Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość pedagodzysąwśródnas
ollsiaaa!!! SZczęka by ci opadła po kolanka jakbyś się dowiedziała kim ja jestem! Buzi bys zamknąć długo ze zdziwienia nie mogła, niestety ze wstydu też....

Gość pedagodzysąwśródnas
i z przyjemnością muszę stwierdzić, że nie ja tylko tu mieszam, najwidoczniej jest nas więcej. Ale zabawne jesteście. ja np. Arturem nigdy nie byłam - ale rozbawił mnie do łez DOSŁOWNIEna waszym wczorajszym topiku- reaktywacji! Dzięki że jesteście, dobry śmiech jest super na taką pogodę. śmiejcie się z nami (oczywiście z was samych)

Nie musisz mi mówić kim jestes, zapewniam Cie. Po Twoim zachowaniu potrafie Cie doskonale okreslić--->jednym wielkim deb.... pozwól że nie będe konczyc tego słowa. Nie przywykłam do przekleństw. Jestem dobrze wychowaną młaodą kobietą. A Ty narazie nie pokazałaś klasy przez wyzwiska i obelgi rzucane w strone innych. Jakos moja intuicja mówi mi ze jestes facetem i że masz jakies 16 lat. Do złudzienia przypominasz ludzi z którymi pracuje...tzw trudną młodzież z problemami i kompleksami wieku dojrzewania. Pozdrawiam.

Gość Cieszy mnie FAKT ŻE
Olusia już wychodząc na spacer z kundelkiem przed remizę nie ciągnie za sobą śladu wleczącego się za jej nogawką butapren (jednak butapren)zadziałał Salmieh nie musiałaś o tym pisać bo jej to zwisało, pytała jak tylko ty o tym nawijałaś - grzecznościowo, bo ona wyskakuje jak guma z majtek ale w innych sprawach, jak zamilkłaś- to długoo ją to nie obchodziło- aż sama się upomniałas...

MOŻE PEDAGODZY SĄ WŚRÓD NAS ALE DEBIL TYLKO JEDEN ALE POD RÓŻNYMI NICKAMI I WYSKAKUJE JAK GUMA Z MAJCIOR, TO TWOJE NĘDZNE POWIEDZENIE, A POZA TYM PODSZYWASZ SIĘ POD SALMAH NA INNY FORUM I OFERUJESZ POSTINOR, ŻENUJĄCE PROSTAKU ADASIU, ARTURZE I DIABLI JESZCZE WIEDZĄ KTO...

Martynko - zawirowania w miesiaczkach moga trwac do 3 miesiecy, wiec na Twoim miejscu spokojnie czekalabym na okres. Pewnie sie spozni, ale napewno przyjdzie. Olusia ma racje. Olusia - sciskam Cie cieplo i dzieki, ze jestes:* Rudzia - cieszymy sie razem z Toba:) JOLCIESZ - CO TO ZA FORUM????????????????????????

Gość Panna Łezka
Salmah... Mam pytanie. Postinor brałam bardzo dawno, w październiku. Do tego czasu mój cykl trwał do 29 dni, a teraz najkrócej 30. Zastanawiam się, czy to nie jest nic złego ... nagle taki skok z czasem 24 dni do 35 ;/ Takie zmiany chyba mogą następować po takiej dawce hormonów?

Panna Łezka - tu moge poprzec sie przykladem swoim wlasnym. Ja bralam postinor raz w zyciu prawie dwa lata temu i od tego czasu wydluzyly mi sie cykle o tydzien i tez nie sa regularne. Postinor to bomba hormonalna, wiec moga sie zdarzyc takie zawirowania. Jesli jednak bardzo Ci to przeszkadza to idz do ginekologa po pigulki, po dwoch opakowaniach, powinno wszystko wrocic do normy.

Gość nikolaaaa
kurcze jakby liczyc cykl od krwawienia, topowinnam dostacmiesiaczke dopieropo 12 dniachod normalnej datymiesiaczki, kurcze to pzreciez tyle czasu

Nikola - no wlasnie, a niektore dziewczyny nie licza od krwawienia po postinorze i potem wychodza im 40 dniowe opoznienia.

Gość Panna Łezka
Dzięki Salmah :* Nie, nie przeszkadza mi to. Przeciwnie, teraz są bardziej regularne, nie plamię tak bardzo w nocy, no i są rzadziej. Teraz jest lepiej :)

Salmah ma rację. Takie zawirowania to norma po takiej dawce hormonów. Ale np ja brałam tabletki antykoncepcyjne przez rok i mimo wszystko nie wyregulowały mi cyklu. Chyba taka już moja natura. Ale lekarze twierdza ze u niektórych kobiet miesiączka reguluje sie dopiero po urodzeniu dziecka:) Pozdrawiam wszystkich. P.S Salmho----> u mnie juz wszystko ustało. Jest spokój. I lepiej sie czuje. Dziekuje za wszystko:*

do Salmah , podejrzewam ze ten kretyn sam zakłada sobie nowe tematy i się tam udziela, kafeteria- pod spis tematów 1. ku przestrodze, 2.postinor duo, było jeszcze więcej ale teraz nie moge znaleźć, nie wiem po co on to robi, pozdrawiam i miłej niedzieli :-)

