Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość malutka 18
widze ze brzydko sie robi na tym topiku :/ ale trudno.. moje pytanie brzmi czy test "bobo-test" po 8 dniu od wspolzycia z chlopakiem pokarze mi napewno prawde...?? zrobilam go w 8 dniu i wyszedl negatywnie.. 7 dni predzej wzielam escapelle taki srodek podobny do postinoru..czy nie mial on na test zadnego wplywu??

Gość Salmah
Malutka18 - tak, po 8 dniach juz masz pelny obraz, wiec jesli wyszedl negatywnie to nie jestes w ciazy. Teraz wiekszosc testow ukazuje ciaze po 6 dniach od momentu zaplodnienia.

Gość Salmah
Od Salmah Prawdziwej: odpowiedz dla Malutkiej 18 to moj jedyny post dzisiaj innych nie bylo i nie bedzie to tylko zeschizowana paranoiczka znowu sie pode mnie podszywa. Trzymam kciuki Malutka za Ciebie:*

Gość malutka 18
aha czyli nie mam sie czego obawiac:) ciesze sie... a tak sie balam nawet schizowalam ze mi brzuch rosnie i ze wiecej jem :) ale teraz sie ciesze ze jednak nie jestem i ze test wyszedl wiarygodnie :) pozdrawiam i dzieki

Gość malutka 18
dzieki.. kurcze mam nadzieje ze to co piszesz jest prawda i ze test wyszedl w 100% pewnie :) ... uhh dzieki i pozdrawaim

Gość JOLCIESZ1
NIE WIEM JAKI MASZ CEL W PISANIU SAMA ZE SOBĄ MOŻE FAKTYCZNIE NUDZISZ SIĘ PROPONUJE WEJŚĆ NA INNE FORUM POZSTINORU GDZIE JAKAŚ NAWIEDZONA OSOBA OPSUJE SWOJE WRAŻENIA Z SEKSU ZE ZWIERZĘTAMI MOŻE ZNAJDZIECIE WSPÓLNY TEMAT BEDZIECIE SIĘ PRZEŚCIGIWAĆ W PISANIU BREDNI POWODZENIA SPADAJ STĄD!!!!!

Gość a może skasować
ten topik

Gość tak się przyglądam
i się zastanawiam czy aby nie siedzi tu tylko 1 osoba i se ze sobą gada a czasem ktoś do niej dołączy Salmah, jak masz taki problem ze sobą to nie bój się psychologa

Gość to czemu
nie potrafisz droga salmoh odpowiedzieć na mase pytań z poprzednich stron. Odpowiedź banalnie prosta: zostały obnażone twoje chore bezczelne kłamstwa i zamotałaś się. Jak tchórz, gorzej jak ograniczony człowiek którego stać na polemizowanie tylko w sprawach aborcji - mówisz tylko o tym. Na inne mądre pytania nie stać cię było by odpowiedzieć, bo brakło ci argumentu. Ostro się wzięłaś za dyskusję a potem się na niby zmyłas- bo faktycznie to siedzisz cały czas przed monitorem. Masz poważny problem

Gość nie zapominaj też
że na inne pytania mi natychmiast odpisujesz bo nie masz pojęcia że to ja. Mimo że jesteś żenująca z uporem trwasz

Gość a to że piszę z różnymi nicka
nickami - to pokazanie tobie twojej niskości, bo ty jakbyś była tak kompetentna za jaka się uważasz to 100 lat temu byś sie zaczerniła. ale boisz sie z wiadomych powiodów. I czemu sie nie odniesiesz dalej- czemu sie juz nie pienisz tak gorliwie kłamałaś o braku skutków ubocznych postinoru, troszkę argumentów i skulilaś ogon. Twoje słowa są puste bo pojęcia nie masz o czym piszesz- od strony biologii. Poducz się z tego przedmiotu dopiero potem się wypowiadaj.

Gość jestemibędę
Mnie tylko wkurza twoje podłe kłamanie i wprowadzanie potencjalnej ofiary w błąd. Bo być może skrzywdzisz kogoś w ten sposób- udając że pomagasz. Nienawidzę tak totalnego fałszu i zakłamania, a że ludzie są naiwni- zwłaszcza zdesperowane nastolatki ktore są prezerażone bo okres im się spóźnia- to łykną wszystko. Prócz tego brak im ze względu na wiek doświadczenia życiowego i myslą że ktoś wyciaga do nich dłoń nie czują podstępu. Pogardzam takimi osobami jak ty i radzę ci zajmij się innymi sprawami a nie rób krzywdyy innym.

