ •Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 11M 9600.. 87cm..3z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 12M 7600.68cm..6z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 12M 8000...75cm..6z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 11M 11300...79 cm..3z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..11,5M 9100 ... 73cm..2z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 12M 9700...79cm..6z •Eli.......... 08.10 KAMILEK..🌻..3850..56 cm 12M 10000..75cm...9z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 11,5M 8200.68,5cm.7z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 10M 9100…………2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 11M 1050..72cm..5z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000..50cm 12M 10125..75cm..8z •Mama szczęściara.10.10.Michałek.🌻..3950.57cm 9,5M 9750.73cm..2z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 11M 8000..75cm..6z •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..6z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 11M 8100..75cm..2z •Maggie7000..20.10 NATALKA 🌻 .. 3700.. 55 cm.10 M 9200..72 cm..6z •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 11M 12200..77cm..2z •Frezja 73.. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji…… 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 3360..35 cm 10,5M 1030..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 10,5..7500...70 cm..5z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 11M.. 11600 80 cm..8z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 9,5M 12700…86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.9z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 11M 8800..8 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 8M 9300. 75cm..8z ❤️

Oczywiście my też nie zapomnieliśmy o Sebastianku - wszystkiego naj !!! Uśmiechu nieschodzącego z buzi, wspaniałych prezentów cudownego dzieciństwa szczęśliwego każdego roku

Witajcie Dziewczyny nie zapomniałam o was:) spóźnione życzenia dla wszystkich roczniaków:) Sebastianku dla ciebie dużo zdrowka słoneczka i uśmiechu, bajkowego dzieciństwa. Ostatnio nie piszę bo nawał obowiązków. No i ten brak pracy ..biegam po rozmowach ale na razie cisza, zresztą prwadę ówiąc nie bardzo jest z czego wybrać..:( ale się nie poddaje na razie hihih Natalka jest dumna roczniaczką:) śpimy 2 razy w dzień, na szczęście o 10 i 16 po 1 lub 2. Z jedzenim nie ma problemów tylko w ogóle nie pije mleka , za to kasza 2 razy rano i wieczór. Zabawkami dalej nie bardzo zainteresowana, najśmieszniejsze dla niej jest ciągniecie mnie za włosy, gryzienie i otwieranie szafek i wyrzucanie zawartości:) wrr Wiecie trochę wam zazdroszczę tych wielkich urodzin, rodziny i całego tego jak mawia Thefly tra lalalamhm ojciec N nawet nie zadzwonił, nawet smsa nie wysłał nie mówiąc o jego rodzinie..to takie przykre,.. zadzwonił dzien później i mówił że pamiętał tyle że we francji nie mial skąd zadzwonić dupek, ciekawe co by zrobił jakby był w etiopii.. Dobrze że N nie rozumie ale jak ja jej to później wytłumacze dlaczego ma tylko mamę i dziadków moich rodziców tylko to jest zagadka.. Dobrze że mam przyjaciól, mowię wam gdyby nie oni to chyba bym sobie w łeb strzeliła. No i forum daje takie małe słoneczko w jesienne dnie.. jeszcze raz wszystkiego naj dla roczniaków a przede wszystkim szczęśliwych pełnych rodzin w których aż parzy od miłości:) przepraszam że nie wymieniam wszytkich ale to są szczere i z głębi serca zyczena..

Gość mama szczesciara
Sebastianku wszystkiego najlepszego

Juz trzy razy pisałam posta i juz trzeci raz mi nie zapisało! Zła jestem ! W skrócie: Delphi jestesmy z Tobą! Eh, tyle Ci napisałam w poprzednich postach i wszystko mi znikło :( Kupilismy kombinezon i buciki na zimę http://www.elmosklep.pl/?p=productsMore&iProduct=194 W sklepach juz sa wyprzedawane ubrania zimowe i jest coraz mniejszy wybór a sklepy juz nie będa zamawiać nowego towaru- tak się dziś dowiedziałam. Podobno w hurtowniach juz nie ma za bardzo towaru bo zaopatrują się w rzeczy letnie. Zorientujcie się bo moze się okazac , że niedługo nie będzie z czego wybierac!

No wreszcie się udało. Mamo szczęsciaro dostałam od Ciebie maila. Niestety nie ma tam w załącznikach zdjec tylko ich skróty wiec nic nie można zobaczyć. Wyślij jeszcze raz ale zdjecia :) Od mnie zdjecia z roczku dostałas?

Sebastianku-wszytskiego wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodziek!!!! Duzo milości, radości, prezentów, tylko sczęśliwych momentów, tortu pysznego i wszytskiego czego sobie tylko zażyczysz!!!🌼 🌼 🌼

Dziś pobiję rekord godizny wpisu :) Szłam spac i sobie przypomniałam: przecież są urodziny naszej Wagi! Tzn były. 🌻 Wago 77 z okazji urodiznek życzę Ci aby budowa domu przebiegła szybko i sprawnie i abyscie się mogli na urodziny małego juz wprowadzić. I zycze aby to był dom Twoich marzen, piękny, ciepły, rodziny.... A Franuś niech się rozwija i szybko rośnie i przynosi Ci duzo radości :) 🌻 Konczę śniadanko i zaraz jadę do pracki... Dzis będe pierwszy raz sama....