Gość DO GŁUPIEJ CIESZJOLKI
DROGA JOLCIESZmój jedyny założony topik, powtarzam:JEDYNY to : " ku przestroze" reszta to twoja ciężko chora- uszkodzona w wyniku niedoszłej aborcji wyobraźnia

Gość DO GŁUPIEJ CIESZJOLKI
a postinor duo - to twoja sprawka i się od tego kretynko nie wymigasz, ale dzięki mnie juz jej nie ma. Z tego topiura JESZCZE MAMY UBAW TO JESZCZE TROSZKĘ POCIAGNIECIE... CZEMU WAS NIE WYSKROBALI????? TAK TAK WY NIE SKROBAŁYŚCIE, ALE JAKBY CO TO SALMAH POMOŻE ONA CZEKA 24 H/DOBE I W RAZIE CZEGO LECI JAK GUMA WYRWANA Z MAJCIORÓW DO WASZEGO MIASTA NA AKCJE! BO JEJ ZA TO PŁACĘ

Gość żenadaokropna
Wstyd mi za koleżankę.... Ale ludzie są różni Komuś się nudzi i pierwszy raz kompa dorwał to się udziela jak umie, a że inaczej nie umie to efekt taki.... pozdrawiam Cię drogi świrku, troszkę mi cie zal, czasem mnie rozbawiasz, ale czasem przeginasz jak cham

Gość żenadaokropna
tudzież chamka- bynajmniej nie Hanka - bo taką znam i lubię

I CO TAK WYSKAKUJESZ JAK FILIP Z KONOPII CHYBA TROCHĘ PODOBNE WYSKAKIWAĆ JAK GUMA Z MAJCIOR CO NIE??? MOŻE JESZCZE SOBIE POPIEPSZYSZ , INNI BĘDA MIELI UBAW, ABYNAJMNIEJ TWOJA ROZDWOJONA JAŹŃ, AMEN

Gość O bożesz ty mój
Jolciesz,! SKARBEŃKU POJĘCIA NIE MIAŁAM ŻE JESTEŚ AŻ TAKĄ ANALFABETKĄ....,ŻE JESTEŚ WIEDZIAŁAM OD DAWNA ALE ŻE AŻ TAKĄ..... SMUTNE TO ŻE JĘZYK POLSKI JEST TAK BANLNYM PRZEDMIOTEM , A MIMO TO TYLE OSÓB MA Z NIM PROBLEMY.... NO ALE W TEMACIE "POSTINOR" TO NIE MA ZNACZENIA....., NASZE PŁODY SĄ RÓWNE... NIE MA RÓWNIEJSZYCH...NO MOŻE SILNIEJSZE SIĘ ZNAJDĄ...(ŁOBUZY WSTRĘTNE CO TO ZDYCHAĆ NIE CHCĄ...) POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH POSTINOROWICZEK

Gość O bożesz ty mój
A TY DROGA SALMOHHHHH NIE UŻYWAJ WIĘCEJ MOJEGO SFORMUOWANIA " BOMBA HORMONALNA" BO SOBIE ZAPOŻYCZYŁAŚ, WCZEŚNIEJ TWIERDZIŁAŚ ,ŻE TO PIKUŚ CO TO " PŁODU NA PEWNO NIE USZKODZI" MASZ MNIE ZA ŚWIRA ALE PRZYZNAJESZ MI RACJE - CZYLI COŚ Z TOBĄ NIE TAK... POKAŻCIE MI ZDROWE DZIECKO PO POSTINORZE KOBITKI MARNE..... JA WIDZIAŁAM (BYNAJMNIEJ NIE SWOJE).... I DLATEGO TRAFIA MNIE SZLAG JAK WAS CZASEM CZYTAM...... PS., DZIECIĄTKO BYŁO CONAJMNIEJ BAAAAAARDDDZO CIĘŻKO CHORE - to dopisek dla mniej domyślnych

Olcia - ciesze sie, ze u Ciebie juz lepiej i sciskam cieplo:* Nikola - rowniez sie ciesze, ze teraz jest lepiej i ze jestes juz spokojna:) Jolciesz1 - debili niestety nie brakuje, ale dzieki za info, bede czujna... widze, ze nasza schizofreniczka teraz przeszla na Ciebie, a mi troche odpuscila... no coz musi miec bidulka jakies urozmaicenie w swoich paranojach... najbardziej rozbawila mnie dzisiaj tym, ze ja przywlaszczylam sobie jej sformuowanie\" bomba hormonalna\" ktore uzywalysmy z Ifonna jeszcze w 2005r na tym forum... Zalosne... No ale nic trzeba tylko miec nadzieje, ze ta corka Gietyc ha wkrotce sie znudzi i przestanie wyskakiwac jak guma z gaci... Zycze Ci spokojnej niedzielki i wytrwalosci:* Pewnie bedziesz miec jutro spokoj, bo teraz dzialo znow zostanie wycelowane we mnie:)