Gość jestemibędę
a z początku niedowierzając, teraz nabieram przekonania że ty faktycznie masz z tego korzyść finansową i dlatego jesteś tak zażarta.

Gość nikolaaaa
Salmah poprosty t ignoruj bo szkoda nerwów ,naprawde..:) przyblize swoja sytacje jeszcze raz, wzielam postinor zaraz po okresie 12 godzin po wpadce i dostałam krwawienia 5 dni. w ostatni czwartek uprawiałam seks z chlopakiem i pekła guma ale chlopak wogole nie doszedł i metodo łopatologiczna doszlismy do wnisku ze guma nie byla dlugo w uzyciu w takim stanie, nie wzielam posti 2 raz,, i nie wiem cyz dobrze normalnie okreus powinnam dostac dzis ale wzielam pzreciez posti i mialam krwawienie.. robialm 2 testy 2 tyg po 1 wpadce wyszlo ze nie jestem w ciazy, i 2 test w ten wtorek rowniez wyszlo ze nie jestem w ciazy ( z pierwszegomoczu itp) mogła jednak wpaść?:(( a jelsi nie to za ile ten okres moze byc?:(

Nikola - nie szkodzi, ze nie wzielas drugiej pigulki, czasem gdy niebezpieczenstwo zajscia w ciaze jest male, ginekolodzy sami sugeruja zeby poprzestac na 1 tabletce. Do tego oba testy wyszly negatywnie - mysle, ze nie masz sie czym martwic i napewno jest ok. A co do Twojego okresu to niestety moze sie spoznic, tak jak pisalam wielokrotnie to jest megabomba hormonalna wiec moze przesunac cykl i spowodowac skutki uboczne. Kolejny cykl licz oczywiscie od pierwszego dnia krwawienia popostinorowego a nie od poprzedniej miesiaczki. Trzymam kciuki, aha i dzieki za wsparcie.

Gość nikolaaaa
znzile ujelam, przy tej 2 sytuacji wogole nie zazylam posti , bo kilka osob mowilo ze nie mam co sobie organizmu degradowac, i ze na bank nie wpadne ,a teraz tak nad tym mysle inie jestem pewna. Jeszcze gorzej ze moj chlopak zamiast wspierac to twierdzi ze panikuje i przezywam obile osob kocha sie latami w sposob przerywany bez gumki , aja afere niby robie po 6 minut byla peknieta, plakac mi sie chce, kompletnie nieodpowiedzialny czlowiek, w sumie, ja tez;(

Gość Panna Łezka
Słuchajcie, ten temat nie jest od obrażania Salmah czy kogokolwiek innego. Miały tu wchodzić dziewczyny, które chcą szybkiej porady od tych, które to przeszły. Nie obchodzi je, czy ktoś udaje, że jest profesorem czy po prostu wie. Żadna nie prosi o referencje, prawda? Uspokójcie się więc i ZAMKNIJCIE!

Gość jestemibędę
no pewnie ale dlaczego aż tak fantazja kogoś poniosła- żeby sobie natychmiast wymyślać tytuł. Dlaczego ktoś (czytaj Salmah) nie potrafi się przyznać do błędu i dlaczego- 100% pewności ona sama zmienia nicki dziękując sobie za porady, dlaczego odpowiada głownie na pytania które sama sobie zadała a na inne nie?

Gość jestemibędę
i nie prosisz nikogo o referencje- ale czy świadomie się zgadzasz na to by ktoś wprowadzał cie w błąd zamiast ci pomóc? przeciez oczekujesz na tym forum pomocy a nie zwierzeń bajkopisarki

Gość nikolaaaa
ja na tym forum 2 razyjuz pisalam w roznych nikach w swojej histori i zawsze salmah mi odpisywała, i recze ze nie jestem NIĄ ;) zreszta po co miala by to robic nie ma tak pusto w głowce jak ty, ze sie dowartosciowujesz zapychaniem komentami tego tematu .;/

Gość jestemibędę
potrafię przyznać że Salmah czasem miała rację ALE NIE POTRAFIĘ OBOJĘTNIE PRZEJŚĆ OBOK BZUR I STEKU ZMYŚLONYCH BAJEK KTÓRE TEŻ ONA NAPISAŁA. jA TO ODRÓŻNIŁAM , ALE ILE OSÓB NIE?

