Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość CO ZA BZDURY
KTOŚ TU PIERDOLI!!!!!!!!! BO INACZEJ SIE TEGO NAZWAĆ NIE DA!!!! NAWET PREZERWATYWA O ILE BYŁA NASĄCZONA ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM I PĘKŁA I URODZI SIĘ DZIECKO - TO JEST WIELCE PRAWDOPODOBNE ŻE BĘDZIE CHORE, A CO DOPIERO ZDZIAŁA TAK KOLOSALNA DAWKA HORMONÓW JAKA JEST W POSTINORZE W ORGANIŹMIE PLODU!!!!!!! JEŚLI JAKIŚ GINEKOLOG WAM POWIE ZE NIC ZŁEGO NIE GROZI WTEDY CIĄŻY TO PRĘDKO OPUŚCIE TEN GABINET, ALE RĘCZE ŻE ZE ŚWIECA TAKIEGO JEBNIĘTEGO LEKARZA SŁUCHAĆ A TY DZIEWUCHO NIE PIERDOL TU TAKICH KLAMSTW!!! CHYBA ŻE NIE MOŻESZ SIE POZBIERAĆ PO STRACIE UPRAGNIONEGO DZIECKA I ODCHODZĄC OD ZMYSŁOW ZE ZGRYZOTY TAK TU PLECIESZ JAK POTŁUCZONA JEDYNIE TO CIE USPRAWIEDLIWIA, TYLKO CZEMU KURWA HANDLUJESZ POSTINOREM?

Gość CO ZA BZDURY
I NIE WAŻNE KRETYNKO W CO KTO WIERZY JAK JESTES ATEISTKĄ, SATANISTKĄ CZY CHUJ WIE KIM TO SE BĄDŹ ALE NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Salmah
Ale zenada Idzcie na jakies forum dla schizofreniczek i tam sie udzielajcie Rartunku czy jest ktos normalny na tym forum dzisiaj??

Gość CO ZA BZDURY
WIDZE ZE DZIEŃ I NOC SIEDZISZ NA KAFE KORZYSTAJĄC WIĘC Z OKAZJI POWIEM CI ŻE MAM Z CIEBIE NIEZŁE JAJA BO OD KILKUNASTU DNI ROZMAWIASZ TYLKO ZE MNĄ - POD ROZNYMI NICKAMI. tYLKO CZASEM WYSKAKUJESZ JAK GUMA Z OBESRANYCH MAJCIORÓW A TAK TO SIE PRZYPATRUJEZS- KOMU BY TU SPRZEDAC "LEWY" POSTINOR HHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość CO ZA BZDURY
JESTEŚ TAK ZABAWNA ŻE AŻ CIE POLUBIŁAM

Gość Salmah
No widzisz jaka zajebista jestem, tylko ze tępa pało odkrylam juz wczesniej ze konwersujesz sama ze soba pod roznymi nickami:) A co do kwestii handlowania na forum... moze chcesz kupic elementarz "Ala i As" bo czas zabrac sie do nauki, spiac w sobie i skonczyc wspolnymi silami podstawowke:)

Gość olusiaaaaa
Salmah. pomocy leje mi sie po nogach co robić?

Gość olusiaaaa
Salmah, to wyzej to nie ja. Ale serio co robic dalej? juz mdleję

Gość olusiaaaa
to sprobuj skończyć bidulko jebnieta i z biologii sie poducz bo słabiutka chyba byłaś (do Salmyh - ofcorse)

Gość olusiaaaa
And if You think that I'm stubid- You must be VERY stupid

Gość olusiaaaa
ale widzz że prócz skrzywionej psychiki po stracie dziecka masz rowniez problem z niską samoocena z powodu braków w wykształceniu

Gość bbbbbbuhhhhhhhaaaa
uhhahhhahahhaha. Kobito nie płacz dziś w podusie....bo swiat Ci sie zawalił. Myslałaś że masz z kim pogadać a tu taki cios