Jolciesz1 - moja mala rada jest taka, zebys nie wdawala sie w zbedne dyskusje z ta osoba, bo ona ma strasznie pusto w bani... pusciutko... i tylko niepotrzebnie bedziesz sie denerwowac i zdrowie tracic... ja sobie odpuscilam wszelkie wyjasnienia i swietnie na tym wychodze...pelen luz:) dziekuje Wam dziewczynki ze jestescie... Ty, Olusia, Nikolka, Martynka, no i moja kochana Madzia ktora wspiera mnie przez gg bo na forum nie ma sily siedziec bo rece jej opadaja:*

cześć dziewczyny !!! Liczę na waszą pomoc...bo bardzo się boję...mój problem wygląda tak..była wpadka w 18 dniu mojego cyklu ( mam nieregularny raz trwa 27 a raz 32 ) stąd pierwsza reakcja to wzięcie postinoru niestety udało mi się go dopiero załatwić i wziąść w 70 h po..Potem przyszedł okres w 29 dniu trwał jakieś 3-4 dni ( zazwyczaj mi tyle trwa ) potem 2 okres przyszedł w 25 dniu i był jakiś dziwny dość skąpy na początku i trwał też jakieś 3 dni :((( boje sie, że to jednak moze być ciąża choć jakiś objawów nie mam...teraz mam dostać miesiączku jutro..ale okropnie się obawiam :| co o tym sądzicie?? czy to postinor tak namieszał czy jednak było za późno bo można mieć miesiączke i być w ciąży.:( pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedź

Smutasek - Hmmm... wiesz co ja bym chyba poczekala na ten kolejny okres i zobaczyla co wtedy. Nie wydaje mi sie, zebys byla w ciazy skoro pojawilo sie krwawienie w trzech cyklach. To, ze jest ono slabsze i trwa krocej to moze byc objaw popostinorowy. Jedna z dziewczyn pisala na forum, ze pierwsze trzy miesiaczki po posti trwaly u niej 2 dni, a w zadnej ciazy nie byla. Poczekaj na ten okres i obserwuj co sie bedzie dzialo, ale ja zapewniam Cie, ze wszystko jest ok:)

Salmah bardzo Ci dziękuje za tak szybką odpowiedź podniosłaś mnie na duchu :) zresztą z tego co czytałam tu kilka komentarzy to nie tylko mnie :) Strasznie nie lubię tego oczekiwania..wtedy sobie wszystko można wmówić, jednak mam cichą nadzieję, że okres przyjdzie i będzie w miarę \"normalny\". Z drugiej strony sobie myślę, że te miesiączki w czasie ciąży to raczej plamienia są a u mnie pojawiały się nawet skrzepy..więc tak realnie myśląc to takie krwawienie by mogło zaszkodzić maleństwu..:|ehhh nic postaram się już tak nie wkręcać ale dopóki nie dostane tego okresu to będę chodzić jak na szpilkach...pozdrawiam Cię serdecznie

Gość malutka 18
mam pytanko.. wczoraj a dokladnie po 17 dniu od wzieciu tabletki escapelle dostalam krwawienie.. a z nia wyszla ze mnie doslownie jakas skóra :-/ co to moze byc?? okres powinnam dostac 6 lub 8 bo jak wiadomo luty byl krótszym miesiacem.. ale co do skutków ubocznych po escapelle to tylko bylo mi niedobrze :/ zadnego krwawienia.. i nie wiem co mam mysle z tym dzisiejszym :/ czy to zaliczyc do tego krwawienia po escapelle czy do mojego normalnego okresu ... pomocy

Gość do malutka
Jak wychodzi skóra to to jest poronienie. Idź do lekarza bo musza Ci zrobić łyżeczkowanie...bo mozesz dostac zakazenia.

Gość malutka 18
co?? poronienie?? :) hmm watpie w to :) nie no to nie mozliwe ...tak mysle.. to jak by jakies plamienie bylo.. takie brazowe no i skorka az sie zdziwilam.. no ale moze inne dziewczyny tez mialy takie cos np przy postinorze... tylko nie wiem czy mam to zaliczac do okresu czy opkres dostane.. bo kurcze mam go miec 6 lub 8 no i nie wiem co teraz mam myslec

------> Malutka 18 ----> gówno prawda(za przeproszeniem), żadne poronienie....ktoś znowu próbuje namieszać na tym forum. Uważam że to efekt po wzięci postinoru. Moja koleżanka miała taki sam problem. Też po postinorze. Nie martw sie tym. Od tego krwawienia powinnaś rozpoczęłaś kolejny cykl. Czyli jego początek to poczatek cyklu. Nie wiem czy śledziłaś tutaj mój wątek, ale też nie wiediałam jak liczyć. Salmah mi powiedziała ze mam to krwawienie uznać za poczatek nowego cyklu. Więc przekazuje rade Tobie:) Będzie dobrze. Trzymam kciuki i daj znać jak sie czujesz.