Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość Wolnotariuszka
halo?.jest tu kto? mam nadzieje że tpoik nie wygaśnie i mi ktoś odpowie. Będe czekała.Dzięki z gury

Kurde następnym razem pisz ze słownikiem ortograficznym w ręce. Twoje złośliwości wyglądałyby lepiej bez \"ortów\"....

Gość nikolaaaa
haa... własnie zrobilam test odnośnie mojej 2 wpadki kiedy to nie wziełam postinoru , no i chyba sie udalo wynik negatywny (a jak sie test pomylił:() ;d;d uhh tylko na okres dalej czekac ;)

Gość Wolnotariuszka
Ej dziewuchy!, ja czekam dalej na odpowiedź, czemu mnie tak zlewacie?ja na prawde chce wiedzieć jak to jest

Gość kohhhane pomooocy
MAM PROBLEM...:KOCHAŁAM SIĘ WCZORAJ Z MOIM LUBYM I WSZEDŁ WE MNIE DO POŁOWY, POTEM WYSZEDŁ, WZIĘŁAM MU DO BUZI, POTEM ZNOWU WSZEDŁ. POTEM WSADZIL MI DO PUPY , ALE WYTRYSKU NIE BYŁO POTEM ZNOWU WE MNIE WSZEDŁ, JUZ DOCHODZIŁ ALE MU WYJĘŁAM, WYTRYSK MIAŁ NA MOJĄ TWARZ ALE JA GO JESZCZE OBLIZAŁAM A ON SIE ZARAZ ZE MNĄ CAŁOWAŁ I POTEM ZROBIŁ MI MINETKE....MIAŁ CHYBA TROSZKE SPERMY NA USTACH(ZLIZANEJ Z MOICH UST)....A OKRES MI SIE SPÓŹNIA 5 DNI....JESTEM W CIĄŻY????BŁAGAM O POMOC, JESTEM ZAŁAMana

Gość kohhhane pomooocy
o odpowiedź prosze pilnie bo mam posti w szufladzie i od 2 dni sie waham zjeść czy nie????? szybko pomóżcie!

KOCHANA SĄDZĄC PO TWOICH WYPOWIEDZIACH TO SPERMA MA ZŁY WPŁYW NA TWÓJ MAŁY MÓŻDŻEK A DODATKOWO GUBISZ SIĘ W ZEZNANIACH, WRÓŻKO POMÓŻ BO TO CIĘŻKI PRZYPADEK - JUŻ NIE ULECZALNY, A GUMA W MAJTKACH JESZCZE JEST???

Gość a ja zlizałam
z podłogi jego nasienie, a potem robiłam minetkę koleżance (za pare godzin). Czy koleżanka jest w ciąży?pomocy!

Gość a ja zlizałam
chciałam dodać, że ta minetka to był wolnotariat: tzn robiłam to ZUPEŁNIE bezinteresownie, nawet grosza nie wzięłam a wciskała mi 5 złotych (nie powiem ghdzie...)

Gość nikolaaaa
wes stad wypier** wieśniaczko. inny topik znajdz i katuj ludzi;/

Wrozka - przestan sobie do cholery wycierac swoj brudny ryj moim nickiem i nie podszywaj sie pode mnie, to jest zalosne i smutne. Nie interesuje mnie czy masz schizofrenie, nerwice paranoidalna czy inne bezmozgowie, po prostu grzecznie prosze zebys sie ode mnie odpieprzyla. Do wszystkich osob na forum - moje wypowiedzi, to wypowiedzi podpisywane tylko i wylacznie nickiem SALMAH, nie jestem zadna wrozka ani inna czarodziejka z ksiezyca!

Gość WRÓŻKA sALMAH
ZAZNACZAM,ŻE NIE JESTEM ŻADNA sALMAH (CZORNA)ja tu byłam pierwsza a ta druga sie podszywa i sie zaczerniła, dlatego ja zostaję przy swoim dawnym nicku

Gość WRÓŻKA sALMAH
jolciesz: widać że chodziłaś na wagary i czytałaś brawo girl, bo tam o wolnotariacie nie pisali....najwyraźniej

Gość maradona
to sie umówcie na sex postinor też se zabierzcie!

U Ciebie na wsi mowi sie \"czorna\"?? Teraz rozumiem czemu sie tak chwalisz tym inzynierem, musialas sie bardzo wybic na swojej prowincji... mozna by powiedziec, ze wyskoczylas jak guma z gaci hmmm...

Gość Salmah czornamogłam być
Jolciesz- boli mnie już brzuszek tak mnie bawicie. kocham was też!Dzięki wam wiem o posti tak wiele! zjadłam juz jedną! Jolciesz nie błaźnij się tak często! poproś tatusia niech sprawdzi o co pytasz i ci pomoże!

Jolciesz - wrozka tworzy nowe slowa, ktorych znaczenie zna tylko ona... a najlepsze jest to, ze nawet jak jej to ukazalas kilka razy to nadal tepota tego nie widzi

mam teraz 100%tową pewność że Salmah ma jeszcze kompleks- że jest z wioski........ nie martw się tam nie wszyscy są zerami, NIGDY NIGDY nie gardziłam ludźmi ze wsi mimo że z dziada pradziada moja rodzina mieszka w mieście, ale wstyd mi za tak prymitywnych jak ty ludzi

wiesz ja wiem co to znaczy wolontariat, ale wolnotariat to już nie, to ty raczej do szkoły nie chodziłaś, książek nie czytałaś, byki robisz jak cholera aż się nie dobrze robi jak sie czyta, podaj adres to ci wyślę słowniczek ortograficzny, bo na sex to ty raczej nie dorosłaś, z góry dziękujesz dołem płacisz, czyż nie, chyba nauki brałaś u samego mistrza RG

a o ile umiesz czytać to Jolciesz pytała o cos nie mnie

salmah czekam na odp. apropo twego wiejskiego pochodzenia

ale siedzisz cichutko- wyskoczysz jednak zaraz jak guma z majciorów jak będziesz umiała odpowiedzieć (oczywiście w wiadomej kwestii)

Wioska to nie pochodzenie tylko charakter... znam mase osob urodzonych na wsi i nigdy nie przywiazywalam wagi do tego skad sa, bo sa wspaniali, za ty mozesz byc z Warszawy, a i tak jestes dla mnie wiesniara:)

Gość kochneńkie
pomocy! jestem już uzależniona od postinoru, łykam go praktycznie co drugi dzień, co mi grozi? ps tak go łykam bo mi posmakowało

ooo co innego przed chwila mowiłaś, ale fajnie że guma się wyrwała wczesniej niż jej instynkt kazał- doceniam

niestety nie otrzymałam odpowiedzi na moje pytanie, wykaż się choć odrobiną inteligencji i napisz co wg ciebie to wolnotariat??? , Salmah i Nikola miłej nocy :-)