Gość bbbbbbuhhhhhhhaaaa
z Trzebnicy do W każdym razie - korzystałam z niebieskiej linii, bo nie był mi obojętny los pewnych dzieci...To było dawno temu 15:06 z Trzebnicy do To przybliż temat, konkretnie jak nazywa się to co robisz na kafe - dla Twoich pracodawców? 15:07 z Trzebnicy do co ma temat postinor z tym wspólnego i jak starcza Ci czasu na odwiedzanie innych ludzi z innymi problemami na innych forach??? 15:09 z Trzebnicy do bo jak jesteś ciu inteligentna- to wpadłaś pewnie na pomysł że na innych forach ludzie mają nieco poważniejsze problemy niż " postinor" 15:10 z Trzebnicy do miało być ciut nie ciu- to sprostowanie 15:12 z Trzebnicy do ale w życiu wszystko jest możliwe.... widziałam już gruszki na wierzbie....autentycznie...mój znajomy przeprowadził taki eksperyment i mu wyszło zaskakująco.... więc powiedzmy że Ci wierzę.... ale jednak ...te gruszki jadalne nie były... 15:15 z Trzebnicy do kto chce niech je zjada, ale żal mi Twego czasu który tu marnujesz- (nota-bene mojego też)więc pora spadać 16:30 olusiaaaaa Salmho moja droga....no cóż...dalej mnie trzyma. W sumie to są nadal skrzepy ciemne ale mam wrażenie tak jakby własnie te skrzepy krwawiły...pojawia sie w tym wszystkim również krew. Nie jest to krwawie

Gość czemu wtedy Cie zatkało

oNLy Hope ja juz wymyslałam imie dla dzidziusia, no ale matka to by mnie z domu wyzuciła 20:05 gradient ja juz nawet nie mysle o tym co to by było. Rodzice moi tez nie byliby zadowoleni. tym bardziej że to z takim facetem... który jest zaręczony (ale nie ze mną) 20:25 oNLy Hope ja tez dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna kolezanka jest w ciązy. :/ tylko ze z chłopakiem z ktorym jest 2 miesiące.. :/ no ale juz za pózno 20:26 oNLy Hope wogole teraz duzo wpadek było hehe 20:29 gradient Takie czasy.... obym wyszła z tego cało, bo nie chce juz z ty facetem mieć nic wspólnego. 11:48 nikolaaaa jesli podczas stosunku pekła nam prezerwatywa tlyko nie na czubku tylko gdzies wyzej z boku, ale do wytrysku nie wyszło to powinnam brać postinor? niestety zorientowalismy sie z ta guma dopiero po 20 minutach.. ;( 12:40 olusiaaaaa do nicola a w którym dniu cyklu byłaś?? miałaś dnie płodne czy niepłodne? 13:36 nikolaaaaaaaaaa najgorsze jest to ze nie wiem bo 3 tyg temu bralam przy innej wpadce postinor;/ mam starsznego pecha;( 13:37 nikolaaaaaaaaaa moj chlopaknie doszedł i tak dalej aniedanwo bralam ten postinor inie wiem co robicja dalej po 1 wpadce czekam na okres , zyc mi sie nie chce poporstu to znak od bozi ze sex nie dla mnie jest widocznie ;((((( jak wpadłam to koniec zemna 14:07 oNLy HoPe nikolaaaa trzymam kciuki:* mocno mocno 21:45 agnieszka.aim witam, ja zażyłam escapelle, krwawienie zaczęło się 2 dni wcześniej niż się spodziewałam, teraz minął 17 dzień "okresu".. nie bardzo wiem co o tym myśleć.. 13 dnia krwawienie zrobiło się bardziej obfite i nie jest takie jak zawsze. oprócz tego nie odczuwam nic innego.. co myślicie.. 10:38 moniaaaaaaaa do NIKOOOOOOL!! mysle ze jesli do wytrysku nie doszlo to nie masz sie czym martwic i nie powinnas brac drugi raz postinoru jesli chlopak jest pewny ze wyjal przed.. albo nie spuscil sie wogule to nie ma obawy! chociaz ja tez mialam taki przypadek i wzielam postinor tylko dllatego ze go juz mialam i sie strasznie przestraszylam ale teraz zaluje bo przez to okres mi sie rozregulowal moglam go sobie zostawic na gorsza carna godzine... 12:48 nikolaaaaaa

Salmah Olusia - nie martw sie Slonce, bo mozliwosci jest wiele: albo to powiklania po chorobie i antybiotykach, albo zalegly okres, ktory jeszcze zalega, czasem sie tak dzieje i nie ma w tym nic niepokojacego na krotka mete, w nastepnym cyklu powinno przejsc, a moze to tez byc skutek uboczny po wzieciu hormonow. Nie martw sie niczym i obserwuj sie, prawdopodobnie objawy znikna przy nastepnym cyklu. Caluje:*