Gość malutka 18
to co teraz.. ja nie mam wierzyc salmah w to co mi pisala?? ja juz nie kumam ludzie...o co chodzi??

Gość nikolaaaa
ty zrobilas test i wszystko masz jasne nic do tego salmah nie ma :) jai tak pozostaje przy tym ze Salmah ma racje, i przynajmniej w takich doraznych poradach przez internet mozna do niej smialo pisać. ;)

Panna Lezka - ja sie zadnym tytulem nie chwalilam, padlo pytanie gdzie pracuje wiec napisalam i sie tego nie wstydze. To ze wariatka podszywajaca sie pod wszystkie mozliwe nicki ma kompleks i zazdrosci mi tytulu magistra to jej problem. Przestalam jednak dyskutowac z nia bo szkoda mi zycia:) Dziekuje Wam za wsparcie, bo powoli trace wiare, ze resocjalizacja takich indywiduow jak ta laska, ktora mnie obraza, ma sens. Aha zalozcie dziewczyny hala na swoje nicki, to nie bedzie problemow z podszywaniem sie pod osoby. Wchodzi sie w preferencje i tam rezerwuje login. Mi poradzila to Martucha dzis rano i tak zrobilam. Nikola - przykro, ze Twoj facet Cie nie wspiera, bo to wazne, by w takich chwilach byl ktos obok. Nawet jesli jednak nie wzielas drugi raz postinoru to i tak nie jestes w ciazy skoro 2 testy wyszly negatywnie, ale na przyszlosc czytaj ulotke, bo postinor nie zabezpiecza stosunku po nim. Tym razem jestem pewna, ze jest ok i nie masz sie czym martwic.

Gość jestemibędę
MALUTKA 18 musiałabym przeczytać wszystkie posty by Ci odpowiedzieć czy Salmah Ciebie akurat raczyła swoimi wymyślonymi bajkami czy moze (jak się domyślam)zdjętyni z wyszukiwarki google informacjami. Moja rada jest jedna: nigdy do końca nie wierzcie w to co pisze wam ktoś kogo nie znacie i nie widzicie, bo co innego jak macie o tym takie pojęcie że wyczujecie gdzie jest prawda a gdzie jej nie ma a co innego jak ślepo wierzycie komuś takiemu bo konsekwencje tego mogą być naprawdę dramatyczne dla Was

Gość droga salmoh
niezmiernie się cieszę i zapewniam cię że tą martuchą byłam ja.

Gość droga salmoh
niestety widać na tym forum ze to ty dajesz upust swoim pragnieniom i wcielasz się w role kogoś kim nie jesteś. Nie jedna osoba Cie rozszyfrowała, a ty pławiąc się w swym szczęściu przestałaś panować nad swoimi fantazjami. Fantazjuj sobie w łóżku a jak siadasz do kompa to trzymaj się tej wyszukiwarki google- jak na ogoł robisz i sama nie improwizuj bo wszystko co nie jest cytatem z google to twoje mierne fantazje krzywdzące ludzi którzy ci wierzą

Gość M A R T Y N A
Czy po dwóch < w terminie> pożądnych okresach można się przejmowac ,że jestem w ciąży?

Boże co za paranoja!!!!!!!To jakiś chlew debili a nie forum na którym ludzie mają sobie pomagać. Salmha---->>jestem z Tobą.

Dzieki Olusia, ze jestes ze mna:) To milo, ze mam za soba tyle osob, a paranoiczka tylko sama za soba murem stoi wcielajac sie w coraz to inne wyimaginowane postacie Wiecie co najpierw mnie ta sytuacja wkurzala, a teraz strasznie mnie bawi. Martynko (o ile to jestes Ty a nie kolejna gra kretynki) - tak, po dwoch normalnych okresach mozesz byc pewna... teoretycznie do trzeciego miesiaca w czasie ciazy mozna plamic... ale skoro to nie plamienie tylko normalne krwawienie to jest ok.