Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k i n g a

SAMOTNOŚĆ W SIECI ...zapraszam do rozmowy 40-latków

Polecane posty

Gość gość
Pary poznają się wszędzie, nie tylko na portalach katolickich.

Gość gość
Mojego mężczyznę poznałam na trzeciorzędnym portalu randkowym, znalazłam brylant w kaszance :)

Gość gość
I miałam właśnie 40-tkę.

Gość gość
Witam wszystkich samotnych.Mam 43,jestem mężatką a jakbym była sama.Mam dość wszystkiego,na siłę przekonuję się że będzie lepiej ale nie ma szans...Mój mąż jest albo w pracy albo z pilotem w ręce ewentualnie ciągle śpi.Brak nam wspólnego czegokolwiek,ja pracuję, zajmuję się dziećmi,wszelkimi domowymi i nie tylko problemami.Próbowałam już rozmów ale to nic nie daje,według mojego TŻ w tym wieku człowiek jest już stary na wszystko nawet na zwykły spacer.Brak mi bliskości,troski jakiejś wspólnoty...

Gość agnespezlos
Witam Was moje Drogie i witam Panów którzy tu zaglądają :) Jestem kobietą po 40-tce ze znikomym doświadczeniem w związkach damsko-męskich. Mam pewien problem ponieważ nie wiem jak odbierać obecną sytuację.. Otóż pewnego dnia napisał do mnie facet też po 40-tce, którego właśnie rzuciła kobieta, po roku związku. Zwierzał mi się,miło nam się pisało. Z dnia na dzień zaczęłam czuć do niego coś innego niż współczucie,litość. Po prostu się zakochałam... On traktuje mnie raczej jak koleżankę. Sytuacja wygląda tak, że on pisze do mnie codziennie, mogę go pytać o wszystko, no właśnie ja pytam. On inicjuje kontakt, ale ciężar rozmowy spoczywa na mnie. Czy ja jestem dla niego chusteczką w którą się wypłakał, a teraz takim zwykłym czasoumilaczem? Proszę niech się wypowiedzą też Panowie jak to odbierać. I czy zerwać kontakt na jakiś czas by zatęsknił, by odczuł mój brak? Wiem, może się wydawać że zachowuję się jak głupia małolata, ale nie wiem jak postąpić. Nie chciałabym go olewać skoro moje wsparcie jest mu potrzebne ale też nie chcę być plastrem lub chusteczką.... Pozdrawiam Was. :)

Gość gość
Hej, agnespezlos jesteś pewna, że się zakochałaś? Miła rozmowa to przecież nie wszystko. Poznałaś go naprawdę, w realu? Człowiek (szczególnie, gdy jest samotny) , gdy ujrzy mały promyk od razu robi sobie nadzieję na coś większego. Może po prostu zagraj z nim w otwarte karty i zapytaj czy chce Cię lepiej poznać, czy tylko potrzebuje przyjaciela, ale najpierw niech on się odezwie, Ty się nie narzucaj, a najlepiej przemyśl czy to co czujesz to faktycznie miłość.

Gość agnespezlos
chyba mam na ten moment odpowiedź... on traktuje mnie jako powierniczkę raczej... chyba nie jest gotowy na nowy związek z obawy przed kolejnym rozczarowaniem i buduje granicę pisząc do mnie czasem "siostro" czasem "koleżanko" myślałam że się zaprzyjaźnimy a potem zobaczymy co dalej... Chyba muszę cierpliwie czekać na rozwój sytuacji i nie zdradzac się ze swoimi uczuciami...

Gość gość
Witam wszystkich. Autorka juz ma ponad 50 lat. Gdy pisala miala 40 :)

Gość gość
Facet sam musi chciec, nie mozna go zmuszać. Jak nie chce tzn ze nie jestes wazna dla niego. Po co chciec byc z kims dla kogo nie bedziesz wazna. Zostawila go kobieta, teraz placze w twoje ramię. Nie lubie facetow ktorzy żalą sie, po tobie tez by sie zalil. Szkoda czasu

Gość gość
Facet powinien starac sie o kobiete a gdy jest odwrotnie to facetowi nie zalezy i przestaje szanować kobiete. Skoro go zostawila to miala powod. To ze teraz na poczatku sie dogadujecie to nic nie znaczy, zawsze na poczatku wszyscy sie dogaduja a gorzej jest pozniej. Znam to z autopsji. Zreszta po co ja to pisze, ty zrobisz swoje i niech kazdy przeżyje swoje. Radzicie sie tutaj a i tak nie sluchacie. Przeżyj swoja "milosc" po swojemu. Wspomnisz moje slowa. Ja przeszlam pieklo po takim samym zauroczeniu jak twoje. Pa

Gość agnespezlos
Dziękuję za Wasze wypowiedzi,nawet za tę sarkastyczną odnośnie mojego wieku. Dziękuję zwłaszcza ostatniej osobie która pisała o podobnych doświadczeniach i piekle jakie z tego powodu przeszła. Mam nadzieję ,że w Twoim życiu wszystko się ułoży. Dobrze sobie przemyślę swoją sytuację, zanim podejmę następne kroki.

Gość gość
Hey, czy jest tam ktoś !!!troszku chciałam pogawędzić

Gość gość
Pracuję, ale pisz co ci na duszy leży.

Gość gość
jestem samotna osoba wdowa jest mi bardzo ciezko z tym zyc chcialam pogadac mam 65 lat czekam na meile basia

Gość basia42
mimo że mam dzieci i partnera to i tak czuje się samotna ,życie jest do kitu....

Gość gość
Witam poznajmy sie

Gość Białkahelena1612
Dzień dobry, a może nie taki dobry ...nie mogę zasnąć potrzebuję pogadać. Mam na imię Jola i jest mi cholernie źle ..... Pozdrawiam

Gość gość
Dlaczego kobiety sa takie uparte . Dlaczego w Polsce jest kilka milionów samotnych kawalerów ? . Juz odpowiadam . Wasze wysokie wymagania . Wzrost minimum 185 cm. Wyksztalcenie wyższe ale tylko techniczne ,inne kierunki won z tad . Musi piękny jak lalka . Musi zarabiać minimum 3000 zl netto

Gość gość
Nie namawiajcie faceta po 40 na ozenek " Gogola" . Juz za pozno .

Gość gość
od marca nikt sie nie odezwał??

Gość gośćPiotr
Bo tylko ja w marcu napisałem o Ożenku Gogola . Chcesz mnie poznać to napisz dam ci moj numer Tel. Albo mail.

Gość gość
Dawaj kontakt jakiś ,bo wloze żabie albo myszy .

Gość gość
Kto mi zwali konika ???

Gość gość
2017.03.05 ... Wasze wysokie wymagania . Wzrost minimum 185 cm. Wyksztalcenie wyższe ale tylko techniczne ,inne kierunki won z tad . Musi piękny jak lalka . Musi zarabiać minimum 3000 zl netto Właśnie takiego mam męża z tym, że nie zarabia 3000zł netto, a 3000euro brutto. Aha wzrost 183, ale nadrabia kasą.

Gość żałosne kobiety
Kobiety to nudne, egoistyczne, materialistki, KONIEC.

Gość gość
Baby to chuje

Gość gość
Kingi i stringi .

Gość gość
ZapisaniSobie pl - dla chrześcijan szukających prawdziwej miłości Może się przyda :) P.S. Piękne świadectwo pary małżeńskiej która poznała się w zapisanisobie(w TVP2): https://www.youtube.com/watch?v=zYYW44kIGUg