CO ZA BZDURY KTOŚ TU PIE**OLI!!!!!!!!! BO INACZEJ SIE TEGO NAZWAĆ NIE DA!!!! NAWET PREZERWATYWA O ILE BYŁA NASĄCZONA ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM I PĘKŁA I URODZI SIĘ DZIECKO - TO JEST WIELCE PRAWDOPODOBNE ŻE BĘDZIE CHORE, A CO DOPIERO ZDZIAŁA TAK KOLOSALNA DAWKA HORMONÓW JAKA JEST W POSTINORZE W ORGANIŹMIE PLODU!!!!!!! JEŚLI JAKIŚ GINEKOLOG WAM POWIE ZE NIC ZŁEGO NIE GROZI WTEDY CIĄŻY TO PRĘDKO OPUŚCIE TEN GABINET, ALE RĘCZE ŻE ZE ŚWIECA TAKIEGO J**NIĘTEGO LEKARZA SŁUCHAĆ A TY DZIEWUCHO NIE PIE**OL TU TAKICH KLAMSTW!!! CHYBA ŻE NIE MOŻESZ SIE POZBIERAĆ PO STRACIE UPRAGNIONEGO DZIECKA I ODCHODZĄC OD ZMYSŁOW ZE ZGRYZOTY TAK TU PLECIESZ JAK POTŁUCZONA JEDYNIE TO CIE USPRAWIEDLIWIA, TYLKO CZEMU K**WA HANDLUJESZ POSTINOREM? 23:30 CO ZA BZDURY I NIE WAŻNE KRETYNKO W CO KTO WIERZY JAK JESTES ATEISTKĄ, SATANISTKĄ CZY CH*J WIE KIM TO SE BĄDŹ ALE NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Przeprosiłaś zatem mnie
buhaha buhaha jednak z myśleniem u ciebie cebulko marnie widze że sie podkurwiłaś jak tam po nocy zatruwałas inne forum czy płakałaś w poduchę?

Gość Przeprosiłaś zatem mnie
z Trzebnicy do W każdym razie - korzystałam z niebieskiej linii, bo nie był mi obojętny los pewnych dzieci...To było dawno temu 15:06 z Trzebnicy do To przybliż temat, konkretnie jak nazywa się to co robisz na kafe - dla Twoich pracodawców? 15:07 z Trzebnicy do co ma temat postinor z tym wspólnego i jak starcza Ci czasu na odwiedzanie innych ludzi z innymi problemami na innych forach??? 15:09 z Trzebnicy do bo jak jesteś ciu inteligentna- to wpadłaś pewnie na pomysł że na innych forach ludzie mają nieco poważniejsze problemy niż " postinor" 15:10 z Trzebnicy do miało być ciut nie ciu- to sprostowanie 15:12 z Trzebnicy do ale w życiu wszystko jest możliwe.... widziałam już gruszki na wierzbie....autentycznie...mój znajomy przeprowadził taki eksperyment i mu wyszło zaskakująco.... więc powiedzmy że Ci wierzę.... ale jednak ...te gruszki jadalne nie były... 15:15 z Trzebnicy do kto chce niech je zjada, ale żal mi Twego czasu który tu marnujesz- (nota-bene mojego też)więc pora spadać

Gość CZEMU NIE ODPOWIEDZIAŁAŚ
ZATKAŁAO CIE CEBULKO WTEDY . OSZUSTKO Z CHORYM MÓŻDŻDKIEM WIDOCZNIE TWOJA MAMUSIA PRÓBOWAŁA CIE SKWRZYWDZIĆ W CZASACH PRENATALNYCH I MASZ NIESTETY ZABURZENIA. CZEMU SIE NIE ODNIOSŁAŚ DO TAMTYCH POSTÓW TYLKO POTULNIE ZATKAŁAŚ JAPE BY PO KILKU GODZINACH WYSKOCZYĆ Z POSTINOREM JAK GUMA Z MAJTEK - DO MNIE ZRESZTĄ HAHAHAHAHAH

Gość SALMAH JEST CHORA
CO ZA BZDURY KTOŚ TU PIE**OLI!!!!!!!!! BO INACZEJ SIE TEGO NAZWAĆ NIE DA!!!! NAWET PREZERWATYWA O ILE BYŁA NASĄCZONA ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM I PĘKŁA I URODZI SIĘ DZIECKO - TO JEST WIELCE PRAWDOPODOBNE ŻE BĘDZIE CHORE, A CO DOPIERO ZDZIAŁA TAK KOLOSALNA DAWKA HORMONÓW JAKA JEST W POSTINORZE W ORGANIŹMIE PLODU!!!!!!! JEŚLI JAKIŚ GINEKOLOG WAM POWIE ZE NIC ZŁEGO NIE GROZI WTEDY CIĄŻY TO PRĘDKO OPUŚCIE TEN GABINET, ALE RĘCZE ŻE ZE ŚWIECA TAKIEGO J**NIĘTEGO LEKARZA SŁUCHAĆ A TY DZIEWUCHO NIE PIE**OL TU TAKICH KLAMSTW!!! CHYBA ŻE NIE MOŻESZ SIE POZBIERAĆ PO STRACIE UPRAGNIONEGO DZIECKA I ODCHODZĄC OD ZMYSŁOW ZE ZGRYZOTY TAK TU PLECIESZ JAK POTŁUCZONA JEDYNIE TO CIE USPRAWIEDLIWIA, TYLKO CZEMU K**WA HANDLUJESZ POSTINOREM? 23:30 CO ZA BZDURY I NIE WAŻNE KRETYNKO W CO KTO WIERZY JAK JESTES ATEISTKĄ, SATANISTKĄ CZY CH*J WIE KIM TO SE BĄDŹ ALE NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23:32 Salmah

