Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość Salmah
i chuja mnie obchodzą twoje wyznania pierdolona moralistko. Ja tylko pomagam dziewczynom wyjść z opresji a ty siejesz ferment . Wypierdalaj! i z jednym masz racje, jestem satanistką i dlatego uważaj

Gość Salmah
a to że postinor sprzedaję, to nic złego, każdy ma prawo robić co chce bo zyjemy w wolnym kraju. Dziewczyny, olewajmy tą świruskę

Gość to jak ci sie znudziło
to ty wyskakuj stąd! I faktycznie masz rozdwojenie jaźni, biedne , chore szmaciątko

Gość czy mogę zażyć posti
w 3 miesiącu ciąży?jestem zdesperowana

Gość Salmah
zdecydowanie odradzam, ale jakbyś chciała mimo wszystko bo widzę że jesteś zdesperowana, to zapytaj jeszcze lekarza co on na to, ale według mnie mozesz bo tylko zagorzałe katoliczki w moherowych beretach by ci odradziły zdecydowanie, ja uwazam że nic złego by sie nie stało (tobie oczywiście) a z płodem - to o to chodzi pozdrawiam, trzymam kciuki

Gość salmie odbiła gitara
pobiegła adoptować dziecko i się wyspowiadać

Gość a czy postinor jest smaczny
mam ochote na przekaske

Gość kochamy salmeh
trzymaj sie jestesmy z tobą nie opuszczaj nas bo nam cipki zwiędną bez ciebie tylko ty nam doradzisz co zrobić żeby kurwą być tylko ty

Gość Salmah
dzięki za wsparcie, ale nie potrzebuję. Pytajcie mnie o co chcecie jestem do usług.

Gość czy mogę dać posti
mojej 2 letniej suczce? czy sie nie wykrwawi? czy jej nie zaszkodzi? Salmah czekam na odp. dodam że miała owulacje wczoraj (jest mieszańcem) i miała stosunek (przerywany przeze mnie) - dzisiaj - z owczarkiem kaukazkim. Owulacje miała na 100% bo sprawdzam jej co dziń śluz i temp., Tylko nie wąchałam zapachu wydzieliny ...Olusia - trzeba zawsze wąchać? czy można czasem sobie to darować? czekam z niecierpliwością na odpowiedzi Całuję was moje kochane

Gość czy mogę dać posti
acha! pytanie do moherowych czapków czy to będzie grzech ciężki czy lekki? no to ze zrobie to mojej suni. ps., Salmah a jakby sie jednak nie powiodło z tym postinorem to dasz mi namiary gdzie tanio ją wyskrobią? czekam z niecierpliwościa

Gość Salmah
ja cały czas czekam na mądre pytania. To powyżej przemilczmy...

Gość kokokokokkok
co robić, facet mnie zostawił dla innego a ja w 7 miesiącu ciąży jestem co robić mam depreche

Gość Salmah
z przykrością muszę stwierdzić, że na postinor jest już chyba za późno. Oczywiście możesz spróbować, ale lepiej jednak skontaktuj się z psychologiem (takim jak ja)

Gość Salmah
CO ZA BZDURY KTOŚ TU PIE**OLI!!!!!!!!! BO INACZEJ SIE TEGO NAZWAĆ NIE DA!!!! NAWET PREZERWATYWA O ILE BYŁA NASĄCZONA ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM I PĘKŁA I URODZI SIĘ DZIECKO - TO JEST WIELCE PRAWDOPODOBNE ŻE BĘDZIE CHORE, A CO DOPIERO ZDZIAŁA TAK KOLOSALNA DAWKA HORMONÓW JAKA JEST W POSTINORZE W ORGANIŹMIE PLODU!!!!!!! JEŚLI JAKIŚ GINEKOLOG WAM POWIE ZE NIC ZŁEGO NIE GROZI WTEDY CIĄŻY TO PRĘDKO OPUŚCIE TEN GABINET, ALE RĘCZE ŻE ZE ŚWIECA TAKIEGO J**NIĘTEGO LEKARZA SŁUCHAĆ A TY DZIEWUCHO NIE PIE**OL TU TAKICH KLAMSTW!!! CHYBA ŻE NIE MOŻESZ SIE POZBIERAĆ PO STRACIE UPRAGNIONEGO DZIECKA I ODCHODZĄC OD ZMYSŁOW ZE ZGRYZOTY TAK TU PLECIESZ JAK POTŁUCZONA JEDYNIE TO CIE USPRAWIEDLIWIA, TYLKO CZEMU K**WA HANDLUJESZ POSTINOREM? 23:30 CO ZA BZDURY I NIE WAŻNE KRETYNKO W CO KTO WIERZY JAK JESTES ATEISTKĄ, SATANISTKĄ CZY CH*J WIE KIM TO SE BĄDŹ ALE NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10:31 madziula53 Salmah olej tego popapranca i w ogole nie reaguj

Gość Salmah
nie załamuj mnie debilko jebnięta bo słabo mi trzymajcie mnie bo wylecę w kosmos

Gość Salmah
oczywiscie chyba wiecie że to wyżej to moher nie ja. Ja dalej czekam na mądre pytanka dotyczące głównie posti

Gość proszęcie
kochana salmoh, odpowiadałaś jak dotąd na WSZYSTKIE moje posty. Wiem że to pytanie nie jest poważne ale mi nie jest do śmiechu. Doradź mi co z moją sukunia mam zrobić?

Gość takajesteś
a ja cię tryle razy wspierałam, prosiłam zawsze byś tu została bo tyle razy się miałas stąd wyprowadzić Ty niewdziecznico nie chcesz mi odpowiedzieć bo mój piesek jest dla ciebie nie ważny ale dla mnie jest ważny ty egoistko

Gość Salmah
uwaga od godziny nic nie pisałam więc to był podszywacz, chyba sie zaczernie

Gość Salmah
a ztym pieskiem to idź do weterynarza

Gość ale po co mi weterynarz
mam od ciebie karton postinoru (kupiłam przecież) to chce wykorzystać bo data sie kończy za nmiesiąc, więc grzecznie ponawiam pytanie, czy mogę go dać mojej suczce?

Gość w szoku
co sie dzieje na tym forum????

Gość oNLy HoPe
Czy ci ludzie naprawde poszaleli??? ku**a jakies jeb***te pipy wypisują jakies pierdoły naprawde leczcie sie ludzie bo zaczynacie wkur***ć . !!!! Serio tak bardzo was podnieca wzucanie na innych?? moze cos z wami nie tak?? Tylko do warty .. :/ uhhh Nie przejmuj się Salmah i wszystkie inne dziewczyny.. Nie są warci naszych nerwów ;):)

Gość Salmah
only hope dziękuję za słowa otuchy i wsparcia, jestem z Tobą,

Gość Salmah
i dalej czekam na pytanka od was

Gość Salmah
dziewczyny nie poddawajcie sie, pytajcie o co chcecie!

Gość to sie pytam
pani psycholog, jakie jest uczucie po stracie ciąży? Które jest gorsze z powodu niechcianej ciąży czy po stracie ciąży? Idź kobieto do porządnego psychiatry bo masz nierówno pod czapką

Gość to sie pytam
jaki ty masz w tym cel? ty chyba rzeczywiście chcesz stłamsić wyrzuty sumienia ale przed nimi nigdy nie uciekniesz

Gość Salmah
bo ja nie jestem psychologiem. Ja jestem - kim wiecie przecież same... ale to był post bereta więc nic nie powiem