Delphi nie mogę otworzyc załaczników w mailu. Wyslij jeszcze raz do mnie ok?

eli ladne kurteczke i kombinezon kupiliscie.Ja pracowalam w sklepie z odzieza dla doroslych i dzieci i niestety tak jest,ze w sklepach sezon zaczyna sie wczesniej i najpozniej do wszystkich swietych zwoza towar,a potem juz pojedyncze rzeczy przywoza ale to juz takie resztki bo sklepy szykuja sie po malu do inwentury i do konca roku staraja sie nie robic za duzo zapasow. mamo szczesciaro ja tez dostalam tylko skroty wiec niestety nie widzialam zdjec:( Waga77 dolaczam sie do zyczen 🌻 Wszystkiego Naj....zdrowka,pociechy z rodzinki,spelnienia marzen i jak najmniej zmarwtien 🌻 Delphi31 jestes Bardzo dzielna mama!i napewno corcia kiedys Ci za to podziekuje i bedzie dumna,ze ja wychowalas na zdrowa duza dziewczyne:)napewno sa chwile zalamania i tesknota za prawdziwa rodzina,ale wieze,ze znajdziesz partnera ktory bedzie sie Wami opiekowal i Was wspieral.Najwazniejsze,ze masz przyjaciol obok siebie ,corcie ktora przynosi Ci duzo radosci,milosci no i masz Nas forumowe przyjaciolki do ktorych zawsze mozesz sie wyzalic amy postaramy sie podniesc Cie na duchu:) My dzisiaj dostalismy zaproszenie od kolezanki na koniki i rano pojechalismy na taka wioske,gdzie jest stadnina koni w tym nauka jazdy,imprezy,ogniska.Bardzo mi sie tam spodobalo,fajna,ciepla atmosfera,pomieszczenie gdzie mozna wypic ciepla cherbatke,mila muzyczka no i naprawde piekne konie,wiec jak tylko dopisze pogoda bedziemy tam czesciej jezdzic a za roczek wsadzimy Bartusia na kucyka i jesli mu sie spodoba to bedzie sie uczyl jezdzic na koniku. Dzis przyjezdza siostra z rodzinka wiec pewnie zajrze tu dopiero w poniedzialek:) a tak wogole to dzisiaj u nas zimno i ponuro ze mozna by przelezec w lozku caly dzien:) Milego weekendziku i calusy dla dzieciaczkow:)

Gość ania30x
Delphi i Mamo szczęściaro ja tez zdjęc nie obejrzałam. Eli rowerek jest bardzo fajny,z przodu w tej kopułce swieca się światełka można włączyć melodyjki a jesli chce się na spacerki chodzić bez tych efektów dzwiękowych to można wyjąc bateryjki,myślę że dużą zaletą tego rowerku jest to że napewno w przyszłym roku będą nasze dzieci się w nim mieścić bo jest dość duży,te rowerki zwierzaki sa o wiele mniejsze. Thefly Adaś fajnie wygladał jak prawdziwy dzentelmen a chcemy zobaczyc jeszcze torcik-tak prosimy o zdjecie z torcikiem.

ręka doskwiera ale robota nie wybiera :) ..... to tak z humorem o tym co się u mnie dzieje - szykowanie do urodzin II tura, dobrze, że moja mamuśka tu rządzi najwiecej w garkach :) I właśnie jutro mam zamiar zrobić jakies ładne zdjęcia z tortem i ze mną bo wtedy to nakręciłam filmik na aparacie. Ach Delphi ja wiem że faceci to tak jakoś do dzieci czasami się odnoszą jakby ich w ogóle nie było, źle napisałam, dosłownie ignorują - tak potrafi mój ojciec. Choć nie wspominając przeszłości, o dzięki Ci Panie, zaszczycił nas swoją obecnością i swojej krasawicy i pieska - dzien po urodzinach Adulka, spóźnił się 45 min i szczerze mówiąc już wątpiłam czy dotrze, tyle razy nie dotarł na moje święta ..... Ale był więc medal mu za to i za to że nawet prezent Adulo dostał - samochodzik i sliniak. A miałam wam napisać zebyście tak samo nie sfrajerzyły się przy wywoływaniu zdjęć jak ja. Zapłaciłam po 0,79 gr za format 10x15 podczas gdy kodak wywołuje po 0,49 gr w tych punktach w sklepach. Nie wywoływałam zdjęć od porodu więc nazbierało się tego mnóstwo, wyłowiłam 150 takich najfajniejszych więc straciłam tak około 40zł wrrr..... hihi zarządziliśmy teraz z mężem odpoczynek on śpi ja przy kompie a moja niezmordowana matula dalej coś pichci. Ja mam pierwszy dzień @ wiec tylko porządki mi idą bo ciast lepiej żebym się nie tykała (choć niby nie wierzę w te mity). Alez u nas zimno mały w rękawiczkach ze spaceru i tak wrócił z lodowatymi rękami po godzinie. eli kurtka super cena super ... Waga i ja cieniutkim głosikiem piszczę wszystkiego naj zdrowia szczęścia pomyślności a jutro przechylając kielicha wypiję za Twoje zdrowie :) 🌻 🌻 no i żeby dom stał migiem a pieniądze Wam kapały z nieba na niego :)

Thefly kupilismy cały kombinezon , nie tylko kurtkę. cena w sklepie - 174zł. Z tego co widze to w necie po doliczeniu kosztów wygląda to podobnie.

Wysłałam wam własnie zdjęcia które dostałam od Delphi 31 . Ktoś nie dostał?