Gość olusiaaaaa
Nietety wyżej to nie byłam ja.Jak jest ktos inteligentny to zauważy ze ktos zle moj nick pisze.

Gość HANDLARA POSTINOREM
NIECH LECI POD LATARNIE TAM I ZAPRACUJE DUPĄ I SPRZEDA SWOJE PIGUŁY (SALMAH ZNACZY SIE)

Gość olusiaaaaa
no niestety lepcem se zalepiłam pizde ale nie pomogło. Salmah! Help!

Gość olusiaaaaa
ps "inteligentni" inaczej widzą róznicę

Gość 33321
CO ZA BZDURY KTOŚ TU PIE**OLI!!!!!!!!! BO INACZEJ SIE TEGO NAZWAĆ NIE DA!!!! NAWET PREZERWATYWA O ILE BYŁA NASĄCZONA ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM I PĘKŁA I URODZI SIĘ DZIECKO - TO JEST WIELCE PRAWDOPODOBNE ŻE BĘDZIE CHORE, A CO DOPIERO ZDZIAŁA TAK KOLOSALNA DAWKA HORMONÓW JAKA JEST W POSTINORZE W ORGANIŹMIE PLODU!!!!!!! JEŚLI JAKIŚ GINEKOLOG WAM POWIE ZE NIC ZŁEGO NIE GROZI WTEDY CIĄŻY TO PRĘDKO OPUŚCIE TEN GABINET, ALE RĘCZE ŻE ZE ŚWIECA TAKIEGO J**NIĘTEGO LEKARZA SŁUCHAĆ A TY DZIEWUCHO NIE PIE**OL TU TAKICH KLAMSTW!!! CHYBA ŻE NIE MOŻESZ SIE POZBIERAĆ PO STRACIE UPRAGNIONEGO DZIECKA I ODCHODZĄC OD ZMYSŁOW ZE ZGRYZOTY TAK TU PLECIESZ JAK POTŁUCZONA JEDYNIE TO CIE USPRAWIEDLIWIA, TYLKO CZEMU K**WA HANDLUJESZ POSTINOREM? 23:30 CO ZA BZDURY I NIE WAŻNE KRETYNKO W CO KTO WIERZY JAK JESTES ATEISTKĄ, SATANISTKĄ CZY CH*J WIE KIM TO SE BĄDŹ ALE NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madziula53
Salmah olej tego popapranca i w ogole nie reaguj na jej posty kiedys sie jej znudzi nikogo to nie rusza co najwyzej litosc bierze jak sie to czyta bo to babisko jest chooooooooore i to bardzo i tylko wspolczuc jej mozna...nigdy nie bedzie sie cieszyc prawdziwym szczesciem i pewnie o postinorze to pomarzyc moze bo nie znajdzie sie zaden idiota ktory chcialby ja wypier....c Wiec słuchaj "kobieto" mozna ja tak w ogole nazwac?? przestan pieprzyg glupoty bo to jest cholernie zalosne i tylko swiadczy to o twoim poziomie a od takiej osoby jak salmah to wara do stop jej nawet nie dorastasz !!!!!!!!!! trzymaj sie salmah wszystkie jestesmy z toba:*

Gość madziula53
a czy ja sie nazwe madziula53,54 czy salmah czy olusiaaaaa to nie ważne, ważne że mam tu z kim pogadać łiżę ci cipke i mocno ściskam!

Gość madziula53
bo ja czasem zapominam sobie zmienić nicka i tak już sama sie gubie, ale postinor chętnie sprzedam. !!! kupujcie bo ja mam najtańszy

Gość Salmah
no to powiem ci szmato że ja też z ciebie sobie robie jaja. Ale spierdalaj z tego forum bo mi sie znudziło!!!